Katalogi Avonu - Strona 538 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-18, 20:24   #16111
no_angel
Raczkowanie

Smile Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Uliana Pokaż wiadomość
Witam...jeśli Twoje zamówienie 1 z kat13 było minimum 150zł..
drugie mozesz złozyć minimum 50zł....
a z minikatalogu możesz smiało korzystać...np;możesz zamówić ten zestaw co Ci się podoba o ile pamietam coś około 59zł.. i już jest zamówienie 2 gotowe
kto pyta nie błądzi...
za błędne informacje dla tamtej KK ...należy się
Wow super Dziękuję za szybką odpowiedź
A już myślałam, że będę musiała kombinować
no_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 20:37   #16112
Elwinga
Rozeznanie

Dot.: Katalogi Avonu

Naprodukowałyście postów a postów. Ale jak to miło wrócić po dwóch tygodniach do domu i znaleźć na Wizażu kolejny katalog!

A dzisiaj odebrałam moje zamówienie z K12: jeżynowy płyn do kąpieli (zaraz go użyję), krem do stóp z kofeiną, krem pod oczy Anew i dwa szampony z Naturalsów. Z K13 miałam nic nie brać, ale nowy tusz ma tak dobre recenzje, że chyba się złamię. Jeszcze mnie kusi maska rewitalizująca z witaminami , ale będę twarda. Znaczy, spróbuję być twarda.
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 20:52   #16113
no_angel
Raczkowanie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Również dzisiaj dopiero odebrałam kosmetyki, nie przyszła mi szminka diamentowa Champ.Shimmer - napisali, że produkcja opóźniona.
Klientka zadowolona nie bedzie
Ale przy okazji muszę podziękować dziewczynom, bo dzięki ich opiniom w ostatniej chwili zdecydowałam się na szminkę z netto Odżywczą Watermelon i jest cudowna Fajnie nawilża, daje transparentny kolor i na mój gust pachnie jeżynami
Stary 2006-11-18, 21:49   #16114
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez no_angel Pokaż wiadomość
Również dzisiaj dopiero odebrałam kosmetyki, nie przyszła mi szminka diamentowa Champ.Shimmer - napisali, że produkcja opóźniona.
Ale przy okazji muszę podziękować dziewczynom, bo dzięki ich opiniom w ostatniej chwili zdecydowałam się na szminkę z netto Odżywczą Watermelon i jest cudowna Fajnie nawilża, daje transparentny kolor i na mój gust pachnie jeżynami
oo i jaki ten watermelon? bo tez sobie zamówilam i jestem ciekawa jak kolorek ?
Stary 2006-11-18, 22:10   #16115
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Mam tę szminkę i jest to kolor złoty,ale bardzo jasny, wręcz złoto-żółty. Nie ma nic wpólnego z miodowo-bursztynowym kolorem w katalogu.
Dziekuje za odpowiedz! No to niestety nie mam po co jej zamawiac , chyba ze inny kolorek, ale reszta jakos mi nie za bardzo podchodzi. A taka fajna ta szmineczka wizualnie... A te kolorki z K02 tez mi nie pasuja, buuuu... Popatrze co sobie moge zamowic z K13 na pocieszenie, hehe

Zycze dobrej nocki
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 22:15   #16116
MagJa
Zakorzenienie

A ja mam pytanie do posiadaczek tuszu Pełnia Rzęs - czy któraś z Was ma swoje naturalnie gęste rzęsy i czy faktycznie ta podejrzanie łysa szczoteczka dobrze je rozczesuje? Bo ja generalnie rzęsy mam gęste, ale cienkie i lubię takie naprawdę gęste szczoteczki, ale z drugiej strony korci mnie ten tusz, tym bardziej, że jest dostępny w brązie.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 22:18   #16117
pAtiŚ
Zakorzenienie

Nie uwierzycie, ale z moim tuszem pełnia rześ stał sie cud dziś pomalowałam sie nmim i w ogole mi nie skleil rzes, poprostu cudnie je pomalowal, jestem b. zadowolona teraz z niego przed nalozeniem go wyszczotkowałam rzesy i to moze dlatego

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 22:24   #16118
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Nie uwierzycie, ale z moim tuszem pełnia rześ stał sie cud dziś pomalowałam sie nmim i w ogole mi nie skleil rzes, poprostu cudnie je pomalowal, jestem b. zadowolona teraz z niego przed nalozeniem go wyszczotkowałam rzesy i to moze dlatego
o to ja też musze wypróbować ten patent
Stary 2006-11-18, 22:24   #16119
nutka85
Wtajemniczenie

Cześć
Ja mam dość gęste rzęsy... tyle, że jaśniutkie,więc prawie ich nie widać...
a ten tus zise b.dobrze sprawdza Rozdziela je, każdy włosek jest ładnie umalowany...
naprawdę polecam
Stary 2006-11-18, 22:29   #16120
beata1117
Przyczajenie

Ja takze mam ten tusz i rowniez jestem bardzo zadowolona. nie skleja rzes, fajnie sie rozprowadza i nie trzeba zbierac nadmiaru ze szczoteczki. Polecam
beata1117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 22:49   #16121
no_angel
Raczkowanie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Lekki różowy -podkreśla naturalny kolor ust, chociaż wygląda na bardzo intensywny. Cuudowny zapach
Stary 2006-11-18, 22:57   #16122
organizm
Zakorzenienie

A ja już się nie mogę doczekać, bo jutro dostanę moje zamówienie z K13. Głównie czekam na tusz pełnia rzęs bo zachęcona dobrymi opiniami chcę zobaczyć jak będzie wyglądać na moich rzęsach
Może mi ktoś coś powiedzieć o roziskrzonym cieniu do powiek w kulce color trend? Bo w jedynce też jest i zastanawiam się czy go brać może ktoś coś o nim wie
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 23:10   #16123
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Witam....bardzo rzadko coś piszę ale czytam was często. Jeśli chodzi o ten watermelon to jest rzeczywiście bardzo ciekawy taki delikatny róż - dyskretny połysk, transparentny. a mam pytanie dotyczące pomadki z Color Trend - Cafe eu Lait - wycofany kolor, czy wiecie może jaki mogę zaproponować kolor wzamian za ten cafe, może ten butterscotch? A może z innej serii coś doradzicie - czekam. Pozdrawiam Aneta;-)
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 23:25   #16124
AnnaMaria0407
Raczkowanie

Witam późną porą.

Przyszło mi dzisiaj zamówionko z K13 i zamiast świetlistych cieni do powiek (Eye Illuminating Eye Shadow) w kolorkach vanilla i mystic, przyszły mi jakieś dwa inne: 1.Eye illuminating vanilla
2.Eye illuminating dazzlers mystic

Poradźcie co mam robić, pierwszy raz mam taką sytuację, a na fakturze mam te cienie, które zamawiałam.
Czy jak pojadę do COKu z fakturą to mi je zamienią?
AnnaMaria0407 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 23:48   #16125
Limonatka
Zakorzenienie

Właśnie przeglądam k13 i myślę, co tu dla siebie zamówić. W związku z tym mam parę pytań

- Jak jest z tym etui na klucze? podane wymiary to 11x8 cm. Ale czy to jest wielkość całej maskotki, czy tylko tego miejsca na klucze? Boję się, że moje klucze mogłyby się nie zmieścić po prostu.. Wiem, że Vanilla zamówiła i widziałam skan, ale jak to jest właśnie z tymi wymiarami?

- zamawiała któraś z Was lśniącą wersje Extraordinary? Czym ona się różni od zwykłej? Ma jakiś brokacik? Wiem, że jest mniejsza.

- jest jakiś tekst(jeśli tak, to jaki), na tych kartach 5 sztuk za 2 zł?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 23:58   #16126
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Uliana Pokaż wiadomość
Witam...jeśli Twoje zamówienie 1 z kat13 było minimum 150zł..
drugie mozesz złozyć minimum 50zł....
a z minikatalogu możesz smiało korzystać...np;możesz zamówić ten zestaw co Ci się podoba o ile pamietam coś około 59zł.. i już jest zamówienie 2 gotowe
kto pyta nie błądzi...
za błędne informacje dla tamtej KK ...należy się
jeśli już jesteśmy przy paczkach - ja tez nigdy nie zamawiam 2 razy z tego samego katalogu. Czasem chciałabym, ale nigdy nie wiem. Czy jeśli zamówiłamn, np. z k13, paczkę z dostawą na COK (ja tak zawsze zamawiam),to jeśli chciałabym zamówić drugą paczkę (też na COK, wiec niekoniecznie byłby to drugi termin kampanii), to jej min. wartość musiałaby wynosić 50 zł czy 150 zł, żebym nie musiała ponosić kosztów małej paczki?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 00:08   #16127
AnnaMaria0407
Raczkowanie

W paczce dostałam z TPS krem do rąk i maseczkę błotną z Morza Czarnego i...:
- krem - bardzo szybko się wchłonął i dłonie momentalnie stały się gładziutkie, a zapach taki delikatny...mniam, bardzo mi się podoba, aż dziwię się sama sobie, że wcześniej go nie kupiłam
- maseczka - właśnie ją sobie nałożyłam i czekam...,a więc...fajna, fajna...lekko oczyściła mi twarz i zwężyła pory ale nie wysuszyła tylko nawilżyła, właśnie czegoś takiego szukałam, bo ostatnio moja skóra bardzo mi się wysusza i pomimo tzw.problemów to kosmetyki do cery tłustej i mieszanej nie nadają się już. Ach te latka już lecą...
Stary 2006-11-19, 00:16   #16128
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Właśnie przeglądam k13 i myślę, co tu dla siebie zamówić. W związku z tym mam parę pytań

- zamawiała któraś z Was lśniącą wersje Extraordinary? Czym ona się różni od zwykłej? Ma jakiś brokacik? Wiem, że jest mniejsza.

Przede wszystkim zwykle Extraordinary to wersja EDP a to,co oferuja z brokatem to EDT.
Stary 2006-11-19, 00:29   #16129
AnnaMaria0407
Raczkowanie

Dobranoc pa pa
Stary 2006-11-19, 08:25   #16130
Ania91
Raczkowanie

GG do Ania91

mam pytanie do was

z k02 jak pachnie nowy zapach naturalsów

i ze strony z k02 112 wosy toaletowe są i jak pachnie woda nr 7 i ile kosztuje ( bo doczytać się nie mogę czyżby 25,90?? )

i jeszcze ten płyn cynamonowy jak pachnie

z góry dzięki za odpowiedż
Ania91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 10:17   #16131
pAtiŚ
Zakorzenienie

Ania91, wczesniej Majula pisała o nowych naturalsach i o ich zapachach. Poiwiedziała ze ona tam czuje tylko sam miod a malo cytryny...

Stary 2006-11-19, 10:27   #16132
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Lekki różowy -podkreśla naturalny kolor ust, chociaż wygląda na bardzo intensywny. Cuudowny zapach
dziękuje
Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ten watermelon to jest rzeczywiście bardzo ciekawy taki delikatny róż - dyskretny połysk, transparentny.
tobie też dziękuję
Stary 2006-11-19, 10:29   #16133
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
o to ja też musze wypróbować ten patent
a prosze bardzo

Stary 2006-11-19, 10:47   #16134
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Powoli krystalizuje się moje zamówienie z katalogu 1. Napewno wezmę:
  • dwa śródziemnomorskie kremy do ciała z oliwką
  • śródziemnomorski scrub do ciała
  • detoksykującą i ujędrniającą maskę do ciała z minerałami z Morza Martwego
  • złotą pomadkę cappucino (zastanawiam się czy nie wziąść jeszcze skin miała któraś z was ten kolor? czy jest on ładny? ma literkę N - czyli jest neutralny, ale to mi zbyt wiele nie mówi )
  • krem do rąk z gliceryną w świątecznym opakowaniu z ostatniej strony katalogu
  • zestawy upominkowe z myjką- tu też liczę na waszą radę, który jest waszym zdaniem najlepszy Re-charge, Fantastic day czy Get ready?
Nie podjełam decyzji co do palety do makijażu Shimmer Palette jest na stronie z wyprzedażami za 19,9 zl może ktoś ją miał? będę wdzięczna za informacje o niej, bo kusi mnie niesamowicie, ale przy tak małej pojemności 4x1,5g chciałabym wiedzieć czy jest wydajna i jak wygląda wykonany nią makijaż
Miałam Fantastic day - pachnie mi łaką

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Ja miałam sliczny kolorek- lekko bordo

Cytat:
Napisane przez AnnaMaria0407 Pokaż wiadomość
W paczce dostałam z TPS krem do rąk i maseczkę błotną z Morza Czarnego i...:
- krem - bardzo szybko się wchłonął i dłonie momentalnie stały się gładziutkie, a zapach taki delikatny...mniam, bardzo mi się podoba, aż dziwię się sama sobie, że wcześniej go nie kupiłam
- maseczka - właśnie ją sobie nałożyłam i czekam...,a więc...fajna, fajna...lekko oczyściła mi twarz i zwężyła pory ale nie wysuszyła tylko nawilżyła, właśnie czegoś takiego szukałam, bo ostatnio moja skóra bardzo mi się wysusza i pomimo tzw.problemów to kosmetyki do cery tłustej i mieszanej nie nadają się już. Ach te latka już lecą...
Miałam kremik i za tą cenę mozna mieć lepszy krem. Żadnych wad oprócz wysokiej ceny.
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:17   #16135
Ania91
Raczkowanie

GG do Ania91

Cytat:
Napisane przez Ania91 Pokaż wiadomość
mam pytanie do was

i ze strony 112 z k02 wody toaletowe są i jak pachnie woda nr 7 i ile kosztuje ( bo doczytać się nie mogę czyżby 25,90?? )

aha i mam jeszcze pytanie : jak pachnie get ready bo wszystkich już żelów pod prysznic wypróbowałam oprócz niego . Moja koleżanka mówi że śmierdzi . czy ma racje??
Ania91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:21   #16136
Domina
Zakorzenienie

Ja dostałam paczuszkę w piątek

- Rozgrzewający miś - myślałam że będzie malutki ale jednak się myliłam. Czy rzeczywiście grzeje jeszcze nie wiem bo nie mam sprawozdania od klientek

- Woda perfumowana perceive w kulce - Zapach chyba każdy zna więc nie muszę tutaj go opisywać. Ta kula natomiast jest śliczna!! W katalogu widać, że nie ma koloru ale tak naprawdę jest niebieskawa i połyskuje na taki złoty kolor. Naprawdę śliczna. Szkoda tylko że nie ma psikacza

- Etui na klucze - bardzo słodziutki kotek Klucze napewno się zmieszczą.

- Woda perfumowana Extraordinary - nie mogłam się najbardziej tego doczekać. Po prostu mój ulubiony perfum z avonu!!! Nie wiem dlaczego ale ja wyczuwam w nim zapach gorzkiej czekolady i nutkę wanilii.

- Roziskrzony eyeliner - Myślałam że będzie taki sam jak poprzednio, czyli sam brokat... Okazało się że to naprawdę srebrny kolor!! Jest prześliczny i chyba pójdę śladami klientki i go sobie zamówię

- Ktoś chyba pytał o roziskrzony cień do powiek? Są takie same jak te poprzednie z tym że pojawił się jeden nowy kolorek (Green). Mają troszkę ładniejsze opakowania.

- Srebrna kosmetyczka ze str. 162 - W katalogu jest ładniejsza niż w rzeczywistości. Tak naprawdę jest malutka i wcale mi się nie podoba:/

- Tusz "pełnia rzęs" dostałam go dosyć dawno, zamówiłam go już w demo ale jest naprawdę świetny!! Mogę uzyskać naturalny efekt lub teatralny. W zależności od tego, ile razy pomaluję rzęsy. Naprawdę nic się nie skleja i nie ma żadnych grudek

Uff to się rozpisałam...
https://www.facebook.com/Wstazki/?fref=ts MOJE CUDEŃKA WSTĄŻKOWE
Domina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:30   #16137
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania91 Pokaż wiadomość
mam pytanie do was

z k02 jak pachnie nowy zapach naturalsów

i ze strony z k02 112 wosy toaletowe są i jak pachnie woda nr 7 i ile kosztuje ( bo doczytać się nie mogę czyżby 25,90?? )

Plyn poachnie jak szarlotka z cynamonem dla mnie cudnie
dokladnie tak woda nr 7 z tych stron kosztuje 25,90 jest do wyczerpania zapasow
a te nowe naturlsy to czysty miod ze sloiczka ja tam czuje bardzo malo cytryny ale to zapach z kartki a moze w rzeczywistosci pachniec zupelnie inaczej ja czekam az sie w biurze u mnie pojawi i wtedy wybrubuje
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:40   #16138
drum_girl
Raczkowanie

właśnie widzę podgląd fakturki i na 90 pozycji w brakach mam:
-złocisty cień do powiek
-kolczyki Ethereal
-elegancką paletę cieni
-brak rękawiczek do zestawu Piaski Arizony
-i z netto serum na zniszczone końcówki
I scrub Re-Charge zamiast mleczk do kąpieli

Jak na tyle pozycji to myślę że nie jest źle myśłałam że bedzie gorzej
Stary 2006-11-19, 11:40   #16139
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

ja już się nie mogę doczekac piątku - wtedy odbieram zamówienie od Vardy i będę miała katalog 01

zamówiłam teraz malutko:
* krem zimowy
* krem do rąk w świątecznym opakowaniu

ale i tak mnie to cieszy
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:40   #16140
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość

- Jak jest z tym etui na klucze? podane wymiary to 11x8 cm. Ale czy to jest wielkość całej maskotki, czy tylko tego miejsca na klucze? Boję się, że moje klucze mogłyby się nie zmieścić po prostu.. Wiem, że Vanilla zamówiła i widziałam skan, ale jak to jest właśnie z tymi wymiarami?

- jest jakiś tekst(jeśli tak, to jaki), na tych kartach 5 sztuk za 2 zł?
etui jest dość duże aby zmieściły się klucze-nie pomyślałam żeby go zmierzyć ale wizualnie nie mam zastrzeżeń co dowielkości
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości