Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 07:51   #271
magda2109
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)

Hi

Justyna, mam tak samo:

Wymęczyłam się wczoraj na aerobiku, ale warto było Jeszcze miałam przyjemność tańczyć chwilę obok instruktora i tak super nam równo razem układ wyszedł Młodszy ode mnie, ale taaaakiii przystojny :p

No i poszłam późno spać, a pozacinałam się maszynką przy goleniu przed aerobikiem na biodrze (tzn. prawie przy biodrze, w górnej części uda ), potem podrażniłam to spodniami ćwicząc i całą noc nie spałam, bo mnie piekło, a śpię na brzuchu... No więc zasnęłam przed 24.00 a wstałam nieprzytomna o 5.00

Spaaaać A dziś mamy spotkanie opłatkowe w pracy i dziś zamierzam znowu iść na aerobik, więc nie wyśpię się nigdy
Stary 2011-12-14, 07:58   #272
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Hi

Justyna, mam tak samo:

Wymęczyłam się wczoraj na aerobiku, ale warto było Jeszcze miałam przyjemność tańczyć chwilę obok instruktora i tak super nam równo razem układ wyszedł Młodszy ode mnie, ale taaaakiii przystojny :p

No i poszłam późno spać, a pozacinałam się maszynką przy goleniu przed aerobikiem na biodrze (tzn. prawie przy biodrze, w górnej części uda ), potem podrażniłam to spodniami ćwicząc i całą noc nie spałam, bo mnie piekło, a śpię na brzuchu... No więc zasnęłam przed 24.00 a wstałam nieprzytomna o 5.00

Spaaaać A dziś mamy spotkanie opłatkowe w pracy i dziś zamierzam znowu iść na aerobik, więc nie wyśpię się nigdy
Aleś jest sirota Madzia, powiedz mi, o której godzinie mniej więcej byśmy się mogły spotkać w Tarnowie? Ale tak mniej więcej, bo jestem wtedy w pracy, to jest tydzień przedświąteczny i nie wiem, czy uda mi się wyrwać wcześniej.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:00   #273
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Aleś jest sirota Madzia, powiedz mi, o której godzinie mniej więcej byśmy się mogły spotkać w Tarnowie? Ale tak mniej więcej, bo jestem wtedy w pracy, to jest tydzień przedświąteczny i nie wiem, czy uda mi się wyrwać wcześniej.
Hmmm, trudne pytanie Pewnie będę wyjeżdżać ode mnie koło 7.00, w Tarnowie byłabym koło 11-ej, nie wiem ile spotkanie potrwa i o której będę miała planowany powrót (bo jadę z dwiema osobami jeszcze i od nich to jest uzależnione)... Ale myślę, że jeżeli już to tak koło 12-ej... Dam Ci znać jak już dokładniej będę wiedziała...
Stary 2011-12-14, 08:01   #274
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Nie mam szans nadrobic, bo mam zalatany i pracowity tydzień, to się chociaz przywitam w nowym wątku

Wczoraj oglądaliśmy wesele Bisi

btw. nie podoba mi się tytuł wątku

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A czemu taka smutna minka? Pisała mi dziś, że super im się układa dużo pracuje, no i pewnie ma problem z wbiciem się tu, podobnie zresztą jak ja
no to super

napisz jej, że jesteśmy jak telenowela i nawet jak nie nadrobi, to i tak będzie wiedziała co się u nas dzieje a najważniejsze, żeby wróciła

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
rzadko zaglądam, bo mam urwanie łba, a i tak się ledwo w dobie wyrabiam :| proszę o dla tż, w pt. ma rozmowę kwalifikacyjną do roboty

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Apokalipsa! Pudelek nie działa!
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to możliwe

Cytat:

ale Ty jesteś systematyczna! podziwiam Cię!!!

dzień dobry
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:03   #275
carmelova
Zakorzenienie

Cześć,

Nie ma to jak opierdziel od księgowości z samego rana
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:09   #276
magda2109
Zakorzenienie

Frezi, to tylko tak wygląda Nie jestem systematyczna... W tym miesiącu się staram, bo przez wakacje (przerwa) i potem do listopada to była masakra... No i jak tak systematycznie chodzę to widzę efekty, a jak sporadycznie lub nieregularnie to męczę się, kondycja spada i rezultatów brak...

Carmi, za co?
Stary 2011-12-14, 08:09   #277
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
uff nadrobiłam i się zmęczyłam
Carmi dobrze, że telefon się odnalazł
Karola fajny, przytulny salon
Kasia trzymam za dzisiejszy dzień
Stefka super, że są małe efekty i masz lepszy humor

też bym musiała kupić odżywkę z eveline

wczoraj po obiedzie zażyłam tabletkę przeciwbólową i się położyłam - i tak sobie pospałam do 19:30 przynajmniej głowa mniej mnie bolała
i dzisiaj mam kolejny dzień lenistwa
Fajny dzień lenistwa

Cytat:
znęcasz się nade mną ale Ci dobrzeeeee...
A ja za to dzisiaj się widzę z krakowiankami! i jutro mam wolne (prawie)!
Prawie lenistwa też fajnie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć,

Nie ma to jak opierdziel od księgowości z samego rana
Albo od kadr
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:16   #278
SimplyDivine
Zakorzenienie

Wspolczuje opierdzieli na dzien dobry

ode mnie moja menadzer dostanie jak tylko sie pojawi Tak wczoraj kichala i prychala, tak narzekala, ze ja glowa boli i gardlo i jak jej zle, ale do domu nie poszla No to dzis ja jestem zasmarkana, zakichana, z bolacym gardlem, miesniami, lzawiacymi oczami i bolem glowy i ucha. Wzielam 2 aspiryny i jak mi do lunchu nie przejdzie to ide do domu

Stef zazdraszczam usmiechu od ucha do ucha Moj wczoraj nie zrozumial aluzji pt "Ide do lozka, zaczekam na Ciebie, wygrzeje nam posciel, nie siedz dlugo " bo jak wreszcie przyszedl to ja juz spalam

Weszlam wczoraj na wage bo musialam zwazyc paczke ( ) i sie przerazilam W ogole nad tym wszystkim nie panuje, nie mam zadnego planu ulozonego wiec niczego sie nei trzymam i jest zle, zle, bardzo zle (znow prawie 3 cyfrowa liczba... )
Stary 2011-12-14, 08:18   #279
justyna_dt
Zakorzenienie

Stefcia, obawiam się tego czwartku, bo już mam trochę pracy w wolne, a znając specyfikę mojej firmy, to będę musiała gdzieś jechać... albo coś. Mam nadzieję, że jednak mnie to ominie, wyłączenie telefonu na pewno nic nie da, bo znają mój domowy i mamy komórkę
Magda, kurka... spróbuję jakoś zadziałać, żeby wyjść we wtorek wcześniej, ale obawiam się, że nie dam rady dopiero o 17:30 bym była... Chyba że będę w pracy w Tarnowie to o 17:00, no i jeszcze mogę Cię zaprosić na kawę do mnie do biura, mamy bardzo ładne, eleganckie
Carmi, co się stało?

Stary 2011-12-14, 08:23   #280
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Frezi, to tylko tak wygląda Nie jestem systematyczna... W tym miesiącu się staram, bo przez wakacje (przerwa) i potem do listopada to była masakra... No i jak tak systematycznie chodzę to widzę efekty, a jak sporadycznie lub nieregularnie to męczę się, kondycja spada i rezultatów brak...

Carmi, za co?
Za jakąś starą sprawę sprzed pół roku. Wywlekają trupy z szafy. Najpierw każą mi przygotować jakiś dokument, bo oryginał wg nich zaginął, potem się okazuje, że ten oryginał jednak jest i go im kiedyś dostarczyłam i dostaję ochrzan, że teraz mają dwa takie dokumenty. A to przecież niedopuszczalne!!!! U nas księgowość to firma w firmie
Stary 2011-12-14, 08:27   #281
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Krakowiankom zazdraszczam spotkania i juz sie nie moge doczekac mini - zlotu w Szczecinie w styczniu z Rain, Pony i Maja
Fajnie by było, jakby Poznań się do nas wybrał - w końcu nie mają daleko

Czeeeść

Wczoraj mnie przełożona w pracy przehandlowała na inny projekt do pomocy - siedziałam w innej sali i... NIE KASZLAŁAM czyli można chyba założyć, że to od powietrza... :/

Po przeglądzie podwozia wszystko ok pan doktor nie widzi przeciwwskazań dla dzidziusia w przyszłym roku pierwsze pytanie P. jak zadzwoniłam do niego po badaniu brzmiało "jesteś w ciąży ? " Zeby uczcić fakt, że wszystko jest na swoim miejscu i działa jak trzeba to kupiłam tą książkę:
http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-n...8491,ksiazka-p
i się będę dokształcać - lepiej wcześniej niż później

W ogóle to dziwna sprawa... w moich papierach u lekarza był wynik cytologii z moim nowym nazwiskiem, PESEL-em i datą 13.07.2011. Wszystko fajnie, tylko, że ja nie byłam na tej cytologii i w ogóle nie byłam u ginekologa od stycznia a nazwisko w papierach przychodni zmieniłam dopiero teraz, jak się rozchorowałam mam sobowtóra? Chyba mało prawdopodobne, żeby się trafiła babka z tym samym imieniem i podwójnym nazwiskiem. No i skąd ten PESEL?

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
U nas księgowość to firma w firmie
...jak wszędzie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:28   #282
najfajniejsza
Zakorzenienie

Melduję się!!!
nie nadrabiam, czasu nie mam.

Kawuszka, Twoje SMS-y mnie obudziły - oba! nie mogłam odpisać, bo jestem spłukana. Ale lowciam Cię i to super, że wylądowałaś w tym klubie i szkoda, że faceci to kretyni
buziak

no to spadam to będzie część, w której chyba najrzadziej będę się udzielać od początku świata
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:32   #283
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Czeeeść

Wczoraj mnie przełożona w pracy przehandlowała na inny projekt do pomocy - siedziałam w innej sali i... NIE KASZLAŁAM czyli można chyba założyć, że to od powietrza... :/
Podoba mi sie Twoj tok myslenia Pooooooznan przyjezdzac do Szczecina w piatek 28 stycznia pleaseeeee

Moze to nie powietrze a stres zwiazany z poprzednim projektem?

A cytologia widmo to dopiero zagwozdka

Carmi u nas dzis audyt zewnetrzny wiec od poniedzialku bylo porzadkowanie dokumentow i tez podobne sytuacje wychodzily Cale szczescie nasz department mial audyt w zeszlym roku a nastepny dopiero w marcu
Stary 2011-12-14, 08:33   #284
majasn
Zakorzenienie

dzień dobry :ziewa:

ja nie wiem jak ja dzisiaj będę funkcjonować..nic mi się nie chce..
jeszcze w dodatku pojawił się kolejny problem w pracy i od rana mnie trafia
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:34   #285
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Ale ja dzisiaj jestem w pracy (i to jeszcze z opóźnieniem bo pociąg nie przyjechał i dojechałam kolejnym - na który zrzuciło się 2 razy więcej ludzi niż zazwyczaj), a że lenistwa tzn. że mi się znowu nie chce tu siedzieć
więc chyba nie ma tu czego zazdrościć

tak się zastanawiam kiedy ten dyr. nie będzie taki wkurzający nie ma dnia żeby kogoś wkurzył

Carmi u nas jest identycznie - firma w firmie i to z każdym wydziałem tak jest

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:38   #286
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Czeeeść

Po przeglądzie podwozia wszystko ok pan doktor nie widzi przeciwwskazań dla dzidziusia w przyszłym roku pierwsze pytanie P. jak zadzwoniłam do niego po badaniu brzmiało "jesteś w ciąży ? " Zeby uczcić fakt, że wszystko jest na swoim miejscu i działa jak trzeba to kupiłam tą książkę:
http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-n...8491,ksiazka-p
i się będę dokształcać - lepiej wcześniej niż później

W ogóle to dziwna sprawa... w moich papierach u lekarza był wynik cytologii z moim nowym nazwiskiem, PESEL-em i datą 13.07.2011. Wszystko fajnie, tylko, że ja nie byłam na tej cytologii i w ogóle nie byłam u ginekologa od stycznia a nazwisko w papierach przychodni zmieniłam dopiero teraz, jak się rozchorowałam mam sobowtóra? Chyba mało prawdopodobne, żeby się trafiła babka z tym samym imieniem i podwójnym nazwiskiem. No i skąd ten PESEL?

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

...jak wszędzie
Dziwna sprawa z tą cytologią. Nie dopytałaś o co chodzi?
Cytat:
Ale ja dzisiaj jestem w pracy (i to jeszcze z opóźnieniem bo pociąg nie przyjechał i dojechałam kolejnym - na który zrzuciło się 2 razy więcej ludzi niż zazwyczaj), a że lenistwa tzn. że mi się znowu nie chce tu siedzieć
więc chyba nie ma tu czego zazdrościć

tak się zastanawiam kiedy ten dyr. nie będzie taki wkurzający nie ma dnia żeby kogoś wkurzył

Carmi u nas jest identycznie - firma w firmie i to z każdym wydziałem tak jest
Ojć, współczuję. Nienawidzę się spóźniać

Co do księgowości to jakaś masakra. Przykład: klient chce kupić i zapłacić przed nowym rokiem za coś, co ma być wykonane dopiero po nowym roku, ale nie, tak się nie da, księgowość zabrania, przez co firma ma mniejszy zysk.
Stary 2011-12-14, 08:38   #287
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi sie Twoj tok myslenia Pooooooznan przyjezdzac do Szczecina w piatek 28 stycznia pleaseeeee

Moze to nie powietrze a stres zwiazany z poprzednim projektem?

A cytologia widmo to dopiero zagwozdka
Jestem geniuszem

Ja się nie stresuję naprawdę - jestem w szoku, że to wszystko jest mi tak doskonale obojętne - mi, która zawsze się wszystkim zamartwiała i panikowała. W sumie ta praca to taka jakby terapia
Dlatego wątpię, żeby to była sprawa stresu - w tej wczorajszej sali jest więcej miejsca i stale otwarte drzwi, co wymusza jakiś ruch powietrza - lepiej się tam oddycha, tam gdzie siedzę normalnie to aż czasem sama czuję jak mi rzęzi w oskrzelach

...dobrze chociaż, że wynik był dobry niemniej to na pewno nie moje badanie - muszę się wybrać po okresie. Z okresem też dziwna sprawa - powinien być na dniach, właściwie to już, a pan doktor wczoraj stwierdził, że "wyglądam" na owulację a nie na miesiączkę w tej chwili
Stary 2011-12-14, 08:38   #288
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Stef zazdraszczam usmiechu od ucha do ucha Moj wczoraj nie zrozumial aluzji pt "Ide do lozka, zaczekam na Ciebie, wygrzeje nam posciel, nie siedz dlugo " bo jak wreszcie przyszedl to ja juz spalam

Weszlam wczoraj na wage bo musialam zwazyc paczke ( ) i sie przerazilam W ogole nad tym wszystkim nie panuje, nie mam zadnego planu ulozonego wiec niczego sie nei trzymam i jest zle, zle, bardzo zle (znow prawie 3 cyfrowa liczba... )
Mój czasem też nie rozumie, a czasem usypia sam Dziś nadrobicie
A co do wagi, to nie martw się, jakoś na pewno sobie poradzisz. I mówi Ci to osoba, która ciągle nie umie sobie ze swoją poradzić

Cytat:
Stefcia, obawiam się tego czwartku, bo już mam trochę pracy w wolne, a znając specyfikę mojej firmy, to będę musiała gdzieś jechać... albo coś. Mam nadzieję, że jednak mnie to ominie, wyłączenie telefonu na pewno nic nie da, bo znają mój domowy i mamy komórkę
tzn. że nie masz wolnego

Szukam prezentów i inspiracji
Stary 2011-12-14, 08:43   #289
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwna sprawa z tą cytologią. Nie dopytałaś o co chodzi?
Pan doktor śmiał się ze mnie, że przyszłam i nie pamiętam już byłam skłonna uwierzyć w to, że byłam na badaniu, którego nie pamiętam, ale sprawdził u siebie w komputerze i tam był inny PESEL, z innym rocznikiem. Tylko JAK to się stało, że jest tam moje nowe nazwisko, skoro w przychodni nie wiedzieli w lipcu, że zmieniłam nazwisko ?

Nic nie rozumiem

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Wczoraj się namachałam przy Dancestar Party na PS ale było fajnie - Mąż miał ze mnie pompę jak tańczyłam do piosenki Rihanny z resztą sama też miałam jak później oglądałam kawałek filmiku z powtórką

Pożyteczna rzecz - przynajmniej się zacznę więcej ruszać, bo przez te dziwne godziny w pracy pójście na fitness jest dla mnie nie do przeskoczenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 08:50   #290
carmelova
Zakorzenienie

Stefka łap https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=112
Stary 2011-12-14, 08:51   #291
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Magda, kurka... spróbuję jakoś zadziałać, żeby wyjść we wtorek wcześniej, ale obawiam się, że nie dam rady dopiero o 17:30 bym była... Chyba że będę w pracy w Tarnowie to o 17:00, no i jeszcze mogę Cię zaprosić na kawę do mnie do biura, mamy bardzo ładne, eleganckie
Carmi, co się stało?
Kochana, jak się teraz nie uda to ja jeszcze i tak będę przyjeżdżać, więc spokojnie Kilka delegacji mi się szykuje, więc damy radę
Stary 2011-12-14, 08:52   #292
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Ojć, współczuję. Nienawidzę się spóźniać

Co do księgowości to jakaś masakra. Przykład: klient chce kupić i zapłacić przed nowym rokiem za coś, co ma być wykonane dopiero po nowym roku, ale nie, tak się nie da, księgowość zabrania, przez co firma ma mniejszy zysk.
dzisiaj muszę zostać dłużej bo i tak mam na minusie...
wydaję mi się, że się da - tylko wymaga pewnie to dodatkowej pracy księgowości - dlatego nie chcą tego robić.
Cytat:

Wczoraj się namachałam przy Dancestar Party na PS ale było fajnie - Mąż miał ze mnie pompę jak tańczyłam do piosenki Rihanny z resztą sama też miałam jak później oglądałam kawałek filmiku z powtórką

Pożyteczna rzecz - przynajmniej się zacznę więcej ruszać, bo przez te dziwne godziny w pracy pójście na fitness jest dla mnie nie do przeskoczenia
fajnie rozwiązanie też bardzo lubię ćwiczyć zumbę w domu

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:57   #293
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie rozwiązanie też bardzo lubię ćwiczyć zumbę w domu
pl.playstation.com/zumbafitness/
Wlaśnie dlatego czaję się na tą grę
Stary 2011-12-14, 09:09   #294
karola991
Zakorzenienie

rain jak bedziesz w ciazy albo bedziesz chciala reszte ksiazek z tej serii i innych poradnikow yo pisz do karoli jak juz mowilam mam te ksiazki za 50% jedna miałam za darmo to wysłalam gwizdowi po co przepłacać;D

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
mrrrrau...

www.rebis.com.pl wybierz sobie coś ;D i wpadnij wieczorem odebrac jak bede miala w domu to ci dam za free a jak nie to tż załatwi i sie dgadamy;]

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Karola a czym sie zajmuje TŻ?
robi wysylkę ksiązek, pracuje na magazynie tego w.w wydawnictwa
a dzisiaj siedzi gdzies na starym rynku do 21;/ na spotkaniu z autorem w sumie fajnie bo zawsze on jezdzi na takie spotkania i mam ksiazki z dedykacja i podpissemdla mnie

Edytowane przez karola991
Czas edycji: 2011-12-14 o 09:11
karola991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 09:13   #295
BYou
MBZ♥

dzień dobry

jak mi się nic nie chce. wczoraj wypucowałam kuchnię na glanc. zawsze mam taką wenę przed @,a tu się nie zanosi a wena jest

nie mam siły

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 09:15   #296
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję
Stary 2011-12-14, 09:17   #297
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
pl.playstation.com/zumbafitness/
Wlaśnie dlatego czaję się na tą grę
Kurde, jednak muszę kupić Move... fajna ta zumba
Magda, ale ja chce juuuuuuż

Okrzyczałam pana, bo mnie upomniał, że mamy niezapłacone faktury, oboje się zdenerwowaliśmy, a na koniec się okazało, że to nie o naszą firmę chodzi

Stary 2011-12-14, 09:25   #298
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
rain jak bedziesz w ciazy albo bedziesz chciala reszte ksiazek z tej serii i innych poradnikow yo pisz do karoli jak juz mowilam mam te ksiazki za 50% jedna miałam za darmo to wysłalam gwizdowi po co przepłacać;D
Pewnie, że się zgłoszę w ogóle mam zamiar w niedługim czasie się zgłosić do Ciebie znowu w tym temacie

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Kurde, jednak muszę kupić Move... fajna ta zumba
Kup, kup - cena zestawu nie urywa głowy a ile przy tym zabawy
Stary 2011-12-14, 09:26   #299
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że się zgłoszę w ogóle mam zamiar w niedługim czasie się zgłosić do Ciebie znowu w tym temacie

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Kup, kup - cena zestawu nie urywa głowy a ile przy tym zabawy
No właśnie widziałam, że wcale nie jest tak drogo, ale wciąż się waham... a najlepiej to sobie po prostu zażyczę pod choinkę, o!

Stary 2011-12-14, 09:32   #300
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie widziałam, że wcale nie jest tak drogo, ale wciąż się waham... a najlepiej to sobie po prostu zażyczę pod choinkę, o!
O! I to jest plan
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości