|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Katuniu pierwsze słyszę że zęby im później tym lepsze
my z siostrami miałyśmy zęby po 4 miesiącu pierwsze i nie miałyśmy problemów z mleczakami, żadna z nas próchnicy nie miała ani nic. Później ze stałymi tylko ja mam takie problemy, ale u mnie to wynik wiecznych infekcji gardła i antybiotyków. Lilka ma już 5 na wierzchu i 6 tuż tuż już go widać pod skórą ale jeszcze nie przebił się. Ale coś czuję że jeszcze chwila bo mieli językiem po dziąśle i wystawia na wierzch więc może już tam jest![]() Agatko gratuluję mieszkania ja wiedziałam że to o to chodzi
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-12-13 o 21:29 |
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
ja też pierwsze słysze, że im później zęby tym lepsze
ponoć im szybciej wychodza tym mniej bólu i w ogóle ale jaka w tym prawda
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia - zamawialam tu, widze ze ma teraz fajne promocje
ja zamawialam 3 i wysylka gratis http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=22678027 bzyczka, agus - ja tak tylko slyszalam,nie wiem w sumie ile w tym prawdy. Tom dostal pozno zeby i w sumie bezbolesnie to przechodzi,nie mam takich dramatow jak niektore tu piszecie. Ale pewnie to kwestia indywidualna. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-12-13 o 21:33 |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
samba jak nie jestes roztrzepancem, to po co Ci funkcja strazak?
![]() z zebami chodzi o to, ze im pozniej wychodza, tym sa bardzeij utwardzone, i ich szkliwo nie jest tak podatne na to by sie psuly. oczywiscie nie jest to regula, bo popsuc sie moga tez te zeby ktpore wyszly po 12 mz - duzo tez zalezy od higieny, i np od tego czy rodzice caluja dziecko w usta a np sa nosiecielami prochnicowymi
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-12-13 o 21:36 |
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasieńko aż wyszperałam w necie i medycznie rzecz biorąc masz rację z tymi zębami http://www.przychodnia.pl/bole/index...?s=3&d=27&t=11 |
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka jakoś tragicznie nie przechodzi ząbkowania, pomarudzi jeden dwa dni i jest ząbek
I tak najważniejsza jest higiena dziąseł i ząbków. Lilka od pierwszego ząbka ma swoją szczoteczkę i codziennie po kaszce, obiadku myjemy i wieczorem przed spaniem też. Cieszę się że sama łapie za szczoteczkę i trze nią po ząbkach i dziąsłach. Daje też myć mnie i mężowi. Wiecie, jak się nie dba to i te po 12 miesiącu sie zepsują
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje żelazko też ma funkcję automatycznego wyłączania, gdy pozostaje bez ruchu przez jakiś czas i przydaje sie wtedy, gdy np. prasuję w czasie Marcelusiowej drzemki, a ona się obudzi i po nią idę do drugiego pokoju. Nie muszę za każdym razem wyciągać wtyczki, a prąd się przynajmniej nie marnuje. Także przydaje się nie tylko roztrzepańcom
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka zazdroszcze, my od 8tyg katar i kaszelprzerabiamy, i ropiejace oczy od kataru
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#2261 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A urządzania się nie bój, to świetna zabawa! Fakt, że Ty musisz od zera, wiec tutaj uderzaj do Indii, Gold bo one dla mnie są guru w tej dziedzinie,a le dasz sobie świetnie radę.Cieszę się bardzo Cytat:
Cytat:
Zawsze możesz robić przelewy Katunia ale miałaś dzień, mam nadzieje, że noga na noc nie bolała i mogłaś spać Kasiaher powodzenia w walczeniu o swoje! No i pisz z nami jak najwięcej! Zastanawiam się co tam u Kolanki coś dawno się nie odzywała, no i u Klionka naszego, ciekawe jak sobie radzą z Maksem. Witajcie
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szkoda, że Kolanka się nie odzywa.Rossi cześć
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
AgatkaL; gratuluję mieszkania - z urządzaniem na pewno dasz radę
no niestety urodziny mam dopiero za 11 m-cy i 9 dni ![]() kasiaher fajnie, że się odezwałaś. Dominika widziałam na nk - z Mikołajem duży już chłopak z niegoA z pracą porażka - mam nadzieję, że odzyskasz pieniądze. Trzymam kciuki za nową pracę ![]() Aniczka w pracy drukujecie tez wizytówki?, bo chcę zamówić i utknęlam wczoraj wieczorem nad wyborem papieru
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia jak pojde do pracy to tez bede sie rzadziej odzywac i tez o mnie nie zapomnicie?
![]() ![]() ![]() ![]() agatka zapomnialam CI pisac fajne to mieszkanie, ale ta skosna sciana mnie pzreraza ![]() ciekawe jak to bedzie sie meblowalo
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia zapomnieć Ciebie? Oszalałaś!!!
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co drukujemy ale my robimy na papierdze o gramaturze 300 g/m2 bardzo bardzo sztywny i do tego uszlachetniamy go dwustronnie folia matową jest twarda prawie jak karta kredytowa nei wiem czy to co podałas 100ib... to gramatura? laseczka patrz wpisałam w google papier matowy 100 lb i co mi wyszło??? patrz 6-ty link od góry ![]() http://www.google.pl/#hl=pl&sa=X&ei=...w=1466&bih=720 a wracajac do papier to wyczytałam ze 100lb to papier podobny gramaturowo do 250 dl amnei za cieńki... ale to moje zdanie ja wole te nasze bardzo gładkie i matowe.... chceszmoge ci poczta próbki naszych wizytowek wysłac
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-12-14 o 09:47 |
|
|
|
|
#2270 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe google działa własnie ta stronkę z pierwszego linku ogladałam tylko trochę potrwa zanim próbki przyjdą - a ile kosztuje 100szt.? macie w ogóle jakąś stronę?
Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2011-12-14 o 10:04 |
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcesz moge ci zrobic ![]() u mnie ... a projekt macie jakis?
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
A co chciałaś mu kupić? Ja w tym roku tez nie mam pomysłu na prezent dla męża. Najprawdopodobniej kupię mu torbę foto, ale najpierw musiałby mi podpowiedzieć, która jest ok a coś mi nie idzie zagadanie, żeby się nie zorientował, że to dla niego, no i stoję w miejscu.
Szlag mnie trafi!!! Próbuję zaadresować koperty i większe przechodzą bez problemu, a te, na których muszę wydrukować mi się blokują. wrrrr
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idziesz już do pracy? Coś przeoczyłam? |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehe
ale nie lubię kartą mi tak wygodnie ![]() ![]() rach ciach i zrobione a na kartę sobie wpłacę dzisiaj kaskę, bo do wpłatomata muszę jechać ![]() DZIEŃ DOBRY |
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
A co mu chciałaś kupić?
Ja właśnie zamówiłam koszulę dla męża, książkę już mam i prezent gotowy ![]() Cytat:
![]() A co do kopert: wdech-wydech-wdech-wydech |
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ktosiu mam nadzieję że nie masz mnie na myśli tylko te dziewczyny co je całkowicie wcięło ![]() Ja sobie u męża zażyczyłam w prezencie komin, ale co jemu sprawić to nie wiem reszcie rodziny będę piekła ciasteczka i babeczki i każdy dostanie woreczek z ciasteczkami i jedną babeczką. Akurat kupię blachę na 12 a nas tyle będzie tylko mojej mamie jakiś prezent kupię, bo u nas każdy dostaje po 1 prezencie i mama kupuje wszystkim a o sobie nie myśli.
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja będę miała wigilię w 16 osobowym gronie i to będzie 2 mojego rodzeństwa - więc sobie robimy po drobnym prezencie teście siostry będą - dostaną drobnostkę - jakies kosmetyki z avonu - konsultantka jestem wiec za nie nie płacę dzieci duże prezenty, bo tak u mnie jest a do tego jestem chrzestną 2 z nich ![]() rodzice dostaną lepszy prezent
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu wdech, wydech nie działają... plamka na szyi żyrafy też nie bardzo... nie znoszę jak urządzanie nie chcą ze mną współpracować!!!
Skończy się tak, że wydrukuję naklejki i mam to gdzieś!
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak serio, to zrób naklejki, ja zawsze tak robiłam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

my z siostrami miałyśmy zęby po 4 miesiącu pierwsze i nie miałyśmy problemów z mleczakami, żadna z nas próchnicy nie miała ani nic. Później ze stałymi tylko ja mam takie problemy, ale u mnie to wynik wiecznych infekcji gardła i antybiotyków. Lilka ma już 5 na wierzchu i 6 tuż tuż
już go widać pod skórą ale jeszcze nie przebił się. Ale coś czuję że jeszcze chwila bo mieli językiem po dziąśle i wystawia na wierzch więc może już tam jest
ja wiedziałam że to o to chodzi 

Moje żelazko też ma funkcję automatycznego wyłączania, gdy pozostaje bez ruchu przez jakiś czas i przydaje sie wtedy, gdy np. prasuję w czasie Marcelusiowej drzemki, a ona się obudzi i po nią idę do drugiego pokoju. Nie muszę za każdym razem wyciągać wtyczki, a prąd się przynajmniej nie marnuje. Także przydaje się nie tylko roztrzepańcom