|
|
#1261 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
![]() Ale prosz przykładowe: |
|
|
|
|
#1262 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ano właśnie, zapomniałam się do tego odnieść wczoraj - tak samo myślę, szczególnie teraz, jak mam porównanie. W Polsce chyba tylko myślą, jak tu człowiekowi dowalić i skomplikować życie, bo gdyby tego nie robili, to jeszcze nie daj borze stracą na prestiżu, nie? A tutaj? Pełen luzik. A propos luziku, piszę z wykładu skitrana w ostatnim rzędzie, popijając red bulla, a starsza pani siedząca obok co chwila łypie mi w monitor ![]() edit: i jeszcze, żeby było bardziej nieprzyzwoicie, to wwąchuję się co i rusz w nadgarstek wypachniony wonderwoodem ![]() O taki mniej więcej mam widok z okna, no mniej zielony U Was też taka piękna wiosenna pogoda? Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-12-13 o 13:37 |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I Ty się zastanawiasz czy wracać!?!? |
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() C'nie? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1266 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
A Redziu i sowy świetne!
).edit: nie pisałam.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1268 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad pierogów ze szpinakiem
Kotka bierzemy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1271 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1276 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na początek jeden
Oto Leonard
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o hesusie ale pięknie - moge se na dysku zapisać foto - żeby sobie popatrzać od czasu do czasu uwielbiam ten stajl Cytat:
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Leo pasiak - ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Leo pasiak - ale ma zimówki puszyste
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-13 o 15:31 |
||
|
|
|
#1279 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1281 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wiem, ale ogłoszenie od niedawna to i siostrzyczki ktoś weźmie.
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
słodziutki
A moje kocisko się na zimę wyfutrowało, tłusty i puchaty, że bym go zagłaskała; ale dzikus taki, że nie da się złapać trzeba za nim chodzić z 5 minut i ganiać, żeby się wreszcie dał pogłaskać, od początku takie nieufne toto było A jego brat był z kolei taki pieszczoch, że się nawet do psa przytulał Ale wpadł pod auto
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-13 o 15:50 |
|
|
|
#1284 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez następne dwni wszystko bedzie kręcić się dookoła kiciusia
|
|
#1286 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty!
Awwwwwww Chcecie zobaczyć co robi teraz Św. Mikołaj? ![]() To kliknijcie TUTAJ A tak wygląda to na zewnątrz. Wracam do dzwonków i inszych łozdóbek.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tylko tyle po zmienieniu języka na stronce zrozumiałam
|
|
#1289 | |
|
Wiedźma
|
Pierdzionek steampunkowy z czerwoną kroplą iście zachwycający.
Cytat:
A pogoda i u nas piękna., Słońce dziś dawało jak w maju. Cudny. Moje ulubione umaszczenie: szary pasiaczek. Powiem Wam coś fajnego. Chłopaki założyły grupę rekonstrukcyjną Colonial Marines. Kufa. Będę miała swojego Pulse Rifle w końcu! edit: O! Szczytuję w podskokach! to dopiero jest koordynacja.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-12-13 o 16:27 |
|
|
|
|
#1290 |
|
Nindżopesz
|
Cudzieł
Wlazłam w wątek o rudej farbie do włosów i zgłupłam... Jednak samodzielne mieszanie to jakiś koszmar, że też kurna musiali wycofać moje Belle Color Będę już do koca życia brzydka i ciemnowłosa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

A tutaj? Pełen luzik. 
).

Najpierw się foszył jak pytałam czy wysłał już paczkę,a jak wysłał, to na 4 zamówione rzeczy jedna źle, a drugiej nie ma wcale 
o hesusie ale pięknie - moge se na dysku zapisać foto - żeby sobie popatrzać od czasu do czasu uwielbiam ten stajl

trzeba za nim chodzić z 5 minut i ganiać, żeby się wreszcie dał pogłaskać, od początku takie nieufne toto było