|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
Polazłabym na balety Znaczy że no zapraszam Cię do mnie PS: Umówiłam się z Kominem na piwo. Taki mały rebound
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
ja idę w pt. na kluby, z koleżanką urządzamy sobie polowanie
![]() bo też mi się przyda rebound, z D. to już definitywny koniec . nie odzywa się już 6 dzień, a jak już się raczy odezwać to na bank nie polecę do Niego jak jakaś wierna niewiasta .teraz może się pocałować w dupcię. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- czy tylko mi siedziała gdzieś tam w głowie myśl, że Skra jednak dzisiaj przegra? ![]() ale ze mnie 'patriotka'
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja myślałam że tylko mój D. taki zdolny Cóż widać faceci na D. to ewidentne D....upki A może jakieś małe wizażowe rebound Party? Joaa Call Miss zapraszam do mnie na nalewkę mamuni a potem możemy uderzyć na klubobranie
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#574 |
|
Konto usunięte
|
The XX na Openerze
![]() |
|
|
|
#575 | |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Cytat:
![]() Ze mnie też, bo zaraz będę kibicować Trento
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Egzaminy koncza mi sie jutro, ale szajs w szkole trwa do wtorku :/
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Arki, za Komina i dobrze, ze zerwalas z TZem. Dziwny koles...
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#577 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jak można chcieć się odciąć od Argentyńców? )No bo się koncentrowałam na tym, co mówią, a nie, co pokazują :robi_młynek_kciukami: ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niedziela? Poniedziałek? ![]() Pewnie, że nie, bo w końcu dotarłam do domu, a jak tylko dotarłam, to wzięli dupcie w troki i zaczęli grać normalnie ![]() A ja Monzy No i Antosiowi
|
|
#578 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam oj tam Komin już niegroźny Zrobiły się z niego ciepłe kluchy i przestał być pociągający Tak sobie ide jak on to powiedział 'schlać się i ponaku...rwiać na złych facetów' ![]() ![]() Jakby nie patrzeć kumpel z niego dobry. I rozmówca pierwszorzędny Joaa Ty nie masz siostry nie? Rebound nie ale mam nadzieje że klubobranie i klubołachotarganie to już tak? Mi tam tez i w niedziele i w poniedziałek pasuje Łatewer. Jak tam Miss i Call? ZAKSA Idę dalej oglądać Czarodziejki Jestem już na Sailor R To przez to rozstanie
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
mi będzie pasować dopiero po wtorku, będę już po ostatnim kole przed świętami.
no chyba, że na poprawkę ogarnę jeszcze.. to nie wiem kurde :/ale dam znać, bankowo ![]() łoho, jestem za Zaksą! zdecydowanie ![]() 7:0 !!
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2011-12-14 o 21:04 |
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Arki, nie, nie mam siostry
![]() Skra ![]() Monza ![]() Zaksa ![]() Wisła ![]() Dobry to wieczór
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie oglądałam, ale jak mi Be powiedziała że grają tak, że nie może patrzeć poleciałam na TV ja też ![]() brawo brawo brawo RADO Matey... dobrze że się nie ogarnął. ciekawostka o Osamie jest 3:2 są 2 pkt, za tydzień u nas, będzie ciekawie ![]()
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Wisła
![]() Zaksa Zaksą, ale co Osama na tym ataku wyprawiał to az niesamowite Ta akcja w tie-breaku przy bodaj 12-11 i jego atak po prostej. Niesamowity koles i serio nie rozumiem tych, ktorzy uznaja Kazinyskiego za najlepszego gracza na swiecie, podczas gdy ten przyjecie ma gorsze niz Kurek, a Juantorena technika ataku zmiata go z ziemi Wielkie gratulacje dla Zaksiakow ![]() Na dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=bh3yj3QAblU Przy tym moglabym pobujac ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Co to za ciekawostka o Osamie? Bo pol meczu ogladalam bez komentarza
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie chodzi o ten serwis dołem z niedzielnego meczu z Romą
![]() Nie mogłam się powstrzymać - literka "J" ![]() http://www.ciacha.net/blogi/duraczek...zek1993_d?bo=1
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
o ja, o ja! przy tej nucie to ja z koleżanką szaleję!
uwielbiam Michela!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- no, no. to już sobie mógł darować serio, zlekceważenie przeciwnika..
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
Guma MVP
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Skra!!!!!!!
Zaksa!!!!! Brawo chłopaki!!! ![]() Ale sędziowie I w Łodzi i we Włoszech ![]() Powinno być 3:0 dla Zaksy ![]() Federacja powinna się ostro zabrać za stołki sędziowskie bo to jest po prostu kabaret ![]() Żółte kartki dla Jacka i Gumy ![]() Ale jaki ferment się od razu wprowadza. Aż mi się ciężko te mecze oglądało. Strrrraszne... A Rado chyba będzie się musiał udać do psychoanalityka bo już mu nerwy puszczały. Aż było miło popatrzeć ![]() Matko! Napisałam to! ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Edit: Dzień dobry ![]() PS: Wylicytowałam bieżnię :sole: I cofam wszelkie zarzuty pod adresem Joanny. Dobrze, że rzuciła klątwę na poprzednią aukcję bo teraz wylicytowałam taniej |
|
|
|
#588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ważne, że w końcu doszła
O szit ![]() Cytat:
Ale kole 11 punktu w I secie się ogarnęłam i oglądałam ![]() Cała Ola Ale współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że temat panów na D. już za mną. Znaczy przynajmniej jednego pana... Matko! Teraz sobie przypomniałam, że jednak dwóch! A nawet 3! Kurna! Co za dupny inicjał! Albo ja miałam tylko tak przesrane U Joaa to akurat nie bardzo z tym reboundem Demet! gÓpi to ma zawsze szczęście :p Beeeeedddd Cytat:
W zeszłym roku miałyście dyspensę bo ponieważ gdyż iż w Koźlu Was mecz czekał. W tym roku zostajecie No i wspominałam już, że mogłybyście przyjechać dzień przed Sylwkiem a nie tak na ostatni dzwon Jak to nie?! ![]() Przegapiłaś doniosłą chwilę kiedy to okazało się, że ja und Dżoła to siostry z krwi i kości!
|
||||
|
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() <upuszcza tacę z herbatą> :brzęk tłuczonego szkła: <zakrywa dłonią usta> <robi przerażoną minę> :nie dowierza: <kręci przecząco głową> <zaczyna płakać> <odwraca się i wybiega> :trzask zamykanych drzwi: Wystarczająco dramatycznie? Oł jessssss ![]() Cytat:
Faaaaajneeeee! Też bym się pobujała ![]() Cytat:
Idę czytać ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- http://www.facebook.com/notes/paulax...14991798578896 ![]() Bez kitu. Z 1/3 nie wyłapałam Idioci |
||
|
|
|
#590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha! Widzicie? Widzicie? :sole: Cytat:
![]() No skoro tak, to Ty też lada moment powinnaś sobie kogo przygruchać! gÓpotą mi przeca nie ustępujesz Wiem, właśnie wczoraj myślałam, ile wcześniej można by do Cię przyjechać. Mówisz, że Aleks Ci kombinuje choinkę i zostaje z resztą chłopaków? ![]() Cytat:
![]() A wszystko dlatego, że nie skojarzyłam pytania Arki z Tobą Zresztą - wiesz, posiadanie siostry to dla mnie kompletnie nowa sprawa, jeszcze się nie zdążyłam przyzwyczaić ![]() Serio? Za drugim razem - jak już przyuważałam Rodriego - wyłapałam już wsjo :sole: A wiecie, że kolega kuzyna mojej koleżanki z roku to brat klona Marti? Czemu tylko mnie nie łączą z nikim jakieś koniugacje? Dobry! Maluję rzęsy i spadam na autobus
|
|
#591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JOAA! Spiję Cię w weekend to wszystko wyśpiewasz Bo coś widzę żem 100lat za murzynami (pamiętaju Ahmeda z Pragi? Dobrze że wtedy mowilam wolniej niż myśłam Czuje sie pominięta i wykluczona Ja myślałam by nawiedzić Cię już w piątek Albo zostać do poniedziałku (tylko wtedy muszę dać szybciej znać o urlopie Ejj a ognisko aktualne? Bo kulig to chyba nie bardzo póki co? No rok temu wszystko było tak na wariackich papierach. Ale podróż za to zacna Call Ty będziesz mam nadzieje Bo nie wiem czy Joaa wytrzyma ze mną znowu zamknięta w jednym przedziale przez 6 godzin Kto w ogole będzie na Sylwku? Jakas lista gości? Bo też muszę coś policzyć i takie tam ![]() Karola (jej się niestety nie pozbędziemy bo to jej dom w końcu )Stefan Joaa Marti Ja - i tu kończy się ekipa z zeszłego roku Standard Bed rajt? ![]() Call (mam nadzieje? )Bjuti? ( na 100% Cię nie będzie? )Syll? Włacha co z nią?! ![]() Kasia? Miło byłoby Cię poznać w końcu Imm to samo ![]() O kimś zapomniałam ![]() Cytat:
ejj muszę zacząć działać w końcu Mam reportaż nagrać i autorską audycje muzyczną i prezenty dla was i przebranie dla siebie ![]() A ja od tygodnia zatapiam się w beznadziei, zakopuje pod kocem i oglądam Sailor Moon Nie mam siły na nic
||
|
|
|
#592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i moja zaje*istość jesteśmy nieosiągalne dla zwykłych śmiertelników Własnie. Muszę z Nim zagadać co z tym iglakiem Ale już licząc od teraz będziesz o mnie pamiętać <chlip> Cytat:
![]() Zapraszam (?) Jak śniegu nie będzie to i kulig odpada... I tak sobie myślałam, że rozpalimy w kominku i posiedzimy w ciepełku zamiast się gdzieś szlajać po dworku ![]() Tak! Tak! Ja żem bemdem :sole: ![]() Stefana nie będzie bo idzie na wesele do kuzyna. Także odpada. Joaa, Marti, Ty Bed się Nas wydygała ale oficjalnie twierdzi co innego Ale będzie Calli też już wpisałam na listę i nie przyjmuję do wiadomości, że jej nie będzie. Jak się spikniecie tam na te balety to weź z Nią porozmawiaj tak po Naszemu ![]() Bjuti odpada Ale wiemy dlaczego ![]() Kasię też wpisałam na listę Katarzyna!!!!! Wiesz, że wpadasz na Sylwka Także nie ma zmiłuj ![]() Imm zamula Cham i prostak! ![]() A do Syl pisałam wczoraj ale nie odpisała jeszcze... Pewnie ciąga Była napalona na tego Sylwka ale musiała się rozeznać co z grafikiem w pracy. Jeszcze dziś ją przycisnę.No i Gienik Też była bardzo chętna ale też miała dać znać. Muszę i do Niej napisać.I już kilka razy prosiłam żebyście się określiły kto przyjeżdża ale jak zwykle nikt mnie nie słucha! Też potrzebuję już ścisłej listy! ![]() No to już! Ogarniać się. Głowa do góry! Pierś do przodu! |
||
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogrzebałam i dokopałam się! Już wszystko wiem Znaczy się nie wiem jeszcze nic ale liczę że przy pomocy magicznej nalewki mamuni wszystkiego się dowiem mwahahaha :zaciera_rąsie: Joaa gratsy! ![]() Tak tak nie wyczailam tego na biało mONdram To miłe z Twej strony że zapraszasz, nie żebyś miała coś do powiedzenia Kominku? Ale że tym przy tym zacnym historycznym stole na doleprzy którym Miss narodziła Damiana Drzyzgę? ![]() ![]() ![]() Może uda nam się Ciebie zamknąć w piwnicy z Bartoszem i nie będzie tak źle na tym Sylwku ![]() STEFAAAAN Call to ja już ręcznie przemówię do miejsca w którym u normalnych ludzi jest rozum Miss a Ty co? wypinasz sie na nas? To teraz czekamy na potwierdzenie od Kasi Syll i Giena Boszz jeszcze godzina w pracy
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy tym samym ![]() Sylwester na górze w salonie- tam gdzie ostatni. TV jest- Ibisza się załatwi Tylko dzień wcześniej można sobie zrobić integrację na dole przy ogniu... Jak na prawdziwe czarownice przystało ![]() Jakby był Bartosz na Sylwestrze to Wy pierwsze lądujecie na podwórku za drzwiami a dom zostaje dla Nas Wiem, że zamuliła. Napisałam już jej kilka razy że NIą gardzę i się na niej zawiodłam ![]() A najgorsze jest to, że skoro Jej nie będzie. To osobiście musze ruszyć dupę, żeby po Was wyjechać ![]() Chyba, że same traficie... Błagam! Żebyście nie trafiły i gdzieś zabładziły i nie dotarły na tego Sylwestra No właśnie o nich czech mówiłam! Okreslać się! Katarzyna x 69Dam Ci chrupka Ja też ![]() Chcesz kawy? Idę sobie zalać właśnie
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Chcem kawyy
Zdążyłam wymyślić co dziś zjem za moje ostatnie 5 zł tak zeby mi jeszcze na mandarynki stykło Mogę jeść same mandarynki A jutro do domu Tak dawno tam nie byłam ![]() I z Goś się zobaczę A Tatuś obiecał... zresztą opowiem wam ![]() Miałam do domu nie jechać teraz dopiero na Święta. Nie wiedziałam jak rodzicom to powiedzieć bo oni marudzą z miesiąc zebym przyjechała. I dzwoni tatko: T: I co przyjeżdżasz w piątek? ![]() Ja: Em..No... Tato.. bo widzisz... T: Bo tak już zaplanowałem że w sobote pójdziemy Ci kupić kurtke nową bo starą mama uprała ale ona już nie bardzo. ![]() Ja: Tak! Oczywiście będę w piątek! Jestem okropnie przekupna Mój monrz i pospolstwo? Toż to Hrabia przecież! Bitch please! Jak Ty masz nas odbierać z Dworca to ja dziękuję Pewnie wylądujemy gdzieś za Bugiem na Syberii Ja nie chce Przypomniało mi sie wlasnie jak szłysmy do Ciebie wtedy w nocy dzień przed MG
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak! Kocham mandarynki! Luz. Do domu trafię... Ale może uda mi się Was zgubić gdzieś po drodze <gwiżdże niewinnie> I powitanie Joaa: "O MÓJ BOŻE! DEMENTOR!" ![]() Boście zawsze przyjeżdżały w zimę. A u mnie jest tak pieknie latem i wiosną ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Do domu idem ![]() Paaa O, cześć Miss ![]() A własciwie to cofam to "cześć" Nie jedziesz na Sylwestra. Obrażam się
|
|
|
|
|
#597 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dobry
![]() Komplikacje odwołane wszystek Przybywam na Sylwka ![]() ![]() Jutro idę załatwiać prezenty, a w przyszłym tygodniu zajmę się przebraniem ![]() Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo ![]() ![]()
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam odpisać ,że z przyjemnością i baaardzo chcę was poznać,ale po wiadomości Karoli zmieniam zdanie
Zakupiłam dwa nowe lakiery i jaram się strasznie
|
#599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyśpiewam, wytańczę, wystepuję - co chcesz O mojej najukoffańszej Pegg! ![]() Pegg, przybędziesz, ay? ![]() Cytat:
![]() Aaaa, tak! Bo zaraz po powrocie z imprezy przecież tu pisałam Skoro już jestem określona, to się nie będę określać powtórnie Boże, skąd ja takie teksty wynajduję? ![]() A po nas musisz wyjść, bo przecież my się na tej Centralnej Wawie zgubimy jak nic! ![]() Cytat:
Czas na jedzenie
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ejj zaczynam się bać Ekzakli Ejj ja też nie pamiętam. Może Karola sobie coś wymyśliła Come one! I kto to mówi! Dałybyśmy sobie radę! Oooo tak! I na Czarodziejki
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Polazłabym na balety

. nie odzywa się już 6 dzień, a jak już się raczy odezwać to na bank nie polecę do Niego jak jakaś wierna niewiasta 

)
Ty też HAŁ DER JU!?

to nie wiem kurde :/

I na Czarodziejki