Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-13, 18:57   #3151
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja już jestem przyzwyczajona (chociaż ja to w ogóle pierścionkowa jestem), bo z TŻem od 4 lat nosimy obrączki. Takie srebrne, nasze, partnerskie. Sprawiliśmy sobie takowe na 1 rocznicę znajomości. Fajna sprawa. No i TŻ też nie ma obaw przed prawdziwym GPSem
Ja zawsze na placach nosiłam jakieś pierścionki i u jednej reki i u drugiej tylko że to inny kształt niż ten stary i dlatego ciężko było się przyzwyczaić
Stary 2011-12-13, 18:58   #3152
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

a ja nigdy nie nosilam pirscionkow
z zareczynowym ciezko bylo i dalej jest, nakladam go tylko jak gdzies wychodzimy itp

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:10   #3153
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
No gratulacje Brawo! Już cel osiągnięty?
jeszcze drugie 6 kg
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro kupujemy obrączki

W Jubirexie jest promocja na obrączki 10% taniej. Moje wymarzone były po 1770zł a jak zmierzyliśmy to kobietka policzyła ze na nasze rozmiary - mój 11,5 i tz 19 zapłacimy juz z rabatem około 1350zł i do teego mamy gratis 24 znaki do wygrawerowania

Ale sie ciesze !!!!!

Jutro po pracy jedziemy podpisać umowe.

Teraz siedze i mysle o grawerze, a doszłam z TZ do wniosku ze ja bede miala na swojej:

Kocham Cie. Jesteś moja

a tz bedzie miał

Kocham Cie. Jesteś mój

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hej ho...hej hooo

Witam dziewczynki po weekendzie
Oj mam troche nadrabiania, bo w weekend nie mialam zupelnie czasu zeby do was zajrzec Mimo ze juz w piatek mialam wolne to jakos tak zlecial ten czas, nawet nie wiem kiedy...

Ale weekend byl owocny w slubne przygotowania
Sukienka zamowiona, zaliczka wplacona, odwrotu nie ma I powiem ze taki kamien spadl mi z serca ze sobie nie wyobrazacie. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie wybieranie tej sukienki i cale z nia zamieszanie to byl jeden wielki koszmar i ciesze sie mam go juz za soba. Ale mimo wszystko oplacalo sie bo z sukni jestem MEGA zadowolona!!! Nie wyobrazam sobie isc w zadnej innej Teraz tylko czekac az bedzie w salonie by juz bezstresowo w nia zanurkowac No i najwazniejsze ze mam ja tutaj pod reka, i nie musze sie stresowac ze zobacze ja tydzien przed slubem...

Druga wazna rzecz jaka zrobilismy to Save The Date...wiem ze w PL sie tego nie praktuje za bardzo i my w sumie tez nie mielismy w planach, ale wczoraj z ciekawosci zerknelam na ceny biletow lotniczych do PL na nasz slub i o malo na zawal nie zeszlam, bo jeszcze kilka dni temu byly po 20-30euro a dzis najtansze sa po 80e a i nawet za 200e!!! tak wiec nie ma na co czekac, zaproszen nie bedziemy tak wczesnie rozdawac, a poza tym ich nie mamy. Wiec zrobilismy wczoraj na szybciochu STD i wyslalismy do wszystkich gosci z Holandii, zeby zaczeli sie powoli zastanawiac w jaki sposob chca na nasz slub dotrezc no i w razie czego kupowac bilety. A cena oczywiscie szybuje z tego wzgledu ze w dniu naszego slubu zaczyna sie Euro 2012!!!
W zalczeniu wrzucam wam nasze STD, i przypuszczam ze zaproszenia beda w podobny desen, tylko bez fotki...

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Chodzą mi po głowie sobotnie przymiarki i jedna suknia... podoba mi się bardzo, ale mam z nią taki problem, że zawsze marzyłam o księżniczce, a to jest litera A Znowu z księżniczkami mam taki problem, że jak góra jest ozdobna, to dół już nie bardzo.
Powiedzcie mi proszę, co sądzicie o tej sukni ?
jak dla mnie cudna o wiele ładniejsza niż księżniczka bardzo mi się w niej podobasz wyglądasz mega proporcjonalnie i to jest strasznie szczera opinia!

odebraliśmy obrączki są cuuuudne grawer też zdjęcia będą jak siostra znajdzie kabel do telefonu
a do tego przez przypadek trafiliśmy do sklepu z takimi pierdułkami ślubnymi i kupiliśmy figurki na tort a tylko dlatego że był z fioletem. Stoją tak jakby na dwóch postumentach okrągłego tortu otoczone są fioletową grubszą wstążką i do tego białe kwiatki. Foto też wstawię później
Ceny w tym sklepie były takie same jak na necie dlatego tez tam kupię tuby strzelające organzę na stoły itd.

13 jest dla mnie zawsze pechowy a tu pierwszy raz w życiu miałam tak udany dzień
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:12   #3154
arletka1313
Zakorzenienie

tylko że my sie nie kłócimy bo ja to trzymam w sobie. a drażni mnie ż emi sms nie napisze, nie potrafi załatwić sprawy tylko isę mamy pyta, ze sto razy pytałam gdzie idziemy na sylwka no i się dowiedziałam gdzi echcesz mi to obojętne, no zesz kurde ja mam wszytsko załatwić? mówie ze tzreba zamówić dla rodziców podziękowania a on no to zamów. a we mnie się krew gotuje!

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

zresztą ni etylko tz mnie wkurza! mam wrażenie że wszyscy się mnie czepiają, czegoś chcą...
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:14   #3155
evoonia86
Zakorzenienie

jagódka gratuluję zakupu obrączek czekamy na fotki
Stary 2011-12-13, 19:15   #3156
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
jeszcze drugie 6 kg

odebraliśmy obrączki są cuuuudne grawer też zdjęcia będą jak siostra znajdzie kabel do telefonu
a do tego przez przypadek trafiliśmy do sklepu z takimi pierdułkami ślubnymi i kupiliśmy figurki na tort a tylko dlatego że był z fioletem. Stoją tak jakby na dwóch postumentach okrągłego tortu otoczone są fioletową grubszą wstążką i do tego białe kwiatki. Foto też wstawię później
Ceny w tym sklepie były takie same jak na necie dlatego tez tam kupię tuby strzelające organzę na stoły itd.

13 jest dla mnie zawsze pechowy a tu pierwszy raz w życiu miałam tak udany dzień
No to kciukaski za te dalsze 6

I oklaski za tak udany zakupowy dzień
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
tylko że my sie nie kłócimy bo ja to trzymam w sobie. a drażni mnie ż emi sms nie napisze, nie potrafi załatwić sprawy tylko isę mamy pyta, ze sto razy pytałam gdzie idziemy na sylwka no i się dowiedziałam gdzi echcesz mi to obojętne, no zesz kurde ja mam wszytsko załatwić? mówie ze tzreba zamówić dla rodziców podziękowania a on no to zamów. a we mnie się krew gotuje!

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

zresztą ni etylko tz mnie wkurza! mam wrażenie że wszyscy się mnie czepiają, czegoś chcą...
Co do TŻ to chyba nie ma innego wyjścia, jak mówić mu konkretnie, co ma zrobić. Mów, że ty robisz to, a on ma załatwić tamto. Wyraźnie, dużymi literami przekazuj mu konkretną informację. Niestety do facetów tak trzeba, bo jak się nie powie konkretnie, to albo nie zajarzą, o co kaman, albo stwierdzą, że coś jest mało ważne.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:32   #3157
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do TŻ to chyba nie ma innego wyjścia, jak mówić mu konkretnie, co ma zrobić. Mów, że ty robisz to, a on ma załatwić tamto. Wyraźnie, dużymi literami przekazuj mu konkretną informację. Niestety do facetów tak trzeba, bo jak się nie powie konkretnie, to albo nie zajarzą, o co kaman, albo stwierdzą, że coś jest mało ważne.
Arleta popieram zdanie Kozicy w 100%. Jak mu nie nazwiesz rzeczy po imieniu to facet nie bedzie wiedział ze cos trzeba załatwić. Ja mojego tylko tak zmotywowałam do działania bo faceci sie jednak nie domyślą że ich zaangażowani jest dla nas ważne. Moja rada to nie tłum emocji w sobie tylko powiedz mu co myślisz, inaczej wybuchniesz pewne dnia jak bomba a potem będziesz żałowała wielu wypowiedzianych w nerwach słów.
Stary 2011-12-13, 19:32   #3158
jagodzia133
Zakorzenienie

Cyknęłam foto figurki na tort, a na siostrę dalej czekam. To jest kolor wrzosowy znalazłam też w tym sklepie identyczny odcień organzy więc krzesełka będą idealnie pasowały do całości tak się cieszę, że powoli zaczyna się wszytko klarować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11243_zmniejszacz-pl_31070.jpg (47,2 KB, 53 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-13, 19:39   #3159
(kicia)
Zakorzenienie

kasiu 200zł może nie dużo ale w okresie przedświątecznym wiesz każdy grosz się liczy

a jakie teraz %%% w powietrzu czuć pomimo wietrzenia całego mieszkania... ja się ogólnie nie przejełam bardziej mi się z tego śmiać chce bo jak wynosiłam ze sklepu to ojciec do mnie "tylko nie pobij"i jeszcze pytał faceta czy aby wszystkie butelki są całe... no to już wie

malwus śliczne obrączki sama takie chciałam ale TŻ się nie podobały

arletko myśle ze to norma wśród par że się o byle co kłócą przed samym ślubem... dacie radę

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

a byłam dziś u fryzjerki obciąć grzywkę i zapytałam którą godzinę by mi poleciła żebym się zapisała skoro o 17 ślub na 16 muszę być gotowa no i jeszcze makijaż a ona do mnie ze na 9-10 ja myślałam że 11,30-12 była by najlepsza
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:39   #3160
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kasiu 200zł może nie dużo ale w okresie przedświątecznym wiesz każdy grosz się liczy

a jakie teraz %%% w powietrzu czuć pomimo wietrzenia całego mieszkania... ja się ogólnie nie przejełam bardziej mi się z tego śmiać chce bo jak wynosiłam ze sklepu to ojciec do mnie "tylko nie pobij"i jeszcze pytał faceta czy aby wszystkie butelki są całe... no to już wie

malwus śliczne obrączki sama takie chciałam ale TŻ się nie podobały

arletko myśle ze to norma wśród par że się o byle co kłócą przed samym ślubem... dacie radę
kiciu a ile dałaś za jęczmienną?? i czy wiesz ile chcieli za zwykłą??
próbowałaś tą jęczmienną dobra? dużo się różni od de lux? przepraszam za pytania ale się teraz wahamy
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-13, 19:40   #3161
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

No to Tata sprawdził

Piękna kieca
http://blogs.discovery.com/say-yes-t...mkcpgn=fbtlc16

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:46   #3162
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Cyknęłam foto figurki na tort, a na siostrę dalej czekam. To jest kolor wrzosowy znalazłam też w tym sklepie identyczny odcień organzy więc krzesełka będą idealnie pasowały do całości tak się cieszę, że powoli zaczyna się wszytko klarować
Fajna figureczka A my nie wiemy, czy coś dawać na tort, czy zostawić pusty Inna sprawa, że nie wiemy jeszcze, jaki w ogóle tort będziemy mieli

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:

a byłam dziś u fryzjerki obciąć grzywkę i zapytałam którą godzinę by mi poleciła żebym się zapisała skoro o 17 ślub na 16 muszę być gotowa no i jeszcze makijaż a ona do mnie ze na 9-10 ja myślałam że 11,30-12 była by najlepsza
Chyba trochę kobietę poniosło... Ja tak liczę na spokojnie ok. 3 godzin na fryz i make up.
Stary 2011-12-13, 19:46   #3163
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna figureczka A my nie wiemy, czy coś dawać na tort, czy zostawić pusty Inna sprawa, że nie wiemy jeszcze, jaki w ogóle tort będziemy mieli
Ja miałam nic nie mieć na torcie ale jak zobaczyłam ten wrzos to musiałam ją mieć a tżcik powiedział, że mu się podoba i żeby brać
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-13, 19:47   #3164
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ładna ta figurka

Gratulacje obrączek

Jaką dietę stosujesz?

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-12-13 o 19:49
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:48   #3165
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
kiciu a ile dałaś za jęczmienną?? i czy wiesz ile chcieli za zwykłą??
próbowałaś tą jęczmienną dobra? dużo się różni od de lux? przepraszam za pytania ale się teraz wahamy

nam policzył 17,86 zł... ja osobiście tylko się nawąchałam (przepraszam musiałam ale teraz po ochłonięciu tak mnie cała ta akcja bawi że nie mogę) Ja nie piłam bo od ostatniego wesela odrzuca mnie od alkoholu moim rodzicom bardzo smakuje mówią że różnica w smaku jest (że niby mniej gorzka bardziej subtelna) zywkła de lux po 17,16zł jest. Nie radzę sugerować się cenami w tym sklepie jak się wejdzie bo te na półkach są wyższe... np de lux zwykłą 19,60 ( w sklepie zwykłym jest po nie całe 19) po prostu tam większość kupuje hurtem i oni wystawiają takie ceny na półki że to niby aż taki rabat dają...

Stary 2011-12-13, 19:52   #3166
Nattiv
Zakorzenienie

Coś mi forum szwankuje i nie chce mi cytować wiadomości...

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:55   #3167
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ja miałam nic nie mieć na torcie ale jak zobaczyłam ten wrzos to musiałam ją mieć a tżcik powiedział, że mu się podoba i żeby brać
Ja bez zastanowienia to bym wzięła taką z ciężarówką, bo TŻ uwielbia wszystko co ma koła No ale niestety nie wiedziałam takowej. Widziałam z traktorem. Też fajna, tylko że z ceną przesadzili. Ale może mi się coś jeszcze rzuci w ślepia
Stary 2011-12-13, 19:57   #3168
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bez zastanowienia to bym wzięła taką z ciężarówką, bo TŻ uwielbia wszystko co ma koła No ale niestety nie wiedziałam takowej. Widziałam z traktorem. Też fajna, tylko że z ceną przesadzili. Ale może mi się coś jeszcze rzuci w ślepia
A jaką widziałaś z traktorem i gdzie
Stary 2011-12-13, 19:59   #3169
Blacky
Zadomowienie

Cytat:

Kochana, sporo mężczyzn tak ma. Trzeba ich pchnąć we właściwym kierunku i nauczyć co i jak. Ale skoro piszesz o innych, to może masz po prostu cięższy okres w życiu i to nie do końca wina TŻ.
Może @ Ci się zbliża? Ja jestem niemożliwe nieznośna przed okresem.

Dziewczyny, pisałam o tym, ale jakoś to umknęło w natłoku wiadomości.

Nie mogę edytować posta z inspiracjami (wątek jest chyba już zamknięty), wkleić go tu od nowa czy jakoś to inaczej rozwiązujemy?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:01   #3170
arletka1313
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny
mam nadzieje ze gdy @ przyjdzie to sie to zmieni, chciałabyms ie cieszyć z kązdej załatwionej sprawy z każdej zakupionej rzezcy al eteraz to jakos nic mnie nie cieszy. jutro jadę załatwić ołtarzyk na sale, oby się udało po mojej myśli. dziś rodzice ustalili menu z kucharką no i trzeba pomału robić zakupy.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:04   #3171
marylka80
Zadomowienie

Dobry wieczorek

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Chodzą mi po głowie sobotnie przymiarki i jedna suknia... podoba mi się bardzo, ale mam z nią taki problem, że zawsze marzyłam o księżniczce, a to jest litera A Znowu z księżniczkami mam taki problem, że jak góra jest ozdobna, to dół już nie bardzo.
Powiedzcie mi proszę, co sądzicie o tej sukni ?
Jak dla mnie to ksiezniczka jak nic...

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mi się suknia podoba...

Ja poprosze kawusie...

Umyłam w pracy okno, kurze starłam. pozamiatałam i umyłam podłoge...

Sto lat Paulinko

Kocham Pragę!!!!!!!!!!!!!! i Barcelonę...Ja chce do Pragiii!!!!!!!!!! Tam się wszystko z Tż zaczeło...
Praga jest piekna to prawda Tez mamy z nia mile wspomnienia To nasz pierwszy wspolny wyjazd I pogoda byla cudna...oj tez bym tam wrocila

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
mam problem z sylwestrem sylwestra mieliśmy spędzic z moją siostrą i szwagrem jak co roku i u nich w mieszkaniu, ale okazało się że szwagier zaprosił jeszcze kolegę z pracy ze swoją żoną której nie lubię mówię siostrze że tej laski nie lubię bo jest dziwna ostatnio na imprezie kiedy ją poznałam ona traktowała mnie i tżta jakoś tak dziwnie nie gadała z nami w ogóle, wyczuliśmy że jej się tak jakby nie spodobało że w ogóle jesteśmy na tej imprezie... no ale stwierdziłam że ok przeboleję jej towarzystwo no i się zgodziliśmy na tego sylwka... a teraz mi pisze tż że ten kolega zaproponował żeby sylwestra spędzic u tego kolegi... i teraz to już w ogóle przestało mi się to podobac... nie lubię laski i jeszcze mam u niej sylwestra spędzic... i co ja mam zrobic??? powiedziałam tżtowi że pogadamy o tym jak dzisiaj przyjedzie do mnie ale szczerze? odechciało mi się tego sylwestra...
No to faktycznie nie za ciekawie...ja bym po prostu pogadala z siostra od serca.. powinna zrozumiec i nie zgodzic sie na nagla zmiane planow. No ja bym przynajmniej nie poszla. Tym bardziej ze jak za kims nie przepadam to nie umiem udawac ze jest milo i sympatycznie. Wolalabym z Tz jakis dobry film obejrzec i sie poprzytulac. A nie macie jakichs znajomych z ktorymi moglibyscie ten wieczor spedzic?

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
były same kobietki (aktorki, dziennikarski itd.) i opowiadały jak szybko oświadczyli się ich faceci . generalnie wszyscy dość szybko zdecydowali się na ślub była też mowa o tym, czy szybka decyzja o ślubie to recepta na udany związek. nie wiem czy kojarzycie Elżbetę Leńską- ona stwierdziła, że jeśli po 2-3 latach związku przychodzi kryzys, jeśli jest się małżeństwem to ludzie starają się problemy rozwiązywać i walczyć o siebie nawzajem. jeśli są z kolei tylko parą, to większość stwierdza, że lepiej iść własną drogą i jest koniec wszystkiego. w sumie dziewczyna ma rację
No to pieknie, u nas wlasnie mija 3 lata, jak do tej pory kryzysu nie bylo, i mam nadzieje ze nie nadejdzie i ze nie bedzielimy musieli sie rozwodzic przed slubem

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Chcecie sobie trochę popłakać? http://kwejk.pl/obrazek/736563
Doszlam tylko do 3 minuty

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Wczoraj w sumie to było tylko takie małe spotkanko przypominające im o mnie, a mnie o nich. Podobno są 3 faworytki. Do końca tygodnia ma być odpowiedź. Kurcze a już myślałam, że o mnie zapomnieli, a tu kazali mi wczoraj dowieść papiery. Więc byłam, uśmiechałam się, utwierdzałam siebie i ich w przekonaniu, że się nadaję, a że będę się musiała dużo nauczyć, to nie problem, bo przecież ja się szybko uczę.
Tylko boję się, że mój niemiecki może im nie wystarczyć. Niby na rozmowie było super, ale języka nie mam potwierdzonego żadnymi papierkami. Co z tego, że mieszkałam pół roku w DE. Że tam na własną rękę załatwiałam meldunek, ubezpieczenie zdrowotne, lekarzy i mieszkanie. A nawet w banku sobie radziłam. Oni przecież tego nie wiedzą. Ale muszę być dobrej myśli.

No to kochana, masz ponad 30% szans
A jezykiem sie nie przejmuj, jesli doszlas do tego etapu to najprawdopodobniej jest dla nich zadawalajacy Teraz musisz tylko ich przekonac ze jestes wlasnia ta osoba ktorej szukaja, a nie tylko ze sie nadajesz!!! Bo to roznica, a skoro jest was 3 to znaczy ze wszystkie sie nadajecie. Teraz musisz udowodnis ze z tych 3 TY jestes najlepsza! Badz pewna siebie Bedzie dobrze
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
"Nasze wymarzone obrączki to...Trzy karaty szczęścia i dziesięć gramów czystej miłości"
No no, jaki twoj TZ jest blyskotliwy

Cytat:
czesc, ja przeżywam jakiś cieżki okres, strasznie mnie tz wkurza! normalnie nie do opisania!nie potrafię sie z nim dogadać.nigdy tak nie miałam. aż się boję co będzie po ślubie. moze to przez nadchodzący okres, mógłby już przyleźć bo szlag mnie trafi!od tygodnia mnie brzuch boli i dalej nic a człowiek mało ze skóry nie wyjdzie.
ja jeszcze nawet nie zaczęłam sprzątać na święta, sniegu nie ma i nie czuje jakoś weny.
jedyne co mnie cieszy to to że już może w sobotę będe suknie miała w domu (chyba) a tak poza tym to jakoś tak doopa!

Kochana planowanie wesle to zadanie glownie dla kobiet (one to kochaja), pewno sa i faceci ktorzy sie jakos udzielaja ale jest ich na pewno zdecydowana mniejszosc. Ja tam wole wszystko sama wybrac i zalatwic bo przynajmniej wiem ze bedzie po mojemu Po co dodatkowe stresy ze on cos innego znalazl a mi cos innego sie podoba Dla nich na koncu i tak wszystko bedzie super! Takze glowka do gory, w ogole sie tym nie przejmuj.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:05   #3172
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna ta figurka

Gratulacje obrączek
Jaką dietę stosujesz?
swoją własną nie jem pieczywa, ziemniaków, (żadnej skrobi) makaronów(zero mącznych potraw) kasz,ryżu itd. Jem kurczaka(pieczony smażony) ryby i warzywka jagourty sałatki serki wiejskie twarożki surówki piję dużo wody i tyle zero słodyczy i co dwa dni zjem jakiś owoc
Cytat:
nam policzył 17,86 zł... ja osobiście tylko się nawąchałam (przepraszam musiałam ale teraz po ochłonięciu tak mnie cała ta akcja bawi że nie mogę) Ja nie piłam bo od ostatniego wesela odrzuca mnie od alkoholu moim rodzicom bardzo smakuje mówią że różnica w smaku jest (że niby mniej gorzka bardziej subtelna) zywkła de lux po 17,16zł jest. Nie radzę sugerować się cenami w tym sklepie jak się wejdzie bo te na półkach są wyższe... np de lux zwykłą 19,60 ( w sklepie zwykłym jest po nie całe 19) po prostu tam większość kupuje hurtem i oni wystawiają takie ceny na półki że to niby aż taki rabat dają...
dziękuję serdecznie za informację
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-13, 20:07   #3173
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kochana, sporo mężczyzn tak ma. Trzeba ich pchnąć we właściwym kierunku i nauczyć co i jak. Ale skoro piszesz o innych, to może masz po prostu cięższy okres w życiu i to nie do końca wina TŻ.

Nie mogę edytować posta z inspiracjami (wątek jest chyba już zamknięty), wkleić go tu od nowa czy jakoś to inaczej rozwiązujemy?
Musisz go tu wkleić i wysłać pw do Zubi żeby go wkleiła do inspiracji

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
swoją własną nie jem pieczywa, ziemniaków, (żadnej skrobi) makaronów(zero mącznych potraw) kasz,ryżu itd. Jem kurczaka(pieczony smażony) ryby i warzywka jagourty sałatki serki wiejskie twarożki surówki piję dużo wody i tyle zero słodyczy i co dwa dni zjem jakiś owoc

Dzięki za info mi by się przydało 6 kg zrzucić
Stary 2011-12-13, 20:08   #3174
madzia2306
Zakorzenienie

dziewczyny gadałam z tżtem o tym sylwestrze i mówi że on mnie rozumie że nie chcę tam jechac, poza tym nie będziemy mieli nawet jak wrócic do domu z tamtąd a spac tam nie mam zamiaru, więc póki co jestem bardzo na nie i tż o tym wie tylko narazie nie mówię siostrze bo muszę jeszcze z koleżanką pogadac co w sylwka robi

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:08   #3175
Blacky
Zadomowienie

I za każdym razem do nowego wątku trzeba przekleić wszystkie posty? Myślałam, że może znajdzie się jakaś mniej pracochłonna metoda.
Ale spoko, dam radę.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:10   #3176
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

wklej tu i napisz do zubi... innego wyjścia niestety nie ma

Stary 2011-12-13, 20:12   #3177
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

A slyszalyscie o najnowszej diecie skandynawskiej? Podobno opiera sie na bardzo duzej ilosci masla!!! Jakos nie umiem sobie tego wyobrazic.

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...WIAT/166095733
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:12   #3178
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
I za każdym razem do nowego wątku trzeba przekleić wszystkie posty? Myślałam, że może znajdzie się jakaś mniej pracochłonna metoda.
Ale spoko, dam radę.
Nie potem jak Zubi wklei to już nie będziesz musiała kopiować ponownie do nowego wątku
Stary 2011-12-13, 20:14   #3179
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
A jaką widziałaś z traktorem i gdzie
http://www.kieliszkislubne.pl/p/40/5...-i-wesele.html

Widziałam gdzieś jeszcze, ale sobie nie zapisałam
Stary 2011-12-13, 20:16   #3180
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz go tu wkleić i wysłać pw do Zubi żeby go wkleiła do inspiracji

Dzięki za info mi by się przydało 6 kg zrzucić
Kochana ja taki wynik szybko osiągnęłam bo mam z czego zrzucić. Także u ciebie może potrwać to troszkę dłużej także nie zniechęcaj się za szybko. Pamiętaj im więcej się waży tym więcej się chudnie im mniej się waży tym mniej się chudnie

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A slyszalyscie o najnowszej diecie skandynawskiej? Podobno opiera sie na bardzo duzej ilosci masla!!! Jakos nie umiem sobie tego wyobrazic.

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...WIAT/166095733
nie słyszałam lubię masło i to bardzo ale nie potrafiła bym tyle tego jeść. Już wolę wcinać moje warzywa i mojego kurczaka niż zapychać się masłem.
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości