|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Ja bym pewnie powiedziała,że już idę spać i trzeba było dać znać wcześniej.
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzika mnie się czepiałaś,że niby mój TŻ na inną
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej
![]() Tym co trzymały kciuki - dzięki, udało się ![]() Byłam dziś na spotkaniu z Hołownią i Prokopem bo promowali książkę u nas na Uniwersytecie i udało mi się zdobyć dedykację dla taty - będzie fajny prezent, myślę że się ucieszy więc się jaram A spotkanie tak mi się podobało, że poszłam potem wieczorem do Dominikanów na drugie Dopiero weszłam do domu po cąłym dniu biegania, teraz serialik i spać![]() Idę nadrobić.
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Capri, zazdraszczam! Mogłaś im powiedzieć, żeby przyjechali też na mój uniwerek
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie mi, zmieniłam zdanie z nadrabianiem
![]() Mam siłę tylko na gorące kakao i spanie.... Na obu spotkaniach było tyyyyyle ludzi że masakra, a w kościele ksiądz powiedział że tylu ludzi dawno nie widział, frekwencja przebiła nawet pasterkę!
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
a my sie umowilismy w domu ze nie robimy sobie prezentów, jako, ze nam teraz to mieszkanie i samochód zeżarło całą kasę, rodzice tez krucho z kasą siostra ma separacje z mężem i nie spędzają swiat razem, ona ma dola napewno jej nie w smak latac po prezenty, babcia jedzie do ciotki ktora jest samotna, także umowa ze nic nie kupujemy i nikt nie ma sie wychylać zeby wkladac coś pod choinkę, fajny ukłąd mi się widzi
kupię tylko coś tż (chciałam kupic taka walizeczkę z zestawem narzędzi, on uwielbia majsterkowanie itd a teraz na swoim to nie ma nic takiego, zawsze tu moj tata tu jego tata kazdy coś miał więc mam nadzieję ze się ucieszy, jak starczy kasy to pomyślę jeszcze nad czymś może zippo-nie pali ale zawsze sie podniecał jak jego koledzy mają niech tez ma taki gadzet) jego rodzice pewnie nam cos kupią teraz wspolnie-bo u niego musza byc prezenty to mogę się dożucic z nim na poł zeby kupic cos im i jego sis, ale pewnie drobiazgi bo na prawdę kryzys nas dopadł, nie dośc ze na auto poszło juz 2800 z kasy z ubezpieczenia to doszly dodatkowe koszty ponad 500zł ktorych jednak nie pokryli, my razem mamy cos kolo 4tys na miesiąc a tu już w tym miesiacu wydatki przekoczyły 6tys, matko czemu wiecznie z kasa musza byc kłopoty :/ idę spac bo znowu mnie dół dopadnie, ae licze ze jak wyjdziemy z tego dołka czyli jakos wnowym roku, tż się wystawi-zastawi, nie ważne ale kupi mi pierscien
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-nie podlewać do doniczki, nie trzymać wody na podstawce, pilnować, żeby w doniczce nie skraplała się woda -wkładać do kąpieli wodnej na jakieś pół godziny w momencie, kiedy korzenie zrobią się z zielonych srebrne (NIGDY kiedy są zielone - lepiej storczyka trochę ususzyć niż raz przelać) - to może mieć miejsce równie dobrze po tygodniu, jak i po dwóch - zależy od klimatu w danym pomieszczeniu, pory roku i samego kwiatka -co jakiś czas nawozić nawozem do storczyków (kwitną jak zwariowane) -codziennie z rana lub wieczorem (żeby nie trafić na ostre słońce) zraszać psikaczem - z odstaną, przegotowaną wodą lub taką specjalną mieszanką z wody destylowanej - do kupienia w marketach ogrodniczych, kosztuje jakieś śmieszne 4 zł - nie obcinać pędu po przekwitnieniu, wbrew temu, co niektóre mądre głowy piszą w internecie - na starych pędach często wyrastają nowe odgałęzienia - obcinamy tylko to, co storczyk sam zasuszy -trzymać w jasnym miejscu, ale nie tak, gdzie bezpośrednie słońce, raczej nie przestawiać z miejsca na miejsce Tyle ![]() Pograłam w Uncharted 3 - fajna gra
|
|
|
|
|
#4810 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one lubią bardzo ciasne naczynia. A korzonki mają wychodzić - po to są, żeby pobierać wilgoć z powietrza - w naturze wszak taki storczyk jest epifitem i rośnie na korze drzew, bez żadnego podłoża, łapiąc żarełko z parą wodną ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Spadam spać, bo jutro druga zmiana w pracy a wcześniej przegląd podwozia u gina trzymajcie kciuki, bo mam zamiar się wywiedzieć jakie mam szanse na rozmnożenie się w obecnej kondycji, biorąc pod uwagę moje zeszłoroczne przeboje ![]() Branoc
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
A mojemu tż marzy się taki sweter, który kosztuje 469zł w Polsce
http://www.wolfgang.pl/?p=shop&product_id=416
|
|
#4813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobie gaduly
![]() wrocilam juz z Polski - mialam podroz z przygodami - zepsuly mi sie wycieraczki - posrodku Niemczech (w sumie w polowie drogi) oczywiscie latwo sie domyslec ze byla ulewa bo jakzeby inaczej - wiec jechalam przez jakis czas nie widzac prawie drogi - widzialam tylko asfalt i boczny pas skrajny z prawej - jak jej nie widzialam to pasazer mnie pilotowal jestem mistrzem kierownicy ze mi sie to udalo - czemu mi sie zawsze przytrafiaja takie rzeczy? ![]() a dostalam 4+ z charakteryzacji za makijaz fantazyjny (robilam kobiete weza ktora wyszla bardziej jak jaszczurka ale mimo to fajnie ) i 5- z wizazu za modelaz twarzy - ale nie ejstem z siebie dumna bo powinny byc same 5 ![]() choc babka z charakteryzacji to chyba w ogole nikomu 5 nie postawila jeszcze.... aaa stwierdzam, ze nasz pan od wizazu jest bardzo fajny i fajnie maluje noooo tez chce tak umiec ![]() a teraz opowiadajcie co sie dzialo przez weekend
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam do jutra na odpowiedź trzymam kciuki za wizytę u gin
|
|
|
#4816 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
brak mi słów na tego gościa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czemu to takie drogie wszystko jutro rano pobudka, sprzątanie, pakowanie i jazda z Fauderkiem do Krk... TŻ wyjeżdża o 6:00 rano i zobaczę go dopiero w piątek
|
||||||||||
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja to mam tylko 2 storczyki . Bardziej hoduję kaktusy. Tutaj we Wroc mam ich z 30 ( mieszczą się na 2 parapetach ), u Tż 20 i w Wawie z 5
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
A my się stosowaliśmy do wszyskiego o czym Rain pisała i tak nam storczyk strajkował. Dopiero jak się Mrówka urodziła i o nim zupełnie zapomnieliśmy, to odżył chłopak
|
#4819 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tulę Cię piątek to już za 4 dni.Wszystkim potrzebującym ![]() Pora na dobranoc bo już księżyc świeci.... ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
patuska ja nie lubię kaktusów to po incydencie, jak kiedyś wpadłam na jednego olbrzyma i pełno kolców miałam. Ale mają one swój urok.
|
||
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my się tak tylko troszkę z niego żartujemy jest najpiękniejszym psiakiem na ziemi ![]() dziękuję Słońce ![]() też idę spać, bo jest okazja przytulić się jeszcze do męża przed jego wyjazdem.... dobranoc |
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4822 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Rain ja obcinam tego badyla bo mi się nie podobają storczyki co mają nowe pędy z tego starego ![]() Naj kciukam mocno ![]() Patusia mi kiedyś Rain pisała o keiku, że stosuje się zasadę: 3X3X3 młody musi mieć 3 liście, 3 korzonki długie na 3 cm i wtedy można go odciąć od mamy storczykowej. Karmelka brak mi słwo na Twojego Brata On ma ewidentnie focha na Ciebie-może za auto? i pewnie podsyca rozmawiając z mamą tę niezdrową atmosferę![]() książka na nowy początek to dobry pomysł ale rozmowa też by się przydała![]() Kawka będę trzymać kciuki za zrzut kg ![]() Zuuuuu wszystko fajnie ale łaj siostra TZ z mężem dostaną:wielkie g*wno? małe nie wystarczy?![]() aaaa doczytałam ![]() Frezyjko do piątku szybko zleci udanej podróży z Psiakiem![]() Gwizdak po prostu zapieściliście Falka ![]() Caprioszku ale Ci się udało z tą dedykacją ![]() Arrakis jesteś Mistrzem Kierownicy dobrze, że udało się dojechać![]() i brawa za oceny Zdolniacho ![]() Hawwuś mam podobnie jeśli chodzi o prezenty dla mnie wolę dawać niż dostawać a P o niczym nie wspomina?Stygmatku kciukam za wizytę ![]() a ten eM to straszny fochacz:/ Med bardzo drogi ten sweter, jaby był ze złota ![]() Peach On Cię chyba chce wybadać ![]() Majasn a może tato lubi jakiś zespół i chciałby mieć nagranie koncertu albo płyty do auta? ![]() współczuję sytuacji w pracy ![]() Karo to ta stłuczka była aż tak poważna? pamiętam jak pisałaś że jeszcze zostanie pieniędzy z odszkodowania? ![]() Got dużo zdrowia ![]() z tą wagą i rozmiarem to chyba zalezy od budowy. mnie wkurza że zbędne kg idą mi w nogi uda. ja już mam prezenty,: TŻ-gra battlefield 3, sweter i koszula siostra: 2 książki i płyta mama: perfumy euphoria i zestaw garnków --prezent składkowytato: książka,kosmetyki i sweter--składkowy rodzice tż: kosmetyki, płyta świąteczna i komplet 2 kubków rodzeństwo tż: życzenia
|
|
|
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zrobilas mi dzien również ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-12-13 o 08:17 |
||
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Najka
![]() Capri zazdroszczę spotkania z Prokopem i Hołownią Ale mi się spać chce - wczoraj po 21 wróciliśmy od znajomych, no i zaczęłam jeszcze gulasz robić poszłam spać ok. 23 - więc w sumie nie tak źle 6 godzin spałam
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
jade dzis do krakowa,wracam jutro bedziecie tesknic ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
bardzo proszę o kciuki, jadę po faceta i doi blacharza się umówić, co i jak (bo nie wiem, czy Wam pisałam, że w sobotę facet pod teatrem wjechał w mój samochód).I dla Najeczki ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Zostań do jutra wieczorem, to się z nami wszystkimi spotkasz
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4828 |
|
MBZ♥
|
Osz Ty masz zachciewajki?
![]() ![]() Tysia a to Dziad duża szkoda?Kawka tęskniem za szybkim przeleceniem ![]()
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle napisałam i się skasowałao
W każdym bądź razie: Carmi, ja z bratem mam identyczne relacje, a może i nawet gorsze... On potrafi mi nawet 'cześć' nie odpowiedzieć jak przyjeżdżam do domu Wiecznie mnie wyśmiewa, ubliża... Dużo by pisać...![]() Ilsa, nie wiem co mam Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie... Może nie napiszę, że jest mi wszystko jedno, bo nie wszystko, ale zaszalałabym (teraz możecie mnie zlinczować...)Aaaa, w ramach kary za czekoladę nie tykam słodyczy ani chleba do Świąt
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zachcianki mam całe życie więc u mnie to nie będzie główny symptom ale kto wie
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

książka i jakieś słodycze
A spotkanie tak mi się podobało, że poszłam potem wieczorem do Dominikanów na drugie 

jakies porady?

czemu to takie drogie wszystko 

piątek to już za 4 dni.
On ma ewidentnie focha na Ciebie-może za auto? i pewnie podsyca rozmawiając z mamą tę niezdrową atmosferę