|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A już myślałam, że będę musiała kombinować |
|
|
|
|
#16112 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Naprodukowałyście postów a postów.
Ale jak to miło wrócić po dwóch tygodniach do domu i znaleźć na Wizażu kolejny katalog! A dzisiaj odebrałam moje zamówienie z K12: jeżynowy płyn do kąpieli (zaraz go użyję), krem do stóp z kofeiną, krem pod oczy Anew i dwa szampony z Naturalsów. Z K13 miałam nic nie brać, ale nowy tusz ma tak dobre recenzje, że chyba się złamię. Jeszcze mnie kusi maska rewitalizująca z witaminami , ale będę twarda. Znaczy, spróbuję być twarda.
|
|
|
|
#16113 |
|
Raczkowanie
|
Również dzisiaj dopiero odebrałam kosmetyki, nie przyszła mi szminka diamentowa Champ.Shimmer - napisali, że produkcja opóźniona
.Klientka zadowolona nie bedzie Ale przy okazji muszę podziękować dziewczynom
|
|
|
|
#16114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tez sobie zamówilam i jestem ciekawa jak kolorek ?
|
|
|
|
|
#16115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to niestety nie mam po co jej zamawiac , chyba ze inny kolorek, ale reszta jakos mi nie za bardzo podchodzi. A taka fajna ta szmineczka wizualnie... Zycze dobrej nocki |
|
|
|
|
#16116 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie do posiadaczek tuszu Pełnia Rzęs - czy któraś z Was ma swoje naturalnie gęste rzęsy i czy faktycznie ta podejrzanie łysa szczoteczka dobrze je rozczesuje? Bo ja generalnie rzęsy mam gęste, ale cienkie i lubię takie naprawdę gęste szczoteczki, ale z drugiej strony korci mnie ten tusz, tym bardziej, że jest dostępny w brązie.
|
|
|
|
#16117 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uwierzycie, ale z moim tuszem pełnia rześ stał sie cud
dziś pomalowałam sie nmim i w ogole mi nie skleil rzes, poprostu cudnie je pomalowal, jestem b. zadowolona teraz z niego przed nalozeniem go wyszczotkowałam rzesy i to moze dlatego
|
#16118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#16119 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja mam dość gęste rzęsy... tyle, że jaśniutkie,więc prawie ich nie widać... a ten tus zise b.dobrze sprawdza Rozdziela je, każdy włosek jest ładnie umalowany...naprawdę polecam
|
|
#16120 |
|
Przyczajenie
|
Ja takze mam ten tusz i rowniez jestem bardzo zadowolona. nie skleja rzes, fajnie sie rozprowadza i nie trzeba zbierac nadmiaru ze szczoteczki. Polecam
|
|
|
|
#16121 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16122 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już się nie mogę doczekać, bo jutro dostanę moje zamówienie z K13. Głównie czekam na tusz pełnia rzęs bo zachęcona dobrymi opiniami chcę zobaczyć jak będzie wyglądać na moich rzęsach
![]() Może mi ktoś coś powiedzieć o roziskrzonym cieniu do powiek w kulce color trend? Bo w jedynce też jest i zastanawiam się czy go brać może ktoś coś o nim wie
|
|
|
|
#16123 |
|
Raczkowanie
|
Witam....bardzo rzadko coś piszę ale czytam was często. Jeśli chodzi o ten watermelon to jest rzeczywiście bardzo ciekawy taki delikatny róż - dyskretny połysk, transparentny. a mam pytanie dotyczące pomadki z Color Trend - Cafe eu Lait - wycofany kolor, czy wiecie może jaki mogę zaproponować kolor wzamian za ten cafe, może ten butterscotch? A może z innej serii coś doradzicie - czekam. Pozdrawiam Aneta;-)
|
|
|
|
#16124 |
|
Raczkowanie
|
Witam późną porą.
Przyszło mi dzisiaj zamówionko z K13 i zamiast świetlistych cieni do powiek (Eye Illuminating Eye Shadow) w kolorkach vanilla i mystic, przyszły mi jakieś dwa inne: 1.Eye illuminating vanilla 2.Eye illuminating dazzlers mystic Poradźcie co mam robić, pierwszy raz mam taką sytuację, a na fakturze mam te cienie, które zamawiałam. Czy jak pojadę do COKu z fakturą to mi je zamienią? |
|
|
|
#16125 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeglądam k13 i myślę, co tu dla siebie zamówić. W związku z tym mam parę pytań
![]() - Jak jest z tym etui na klucze? podane wymiary to 11x8 cm. Ale czy to jest wielkość całej maskotki, czy tylko tego miejsca na klucze? Boję się, że moje klucze mogłyby się nie zmieścić po prostu.. Wiem, że Vanilla zamówiła i widziałam skan, ale jak to jest właśnie z tymi wymiarami? - zamawiała któraś z Was lśniącą wersje Extraordinary? Czym ona się różni od zwykłej? Ma jakiś brokacik? Wiem, że jest mniejsza. - jest jakiś tekst(jeśli tak, to jaki), na tych kartach 5 sztuk za 2 zł?
|
#16126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#16127 |
|
Raczkowanie
|
W paczce dostałam z TPS krem do rąk i maseczkę błotną z Morza Czarnego i...:
- krem - bardzo szybko się wchłonął i dłonie momentalnie stały się gładziutkie, a zapach taki delikatny...mniam, bardzo mi się podoba, aż dziwię się sama sobie, że wcześniej go nie kupiłam - maseczka - właśnie ją sobie nałożyłam i czekam...,a więc...fajna, fajna...lekko oczyściła mi twarz i zwężyła pory ale nie wysuszyła tylko nawilżyła, właśnie czegoś takiego szukałam, bo ostatnio moja skóra bardzo mi się wysusza i pomimo tzw.problemów to kosmetyki do cery tłustej i mieszanej nie nadają się już. Ach te latka już lecą... |
|
|
|
#16128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim zwykle Extraordinary to wersja EDP a to,co oferuja z brokatem to EDT.
|
|
#16129 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#16130 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie do was
![]() z k02 jak pachnie nowy zapach naturalsów i ze strony z k02 112 wosy toaletowe są i jak pachnie woda nr 7 i ile kosztuje ( bo doczytać się nie mogę czyżby 25,90?? ) i jeszcze ten płyn cynamonowy jak pachnie ![]() z góry dzięki za odpowiedż
|
|
|
|
#16131 |
|
Zakorzenienie
|
Ania91, wczesniej Majula pisała o nowych naturalsach i o ich zapachach. Poiwiedziała ze ona tam czuje tylko sam miod a malo cytryny...
|
#16132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#16133 |
|
Zakorzenienie
|
|
#16134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#16135 |
|
Raczkowanie
|
aha i mam jeszcze pytanie : jak pachnie get ready bo wszystkich już żelów pod prysznic wypróbowałam oprócz niego . Moja koleżanka mówi że śmierdzi . czy ma racje??
|
|
|
|
#16136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam paczuszkę w piątek
![]() - Rozgrzewający miś - myślałam że będzie malutki ale jednak się myliłam. Czy rzeczywiście grzeje jeszcze nie wiem bo nie mam sprawozdania od klientek ![]() - Woda perfumowana perceive w kulce - Zapach chyba każdy zna więc nie muszę tutaj go opisywać. Ta kula natomiast jest śliczna!! W katalogu widać, że nie ma koloru ale tak naprawdę jest niebieskawa i połyskuje na taki złoty kolor. Naprawdę śliczna. Szkoda tylko że nie ma psikacza ![]() - Etui na klucze - bardzo słodziutki kotek Klucze napewno się zmieszczą.- Woda perfumowana Extraordinary - nie mogłam się najbardziej tego doczekać. Po prostu mój ulubiony perfum z avonu!!! Nie wiem dlaczego ale ja wyczuwam w nim zapach gorzkiej czekolady i nutkę wanilii. - Roziskrzony eyeliner - Myślałam że będzie taki sam jak poprzednio, czyli sam brokat... Okazało się że to naprawdę srebrny kolor!! Jest prześliczny i chyba pójdę śladami klientki i go sobie zamówię ![]() - Ktoś chyba pytał o roziskrzony cień do powiek? Są takie same jak te poprzednie z tym że pojawił się jeden nowy kolorek (Green). Mają troszkę ładniejsze opakowania. - Srebrna kosmetyczka ze str. 162 - W katalogu jest ładniejsza niż w rzeczywistości. Tak naprawdę jest malutka i wcale mi się nie podoba:/ - Tusz "pełnia rzęs" dostałam go dosyć dawno, zamówiłam go już w demo ale jest naprawdę świetny!! Mogę uzyskać naturalny efekt lub teatralny . W zależności od tego, ile razy pomaluję rzęsy. Naprawdę nic się nie skleja i nie ma żadnych grudek![]() Uff to się rozpisałam...
|
#16137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokladnie tak woda nr 7 z tych stron kosztuje 25,90 jest do wyczerpania zapasow ![]() a te nowe naturlsy to czysty miod ze sloiczka ja tam czuje bardzo malo cytryny ale to zapach z kartki a moze w rzeczywistosci pachniec zupelnie inaczej ja czekam az sie w biurze u mnie pojawi i wtedy wybrubuje
|
|
#16138 |
|
Raczkowanie
|
właśnie widzę podgląd fakturki i na 90 pozycji w brakach mam:
-złocisty cień do powiek -kolczyki Ethereal -elegancką paletę cieni -brak rękawiczek do zestawu Piaski Arizony -i z netto serum na zniszczone końcówki I scrub Re-Charge zamiast mleczk do kąpieli Jak na tyle pozycji to myślę że nie jest źle myśłałam że bedzie gorzej
|
#16139 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja już się nie mogę doczekac piątku - wtedy odbieram zamówienie od Vardy i będę miała katalog 01
zamówiłam teraz malutko: * krem zimowy * krem do rąk w świątecznym opakowaniu ale i tak mnie to cieszy
|
|
|
|
#16140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

i już jest zamówienie 2 gotowe
Ale jak to miło wrócić po dwóch tygodniach do domu i znaleźć na Wizażu kolejny katalog!
Jeszcze mnie kusi maska rewitalizująca z witaminami , ale będę twarda. Znaczy, spróbuję być twarda.
.