|
|
#1321 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Tak łatwo jest Ci zrezygnować z prawdziwej miłości?!
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31038288]1. Nie wszystkich da się owinąć wokół palca Pracuję nad tym, agencie Poldek ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1322 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A skąd mam wiedzieć czy prawdziwa, jak Ty smsy potrafisz hurtowo posyłać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1323 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1324 | ||||
|
Panaroja
|
Ziut wony spod biurka
Na ogólną szczęśliwość i endorfiny , nie oddawaj ![]() nie bardziej niż inni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Śliczne ![]() Cytat:
O jaaaaa , jaaaaaki cudowny Cytat:
Gryksiu , jakie Ty masz chody , czarną ospę posiadywujesz ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31037551] Dżuma się na dzileni skończyła, podeślę jakomś niespodzianke [/QUOTE] Wirusa Ebola ![]() Część cytatów mi zeżarło ![]() nie jestem f stanie niczego buyskotliwego ani chociaż mondrego napisać przyjęłam 37 didów i zamiast musku mam pustkę wypełnioną resztkami kurzuA jusz fiem - gryksowy avek wygląda prawie tak jak ten natchniony komsomolec z czołówki Mosfilmu , co razem z komsomołką sierpa i młota trzymią i w jasnom pszyszłość paczom
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-13 o 19:33 |
||||
|
|
|
#1325 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jak to samo co mnie to mamy problem Na zdjęciu lewej nie widac, luuzik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1326 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale dziś fajnie było pod metrem centrum, rano przywitał mnie Generał J. a po pracy dźwięki Until It Sleeps
![]() Cytat:
a inszej farby w Twoim bellcolorowym kolorze nie ma? a poza tym ładnemu czarownicu nawet w ciemnych ładnie więc nie narzekaj ![]() a to te HaeMy w Balkonach bendom ja mogę pójść, z roboty mam dwa kroki a obluczyłabym sama tę podartą bluzę z agrafą
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do Maleńczuka, to zgadałam się z kolegami i też z nim jechali w zeszłym roku windą Zaczynam podejrzewać,że jeździł w te i wewte czekając na okazję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trudno ![]() Cytat:
![]() Dzisiejsza produkcja. Muszę się sprężyć żeby toto powystawiać
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
i reszta
|
#1329 | ||||||
|
BAN stały
|
Mam pewne kontakty w Rassiji, a wszyscy wiemy, że tamtejszym mikrobiologom płacą psie pieniądze (więc se Jewgienij z Miszą dorobili te parę kopiejek)
![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego też zapodałem wczoraj adekwatną strofę Broniewskiego: "Na horyzoncie - rewolucja ..." ![]() Cytat:
Cytat:
No racja, tego nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam kogoś kto będzie i mógłby mi coś z tej kolekcji kupić ![]() a poza wszystkim Mowię Wam pechy chodzą stadami, tak samo jak nieszczęścia ![]() ![]() opowiadałam Wam jak mój Szymciu powiesił się na tż-cie? się mi przypomniało dziś na okoliczność małego Leonarda ![]() Un śpi, na końcu łóżka wystają stopy, to jeszcze przed remontem było , między tymi kartonami i pudłami ) i Szym zawiesił się tż-tu na stopach pazurkami, tak od spodu się wbił, tż siadł na łóżku ( jak kuzynka sąsiadóww kostnicy jak niby zmarła ) i mówi : o kur*a! uwiesił mi się na stopie!! po czym padł z powrotem w poduchy i śpi
|
|
#1331 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://www.fleszstyle.pl/galerie/galeria/?galg_id=1713 http://www.fleszstyle.pl/galerie_gal...t_01_page_no=2 http://www.fleszstyle.pl/galerie_gal...t_01_page_no=0 http://www.zeberka.pl/art.php?id=15481
|
|
#1333 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1334 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czyli wielkiej miłości tu nie widzę z Twojej strony
Dam se radę
|
|
|
#1335 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a la dresowe spodnie?
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1337 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1338 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
płaszczyk bardzo fajny, tylko ten suwak jakiś taki za duży..? kurtki super, szczególnie ta bordo, mi się jeszcze podoba to bordowe dziurawe sweterko-bluzopodobne coś z kapturem, ale całość tylko do pooglądania raczej, ani kasy tyle nie wydam, ani się w tym raczej nie do końca widzę prawdę mówiąc....
|
|
|
|
#1339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn nie wiem.. co akurat bedzie bo to niby limit kolekcja.. no ale kurtki nie zleć kupna tak zaocznie, jednak czaby zmierzyć :/ Kameno pomyliły mi się linki i masz 2 razy poszarpany tiszercik a miało być to: http://www.fleszstyle.pl/galerie_gal..._01_page_no=12 ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
chciałam didowi kupić toto poszarpane.. choc chodzimy w tym samym górom zwuaszcza
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-12-13 o 20:36 |
||||
|
|
|
#1340 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a te spodnie ala skórzane to które, bo takie czarne błyszczące to dwa widzę?to ten, daj mi swój tel i będę się jutro po 17 odzywać, o ile mnie nie rozszarpią tłumy w HaeMie albo o ile fogle da się tam jutro wejść ![]() co do pralki i darcia
|
|
|
|
|
#1342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak Luszek pozwoli to ją shakerzę i Ci wyślę ![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31037551]1. Grysiaku, Ty się uspokój, bo jeszcze sprowadzisz na złą drogę kolejną osobę [/QUOTE]Właśnie Cytat:
Nom łopieram se plecy o łoparcie krzesła ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31038288]1. Nie wszystkich da się owinąć wokół palca ![]() Pracuj, pracuj ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-12-13 o 21:18 |
||||
|
|
|
#1343 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1344 |
|
grozi wypollizowaniem
|
anglistki helpunku w tro
|
|
#1345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo szare jezd samo a sweter osobno- bordowy ![]() to jeszcze raz wklejm dla pożontku: http://www.snobka.pl/artykul/the-gir...azy-12975/1/10 http://www.snobka.pl/artykul/the-gir...azy-12975/1/12 http://www.snobka.pl/artykul/the-gir...azy-12975/1/18 http://www.snobka.pl/artykul/the-gir...azy-12975/1/28 http://www.snobka.pl/artykul/the-gir...azy-12975/1/21 ide z tel na pw
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabyś go codziennie rano spompowywać
![]() Już odpisałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ii tam od razu niedyskretne, sam zacząłeś temat, to tylko się grzecznie podpytuję ![]() Cytat:
ad 2 fajne Cytat:
Głodna jestem
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

przyjęłam 37 didów i zamiast musku mam pustkę wypełnioną resztkami kurzu
Będę już do koca życia brzydka i ciemnowłosa
a inszej farby w Twoim bellcolorowym kolorze nie ma? a poza tym ładnemu czarownicu nawet w ciemnych ładnie więc nie narzekaj

Piekny kotek!

a la dresowe spodnie?