|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
idę poćwiczyć
w końcu trzeba wrócić do dobrych nawyków
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
napiłabym się winka, ale nie mam
wiecie, dzisiaj do mnie dotarło czego mi brakuje o dziwo - śniegu! Nienawidzę śniegu bo zaraz drogi robią się śliskie, nikt nie odśnieża i nie ma gdzie zaparkować, ale bez śniegu nie czuć atmosfery świąt.
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
ide spaaaac
![]() ostatnia godzina moich urodzin:P zaraz zacznie sie dla mnie 24 rok zycia i jakie wielkie zmiany mnie w nim czekają.. dobranoc
|
|
|
|
#3244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a i pełny nie zawsze jest płatnyNie wiem czy akt urodzenia jest zawsze potrzebny do USC jak sporządzacie te pozwolenie na pewno jest potrzebny jak osoby nie mają aktu tam gdzie sporządzają pozwolenieCo wyciągałaś że zapłaciłaś 42zł
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-12-13 o 23:20 |
||
|
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczy już załatwione:
Kościół parafia Matki Boskiej, g. 17.00 (będę zmieniać na 16.00) Sala Hotel Dedek Park (http://dedek.pl/dedekpark/) Kapela Rewers Band (http://www.rewersband.pl/) Obrączki Red Rubin Suknia White One Toronto Welon Młoda i Moda (z grubszą lamówką) Fotograf Robert Krzyżewski (http://www.wesela.krzyzewski.pl/) Kamerzyści: LiraArt (http://liraart.pl/) Motyw przewodni: JABŁKA ![]() Do załatwienia: Fryzjerka pani Wiola ![]() Zaproszenia - Allegro Bukiet bordowe róże lub jabłka Buty ślubne bialebuty.pl (prawdopodobnie, ale wszystko się jeszcze może zdarzyć )Biżuteria sztuczne perły Okrycie tiulowa etola Garnitur Sunset Suits lub Pawo - czarny Dekoracje na auto Allegro (czerwone/bordowe) Skrzypce i wokal do kościoła ??? Galeria moich inspiracji: http://mims.pobieramysie.pl./index.p...a&cur_gal=3699
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam spać, dobranoc
|
#3247 |
|
Rozeznanie
|
A tak sobie pstrykam trochę, głównie dziewczyny. Ale powoli ten rozwój idzie, bo bardzo powoli kompletuję sprzęt.
|
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
Też mykam spać, jutro znów mam jazdy.
Dobrej nocy wszystkim i miłego dnia, bo pewnie nie zajrzę przed jazdami, a dopiero wieczorkiem.
|
|
#3249 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
12g to sporo, domyślam się, że za lekkie to one nie są. Cytat:
Cytat:
Figurki też fajne, gratuluję udanych zakupów![]() Cytat:
Cytat:
Napisy na ścianach - bomba! A ogród i taras... niesamowite ![]() Gratulacje Widzę, że mamy podobny staż związku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tyle się nadenerwowałaś i proszę ![]() Cytat:
|
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze ze temat ustalania czasu na fryzjerke sie przewija. Moja tez mi mowi abym rezerwowala sobie 2 godz na sama fryzure. Po pierwsze fryzura ma byc boska wiec fryzjerka musi miec na tyle swobody by nic ja nie rozpraszalo a presja czasu i zniecierpliwienia PMki ze zaraz ma makijaz ma pewno nie pomoze. Po drugie wpinanie welonu czy innej ozdoby takze zajmuje troche czasu. Poza tym tego dnia chce byc na tyle zrelaksowana, ze planuje sobie robic odstepy czasowe jak najwieksze bym sie nie denerwowala ze jestem gdzies spozniona.
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko tak u tej naszej fryzjerki. Teraz trochę ciężko ją znaleźć i ma taki malutenki ten zakladzik. A Ty się zdecydowałas ostatecznie na tą polecaną przez nie makijażystke?
A my dziś mamy 7 miesięcy do ślubu
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
ja fryzjera mam na 9 a kosmetyczki jeszcze nie weim ale od razu po fryzurze bo to w łęcznej a nie będe jeździła kilka razy.
i znowu wstałam bez humoru...omg!!!
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie wyspałam się. Miałam ciężką noc ze strasznym koszmarem, bardzo realistycznym. Nie był to koszmar ślubny (o dziwko nie zaliczyłam jeszcze ślubnego koszmaru), ale sen bardzo nieprzyjemny. Obudziłam się z jakimś dziwnym uczuciem. Cytat:
My na szczęście mamy sporą różnicę w rozmiarach obrączek. Ja mam 11 a TŻ 24, więc raczej nie da się pomylić Cytat:
A kiedyś w zimie zdarzyło mi się poślizgnąć wsiadając do samochodu kiedy jedną nogą byłam już w środku. Rozkraczyłam się i resztą ciała potoczyłam/prześliznęłam się pod samochód, a jedna noga została jakoś w środku. W tamtej chwili wyglądało komicznie, ale ten siniak i ból później już zdecydowanie nie. |
||
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!
![]() U mnie szaro buro i ponuro ![]() W poniedziałek moj tz ma urodziny. Kupilam mu jego ulubione perfumki i mam w planach zrobic mu tort ![]() moze macie jakies pyszne masy do przekladania biszkoptu do polecenia?
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
pomijając fakt, że pewnie ubrudzę sobie nim suknię i uszkodzę fryzurę ją zakładając
|
|
#3256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja mam za 6 miesiecy slub! |
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
widzę remat fryzjerek, moja jak m zwyczajnie włosy ścina to ścina bitą godzinę a jak mi będzie robic fryzurę ślubną to chyba ze dwie godziny będę siedziec na fotelu
|
#3258 |
|
Zadomowienie
|
My też dziś mamy 7 miesięcy do ślubu
Ale ten czas leci szybko...A jeszcze tyle do załatwiania.
|
#3259 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie jutro 9 miesięcy
|
|
#3260 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie - mi ostatnio robiła upięcie na wesele (takie zwykłe) z godzinę i to pod koniec się spieszyła bo zaraz mieliśmy wyjeżdżać.
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja znów chora :/ Najprawdopodobniej zapalenie zatok znowu. Idę do lekarza na 11,40. Wczoraj miałam temperaturę wiec jak wróciłam to prosto do łóżka poszłam. Dlatego dopiero dzisiaj spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe dla Paulinki Spełnienia najskrytszych marzeń i żeby wasz dzień był najwspanialszym w życiu!!! Dawno do was nie pisałam ale jakoś czasu nie było. Dużo nauki, ciężka sesja przede mną i jeszcze do tego wieczne pretensja mamy. Nie wiem czy w tym wieku to już menopauza ale normalnie nie da się z nią wytrzymać. Nic jej nie pasuje i o wszystko, wszystkich się czepia. Np dzisiaj mi się oberwało, że zapisałam się do lekarza rodzinnego a nie do mojego laryngologa z tymi zatokami. Ale tłumacze jej, że byłam u laryngologa i pani powiedziała mi, że mają przekroczone limity i nie przyjmują nikogo ponad tych co są zapisani. No i to oczywiście moja wina jest! Czasem mam ochotę wysłać ją na księżyc. I weź tu człowieku się nie denerwuj!! Dobrze, że chociaż z Tż ok. Gratuluje zakupu obrączkę. Z tego co widziałam to dwie pary odebrane bardzo ładne. No i oczywiście wszystkim 6,7,9 miesięcy do ślubu
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2011-12-14 o 09:31 |
|
|
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi co do tego aktu urodzenia
Gratuluję wszystkim DDŚ ![]() I tak się zastanawiam czy na kopertach z zaproszeniami pisać odręcznie nazwiska czy wydrukować. Sama już nie wiem
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]() ja mykam do pracy
|
|
#3264 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Dziś zostało mi już tylko 4 miesiące do ślubu ![]() Zawsze jak pisze ile miesięcy mi zostało to serce wali mi jak oszalałe Na dodatek katar się mnie uczepił i czuje że coś mnie choróbsko bierze
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
spiesze sie do pracy, wiec tylko napisze, ze i ja mam dzisiaj 7 MDS Justynko dziekuję za zyczonka ![]() milego dzionka
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3267 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki!
Miałam taki piękny sen, że nie chciało mi się wychodzić z łóżka: stałam z TŻem przed półką z figurkami zwierzątek i mówiłam Mu, że te zwierzątka dostałam od kuzynów jak byłam mała a teraz damy je Naszemu dziecku. TŻ mnie przytulił i pocałował a ja Mu powiedziałam, że wszystko się w Naszym związku udało a teraz będziemy mieć dzidziusia Widziałam tu fotki obrączek - gratuluję zakupów No i figurka na tort też super ![]() Wczoraj kupiłam Mamusi prezent na urodziny - mamy obie bransoletki z Apartu z Charmami i Mamusi się zamarzył Charm z chińskim znaczkiem Yin Yang. Było bardzo ciężko go zdobyć ale się udało i dobrze, że z Tatusiem na pół się składamy, bo bym została bankrutem! A do tego puszeczka z herbatką zieloną i miśki Lindt ![]() Dla TŻa nadal nie mam prezentu, bo Jemu jest ciężko coś kupić - kupił sobie nową kurtkę i myślałam o czapce i rękawiczkach z Pumy lub Nike, bo swoje ma takie już wysłużone, ale jak zobaczyłam ceny to mi się odechciało A ze spraw ślubnych - zarezerwowałam kapelę góralską, która pierwszego dnia zagra przez dwie godziny w ramach atrakcji Jeszcze tylko czekam na potwierdzenie i będzie super |
|
|
|
#3268 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Wpadłam tylko na sekundkę. Gratulacje miesięcy do ślubu! ![]() Ja też fryzjerkę będę umawiać na 9.30, może maksymalnie 10.00. A ślub o 16.00. Fryzura dwie godziny, dojechać do domu, zjeść coś, makijaż, ubieranie się, błogosławieństwo (?), a o 15.00 najpóźniej muszę wyjść z domu, bo jeszcze ten mini plener przed kościołem. Miłego dnia, ja lecę na jazdy. Chociaż po wczoraj w ogóle mi się nie chce.
|
|
#3269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mojemu kupuje w tym roku pod choinke bielizne termo cos tam na nartki ![]() A skad ta kapela i ile za te 2 godzinki jej placicie jesli mozna wiedziec? |
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Piękne macie obrączki
Już nie mogę doczekać się az sami zaczniemy wybierać. Może namówie TŻta jeszcze przed nowym rokiem odwiedzić kilka jubilerów?![]() justyna_g4 Oj już tylko ponad 2 tygodnie będzie gościła u Ciebie ta trójeczka! A potem to już poleci, sama zobaczysz! ![]() Co do fryzjera ugadam sie dopiero na próbnej co i jak.. Wizażystki jeszcze nie znalazłam a kasy na próbne podchody nie mam Więc tę sprawę zostawiam na przyszły rok.Wogóle ktoś z Was zamawiał takie śmieszne zawieszki czy też naklejki na alkohol w stylu: Wódka fuul, domestos, MCdonald itp. Wczoraj chciałam zamówić zawieszki podwiązki i krawaty ale coś mnie skusiło pokazać te wcześniej wymienione TŻtowi i mamy problem bo jemu bardzo się podobają. A siostra się śmieje że starosta podchodząc do stolików będzie pytać: "czego sie napijecie? Domestosa czy ludwika?" ![]() Może być śmiesznie ale sama nie wiem i mam problem... Sobota coraz bliżej. Nie wiecie czy do Madonny należy dzwonić i umawiać się na mierzenie czy ot tak będę mogla wejść?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

w końcu trzeba wrócić do dobrych nawyków

i jakie wielkie zmiany mnie w nim czekają..

ja myślałam że 11,30-12 była by najlepsza