|
|
#1891 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Chyba, że samoróbki okażą się tak cudownymi lekarstwami na wszystko, że...Boję się trochę, że coś pokićkam, złe pH, jakieś gryzące się składniki, dodane w nieodpowiednim momencie, z złej proporcji ![]() Się zobaczy...
|
|
|
|
#1892 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie oglądam żadnych . Jedynie czasem spojrzę w te NK i Asi . Cytat:
Dziewczyny powiedzcie czy to jam mam od pewnego czasu zwidy, czy Stachyrsky zmienił uzębienie ? Cytat:
Cytat:
Chociaż muszę przyznać, że parę mnie wciągnęło . Cytat:
Cytat:
Pojechałam wczoraj do miasta po ten rzepowy szampon. Handlowa niedziela miała być . I d*pa blada - wszystko pozamykane . Jutro pojadę . Zamówiłam pięć sztuk lakierów holograficznych do paznokci ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ---------- Musiałam zrobić pauzę na śniadanie .W temacie petycji . Sama nie wiem ... Znacie mój stosunek do zwierząt . Ten artykuł o losie jaki chcą psom emerytom zafundować czytałam. W pierwszym momencie mnie zatrzęsło i piana ze złości na usta wystąpiła. Później zastanowiłam się . Znamy warunki jakie panują w schroniskach . Te setki wegetujących o głodzie i chłodzie zwierzaków . Nie przypuszczam, żeby coś zmieniło się na lepsze . Myślę, że wręcz odwrotnie . I cóż takim psom-emerytom pozostanie ?! Mała klatka i powolna, bolesna, bo przepełniona tęsknotą i samotnością, prawie że głodowa śmierć . Czyż nie lepszy zastrzyk ?! Sama nie wiem ... |
|||||
|
|
|
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co masz na myśli?
![]() Ja mam tylko nadzieję, że nie będą mu próbowali wcisnąć jakiejś "jajecznicy" ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=XAQhqpgB3WM
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzięki temu programowi poznałam i polubiłam ten zespół
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
A to znałam go wcześniej
Dostałam dziś prezent dla studentów- prezerwatywę i 2pricne polo
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
A z jakiej okazji ten prezent?
![]() Planuję zaciągnąć TŻ'a do Łodzi na jakieś zakupy tylko w zasadzie nie bardzo wiem co kupić
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Tak o, rozdawali pod uczelnią
Nie wiem,co mamie kupić na Gwiazdkę...
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu psikacz miałam i lubiłam, na pewno jeszcze go kiedys kupię, póki co zuzywam
to póki co mój ulubiony psikacz, mi nie sklejał włosów
|
|
|
|
|
#1900 | |||
|
|
Cytat:
![]() Jakie? Jakie? ![]() A bo widzisz, czasem niektórych składników nie można mieszać, bo się gryzą, a ja w ferworze tworzenia, na huraaaa najchętniej wszystko bym do siebie dodała i nie wiem, czy nie skopię. Do tego coś tam czytałam o liposomach [chociaż tych chyba nie mam w zapasach], flawonoidach, że z czymśtam nie można łączyć, że jakieś składniki w niskim/wysokim pH są niestabilne, a ja nie mam pojęcia, jak je ustabilizować. W dodatku kiedyś na forum widziałam dyskusje na temat obliczania jakiegoś HLB, o czym w ogóle nie mam pojęcia To zacznij używać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do petycji ws psów, to ktoś niepotrzebnie, poprzez nadinterpretację rozdmuchał sprawę. Podobno zarządzenie ma dotyczyć tylko tych psów, które są nieuleczalnie chore. W innej ustawie [zdaje się dot. pracy weterynarzy] są zapisy, które mówią o tym, że psa zdrowego uśpić nie wolno. TŻ mi jeszcze podpowiada, że celnicy to nawet jakiś hotel dla psów na emeryturze mają
|
|
|
|
#1901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za to mam problem ze sobą - cienie mam, pędzle mam, perfumy mam, żeli pod prysznic i odżywek do włosów mnóstwo, kolorówki pełno też mam i tak naprawdę nie wiem co bym chciała Tzn jedyne co w tym momencie chodzi mi po głowie to tangle teezer ale gdybym powiedziała TŻ'owi, żeby kupił mi kawałek plastiku za 5 dych to by mnie chyba wyśmiał Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1902 | |
|
|
Cytat:
![]() Mój się ostatnio prezentowo uparł na kolczyki Swarovskiego A ja jak ten szewc, biżu robię, a nie noszę ![]() Ale jak wrócę do pracy to postaram się to zmienić ![]() Z kosmetyków to do szczęścia chyba tylko palety holograficznej mi brakuje. No i tej 120, ale na nią nie mam aż takiego ciśnienia ![]() O koreańcach nie wspomnę, no, ale wiadomo, najpierw nieszczęsne zapasy ![]() A co do tych psów, to parę lat temu była już afera, tylko chyba z udziałem psów policyjnych dla odmiany i też coś podobnego... że opiekun nie mógł wziąć psa, z którym pracował [chodziło o jakiegoś konkretnego psiaka], a prawo nie przewidywało innych opcji [sprzedaż/adopcja...], czy coś w ten deseń. Już nie pamiętam. Dzisiaj w tv poszło sprostowanie, materiał w Faktach, więc sprawa potwierdzona
|
|
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
U nas i ta ostatnia też była handlowa . Cytat:
![]() Taka antykoncepcja ![]() Dzięki . Zapamiętam . http://sklep.goldenrose.pl/art76,hol...uer,o_hlc.html 101, 105, 107, 116, 112 . Już raz u nich kupowałam i kolory w rzeczywistości różniły się od tych na wzorniku. Zobaczymy . Cytat:
Nie wiem ile w tym prawdy, bo wiem to z opowieści z drugiej ręki, ale np. psy uczy się wykrywania narkotyków robiąc z nich narkomanów . Moje psy są po "szkołach" , miedzy innymi - po kursie obrony {ataku}. Mam teraz niejakie kłopoty z Maxem { druga próba przejęcia dominacji w domu}. Jeśli nic się nie zmieni, trzeba będzie pięknego, zdrowego pasa uśpić . Po takiej tresurze jaką przeszedł nie można oddać go innej osobie, bo może być niebezpieczny . Pozostałaby jedynie, na stałe zamknięta, klatka w schronisku . To już wolę ten zastrzyk . Tego, tak jak torebek i butów, nigdy nie ma się wystarczająco ![]() ![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Może i ja bym zainwestowała te Kasine lakiery?
|
|
#1905 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Właśnie zaczęłam Was subskrybować ![]() Kupiłam olej z orzechów laskowych na mazidłach i mam zamiar nakładać go na noc. I teraz głupie pytanie: czy do zmycia rano takiego oleju można używać zwykłego szamponu np. Gliss Kur, czy trzeba jakiś specjalny kupić lub nie daj Boże samemu zrobić?Bo jestem świeżynką włosową
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu może powiem,że nasz wątek jest plotkarski
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem co chce pod choinke od rodziców
na pewno nie chcę kosmetyków, a ubrań przeciez mi nie kupią;d
|
|
|
|
|
#1908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może faktycznie coś z biżuterii? Dawno nie miałam nowych kolczyków ![]() Cytat:
![]() Ale ja obecnie posiadam: perfumy waniliowe z YR 100 ml (plus połowę drugiej buteleczki) jakieś podobne do Euforii prawie 100 ml, moje ulubione z Oriflame (wycofane niestety już jakiś czas temu więc oszczędzam ) prawie 50 ml, Black XS 80 ml i te wampirze z Essence 50 ml Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#1909 | ||||
|
|
Cytat:
A efekt przecież piękny jest Cytat:
Inwestuj, bo ładne i trwałe są Cytat:
![]() Ale podpowiem - Gliss Kur nada się i każdy inny z drogerii też, byle Ci włosy domywał. Cytat:
![]() Gnojek się najadł, przysnął i... obudził Teraz w wyśmienitym humorze skrzeczy sobie i ciamle rękaw
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyj rękaw ciamle - Twój czy swój? ![]() |
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
kasy mi nie dadzą, zawsze mi cos kupują
![]() booż ile ja rozwalam ostatnio kasy na ubrania
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Umoczyłam chyba znowu zaliczenie,ale za to ktoś mi poprawił humor
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na kosmetyki
![]() |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
wąchałam te wampirze essencowe perfumy i nawet mi się podobają
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam nie kupować ale oczywiście kupiłam bo to zapach w moim stylu
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
ja nad nimi myślę, tylko kurcze już nie pamiętam jak pachną xD
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Asia by powiedziała, że jak ciastko ale na mnie tak nie pachną
Za to jak psiknęłam na kurtkę to pachniało jak ciastko |
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że wg mnie pachniały inaczej;d
|
|
|
|
|
#1919 | ||
|
|
Cytat:
![]() Poskrzeczała, pociamkała, dostała smoka i padła szczęśliwa. Teraz przez sen wali nogami w materac ![]() Niestety z uwagi na wiadomo co, zarzuciłam robienie biżu i nadal nie mam tych kamyków. Ani srebrnych zapięć Cytat:
![]() A powinnam sobie coś kupić ubraniowego ![]() A ja czekam na Circusowe... może wreszcie je do mnie przywiozą...
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jakie : "może" ?! Inwestuj !!! Cześć ! Nada się każdy szampon . Z niejaką zazdrością muszę stwierdzić, że Twoja kolekcja jest większa niż moja . Ano widzisz, Asia też Ci kupno doradza . A jak pięknie pod pękaczmi wyglądają . A ja na urząd skarbowy Kupuj ! Nie ma co myśleć, bo od myślenia włosy wypadają . Kupować trzeba ! Mam dziki tydzień. Wczoraj - bankowiec, dzisiaj - adwokat i doradca finansowy, jutro - us . Jak widać - moje życie towarzyskie w pełnym rozkwicie Miłego dnia ---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:00 ---------- Ma któraś z Was ochotę na talerz fasolówki na wędzonce z zacierkami ? Właśnie ugotowałam . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Chyba, że samoróbki okażą się tak cudownymi lekarstwami na wszystko, że...

) prawie 50 ml,