Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-13, 18:52   #601
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Wiecie co, czytam ten wątek, jestem przed połową, i powoli tracę wiarę w ludzi Rozumiem miłość do zwierząt, dla mnie moje są członkami rodziny, ale nigdy nie posunęłabym się do stwierdzenia że z pożaru ratowałabym zwierzę, a nie człowieka, i że prędzej pozbyłabym się dziecka, niż zwierzaka Mówię o dalszej części dyskusji, nie o początkowych stronach... Absurd normalnie Naprawdę kocham zwierzęta i mnie serce ściska jak czytam o ich krzywdzie, ale niektóre to tam ostro przeginają w stronę socjopatii

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=568700
Ja skończyłam na którejś tam stronie, bo naprawdę w głowie mi się nie mieścił . Tym bardziej, że później się okazało, że facet wcale nie jest taki zły i myślał o tym wcześniej .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 18:56   #602
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
To po co oglądasz?
Bo nie wiedziałam, co to. Odganiając kota od jedzenia jestem ograniczona mobilnie
Stary 2011-12-13, 19:07   #603
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja skończyłam na którejś tam stronie, bo naprawdę w głowie mi się nie mieścił . Tym bardziej, że później się okazało, że facet wcale nie jest taki zły i myślał o tym wcześniej .

No dokładnie.... Sama bym pianę puszczała jakby mi się jakikolwiek zwierzak w szafie z czystymi ciuchami zabawiał, albo załatwiał na środku salonu... A dziewczyna odkąd mają dziecko nie sprząta po swoich kotach tylko zwala na faceta

Mój (mój, jeszcze z czasów przed terrorystą) pies czasami narobi w domu, czasami ma problemy żołądkowe przodem albo tyłem, i nie przyszłoby mi do głowy zostawić sprzątanie facetowi, bo pies jest mój - i tak się cieszę że odkurza, psa nakarmi, napoi, wyprowadzi, pobawi się z nim jak mnie nie ma, a nie wymagać znoszenia sików, kupek, sierści w szafie

No ale facet z wątku to cham i prostak przecież że mu coś przeszkadza
Stary 2011-12-13, 19:07   #604
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
podziwiam Cię, ja się na grzywkę zdecydowałam 1x w życiu i nigdy więcej
niestety cięta na półokrągło cięzko będzie się układać na bok:/
ja tez sie zdecydowalam pierwszy raz i juz chce mi sie plakac, a TŻ mi mówi, że przesadzaaaam
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:07   #605
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

Ten ostatni naj.... tego.... nie wiem jak to nazwać
Stary 2011-12-13, 19:08   #606
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dotarła do mnie Vatika, nie sądziłam, że 150ml to taka malusia butelka Jutro muszę w takim razie odwiedzić lumpeks, kupić jakąś bluzę z kapturem za 1zł i odciąć kaptur
kolezanka spała z jednorazówką na głowie

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-12-13, 19:11   #607
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
ja tez sie zdecydowalam pierwszy raz i juz chce mi sie plakac, a TŻ mi mówi, że przesadzaaaam
A ja myślę że ładnie Ci w grzywce, na tyle co sobie mogę wyobrazić Mnie w tamtym roku przed sylwestrem naszło i też ciachnęłam grzywkę, byłam b. zadowolona bo siebie lubię z grzywką, tyle że ograniczała możliwość chodzenia w skręconych bo dziwnie wyglądało,więc zapuściłam Wystarczy nauczyć się samej ją układać i będzie cacy

gg - jakbyś chciała jednak poprawić kolor, to moja Kaśka się Tobą zajmie bez problemu Mamie robiła pasemka wczoraj i wyszły miód malina, a za pasemka, ścięcie, układanie zapłaciła 75 zł Wyszła z lepszym kolorem i lepszym cięciem niż od swojej poprzedniej stylistki za 220 zł Zresztą wiesz jakie ja miałam pasemka, bo Ci pokazywałam w blondzie foto, i to jej dzieło było
Stary 2011-12-13, 19:18   #608
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ale to szeleści! Ja kupię jakąś bluzę, odetnę kaptur i zawiążę troczki pod szyją, coby nie spadł

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:32   #609
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
No dokładnie.... Sama bym pianę puszczała jakby mi się jakikolwiek zwierzak w szafie z czystymi ciuchami zabawiał, albo załatwiał na środku salonu... A dziewczyna odkąd mają dziecko nie sprząta po swoich kotach tylko zwala na faceta

Mój (mój, jeszcze z czasów przed terrorystą) pies czasami narobi w domu, czasami ma problemy żołądkowe przodem albo tyłem, i nie przyszłoby mi do głowy zostawić sprzątanie facetowi, bo pies jest mój - i tak się cieszę że odkurza, psa nakarmi, napoi, wyprowadzi, pobawi się z nim jak mnie nie ma, a nie wymagać znoszenia sików, kupek, sierści w szafie
Nawet nie zaglądam na ten wątek

Nie pozwalam kotu wchodzić na stół ani do szafy, a jak ktoś mi zabawi kota, dając czas na ogarnięcie się, to jestem wdzięczna.
Stary 2011-12-13, 19:36   #610
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nawet nie zaglądam na ten wątek

Nie pozwalam kotu wchodzić na stół ani do szafy, a jak ktoś mi zabawi kota, dając czas na ogarnięcie się, to jestem wdzięczna.

A tam jest rozwiązanie - które proponuje właścicielka tych 4 kotów o których wątek- wynieść ciuchy z szafy gdzie indziej, bo kot lubi w tej szafie spać Ręce mi opadają... A już prawie przy końcu jestem
Stary 2011-12-13, 19:41   #611
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myślę że ładnie Ci w grzywce, na tyle co sobie mogę wyobrazić Mnie w tamtym roku przed sylwestrem naszło i też ciachnęłam grzywkę, byłam b. zadowolona bo siebie lubię z grzywką, tyle że ograniczała możliwość chodzenia w skręconych bo dziwnie wyglądało,więc zapuściłam Wystarczy nauczyć się samej ją układać i będzie cacy
Wiesz co, z tym krótkim cięciem to na moje oko podkreśla moją kwadratową twarz.. Dlatego mi źle

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Ja też na meble w kuchni i stół nie pozwalam - da się nauczyć, chociaż czasem ją ponosi, ale wtedy wystarczy ją zawołać z dezaprobatą ( raz mi ukradła szynkę z kanapki ) Do szafy wchodzi rzadko. W ogóle to raczej grzeczna dziewczyna

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-12-13, 19:46   #612
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wiesz co, z tym krótkim cięciem to na moje oko podkreśla moją kwadratową twarz.. Dlatego mi źle

Ja też na meble w kuchni i stół nie pozwalam - da się nauczyć, chociaż czasem ją ponosi, ale wtedy wystarczy ją zawołać z dezaprobatą ( raz mi ukradła szynkę z kanapki ) Do szafy wchodzi rzadko. W ogóle to raczej grzeczna dziewczyna
Twoją śliczną buzię!!!

Nie potrafię go oduczyć skakania po blatach, a na stół nie wchodzi tylko dlatego, że nie umie bo jest na nim cerata i się ześlizguje razem z nią.
Stary 2011-12-13, 20:06   #613
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Rysunki są autorstwa mojej znajomej, którą zdecydowanie cenię za jej niezwykły talent. Dlatego dla mnie torba jest świetna, tym bardziej, że jest na niej rysunek spod ręki Ani
Aha Ja nie wiedziałam kto to jest.
Pewno dlatego taka wartość tych rzeczy.

Cytat:
Wiecie co, czytam ten wątek, jestem przed połową, i powoli tracę wiarę w ludzi Rozumiem miłość do zwierząt, dla mnie moje są członkami rodziny, ale nigdy nie posunęłabym się do stwierdzenia że z pożaru ratowałabym zwierzę, a nie człowieka, i że prędzej pozbyłabym się dziecka, niż zwierzaka Mówię o dalszej części dyskusji, nie o początkowych stronach... Absurd normalnie Naprawdę kocham zwierzęta i mnie serce ściska jak czytam o ich krzywdzie, ale niektóre to tam ostro przeginają w stronę socjopatii

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=568700
Niestety, wiele osób ma fanatyczne podejście do zwierzaków.
Kiedyś jakaś kobieta pisała, że musi znaleźć dom dla psa bo coś zrobił dziecku/jest dla niego niebezpieczny czy coś i tak jej kazano (już nie pamiętam o co tam dokładnie chodziło) to ją zlechali, że psa oddaje To może dziecka się ma pozbyć?

Cytat:
A tam jest rozwiązanie - które proponuje właścicielka tych 4 kotów o których wątek- wynieść ciuchy z szafy gdzie indziej, bo kot lubi w tej szafie spać Ręce mi opadają... A już prawie przy końcu jestem
nie mogę

Melka, gg na pewno ładnie wyglądacie
Ale tak straszycie, że teraz boję się do fryzjera iść
A właśnie! Chciałam spróbować zafarbować włosy na kolor podobny do mojego, ale nie na stałe tylko czymś żeby mi po kilkunastu myciach np. kolor zszedł. Czy jest coś takiego? I czy to niszczy włosy?
Dodam, że jestem totalnie zielona w temacie - nie wiem co szampon a co farba itd.

I jestem z siebie dumna, bo przed wyjściem zrobiłam sałatkę z tuńczykiem i zabrałam ją ze sobą I jeszcze owoce zjadłam pierwszy raz w menu dnia nie górowały słodycze Teraz wcinam ciasto, ale no muszę, bo się zepsuje
Stary 2011-12-13, 20:12   #614

Ja się nie wypowiadam na temat, kogo ratowałabym z pożaru. Nie lubię pytań "co by było, gdyby babcia miała wąsy". Ale ja sama się utwierdziłam w przekonaniu, że wolę zwierzęta niż dzieci, gdy byłam u koleżanki - miałam wielką ochotę wygłaskać psa, a dziecko mnie, szczerze powiedziawszy, średnio interesowało.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:12   #615
nicRu
maszyna, nie człowiek

Witam w nowym watku i wybaczcie, ale raczej nie nadrobię
Stary 2011-12-13, 20:57   #616
gg22
Zakorzenienie

żadna nie chce kalendarza z kotami?

Cytat:
o mamo!!! nie wierzę własnym oczom! wiedziałam że są takie przypadki ale oni chyba nie mają żadnego życia seksualnego no bo jak? sami chyba też nie dadzą rady?
brrr

Cytat:
zadz. do mnie kolega i jak mu się pożaliłam to tak ładnie zaczął mnie pocieszać, że dla kobiety to jest największa trauma jak wyjdzie niefajnie ufarbowana/obcięta od fryzjera i bla, bla bla. tak ładnie mu szło a tu dowalił "a to jest takie śmieszne, że wy się tak bardzo przejmujecie ale chyba coś w tym jest.

Cytat:
gg - jakbyś chciała jednak poprawić kolor, to moja Kaśka się Tobą zajmie bez problemu Mamie robiła pasemka wczoraj i wyszły miód malina, a za pasemka, ścięcie, układanie zapłaciła 75 zł Wyszła z lepszym kolorem i lepszym cięciem niż od swojej poprzedniej stylistki za 220 zł Zresztą wiesz jakie ja miałam pasemka, bo Ci pokazywałam w blondzie foto, i to jej dzieło było
dziękuję, ale zadz. dzisiaj do mnie moja fryzjerka i mówi że spać przeze mnie nie chciała i jeśli chcę to mogę do niej przyjść i ściągnie mi ten kolor jakiś specyfikiem na bazie mleka koziego. umówiłam się, że dam im jeszcze szansę. umyję je kilka razy i zobaczę jak to będzie wyglądać. a że między czwartkiem a niedzielą nie dam rady się wybrać to trochę je ponoszę i a nuż stwierdzę że są ok?

możesz mi poradzić jak się zabrać za skierowanie skargi do allegro? kumpela kupiła płaszczyk, zapłaciła i po 1,5tyg cisza. sprzedającym był facet i z nim mailowała. zadz. wczoraj na podany nr i odebrała jakaś panna, która nie miała o tej transakcji zielonego pojęcia, powiedziała że się zorientuje i da znać na maila. wysłała maila że pójdzie na pocztę i się dowie czyli generalnie nic z niego nie wynikało (prócz tego że ściemnia). kumpela jej odp. że pieniądze na koncie ma wysłane i że chce dostać scan nadania przesyłki, bo miało to być po 3dniach od wysłania kasy a mija 1,5tyg. i już panna nie odp. czekać jeszcze na jakiś jej kontakt czy uderzać do alll?

przyniosłam bombki, kupiłam cekiny i co? no i co? i nie mam szpilek!!!
zastanawiam się gdzie kupić te uchwyty do tych bombek? nie pomyślałam o tym wcześniej, a jak robiłam materiałowe to uchwyt był z tasiemki, a teraz to nie wiem:/ chyba też zrobię z taśmy
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:59   #617
Melka88
Zakorzenienie

Ale długi ten koci wątek ale przeczytam.. Natomiast na ten moment, gdyby TŻ kazał mi się pozbyć Meli, bo jej się zdarza rzygnąć, no to raczej byśmy się pożegnali. Ale u nas też jest inaczej - kot był wspólną decyzją i razem o niego dbamy

gg, ja mogę wziąć kalendarz myślałam, że już zaklepany

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2011-12-13 o 21:01
Stary 2011-12-13, 21:05   #618
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Ale to szeleści! Ja kupię jakąś bluzę, odetnę kaptur i zawiążę troczki pod szyją, coby nie spadł
Że też nigdy nie wpadłam na ten pomysł ;p

Cytat:
Wiesz co, z tym krótkim cięciem to na moje oko podkreśla moją kwadratową twarz..
Jaką kwadratową twarz? Po raz kolejny czytam tu jakąś absurdalno-kompleksową bzdure!
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:06   #619
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

GG, ja zawieszkę robię ze wstążki i wbijam 2-3 szpilkami, żeby czasem nie odpadła Przy okazji robię wielokrotną kokardę, żeby ukryć wierzch bombki

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-12-13, 21:11   #620
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg, ja mogę wziąć kalendarz myślałam, że już zaklepany
już jest zaklepany- przez Ciebie

Cytat:
GG, ja zawieszkę robię ze wstążki i wbijam 2-3 szpilkami, żeby czasem nie odpadła Przy okazji robię wielokrotną kokardę, żeby ukryć wierzch bombki
no to dokładnie tak samo robiłam

jak myślicie gdzie mogłaby dostać torebeczki przeźroczyste do zapakowania pierniczków i obwiązania ich wstążką? tylko nie woreczki, a takie ładne, yyyyy no wiecie chodzi mi o takie jak obwiązuje się czasem wiązanki- przeźroczyste, trochę sztywniejsze.
wymyśliłam sobie że napakuję piernikami takie torebeczki i dam jako prezenty osobom z którymi pracuję. Nie chcę im nic kupować bo ich nie lubię, za wyjątkiem mojego szefa, ale jakiś drobiazg przydałoby się dać.
.
Stary 2011-12-13, 21:19   #621
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
jak myślicie gdzie mogłaby dostać torebeczki przeźroczyste do zapakowania pierniczków i obwiązania ich wstążką? tylko nie woreczki, a takie ładne, yyyyy no wiecie chodzi mi o takie jak obwiązuje się czasem wiązanki- przeźroczyste, trochę sztywniejsze.
wymyśliłam sobie że napakuję piernikami takie torebeczki i dam jako prezenty osobom z którymi pracuję. Nie chcę im nic kupować bo ich nie lubię, za wyjątkiem mojego szefa, ale jakiś drobiazg przydałoby się dać.
W papierniczych powinny być Kupowałam rok temu, ale u siebie na wiosce, więc w Krk powinny być tym bardziej
GG a skąd masz cekiny?
I gdzie ten sklep dla plastyków?
Stary 2011-12-13, 21:20   #622
201608010929
Konto usunięte

w papierniczym?
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:26   #623
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Twoją śliczną buzię!!!

Nie potrafię go oduczyć skakania po blatach, a na stół nie wchodzi tylko dlatego, że nie umie bo jest na nim cerata i się ześlizguje razem z nią.
Podobno pomaga pryskanie wodą na blat, gdy kot wejdzie i zostawianie na noc mokry (lub gdy się wychodzi) .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:34   #624
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
w papierniczym?
Cytat:
W papierniczych powinny być Kupowałam rok temu, ale u siebie na wiosce, więc w Krk powinny być tym bardziej
GG a skąd masz cekiny?
I gdzie ten sklep dla plastyków?
serio w papierniczym? takie torebeczki? hmmm sprawdzę

cekiny kupowałam w pasmanterii ale drogo:/ za maly woreczek 1,70. wzięłam 2 kolory i podejrzewam, że mi braknie na bombkę 6cm szkoda że nie zachciało mi się cekinowych jak robiłyśmy zamówienie z OMD

a sklep dla plastyków jest na ul. Krakowskiej, przy ul. Wawrzyńca w stronę GK, na pl. Matejki, na ul. Szlak i yyy chyba tyle w tej chwili pamiętam. ja najbardziej lubię ten na Krakowskiej i na pl. Matejki bo są duże i mają b. duży wybór

a w ogóle to w końcu po 3miesiącach od obrony odebrałam dzisiaj dyplom
.
Stary 2011-12-13, 21:38   #625
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dziewczyny,
Gdzie mi zrobią ładne fiu bzdziu na głowie, za przyjemną cenę? Jakieś refeleksy, coś... Sama nie mam pomysłu na siebie, więc fajnie jakby ktoś miał

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:43   #626
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

GG, w kwiaciarni też powinni mieć

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-12-13, 21:44   #627
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
serio w papierniczym? takie torebeczki? hmmm sprawdzę
Tzn. ja miałam na myśli taką ładną, bo trochę grubszą, folię przezroczystą, którą ucinasz nożyczkami i robisz z niej worek z pierniczkami, zawiązywany wstążką
jest na takich rolkach jak papier do pakowania prezentów.

Dzięki za sklepy, zajrzę pewnie na plac Matejki, bo mam najbliżej
Stary 2011-12-13, 21:50   #628
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

Sliczną twarz masz!

Mój pies to w ogóle Pan na włościach, nie da sobie powiedzieć nic, jak są goście to zamykam w przedpokoju bo żyć nie daje Ale ma absolutny zakaz wchodzenia do sypialni i tego nie zmienię, jak próbuje przekroczyć próg to sam się aż trzęsie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Niestety, wiele osób ma fanatyczne podejście do zwierzaków.
Kiedyś jakaś kobieta pisała, że musi znaleźć dom dla psa bo coś zrobił dziecku/jest dla niego niebezpieczny czy coś i tak jej kazano (już nie pamiętam o co tam dokładnie chodziło) to ją zlechali, że psa oddaje To może dziecka się ma pozbyć?

nie mogę
No pewnie że dziecka Niektórzy są po prostu niereformowalni... Teksty o tym że jak ktoś ma w domu alergię na zwierzaka to się uodporni, można wsadzić między bajki, podobnie jak to że jak zwierzak w innym pokoju to nie ma styczności - alergeny są baaaaardzo silne, kocie np się trzymają w domu jeszcze 15 lat po zniknięciu kota... W całym domu. Psie też. Niezależnie od tego czy był w jednym pokoju, czy w całym domu.

Cytat:

możesz mi poradzić jak się zabrać za skierowanie skargi do allegro? kumpela kupiła płaszczyk, zapłaciła i po 1,5tyg cisza. sprzedającym był facet i z nim mailowała. zadz. wczoraj na podany nr i odebrała jakaś panna, która nie miała o tej transakcji zielonego pojęcia, powiedziała że się zorientuje i da znać na maila. wysłała maila że pójdzie na pocztę i się dowie czyli generalnie nic z niego nie wynikało (prócz tego że ściemnia). kumpela jej odp. że pieniądze na koncie ma wysłane i że chce dostać scan nadania przesyłki, bo miało to być po 3dniach od wysłania kasy a mija 1,5tyg. i już panna nie odp. czekać jeszcze na jakiś jej kontakt czy uderzać do alll?
Jak płaciła? Może skorzystać z POK - program ochrony kupujących, allegro zwraca kasę. Ale musi złożyć zawiadomienie na policji (tutaj opisane są kroki odzyskiwania pieniędzy przez POK http://allegro.pl/country_pages/1/0/...dex.php?page=1 ). Niech wyśle im maila że do 7 dni pieniądze mają się znaleźć na jej koncie, w przeciwnym wypadku zgłasza na policję przestępstwo, jak dostanie decyzje o wszczęciu postępowania to do allegro wysyła wniosek o zwrot pieniędzy. A i czy kupowała od firmy czy od osoby prywatnej - będzie mi łatwiej pomóc maila do nich skonstruować
Stary 2011-12-13, 21:57   #629
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Podobno pomaga pryskanie wodą na blat, gdy kot wejdzie i zostawianie na noc mokry (lub gdy się wychodzi) .
Ten kot wskakuje mi do wanny, gdy biorę prysznic, to nie zadziała
Stary 2011-12-13, 22:06   #630
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
GG, w kwiaciarni też powinni mieć
to pewnie myślisz o tym co Granatowa

Cytat:
Tzn. ja miałam na myśli taką ładną, bo trochę grubszą, folię przezroczystą, którą ucinasz nożyczkami i robisz z niej worek z pierniczkami, zawiązywany wstążką
jest na takich rolkach jak papier do pakowania prezentów.

Dzięki za sklepy, zajrzę pewnie na plac Matejki, bo mam najbliżej
o takiej samej folii myślimy tylko że ja chcę już woreczek a nie samą folię z której woreczek zrobię tak sobie właśnie dzisiaj wymyśliłam bo zazwyczaj to właśnie kupowałam kawał folii, cięłam i wiązałam wstążką

na pl. Matejki mają straaaasznie dużo fajnych rzeczy chociaż z takich gadżetów, gadżecików to chyba więcej na Krakowskiej. poszukaj na 2giej sali
a co chcesz kupić?

Cytat:
Jak płaciła? Może skorzystać z POK - program ochrony kupujących, allegro zwraca kasę. Ale musi złożyć zawiadomienie na policji (tutaj opisane są kroki odzyskiwania pieniędzy przez POK http://allegro.pl/country_pages/1/0/...dex.php?page=1 ). Niech wyśle im maila że do 7 dni pieniądze mają się znaleźć na jej koncie, w przeciwnym wypadku zgłasza na policję przestępstwo, jak dostanie decyzje o wszczęciu postępowania to do allegro wysyła wniosek o zwrot pieniędzy. A i czy kupowała od firmy czy od osoby prywatnej - będzie mi łatwiej pomóc maila do nich skonstruować
płaciła przez płatności all, a sprzedający jest osobą prywatną
.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości