American & Polish Girls cz. XXV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 19:10   #91
@na
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girls cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Lolaa87 Pokaż wiadomość
dobra myśl moje stoją na stole w salonie w pudełkach i co chwilę podchodze i je wącham nasycam się zapachem
moje są twarde , dopiero miękną więc nawet jak bardzo bym chciała to bym ich w aparacie nie ugryzła , nie potrafię

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 19:45   #92
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Wrzucam moje butki
koralowe buty są boskie!!!!! zakochałam się <3

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 19:52   #93
Monian
Zakorzenienie

hej dziewczyny
ratujcie, rzucajcie pomysłami co jest na wigilie i swieta u Was do szamania.
W tym roku organizuje i gotuje wszystko sama i szukam jakiś pomysłów bo moja lista jest dośc uboga
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:25   #94
Lolaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
moje są twarde , dopiero miękną więc nawet jak bardzo bym chciała to bym ich w aparacie nie ugryzła , nie potrafię
Moje też ale zawsze można zamaczać w herbacie

Monian u mnie na wigilię jest: pstrąg (moja rodzina nie lubi karpia), pierogi z kapustą i grzybami, paszteciki z kapustą i grzybami, barszcz z uszkami, dorsz po grecku, śledzie w śmietanie i śledzie w occie Z ciast piernik i pierniczki, sernik, makowiec, szarlotka, babka i ciasto kokosowe
Stary 2011-12-14, 20:27   #95
princesska23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ratujcie, rzucajcie pomysłami co jest na wigilie i swieta u Was do szamania.
W tym roku organizuje i gotuje wszystko sama i szukam jakiś pomysłów bo moja lista jest dośc uboga
tu sa fajne przepisy:
http://palcelizac.gazeta.pl/palceliz...nym_stole.html
My z mama wyznajemy teraz zasade, zeby nie robic za duzo jedzenia na swieta bo potem trzeba je wyrzucac. a tak to jest barszczyk, uszka, pierogi z kapucha, karpik, sledzie, kutia, jakies ciasto i narazie nic wiecej mi nie przychodzi do glowy

AG
princesska23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:43   #96
Monian
Zakorzenienie

póki, co wymyśliłam ( nie tylko mowa o wigilli ale o całych świętach )
bigos, barszcz z uszkami, sałatka warzywna, sałatka gyros, ryba po grecku, kapusta z grzbami, karp smażony, kompot, śledzie w śmietanie, pierogi z kapustą i z grzybami, krokiety a na drugie swieto pieczen + sos + pyzy

z ciast zrobie sernik a reszte ciasta kupie

Edytowane przez Monian
Czas edycji: 2011-12-14 o 20:47
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:11   #97
1985SiWA
Zakorzenienie

a ja zatonelam na allegro, zamowilam sobie korektor pod oczy chyba jestem uzalezniona od kupowania kosmetykow a musze sobie ciuchy jakies kupic
ide zrobic ala sałatke grecka , sałata, pomidor, oliwki zielone, oregano i mozzarela mniammm
Stary 2011-12-14, 22:35   #98
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Siwa też jestem uzależniona chociaz mi te kosmetyki nie są potrzebne dzisiaj kupiłam sobie YSL parisienne.. mam perfum kupe a jednak.. musiałam
My zawsze robimy na święta to co lubimy.. karp,ryba po grecku, w galarecie w occie, sałatka jarzynowa najczesciej,barszcz,piero gi,krokiety, pasztet i schab w rekawie ( na reszte dni ) , pasztet z łososia, ciast żadnych nie lubię świątecznych wiec poprosilam tesciowa o sernik na zimno z brzoskwiniami no i oczywiscie dużo słodyczy i alkoholu rok temu na wigilii tak się wstawiłam z teściową ,że praktycznie nic nie pamiętam
Stary 2011-12-14, 22:39   #99
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolek99 Pokaż wiadomość
U mnie na monitorze wygladaja na czerwono-rozowo-pomaranczowe
Ja mam taki kolor,ale zniszczone

Macie tak ,ze jak wypijecie 2 mocne kawy w ciagu godziny to czujecie sie jak yy nacpane ?
Wiem,ze to brzmi smieszne,ale ja tak mam
ja ostatnio jechalam na nocke do pracy, to wypilam 2 kawy jedna po drugiej... jak autobus stawal na swiatlach, to czulam jak mi serce wali. masakra byla. nigdy wiecej sie tak nie urzadze, bo myslalam, ze naprawde mi serce zaraz siądzie moja glupota czasem nie zna granic
Cytat:
Napisane przez Majka007 Pokaż wiadomość
Piękne te koralowe

aga , wiem ze zamawiasz butki z deezee , wygodne są? dobrze wyprofilowane? i nie wyglądaja tandetnie?
hmmm, mam stamtad 3 pary butow... te co ostatnio zamowilam... nie chodzilam w nich ani razu, bo juz za zimno na nie. mam jedne sandalki, ale w nich bylam az 1 raz na weselu... a wtedy jeszcze nie smigalam w obcasach czesto, to mnie nogi zaraz bolaly, bo to 11cm i mam jakies stare stare koturny z samych poczatkow deezee i one jakies tandetne. ogolnie wydaje mi sie, ze deezee jest spoko zalezy oczywiscie od buta czy bedzie wygodny czy nie. jeden bedzie, a drugi bedzie totalna beznadzieja, takze ciezko stwierdzic
Cytat:
Napisane przez Magdolina1986 Pokaż wiadomość
Agg koralowe najfajniejsze
W ogóle jaki jest aktualnie kolor Twoich włosów? Bo wiesz, że ja nie w temacie

Łazienka wysprzątana
Wywaliłam prawie dwie duże reklamówki kosmetyków
ja teraz jestem blond moze jutro sobie strzele jakas fote, to zobaczysz
Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
koralowe buty są boskie!!!!! zakochałam się <3
hahaha, dzieki dziewczyny ciesze sie, ze Wam sie podobaja ja jak je zobaczylam, to od razu w lape pudelko i juz do przemierzania... a ze staly na poczatku sklepu, to nawet nie wiem jakie buty byly dalej
a chwile wczesniej w deichmannie zastanawialam sie nad takimi trzewikami na obcasie, ale w koncu stwierdzilam, ze daje sobie z nimi spokoj no i kupilam te w sklepie obok barbioooooooowe
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:46   #100
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Siwa też jestem uzależniona chociaz mi te kosmetyki nie są potrzebne dzisiaj kupiłam sobie YSL parisienne.. mam perfum kupe a jednak.. musiałam
My zawsze robimy na święta to co lubimy.. karp,ryba po grecku, w galarecie w occie, sałatka jarzynowa najczesciej,barszcz,piero gi,krokiety, pasztet i schab w rekawie ( na reszte dni ) , pasztet z łososia, ciast żadnych nie lubię świątecznych wiec poprosilam tesciowa o sernik na zimno z brzoskwiniami no i oczywiscie dużo słodyczy i alkoholu rok temu na wigilii tak się wstawiłam z teściową ,że praktycznie nic nie pamiętam
tez sie dzis czailam na perfumy ale narazie dalam sobie spokój

u mnie zawsze wszystko bez alkoholu, moj tata abstynent (nienawidzi alko) za to ja lubie sobie czasami w palnik przywalic np teraz mam ochote na czerwone wino

Cytat:
ja ostatnio jechalam na nocke do pracy, to wypilam 2 kawy jedna po drugiej... jak autobus stawal na swiatlach, to czulam jak mi serce wali. masakra byla. nigdy wiecej sie tak nie urzadze, bo myslalam, ze naprawde mi serce zaraz siądzie moja glupota czasem nie zna granic

hmmm, mam stamtad 3 pary butow... te co ostatnio zamowilam... nie chodzilam w nich ani razu, bo juz za zimno na nie. mam jedne sandalki, ale w nich bylam az 1 raz na weselu... a wtedy jeszcze nie smigalam w obcasach czesto, to mnie nogi zaraz bolaly, bo to 11cm i mam jakies stare stare koturny z samych poczatkow deezee i one jakies tandetne. ogolnie wydaje mi sie, ze deezee jest spoko zalezy oczywiscie od buta czy bedzie wygodny czy nie. jeden bedzie, a drugi bedzie totalna beznadzieja, takze ciezko stwierdzic

ja teraz jestem blond moze jutro sobie strzele jakas fote, to zobaczysz

hahaha, dzieki dziewczyny ciesze sie, ze Wam sie podobaja ja jak je zobaczylam, to od razu w lape pudelko i juz do przemierzania... a ze staly na poczatku sklepu, to nawet nie wiem jakie buty byly dalej
a chwile wczesniej w deichmannie zastanawialam sie nad takimi trzewikami na obcasie, ale w koncu stwierdzilam, ze daje sobie z nimi spokoj no i kupilam te w sklepie obok barbioooooooowe
ja sie raz tak kawa w pracy zalatwilam, myslalam ze juz schodze bo az mi sie slabo robilo haha jak mnie przycmi to wale energetyka i jest ok, niewiem co jest nie halo ale kawy nigdy pic nie moglam jakos

fajnie .. rano wrocilam z pracy a jutro na 7.30 i jechane 12h
Stary 2011-12-14, 22:52   #101
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

no ja mam ostatnio fazę na perfumy, masakra . nie wiem czemu.

Ja kocham alko, dzisiaj tez sobie wieczorem przyłożyłam 3 drinki martini i od razu humor lepszy

16 stycznia zakladam aparat nie mogę się doczekać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 22:53   #102
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
tez sie dzis czailam na perfumy ale narazie dalam sobie spokój

u mnie zawsze wszystko bez alkoholu, moj tata abstynent (nienawidzi alko) za to ja lubie sobie czasami w palnik przywalic np teraz mam ochote na czerwone wino

ja sie raz tak kawa w pracy zalatwilam, myslalam ze juz schodze bo az mi sie slabo robilo haha jak mnie przycmi to wale energetyka i jest ok, niewiem co jest nie halo ale kawy nigdy pic nie moglam jakos

fajnie .. rano wrocilam z pracy a jutro na 7.30 i jechane 12h
no ja jak pozniej wysiadlam z autobusu to sie zastanawialam czy dojde tam w ogole, czy padne gdzies po drodze masakra byla, naprawde. a w domu mi mowili, zebym nie przeginala, bo serce mi stanie ale nieeeeeeeee, Agg jak zwykle na kozaku

ja na szczescie mam wolne, ide dopiero w sb i ndz, potem czw i jadeeeeeeee wracam w pt rano (tydzien pozniej), gdzies ok 4,30, a na 9 do pracy bedzie fajowo po calej nocy jechania
Stary 2011-12-14, 23:02   #103
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

ja nie lubię kaaaawy
Stary 2011-12-14, 23:10   #104
aagusiaa88
Zakorzenienie

ja rzadko pije. mam takiego powera, ze jej nie potrzebuje pic codziennie
Stary 2011-12-14, 23:16   #105
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

ja też w ogóle nie piję i żyję do szczęścia i energii kawa mi nie potrzebna.wolę zieloną herbarę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 23:27   #106
aniolek99
Zadomowienie

Własciwie to pije od niedawna ,ale tak mi smakuje,ze pije po 2
,a co do kupowanie kosmetykow to mialam 'taki wiek' ciagle cos kupowałam,mialam po 15 pudrow wszystko sie przeterminowalo

aniolek99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:11   #107
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
u mnie też pierniki leżą ale mam patent , wrzuciłam je do kartonu i na samą górę szafy , więc jak bym je chciała zjeść to bym musiała sobie krzesło podsunąć , a tego mi sie nie chce robić
dla mnie to żaden sposób, ja na pewno choć resztkami sił bym przystawiła krzesło i wspięłabym się na nie po pierniki a potem po takiej gimnastyce miałabym usprawiedliwienie żeby zjeść ich jeszcze więcej
Stary 2011-12-15, 10:22   #108
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
dla mnie to żaden sposób, ja na pewno choć resztkami sił bym przystawiła krzesło i wspięłabym się na nie po pierniki a potem po takiej gimnastyce miałabym usprawiedliwienie żeby zjeść ich jeszcze więcej
dobrze , że mnie do tego nie ciągnie
ale jak by tam stała pizza/frytki itp to nawet bym się nie zastanawiała , żeby to ściągnąć

heej

*Ćwiczę*

Stary 2011-12-15, 10:56   #109
kobietasukcesu
zawsze mam racje

siwa: znam gościa, no i to niemłodego(tzn nie 20 lat, nie że 50 czy coś), który twierdzi, że nigdy alkoholu nie pił, nie wiem na ile mu wierzyć
Podobno go nie ciągnie.

Mnie by ciekawość przeżarła jakbym nie spróbowała różnych rzeczy.

Tak samo nie wiem jak inni z seksem czekają do śluby czy mniej, tez by mnie ciekawość zżarła.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
a ja zatonelam na allegro, zamowilam sobie korektor pod oczy chyba jestem uzalezniona od kupowania kosmetykow a musze sobie ciuchy jakies kupic
ide zrobic ala sałatke grecka , sałata, pomidor, oliwki zielone, oregano i mozzarela mniammm
też wolę kosmetyki kupować, łatwiej wybrać balsam niż spódnicę np a ja wolę iść na łatwiznę

Idę dzisiaj na zakupy w końcu, aż sobie musiałam małe wagary od pracy zrobić, bo tak to się nie da, popołudniu ludu za dużo.

Chcę obejrzeć i torebki (jakąś pracową, żeby a4 wyszło, chciałabym mocny kolor, ale w zimę pewnie na brązie się skończy, czerwieni mam przesyt), kozaki, jakieś szpilki, płaszcze.
Także ciężka przeprawa mnie czeka ale najbardziej mi na torebce zależy, a wybór zmniejszony bo ze sztucznej skóry bardzo niszczę i co z tego, że tanie jak zaraz poobdzierane, żadnej interes.

No i jeszcze rozejrzę się za kolorowymi soczewkami.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-15 o 11:26
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:59   #110
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze , że mnie do tego nie ciągnie
ale jak by tam stała pizza/frytki itp to nawet bym się nie zastanawiała , żeby to ściągnąć

heej
ojjjjj narobilas mi ochoty na zestaw gyros
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
siwa: znam gościa, no i to niemłodego(tzn nie 20 lat, nie że 50 czy coś), który twierdzi, że nigdy alkoholu nie pił, nie wiem na ile mu wierzyć
Podobno go nie ciągnie.

Mnie by ciekawość przeżarła jakbym nie spróbowała różnych rzeczy.

Tak samo nie wiem jak inni z seksem czekają do śluby czy mniej, tez by mnie ciekawość zżarła.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

też wolę kosmetyki kupować, łatwiej wybrać balsam niż spódnicę np a ja wolę iść na łatwiznę
ja jako, ze bylam bardzo grzeczna do 18 roku zycia to sie wypowiem pierwszy raz sie nawalilam na swojej 18 wczesniej jakos tak nie wiem... tez mnie nie ciagnelo nie potrzebowalam tego do zycia

teraz czasem sobie odbije co prawda film mi sie nigdy nie yrwal, czy cos w tym stylu... nie nie, tak zle to nie ale czasem sobie lubie walnac ale tez nie za czesto, bo nie lubie pozniej umierac
Stary 2011-12-15, 11:47   #111
Lolaa87
Zadomowienie

Hej

to i ja się wypowiem na temat picia ja prawie w ogole nie pije tzn. nie ze nigdy nic, ale po prostu nie lubie i mnie nie ciagnie jakoś :P
Stary 2011-12-15, 11:56   #112
kamciurka
Zakorzenienie

hejka
robie obiad, sprzatam, bo tesciowa ma przyjechac
Agg bylam wczoraj w Golden Rose ale kolo mnie i tez nie bylo tych lakierow, byly podobne ale tej serii nie bylo...
ja się upilam pierwszy raz uwaga... w wieku 25 lat

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:30   #113
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
ja jako, ze bylam bardzo grzeczna do 18 roku zycia to sie wypowiem pierwszy raz sie nawalilam na swojej 18 wczesniej jakos tak nie wiem... tez mnie nie ciagnelo nie potrzebowalam tego do zycia
ja też się nawaliłam pierwszy raz na 18 urodziny potem odbijałam sobie to 1-1,5 roku, teraz zn ów zero alkoholu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 12:39   #114
malineczka91
Przyczajenie

mozna dolączyc do waszego grona?
malineczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:56   #115
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hejka
robie obiad, sprzatam, bo tesciowa ma przyjechac
Agg bylam wczoraj w Golden Rose ale kolo mnie i tez nie bylo tych lakierow, byly podobne ale tej serii nie bylo...
ja się upilam pierwszy raz uwaga... w wieku 25 lat
no to nie wiem. przez neta trzeba zamawiac. ale za to w golden rose kupilam sobie szary i taki a'la chabrowy takze i tak dobrze na tym wyszlam

kurde, myslalam, ze to ja pobilam rekord w niepiciu,a tu prosze
Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
ja też się nawaliłam pierwszy raz na 18 urodziny potem odbijałam sobie to 1-1,5 roku, teraz zn ów zero alkoholu
ja to tak nie za czesto. mialam taki czas jak zaczelam studia, ze chodzilismy ciagle na piwo i chlalismy je hektolitrami... potem sie to skonczylo
Cytat:
Napisane przez malineczka91 Pokaż wiadomość
a no mozna
Stary 2011-12-15, 13:12   #116
malineczka91
Przyczajenie

Cytat:
no to nie wiem. przez neta trzeba zamawiac. ale za to w golden rose kupilam sobie szary i taki a'la chabrowy takze i tak dobrze na tym wyszlam

ja to tak nie za czesto. mialam taki czas jak zaczelam studia, ze chodzilismy ciagle na piwo i chlalismy je hektolitrami... potem sie to skonczylo

a no mozna
a no dzieki
wiec moze na poczatek cos o mnie :P
mam na imie Kasia ,20 lat (juz!:P) ,urodzona Zielono Górzanka
http://www.facebook.com/profile.php?...25&ref=tn_tnmn a powyzej to ja
malineczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:19   #117
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:

a no mozna
ja sobie kupilam takie podobne do tych co wstawialyscie, ale tych samych nie bylo.

mi za to inne rzeczy szybciej poszly

Niki

Alex
Stary 2011-12-15, 13:21   #118
aagusiaa88
Zakorzenienie

KAM wiesniaro.. jzu od cyba tygodnia sie na ciebie na gg czaje a ciebie nie ma i nie ma
Stary 2011-12-15, 13:25   #119
kamciurka
Zakorzenienie

idem
nie chce mi się odpalać, bo to hasło muszę wpisać i w ogole za dużo roboty

Niki

Alex
Stary 2011-12-15, 13:32   #120
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malineczka91 Pokaż wiadomość
hej

ja miałam strasznie imprezowe wakacje między 1 a 2gą klasą LO później standardowo 18 nastki i spokój był, na pierwszym roku studiów co tydzien imprezowałam a teraz mi sie nie chce starość

*Ćwiczę*

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości