|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
no to trzeba specjalne pismo do netali wystosowac
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
oj nataśka ,nataśka :P,jedna zmienila nick teraz wszystkie beda zmieniac,nie jestem za tym
santom dobrze ,ze juz dzis wam humorek wrocil ![]() Ja rozkminiam co upiec na święta ,powiedzialam babci ,ze ja tylko sie zajme pieczeniem ciast i salatkami ,bo jak ona upiecze ciasto to go potem nikt jesc nie chce:P a reszte niech ona robi. Upieke ciasto z delicjami,krówke łaciatą ,karpatke ,sernik z brzoskwiniami i piernik
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-14 o 20:35 |
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
cześć popracowo!
Acha, ja widze, że sporo nowych na wątku. śmiesznie, śmiesznie. Nie czaję tego kompletnie, ale róbta co chceta ![]() Nie zjadłam jeszcze wszystkich mufci, więc bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ![]() Adela, nie mam szczęścia do promocji tylko na bieżąco śledze wszystkie gruponowe serwisy. Codziennie przy śniadaniu
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-14 o 20:35 |
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no ja wlasnie odrazu wiedzialam o jakie stosunki ci chodzi swintuchu
a clood widac nie zaczaila![]()
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Jest po prostu mniej zboczona niż Sylvi, która nam tu odżywa po pewnym czasie jałowym, rzec by można
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
o matko to teraz to
Fari to Marlena a promyk to natasia ![]() ![]() Gaja poka sukienke bo ja nie widziałam ![]() a ja wam powiem że też mam 20 ale jakos mi nie przeszkadza w sumie to |
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- jeju laski w przyszla sobote wigiliaaaa. jutro jade na zakupy. w przyszlym tygodniu w ogole nie bede miec kiedy bo pracuje na popoludnie
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelka, nie widziałaś? Masz więc
![]() http://www.sukniesplendor.pl/public/img/1231.jpg Nooo, to już za półtora tygodnia! potem tydzień do Sylwestra i nowy rok! nioch nioch nioch ![]() Ja mam 20 lat, Ty masz 20 lat, przed nami siódme niebo (nieeeeboooo!)... ![]() Obcinaliśmy Cice pazurki. Mało twarzy nie straciłam, a mała nie zeszła na zawał, ale jestesmy wszyscy dzielni i dajemy rade. A raczej dalismy. Potem zając padł i robił dych dych przez kolejne 20 min. Obraził się na nas, nawet rodzynki nie chciał! ale już ma się dobrze
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja twoja suknia jest przepiękna! cudowna
musisz pięknie w niej wyglądać
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
nowy rok i nowe relacje z zareczyn hihi
|
|
|
|
#4632 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(dziś zjadłam całą czekoladę )najpierw przeczytałam 'cześć oprawcy' potem 'cześć popaprańcy' a na koniec dopiero 'cześć popracowo' chyba muszę zmienić cyngle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a propos kiecek Gaja kiedyś wstawiłaś link do takiej pięknej sukni, zapisałam sobie obrazek, ale oczywiście nie mam zapisanego linka kiece wstawiam żebyś spojrzała ocb może pamiętasz co to była za strona z kieckami z tego co pamiętam niestety było drogo ;(
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to z salonu Moda i Młoda, suknia atelier diagonal 504....eeee coś tam
![]() edit: 5040 ![]() No bo my z Ciką to przygody mamy no
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-14 o 22:25 |
|
|
|
#4634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(hehe jakby ktoś nie zajarzył to aluzja do reklamy plusa i strony internetowej sukni Gajki ależ jestem zabawna ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ja na to liczę ![]() chociaż w święta pewnie nie spotkamy się ani razu z TŻ... jak zawsze od 5 lat ![]() sylvi biedna
|
|
#4635 |
|
Rozeznanie
|
Hej wpadłam jeszcze na chwilę
![]() Znowu mi myszy łażą po pokoju |
|
|
|
#4636 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i to jakie przygody! ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
myszy nic fajnego... mi czasem żółw skrobie w nocy i mam dość a co dopiero myszy ![]() nastaw pułapki
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie kunczmy juz szybko ten watek ,bo zaraz swieta i sylwek i bedzie duzo zareczyn to niech bedzie juz watek z czescia łeee smutna piona
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
ja pracuje od wtorku do piatku. w wigilie pracuje kumpela ja w sylwestra, i tak nigdzie sie nie wybieram wiec posiedziec w robocie moge;]
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4639 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
smutna PIONA ![]() 2. dokładnie! w ogóle przez to wszystko nie wiem w której części jesteśmy aktualnie hehe... ja mogę założyć 17 część jeśli nie ma chętnych (bo ma kochaną cyfrę 7 )ale najpierw muszę sprawdzić czy teraz jest 15 czy 16 część 3. no właśnie aż mi wstyd, bo miało być coraz lepiej a nie jest steppera rzadko używam... generalnie na nic nie mam chęci... jestem bezrobotna, mam mnóstwo czasu i nic nie umiem sobie zorganizować ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() 2. tez jestem ciekawa
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszlym roku grudzień-styczeń było nas 7 z pierdzieniami
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
oooo Wy zboczenice sylvi i kinia
a mówią na mnie, żem zboczona wybaczcie, ale wczoraj wieczorem zakuwałam więc tylko o naukę mi chodziło Fari jakie myszy? u nas kiedyś jakaś łajza chodziła jedna, ale jakim cudem to do tej pory nie wiem.. gaja piękna suknia, w moim stylu ![]() a nam dzisiaj wpadło do głowy, że może byśmy wzięli najpierw ślub cywilny, a potem za rok czy dwa kościelny i wyprawili to wesele choćby jednodniowe za własne pieniądze... już sami nie wiemy co robić, właściwie nie wiem czemu to była moja inicjatywa, bo kurcze jak sobie pomyślałam, że będę zapraszać rodzinę na mszę w kościele, a potem figa z makiem to już sama nie wiem... Monia piona, też dziś zeżarłam całą czekoladę, ale zaczyna mi się okres i nie mogę się opanować
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2011-12-14 o 22:46 |
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
na liscie jest 16 potencjalnych nareczonych ja odpadam wieeeeec moze przyklek bedzie dla 15 osob
|
|
|
|
#4643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prawie codziennie jakaś się złapie myślałam że zawału dostanęNo ja to w tym roku mogę zapomnieć TŻ mi zapowiedział że napewno nie w najbliższym czasie bo za dużo okazji i mogłabym się spodziewać, a on nie chce zebym się spodziewała, więc to będzie bez okazjiMonia nieładnie ze stepperka nie używasz ![]() ja nie używałam przez ostatnie dwa tygodnie bo mi wypadły z niego jakieś 2 podkładki i wysłałam zdjęcia do sprzedawcy żeby reklamować, no i oczywiście się do tej pory nie odezwali , w niedzielę sama sobie go naprawiłam i śmigam codziennie |
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak miałam i po przemyśleniu wyszło że w głębi serca chce miec jednak to wesele |
|
|
|
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
ja nie mam parcia na wesele, jednak pojawiła się ta nutka, że właściwie fajnie byłoby żeby rodzina się wybawiła... sami nie wiemy
|
|
#4646 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może omówcie to między sobą a potem z rodziną np. w święta... jeśli wszyscy wyrażą chęć, może zadeklarują częściową pomoc, to czemu nie ale to wiąże się również z odłożeniem własnego mieszkania na późniejszy moment... no chyba że stać Was jednoczesnie i na mieszkanie i na wesele, pomyślcie ![]() ważne żebyście doszli czego Wy tak na prawdę chcecie ![]() no ja jestem podczas okresu i dlatego tak wpieprzam Cytat:
![]() Cytat:
;/skoro masz się nie spodziewać to może... 29 grudnia? to żadne święto ![]() kurde, też musze sie spiąć! skoro Ty możesz to ja też a ile chodzisz?
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wróciłam na wieczór ![]() Już dwie zmieniły loginu. Czy któraś jeszcze ma taki zamiar? Póki co się jeszcze odnajduję, ale póki co :P
|
#4648 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze zależy jak duże miałoby być to wesele... jak np. 50 osób to jeszcze można przeżyć i w miarę niedrogo zorganizować, ale jak 120 to hm, dużo
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
Monia no właśnie musimy zadecydować, jutro porozmawiam ze swoimi rodzicami, TŻ ze swoimi i zobaczymy co dalej
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

)
chyba muszę zmienić cyngle
Gaja kiedyś wstawiłaś link do takiej pięknej sukni, zapisałam sobie obrazek, ale oczywiście nie mam zapisanego linka
wybaczcie, ale wczoraj wieczorem zakuwałam więc tylko o naukę mi chodziło 
;/