|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
A ja nieśmiało podpytam Warszawianki, jak tam z Dragonami?
Szczególnie interesują mnie spodnie za 79,90: http://www.hm.com/pl/product/97652?a...rticle=97652-A Nie wiecie może czy koturny z tej kolekcji będą w ogóle u nas dostępne?
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
czy te buty- brazowe na obcasie http://www.hm.com/de/product/92210?article=92210-A sa u was przecenione? jesli tak to z ilu na ile? dzieki z gory
cena 40 euro to u nas chyba 159? |
|
|
|
#2853 |
|
Raczkowanie
|
Mam ogromną prośbę do dziewczyn z Wawy. Jeśli, którejś z Was rzuciłyby się w oczy te butki w rozmiarze 37 prosiłabym o odłożenie. Bardzo mi zależy - byłam na Marszałkowskiej (prócz gigantycznych tłumów oraz masy ciuchów z wyprzedaży) nie widziałam ich, a na NŚ tylko rozmiary 38 + w górę.
Proszę o pomoc ![]() * zdjęcie zapożyczone od użytkownika fjee |
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Zadomowienie
|
znajoma widziala przecenione w stolicy a u mnie w miescie wlasnie cena regularna, ale tam byla tylko jedna para wiec moze z tego wzgledu przecenione.
wygodne sa? ma ktos je ?---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- wiem, niestety tak jest. ale z innego powodu zapytalam czy sa przecenione;] |
|
|
|
#2859 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Każdy odpowiada za siebie. To sieć H&M powinna wykazać dobrą wolę i zmienić system ochrony. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale w polskim prawie obowiazuje domniemanie niewinnosci i nawet w sprawach powaznych naruszen prawa konieczne dla oskarzenia jest uprawdopodobnienie faktu popelnienia przestepstwa i przeprowadzenie postepowania dowodowego. Znalezienie oderwanych metek to poszlaka, a nie przesłanka podejrzen.
Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-14 o 22:40 |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli ochroniarz bylby dobry w swoim fachu to ich obecnosc nie przeszkadzalaby nikomu, a to ze szastaja na prawo i lewo oskarzeniami ze leza papierowe metki to znaczy ze ktos cos zabral to moim zdaniem malo profesjonalne. A jak piszcza bramki to co ? czesto nie ma w poblizu nikogo, raz tak mialam no i stoje i czekam.....nikogo nie ma....nikt nie podejdzie nawet no to sama poszlam do kasy i byl nieodczepiony klips. Tak samo jak piszesz zeby odniesc metki, ja kiedys wskazalam w kieszonce kilka klipsow jak wybieralam rozmiar spodni i dziekuje za takie cos- szeptanie, przygladanie sie, przekazywanie dalej kolezankom i pokazywanie na mnie, jakbym to ja zrobila a chcialam dobrze a tak w ogole jaka przeslanka sa metki, bo przeciez to nie metki piszcza (czy sie myle ?) tylko klips wiec oderwanie metki papierowej nic nie da, a juz napewno zdarza sie to przypadkiem przy przebieraniu.
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie może, gdzie w Warszawie dostanę przecenioną granatową spódniczkę w konie?
|
|
|
|
#2862 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!! Dostałam komentarz na moim blogu że zmienili zasady promocji i że kuponów nie można łączyć!!!!!! Wiecie coś o tym????
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie też tak myślałam, że ktoś chce po prostu zamęt wprowadzić pięc minut przed dzwonkiem. Ale nie powiem, aż mnie dreszcz obleciał
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie straszcie
Wczoraj pytalam i babeczka powieziala ze mozna. To by było mega chamstwo jakby zmienili regulamin dzień przed. |
|
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
uff... a czy ktoś może mi podać linka do polskiego h&m na facebooku? bo ja znajduje tylko ten zagraniczny
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzis w reducie w H&M w Warszawie
bylo specjalne miesjce na przecenione rzeczy, mialam problem z rozmiarowka,juz byla przebrana a oto moje zakupy,ktore odlozylam na jutro ![]() wzielam ten sweterek bezowy z furekiem z przodu za 60zl, dosc dlugi gruby czarny kardigan na guziki, takiego szukalam takze za 60zl W zwyklym juz dziale, z kolekcji holiday czarny sweterek w biale gwiazdki za 100zl, marnarkę za 129zl o ktrej wszscy piszą poczatkowo wydawala mi sie zbyt lejaca i cienka, ale jak zalozylam zmienialam zdanie Wzielam jeszcze czarne spodnie za 80zl. Szal w panterek za 40zl, czarny elegancki szalik za 40zl to chyba wszstko, jutro wstawię zdjęcia jak odbiorę z przechowaniem na dzien nie bylo zadnego problemu mogę powiedziec,ze nie mialam problemu z wbraniem rzeczy za kupony, ale tez mialam obawy ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
tak, ale na tym zagranicznym udzielaja sie tez przedstawiciele z Polski, ten zagraniczny to tez polski powiedzcie mi skad wziac kupon -20%, tzn mam jeden, chba o nim mowicie, ale on byl umieszczony przez Galerię w Katowicach, czy znizka obejmuje wszstkie h&m? Wdaje mi sie,ze nie.... wydrukuje i zaniose jutro i tak, zobaczymy czy rabat sie laczy
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2011-12-14 o 23:25 |
|
|
|
|
#2870 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#2871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Prędzej mi kaktus wyrośnie , jutro wybieram się z samego rana wykorzystać moje 6 kart, nie ma opcji żeby ich nie można bylo łączyć
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
nie straszcie
dzis specjalnie poszlam szukac wczesniej irezerwowac rzeczy. Jakby sie mialo okazac ze..... tfu tfu.... to nie wiem |
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2874 |
|
Przyczajenie
|
Moje dzisiejsze zakupy:
Marynarka 60 zł Kardigan z łatami 60 zł |
|
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny Z Białegostoku, nie wiecie czy jeszcze gdziekolwiek można dorwać u nas Avanti z karta?
![]() tyle rzeczy na wyprzedaży że przydałoby się dokupić jeszcze
|
|
|
|
#2877 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy na pl. wersji strony też jest ale ja pobieram z Niemieckiej pod zdjęciami masz zawsze opcję Vollbildansicht czekasz aż pełne zdjęcie wczyta i zapisujesz
|
|
|
|
#2880 |
|
Rozeznanie
|
Niemniej jednak, baardzo zdziwiła mnie ta sytuacja w H&M-ie. W Zarze 2 razy mi się zdarzyło że coś piszczało i też chcieli pokazania torebki (niedoczekanie!). Natomiast H&M słynie z tego że bardzo łatwo tam coś ukraść, mają chyba największy odsetek kradzieży ze wszystkich sieciówek i co znamienne to jedyny sklep gdzie pracownikom nie potrąca się z pensji za kradzieże(o ile się nie mylę). Cieszę się że w końcu "wzięli się" za złodziei ale sposób w jaki to robią jest skandaliczny! Oderwana metka to jest standard nie tylko w h&m ale i w Zarze - po prostu przy przymierzaniu się odrywają. Tego problemu nie mają sklepy które mają "przywiązywane" metki lub w inny sposób mocowane. Najczęściej gdy wchodze do przymierzalni to metek jest pełno ale prawdziwe stosiki to są właśnie zabezpieczeń! Nieraz w jednej kabinie widziałam z 5-6 tych "piszczotek" . Także teraz jakbym wyszła z takiej kabiny to pracownicy H&M-u by mnie chyba od razu skazali na 5 lat więzienia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

dzis specjalnie poszlam szukac wczesniej irezerwowac rzeczy. Jakby sie mialo okazac ze..... tfu tfu.... to nie wiem