|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Poszedł Colorstay (Sand Beige używany przeze mnie latem, a na jesieni mieszany z jakimś bledziochem) i wkrótce pójdzie 17, kupiony wczesną wiosną w Bootsie - właśnie ów bledzioch, obecnie stosowany w pojedynkę
. A kupiłam sobie kolejnego Colorstaya - Buff Cytat:
Tak, jestem rajtkomaniaczką i przyznaję się bez bicia, że rajstop mam w szafie więcej niż majtek ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31040416]Też od LaMode dostałam szminkę Estee Lauder (ale sprzedam, bo ani mój, ani mamy kolor) i szampon L'Biotica - będzie do zmywania olejów, bo nie ma SLSów ![]() Doszła też wreszcie moja nagroda z lipca (!) - pasta do zębów i szczoteczka ![]() A dziś wygrałam zestaw kosmetyków Original Source, zamelduję, jak go dostanę :P[/QUOTE]
|
|
|
|
|
#1502 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie bez moich setek cieni byłoby nie tym samym życiem ![]() Cytat:
Idzie to już w setki ![]() Dobrze, że ja tej manii nie mam ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1503 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ogolni1e bez sensu produkt, ale za te kilka zł to nie płaczę
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Z Joanny podoba mi sie maska miodowo-cytrynowa
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1507 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ekstra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aż tyle?! ![]() Cytat:
Widzę, że Buff zagościł na wątku na dobre ![]() Poszedł żel do higieny intymnej
|
|||
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31042658]Dziewczyny, mam meeega chandrę, jestem wyczerpana Nie pozwalajcie mi się żalić, bo całe epitafium sama sobie napiszę...[/QUOTE]![]() Jeśli Ci to pomoże, to wypisz tu nawet post długości Pana Tadeusza |
|
|
|
|
#1509 |
|
Konto usunięte
|
To taka będę leniwa, że skopiuję z innego wątku, gdzie mnie dyplomatycznie olano
![]() "Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana Mam teraz mnóstwo roboty na uczelni, dodatkowo strasznie mi życie uprzykrza dieta i ćwiczenia - nie mam na nie siły. Jutro jeszcze czeka mnie dentysta, co tym bardziej mnie przeraża i dobija, zwłaszcza, że to zapewne nieostatnia wizyta... Nie wysypiam się, czuję się słabo, bleee Właśnie dziobię ćwiczenie na pedagogikę czasu wolnego, czeka mnie pewnie cała noc nad tym... |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31042996]To taka będę leniwa, że skopiuję z innego wątku, gdzie mnie dyplomatycznie olano
![]() "Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana Mam teraz mnóstwo roboty na uczelni, dodatkowo strasznie mi życie uprzykrza dieta i ćwiczenia - nie mam na nie siły. Jutro jeszcze czeka mnie dentysta, co tym bardziej mnie przeraża i dobija, zwłaszcza, że to zapewne nieostatnia wizyta... Nie wysypiam się, czuję się słabo, bleee Właśnie dziobię ćwiczenie na pedagogikę czasu wolnego, czeka mnie pewnie cała noc nad tym...[/QUOTE] Uuuu, rzeczywiście niewesoło |
|
|
|
#1511 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli taka decyzja jak u mnie, myślę że bardzo dobra. ![]() ![]() Cytat:
![]() Porzeczko postaraj się nie popadać w takie najgorsze nastroje, trzymam kciuki, żeby się u Ciebie polepszyło. ![]() Cytat:
![]() Fajna niespodzianka. Rajstopy świetne! Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31042996] "Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana Mam teraz mnóstwo roboty na uczelni, dodatkowo strasznie mi życie uprzykrza dieta i ćwiczenia - nie mam na nie siły. Jutro jeszcze czeka mnie dentysta, co tym bardziej mnie przeraża i dobija, zwłaszcza, że to zapewne nieostatnia wizyta... Nie wysypiam się, czuję się słabo, bleee Właśnie dziobię ćwiczenie na pedagogikę czasu wolnego, czeka mnie pewnie cała noc nad tym...[/QUOTE] Jak już wyjdziesz od dentysty, na pewno poczujesz się przynajmniej w połowie lepiej. ![]() Zużyłam Avonowy krem do stóp z kwasami AHA, uwielbiam go.
|
|
#1512 |
|
Konto usunięte
|
Może i macie rację, że ten dentysta mnie w dużej mierze nakręca... Panicznie się tego boję, ostatnio poryczałam się strasznie na fotelu jak tylko mnie wiertłem dotknęła, choć nawet nie zdążyło zaboleć. Poszłam pierwszy raz po 4 czy 5 latach do dentysty i taka reakcja...
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica tez polecam drzemki w ciagu dnia. Ja np poszlam wczoraj spac po obiedzie na godzinke i potem do pozna dalam rade sie uczyc. Powodzenia u dentysty, jak Agniesia przezyla to ty tez! Dluzsza chwila i bedzie po wszystkim.
|
|
|
|
#1515 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31045712]Może i macie rację, że ten dentysta mnie w dużej mierze nakręca... Panicznie się tego boję, ostatnio poryczałam się strasznie na fotelu jak tylko mnie wiertłem dotknęła, choć nawet nie zdążyło zaboleć. Poszłam pierwszy raz po 4 czy 5 latach do dentysty i taka reakcja...
[/QUOTE]Cytat:
ja co prawda bylam ostatnio chyba w zeszlym roku, tez na wyrywaniu 8 (ale wtedy prawej, teraz lewej tez bede musiala na jakies borowanie sie wybrac, ale mysle, ze spokojnie to przezyje, skoro przezylam wyrwanie osemki
|
|
#1516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Księżniczko, na pewno dasz radę. Z tego co opisujesz to masz dobre podejście do dzieci, a to podstawa. Dzieci Cie na pewno polubią, choć już Cię akceptują, reszta to tylko kwestia czasu. Podziwiam Cię ogromnie, bo ja nie mam cierpliwości do dzieci i nawet nie robię u siebie na studiach bloku pedagogicznego. Cytat:
![]() Kochana, nie dołuj się Cytat:
![]() Rajstopy bardzo fajne, szkoda, że nie na moje nogi, bo pewnie by mi je pogrubiły, choć i tak nie należą do najszczuplejszych ![]() Cytat:
Też bym chciała mieć swoją tylko jedną paletę, a nie jeszcze kilkanaście cieni, których i tak praktycznie nie używam i pewnie do końca życia ich nie zużyję ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31042996]To taka będę leniwa, że skopiuję z innego wątku, gdzie mnie dyplomatycznie olano ![]() "Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana Mam teraz mnóstwo roboty na uczelni, dodatkowo strasznie mi życie uprzykrza dieta i ćwiczenia - nie mam na nie siły. Jutro jeszcze czeka mnie dentysta, co tym bardziej mnie przeraża i dobija, zwłaszcza, że to zapewne nieostatnia wizyta... Nie wysypiam się, czuję się słabo, bleee Właśnie dziobię ćwiczenie na pedagogikę czasu wolnego, czeka mnie pewnie cała noc nad tym...[/QUOTE] Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem... Ja w ostatnim czasie jestem cieniem człowieka. W zeszłym tygodniu miałam 4 kolokwia + przygotowywanie się na zajęcia i w sam poniedziałek w tym tygodniu miałam 3 kolokwia i w piątek mam jeszcze jedno. Wracam do domu, jem, uczę się do 2 w nocy i tak co dzień. Tak się stresuję tymi studiami, że pomimo, że mało sypiam to i tak następnego dnia nie mogę zasnąć. Z czwartku na piątek nie zasnęłam nawet na godzinę i w piątek zamiast odespać to znów nie mogłam spać. Także rozumiem Cię doskonale. U Ciebie jeszcze dochodzi dentysta, też się go boję. Ale najgorszy lęk mam przed pobieraniem krwi. Zawsze mdleję i pewnie jakby mi mieli pobierać to bym padła znów i panikowała jak Ty. Musisz trochę odpocząć, na weekendzie, czy sobie zrobić jeden dzień tylko dla siebie lub dla TŻ, albo pójść na zakupy. Uwierz mi pomaga Ja ostatnio nie mam na nic czasu. Porządki nie zrobione, prezenty nie kupione. Ehh Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
![]() U mnie też świątecznych porządków nie widać, a to z takiej racji, że jesienią miałyśmy malowanie i generalne sprzątanie już odbębnione |
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domku tez juz wstepne grubsze porzadki zostaly wykonane
Jeszcze sporo zostalo, ale to takie pojedyncze rzeczy
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Byłąm z TŻ na zakupach
![]() Kupił sobie buty na zimę w Wojasie i jeansy w Housie, a że jest tam promocja -50% na tańszą rzecz wybrałam sobie długi golf (pod choinkę) http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...s/pcreateddate W niedziele kupiłam podobny, ale z krótkim rękawkiem i trochę krótszy, przetykany połyskującą nitką - też skorzystałam na zakupie dla TŻ - wzięłam mu sweterek (pod choinkę)
|
#1520 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem po dentyście, przeżyłam, o dziwo nawet się nie poryczałam na fotelu, a teraz faktycznie wieeelka ulga - może dziś się wreszcie wyśpię, bo jutro mam zajęcia na 9:30 - dopiero
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie jakoś nie działają... Tzn. jeśli jestem śpiąca (tylko wtedy kładę się w ciągu dnia), to później wprawdzie chce mi się mniej spać, ale czuję się rozmemłana i boli mnie głowa
![]() Cytat:
Zupełnie tak, jak ja ![]() |
|
|
|
|
#1522 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, na blogu kosmetycznym umieściłam ankietę (na górze bocznego panelu), bardzo Was proszę o odpowiedzi - możecie zaznaczyć kilka
|
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
zagłosowane
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak prosiłam żeby próbowałą z lewą ręką bo tam jest lepiej to nie bo ona wie co robi. Moja kuzynka ma to samo i kiedyś nawet się zastanawiałyśmy co by było w razie wypadku, bo tu trzeba szybko działać. |
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam serum modelujace do ciala Perfect Body Ori i peeling oliwkowy do ciala z Biedronki
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no to super ![]() widziałam na Twoim blugu true love - jest bardzo fajny i elegancki [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31042996]To taka będę leniwa, że skopiuję z innego wątku, gdzie mnie dyplomatycznie olano ![]() "Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana Mam teraz mnóstwo roboty na uczelni, dodatkowo strasznie mi życie uprzykrza dieta i ćwiczenia - nie mam na nie siły. Jutro jeszcze czeka mnie dentysta, co tym bardziej mnie przeraża i dobija, zwłaszcza, że to zapewne nieostatnia wizyta... Nie wysypiam się, czuję się słabo, bleee Właśnie dziobię ćwiczenie na pedagogikę czasu wolnego, czeka mnie pewnie cała noc nad tym...[/QUOTE] poradzisz sobie tylko myśl pozytywnie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31045712]Może i macie rację, że ten dentysta mnie w dużej mierze nakręca... Panicznie się tego boję, ostatnio poryczałam się strasznie na fotelu jak tylko mnie wiertłem dotknęła, choć nawet nie zdążyło zaboleć. Poszłam pierwszy raz po 4 czy 5 latach do dentysty i taka reakcja... [/QUOTE]przeżywałam to samo... ale już mam wszystkie wizyty za sobą i teraz żałuję że tak długo z tym zwlekałam a to wszystko przez strach ![]() dziewczyny znalazłam w domu swój notesik z zapiskami, będę mogła w końcu zaktualizować swój zbiór, to co przyszło i co się skończyło, w końcu będę już miała porządek
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało mi się zaliczyć poprawkę ![]() Zużyłam żel pod prysznic Nivea. |
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Z Planet Spa najbardziej lubię maseczkę błotną, lawendową i z lotosem
![]() Przeglądam ofertę sklepu Helfy .... przepadłam ![]() Nynka: True Love też Ci wyślę
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko ja w Helfy mam taką wishlistę, że spokojnie się łapię na darmowe zamówienie
![]() i jeszcze mam zniżkę do Sephory, ale nie wiem czy mój portfel to wytrzyma ![]() Hosenko, pamiętam, że kiedyś oleje do włosów Ci nie pasowały, dlaczego?
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbowałam ich używać jeszcze przed tym szałem, co jest teraz. Wtedy dziewczyny pisały, że używają odrobinkę na wilgotne włosy i tyle właściwie. Taki sposób nic na mnie nie działał, dopiero później poeksperymentowałam i ... genialnie działają u mnie nałożone w duzej ilości, trzymane jak najdłużej, a potem zmyte (czyli jak w przypadku wody brzozowej). Co masz na swojej liście?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

. A kupiłam sobie kolejnego Colorstaya - Buff
Dokładnie 

Nie pozwalajcie mi się żalić, bo całe epitafium sama sobie napiszę...