|
|
#1441 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Fogle to się wkurzyłam z tą przesyłką... Nie cytujcie bo grom wie... Jakiś chłopak coś ode mnie kupił i prosił o wysyłkę na inny adres. To wysłałam, napisałam maila, że dziś wysłane bla bla.
Następnego dnia mail czy wysłane. Tak, wysłane. Tydzień później sms czy wysyłane. TAK, wysłane. Na adres taki i sraki jak prosił. Opisane w stylu: szkoda, że na ten adres, no trudno. Dwa tyg później dzwoni dziewczyna czy wysłane. Szukam, szukam w kwitkach po nazwisku, nie ma takiego, drogą dedukcji w końcu ustaliłam, że ona=ten chłopak. Jak się okazuje zmieniony adres był jej ale nazwisko chłopaka. Trochę się chyba obruszyła, że pomyłka. Tylko kurna nikt mi nie mówił, że mam słać na inne nazwisko, nawet nie wiedziałabym na jakie. Tak czy siak awizo ni ma pod tym adresem. Dzwonię dziś do niej żeby może się przeszła i spytała osobiście na poczcie a nuż widelec coś tam czeka a ona poważnym tonem: "więc mówi pani, że to jest na poczcie?" Potem będzie na mnie, że tak twierdziłam, ech. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Pewnie Polly coś wysyłała
|
|
|
|
#1442 | ||||||||
|
Panaroja
|
Wony ziut z oparów Aromaticsa
![]() Cytat:
![]() Cytata szalenie trafna ![]() Cytat:
( nie bijcie , mam zboczone poczucie humoru )Żebyż to nie w celach zbereźnych tam byłam ino z krzesła spadnełam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przeczytałam jechać do haremu ![]() a fogle po co ? żeby sie zmenczyć bez rezultatu ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1444 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie radziecką zabawkę "latający żuk". Nakręcało się go i puszczało. Latał i świecił przez kilka minut.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Wtorek uważam za zakończony. Tak, wiem, że dzisiaj jest środa.
Kolorowych.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
no fłaśnie
![]() Cytat:
dobranoc
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam wieści ze szmacianego frontu....
Kamena wsiąkła w dzikie tłumy , żeby dopchać się do celu kroczyła na czworaka pomiędzy ludzkymy stopyma, dobiwszy do celu okazało się że kolekcyi w balkonach nie było, za to była ponoć w HaMie na Marszałkowskiej,podobno bo, znikła w pół godziny. Więc to się wlasciwie nie liczy. Straty są wielkie , Kamena wraca do domu opłotkami( co w centrumie łatwe nie jest) ponieważ dzicz pragnąca podartych łachów podarła w szale odzienie Kamenowe, na koniec tłum gonił Kamenę myśląc że odziana jest w Dragon Tattoo ,dzwoniła z dworca wschodniego gdzie peleton goniący trochę się rozrzedził...myślę że stamtąd już dotrze bezpiecznie do domu i za niedługo tu będzie żeby pokazać Wam nową czapkę o! ale możliwe jest że za chwilę Dragon Tattoo pojawi się na alledrogo i tania nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- o kurFa!!! ![]() już jest na allegro w h&m za 100 zł a tu zobaczcie: http://allegro.onet.pl/dragon-tattoo...997615113.html i kurteczka ![]() http://allegro.onet.pl/dragon-tattoo...997614900.html
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-12-14 o 18:01 |
||
|
|
|
#1452 | ||||||
|
BAN stały
|
Spośród kartonów, szmat, środków czystości, śmieci, bąblofolii, odlewek, brudnych ciuchów, kurzu i drabiny
Nie nabiorę się na te Wasze tanie knowania (zresztą mieliście całą noc na ustalenie zeznań, się nie liczy!) ![]() Cytat:
Cytat:
Ech, no właśnie... aż musiałem dziewczyny przenieść do garażu ![]() Ale , bo moja Nimfa z R. znów się na mnie wkurzy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Przytaszczyłam z pływalni portki Lee nowiutkie z metkami, prosta nogawa bootcut, sprana czerń z poszarpaniami w paru miejscach, rozmiar 8L - uznałam, że to 34 długie - więc nabyłam z myślą o opchnięciu z drobnym zyskiem...
oglądam w domku, przykładam miarkę, przymierzam - a tu idealne dla mnie... opchnąć czy zostawić?
|
#1454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chyba poyebało tych ludzi ![]() Cytat:
Ideu ubrać choinę
|
|||
|
|
|
#1455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba na pewno ich poyebało ![]() już chuinke ubierasz? a co tak wczesniawo?
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym wolała zaiwestować w tradycyjne skóry motocyklowe, z ochraniaczami w odpowiednich miejscach... ![]() fasonów teraz pod dostatkiem, a przy tym nadają się do jazdy. tylko ważą odpowiednio więcej. jak podtrzymywałam kurtałkę z upchniętymi ochraniaczami, to aż sie ugięłam... ale do chodzenia można wyjmować... ![]() zaraz... te portki w sklepie kosztują stówkę? !
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-12-14 o 18:25 |
|
|
|
|
#1457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Betty ja akurat takiej kurtki nie chciałam , wkleiłam żeby pokazać jakie przebicie jest...
Na motorze nie jeżdżę , poza tym źle bym w takiej wyglądała ....
|
|
#1458 |
|
BAN stały
|
A ze sprzedażą na all, z kolekcją Versace było podobnie (choć aż takiego chorego przebicia ceny nie było, najwyżej dwukrotne) Ale z tego, co wiem, Versace nie wywołał takiego szału (choć jedna kurtałka skradła me serce, ach...) ![]() Zostaw |
|
|
|
#1459 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ale mnie PP wkurzyła, okradła moją przesyłkę z kosmetykami
kupująca czeka na zwrot kasy a mi poczta odrzuciła reklamację, bo przecież przesyłkę doręczyła oj będzie odwołanie
|
#1460 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie w takiej cenie spodnie zostają - będą do glanów zapomniałam, że wszystkie poza rurkami mają drugą generację frędzli na końcach nogawek fogle to widziałam Cobainowy sweterek, tylko rozm. 40 i krótki
|
|
#1462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ceny na all porażające ![]() Cytat:
|
|
#1463 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
upadłość może mieć strony przyjemne , spadłość nijakich Cytat:
2. w sklepie z ciuchami motocyklowymi można chyba taniej takie same a porządniejsze nabyć ![]() Cytat:
![]() Zaraz zdechnę pochowajcie mnie pod kszakiem jaśminu ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() Czyli w sumie obie mamy rację
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1465 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Ar ju siur, że portki kosztowały 100? Bo tam dwa rodzaje były - tregginsy za 79,90 i te za nie wiem ile. A kurtka o ile pamiętam 599, no pięknie. Cytat:
![]() Kurcze, ale niby kto odebrał, mają podpis tej osoby? |
||
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1467 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1468 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
nie nie
odebrała właściwa osoba, podpisała, zobaczyła, że koperta pusta i od razu zgłosiła tylko, że na tej poczcie gdzie wysyłałam babki niekumate kazały pisać reklamację a nie skargę na kradzież ![]() widzieliście Martę przy piecu ?
|
#1470 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- to mógł zanabyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

)
nie w celach zbereźnych tam byłam ino z krzesła spadnełam 

)

, bo moja Nimfa z R. znów się na mnie wkurzy