|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny wróciłam do was
Dopiero dzisiaj jestem w stanie siedzieć przy kompie bo od soboty aż do dzisiaj leżałam w łóżku z opuchniętą buzią nie mogłam nic jeść ani mówić ale już mi przeszło no i jeszcze do tego byłam chora Tak mi się zaczął paskudny weekend że nawet naszego ślubu mogło nie być w przyszłym roku Paulinko wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń no i przede wszystkim bardzo dużo miłości ![]() Madzia ja chyba bym na tego sylwka do tej dziewczyny nie poszła
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-12-13 o 11:24 |
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
były same kobietki (aktorki, dziennikarski itd.) i opowiadały jak szybko oświadczyli się ich faceci . generalnie wszyscy dość szybko zdecydowali się na ślub
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
my z tżtem mieliśmy mały kryzys właśnie po 2 czy 3 latach związku kiedy o byle bzdury sie kłóciliśmy, ale pogadaliśmy ze sobą bez nerwów wyjaśniliśmy wszystko i jest ok
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli się kogoś kocha, to walczy się niezależnie od tego czy jest się po ślubie czy nie, czy ma się dzieci czy nie. Ludzie i po wielu latach w małżeństwie i z trójką małych dzieci się rozwodzą, więc wg mnie nie ma reguły.
|
||
|
|
|
#3066 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratuluję zamówienia sukni ![]() Cytat:
Cytat:
jakby mnie ktoś zapytał co to za model, to bym powiedziała że księżniczka, wiec albo się nie znam na sukniach, albo one tak naprawdę się niewiele różnią Jakby to było wąskie A, takie jak ja mierzyłam to byłaby różnica, ale tutaj to moim zdaniem jedna sprzedawczyni powie że to A a druga że księżniczka w ogóle nie ma się co tym przejmować Cytat:
kocham Pragę Cytat:
źle bym się czułą i tyle jakby było większe grono to jeszcze ok, ale w kilka osób na pewno i winnych kinach też robią Sylwestra My na Sylwestra idziemy na imprezę do pubu ze znajomymi, większą grupą. Mam nadzieję ze będzie fajnie, bo jak na razie to w ogóle nie che mi się iść, chętniej bym poszła spać ![]() Paulinko, życzę Ci kochana wszystkiego najlepszego, samych słonecznych dni i owocnych przygotowań do najpiękniejszego dnia!! Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-12-13 o 11:35 |
|||||
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
My też mieliśmy spory kryzys po 3latach. Prawie się rozstaliśmy ale przeszliśmy to i jest ok. A w sumie to na ślub zdecydowaliśmy się po 2latach tyle że wyznaczyliśmy odległy 2012 rok
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki! Ale dziś ładna pogoda w stolicy
![]() Cytat:
) i TŻ, było fajnie, zrobiliśmy se kupę jedzonka, oglądaliśmy filmy, poszliśmy spać po 1. Ani nie byłam zmęczona, a NowyRok powitaliśmy ![]() Cytat:
Powiem tyle, że ślub czy bez ślubu, jak się nie chce ratować to się każdą wymówkę znajdzie, bo dziś ludzie są mniej religijni i na pewno nie patrzą, że to grzech tylko jak im wygodniej. Uważam, że mniej grzeszę żyjąc z TŻ i szykując się do ślubu niż wiele małżeństw, które są zawierane na szybko, albo z powodu dziecka i się później non stop kłócą czy zdradzają.PAULINKO: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-12-13 o 11:59 |
||
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
sory, ale byłam przez jakiś czas na tamtym wątku i jestem uczulona na te wszystwie "rrr" i "piona!". Moze nie powinnam sie wypowiadać tak jak w poprzednim poście, bo nie wiem jakie zdanie ma reszta dziewczyn ale ja nie zniosę tutaj tego
![]() Madziu a co do Sylwestra to do siostry bym poszła, ale do tych ich znajomych na pewno nie! Jeszcze by cię upokarzała albo coś... Może się zbyt pewnie czuc na swoim terenie... A my jednak nie jedziemy chyba do tej Anglii... no i w takim razie sobbie musimy cos na sylwestra przekminić... Ale nie zdziwie się jak skończymy po prostu w domu...
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-12-13 o 12:04 |
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
no z wizażową pomocą, zawsze dobrze (tak myślę) - ja jestem zadowolona, a wyniki pewnie za miesiąc. Ehhh pochwalę się, a co tam...moje przyjaciółki już od jakiegoś czasu zastanawiają się nad wieczorem panieńskim, podpytują co bym chciała i takie tam, generalnie interesują się tematem ślubu i za to je kocham, ale wczoraj przeszły same siebie i ogłosiły, że wieczór ten przeciągnie się w siedem dni i długi weekend majowy spędzimy w Egipcie Jestem taka excited! Teraz zostaje tylko ubłaganie szefa, żeby dał mi w tym okresie wolne, przypominam - nie mogę oficjalnie przed sierpniem wziąć urlopu. Na szczęście długi weekend wypada tak, że wystarczy w tym roku wziąć trzy dni urlopu, żeby mieć 9 dni wolnego . No i w maju temperatura w egipcie nie jest kosmiczna (około 30 stopni). Myślę że bym się idealnie zrelaksowała przed ślubem (no i przywiozła mega opaleniznę). Czy któraś z Was była w Egipcie w miejscowości Taba (bo tam się wybieramy)??---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Paulinko - wszystkiego NAJ! Dużo uśmiechu i miłości. |
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Egipcie nie byłam, ale filtry wysokie zabierz coby Ci skóra nie zeszła albo w paski się nie opaliła
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko żeby nie skończyło się jak w Kac Vegas tylko w babskiej wersji ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
No to wodeczka odebrana. Napisze narazie info tu potem na poczte. Więc tak patrzyłam ceny finlandia 33zł nemiroff 19.70zł wyborowa 19.30zł. Zaznaczam że są to ceny z półki. Może przy większej ilości było by taniej. Ale nie koniecznie ponieważ jak pytaliśmy o wina to facet nam powiedział że o ile na wyrobach z ich polmosu mogą trochę obniżyć to obce alkohole biorą z hurtowni i też chcą zarobić. W razie zamawiania dużej ilości najlepiej dzwonić bo mają maly magazyn i mało im się mieści.
|
#3079 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Paulinko, wszystkiego, co naj! Żeby się żyło, żeby się wiodło, żeby się chciało i żeby się mogło!
![]() Cytat:
![]() Gratuluję Pragi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i teraz się zastanawiam... Myślałam nad jakimś plecakiem, takim, żeby sobie mógł nosić na siłkę, ale żeby też w góry można go było zabrać - Górska Kozico, doradziłabyś coś? Taki jakiś pojemniejszy.Cytat:
i się bawić z innymi, ale jak będzie Was tylko 3 pary, to wiadomo, że będziecie całą noc razem. Także w takiej sytuacji wolałabym Sylwester spędzić we dwoje. Ja jeszcze nie wiem, co my z Sylwestrem robimy... Podejrzewam, że niedługo zaczną się jakieś propozycje i coś z tego wybierzemy. Ale nawet jak nie, to we dwoje też super spędzimy czas ![]() Cytat:
A póki ze sobą tylko chodzą, to zawsze łatwiej się rozstać, kiedy nadchodzi czas po temu, kiedy się okazuje, że nie pasują do siebie tak, jak wcześniej myśleli. Więc tak naprawdę każdy kij ma 2 końce i nie ma odpowiedniego czasu czy wieku do zawierania małżeństwa. Cytat:
Super taki panieński, będziecie się świetnie bawić ![]() Chcecie sobie trochę popłakać? http://kwejk.pl/obrazek/736563
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!
Wolno Was będę dzisiaj nadrabiać, bo mam powera i zabrałam się za mycie okien. W międzyczasie mam ogórkową na piecu i jeszcze chciałabym dzisiaj kafle w łazience pomyć i wszystkie drzwi na moim pięterku. ![]() Cytat:
A co do dzieciaków to jeszcze chciałam dodać, że my wcześnie wesele zaczynamy. Bo obiad będzie myślę max na 15. No i te dzieciaki będą, aż się zmęczą a potem albo je położymy w pokoju przy sali, albo pojadą do domku ![]() I na prawdę tak się do nich wszyscy przyzwyczailiśmy, że nam one w ogóle nie przeszkadzają. Wręcz przeciwnie jest z nimi bardzo zabawnie. W tradycji naszej też mamy, że jest czas na sali na wierszyki dla dzieci. Wtedy dzieciaki podchodzą do mikrofonu i Młodej Parze składają życzenia w postaci wierszyków i poważnych i śmiesznych. Za taki wierszyk dostają od Młodych czekoladę. A starsi też nie raz wyskakują z wierszami, specjalnie przygotowanymi na tą okazję, no i powyżej 18 roku życia mamy przewidziana dla nich flachę małą ![]() W trakcie wesela mamy tez specjalnie przygotowaną przez orkiestrę wiązankę taneczną dla dzieci z kaczuszkami, labado, niedźwiedziem starym, który mocno śpi i różnymi innymi piosenkami i w tym czasie Młodzi chodzą między dzieciakami i sypia cukierkami. To tak w bardzo małym skrócie. ja bym chyba kiedyś musiała spisać wszystko to co sie u nas na weselach dzieje, żebyście mogły zobaczyć jak to w innych rejonach jest ![]() Cytat:
i barowo za ddś ![]()
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka- wzruszający ten filmik
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku kocham tę piosenkę, kojarzy mi się i innym filmikiem, który oglądam na poprawę humoru i też żeby się wzruszyć http://www.youtube.com/watch?v=zlfKd...eature=related |
|
|
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinka wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3087 |
|
Zadomowienie
|
Ja też
Wiecie, te 3 lata to chyba jakieś kryzysowe bo zawsze słyszałam, że jak się przetrwa razem 3 lata to już będzie dobrze u mnie też były kryzys
|
#3088 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chciałam tylko dodać, że do piekła w taki wypadku nie pójdę ![]() Cytat:
![]() O kolejna szczęśliwa, która zamówi obrączki. I fajnie, że macie możliwość zamówienia obrączek na promocji ![]() Ładny grawer. Nasze obrączki będą w rozmiarach 9 i 24 Albo polecieć Sinatrą i dać sobie wygrawerować- Fly me to the Moon, ale będę miała taka malusią obrączkę i ten grawer mija się z celem . A gdzie zamawialiście obrączki???? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo taka rozłożysta jest. I dużo ozdób ma, więc myślę że dla ciebie jest bardzo dobra. Przyjedź do mnie na mała prywatkę w remizie ![]() Cytat:
![]() Margida również dziękuję za kciuki!!!!! I wszystkim innym dziewczynom, które bardzo niechcący pominęłam równiez bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że się przydadzą. Muszą!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj w sumie to było tylko takie małe spotkanko przypominające im o mnie, a mnie o nich. Podobno są 3 faworytki. Do końca tygodnia ma być odpowiedź. Kurcze a już myślałam, że o mnie zapomnieli, a tu kazali mi wczoraj dowieść papiery. Więc byłam, uśmiechałam się, utwierdzałam siebie i ich w przekonaniu, że się nadaję, a że będę się musiała dużo nauczyć, to nie problem, bo przecież ja się szybko uczę. Tylko boję się, że mój niemiecki może im nie wystarczyć. Niby na rozmowie było super, ale języka nie mam potwierdzonego żadnymi papierkami. Co z tego, że mieszkałam pół roku w DE. Że tam na własną rękę załatwiałam meldunek, ubezpieczenie zdrowotne, lekarzy i mieszkanie. A nawet w banku sobie radziłam. Oni przecież tego nie wiedzą. Ale muszę być dobrej myśli. Paulinka wszystkiego co najwspanialsze z okazji urodzin!!!!!!!! Dużo zdrówka, miłości, szczęścia i pomyślności. Niech się spełniają Twoje marzenia, a dobry humor niech Cię nigdy nie opuszcza!!!!!!!!!!! 100 lat Kochana I tym samym gratuluje pięknego prezentu, który otrzymałaś od TŻta.
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulinchen wszystkiego co najlepsz, najwspanialsze i najukochańsze. Cudownego TŻcika zawsze i wszędzie i udanego ślubnego planowania Nena normalnie masz mega kumpelki. Się będzie działo
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
W Rybniku. W zakładzie jubilerskim ARTIS
![]() W ogóle to muszę wam się pochwalić Byliśmy na targach ślubnych w Rybniku i to tam ten zakłam zwrócił naszą uwagę. Pooglądaliśmy obrączki, porozmawialiśmy z przemiłą Panią, która w pewnym momencie powiedziała nam o konkursie z nagrodami. Wystarczyło dokończyć hasło: Moje wymarzone obrączki to...Wymyśliliśmy, a w zasadzie mój TŻ i wygraliśmy ...2000 zł ![]() ![]() Hura, hura |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Znowu z księżniczkami mam taki problem, że jak góra jest ozdobna, to dół już nie bardzo.
źle bym się czułą i tyle 

może pójdziemy do kolegi T i jego żony 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jestem taka excited! Teraz zostaje tylko ubłaganie szefa, żeby dał mi w tym okresie wolne, przypominam - nie mogę oficjalnie przed sierpniem wziąć urlopu. Na szczęście długi weekend wypada tak, że wystarczy w tym roku wziąć trzy dni urlopu, żeby mieć 9 dni wolnego . No i w maju temperatura w egipcie nie jest kosmiczna (około 30 stopni). Myślę że bym się idealnie zrelaksowała przed ślubem (no i przywiozła mega opaleniznę). Czy któraś z Was była w Egipcie w miejscowości Taba (bo tam się wybieramy)??

bo taka rozłożysta jest. I dużo ozdób ma, więc myślę że dla ciebie jest bardzo dobra.