|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XXV
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ratujcie, rzucajcie pomysłami co jest na wigilie i swieta u Was do szamania. W tym roku organizuje i gotuje wszystko sama i szukam jakiś pomysłów bo moja lista jest dośc uboga |
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zawsze można zamaczać w herbacie ![]() ![]() Monian u mnie na wigilię jest: pstrąg (moja rodzina nie lubi karpia), pierogi z kapustą i grzybami, paszteciki z kapustą i grzybami, barszcz z uszkami, dorsz po grecku, śledzie w śmietanie i śledzie w occie Z ciast piernik i pierniczki, sernik, makowiec, szarlotka, babka i ciasto kokosowe
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://palcelizac.gazeta.pl/palceliz...nym_stole.html My z mama wyznajemy teraz zasade, zeby nie robic za duzo jedzenia na swieta bo potem trzeba je wyrzucac. a tak to jest barszczyk, uszka, pierogi z kapucha, karpik, sledzie, kutia, jakies ciasto i narazie nic wiecej mi nie przychodzi do glowy
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
póki, co wymyśliłam ( nie tylko mowa o wigilli ale o całych świętach )
bigos, barszcz z uszkami, sałatka warzywna, sałatka gyros, ryba po grecku, kapusta z grzbami, karp smażony, kompot, śledzie w śmietanie, pierogi z kapustą i z grzybami, krokiety a na drugie swieto pieczen + sos + pyzy z ciast zrobie sernik a reszte ciasta kupie Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-12-14 o 21:47 |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zatonelam na allegro, zamowilam sobie korektor pod oczy
chyba jestem uzalezniona od kupowania kosmetykow ![]() ide zrobic ala sałatke grecka , sałata, pomidor, oliwki zielone, oregano i mozzarela mniammm
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa też jestem uzależniona
chociaz mi te kosmetyki nie są potrzebne dzisiaj kupiłam sobie YSL parisienne.. mam perfum kupe a jednak.. musiałam ![]() My zawsze robimy na święta to co lubimy.. karp,ryba po grecku, w galarecie w occie, sałatka jarzynowa najczesciej,barszcz,piero gi,krokiety, pasztet i schab w rekawie ( na reszte dni ) , pasztet z łososia, ciast żadnych nie lubię świątecznych wiec poprosilam tesciowa o sernik na zimno z brzoskwiniami no i oczywiscie dużo słodyczy i alkoholu rok temu na wigilii tak się wstawiłam z teściową ,że praktycznie nic nie pamiętam
|
#99 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja glupota czasem nie zna granic Cytat:
i mam jakies stare stare koturny z samych poczatkow deezee i one jakies tandetne. ogolnie wydaje mi sie, ze deezee jest spoko zalezy oczywiscie od buta czy bedzie wygodny czy nie. jeden bedzie, a drugi bedzie totalna beznadzieja, takze ciezko stwierdzic ![]() Cytat:
moze jutro sobie strzele jakas fote, to zobaczysz ![]() hahaha, dzieki dziewczyny ciesze sie, ze Wam sie podobaja ja jak je zobaczylam, to od razu w lape pudelko i juz do przemierzania... a ze staly na poczatku sklepu, to nawet nie wiem jakie buty byly dalej a chwile wczesniej w deichmannie zastanawialam sie nad takimi trzewikami na obcasie, ale w koncu stwierdzilam, ze daje sobie z nimi spokoj no i kupilam te w sklepie obok barbioooooooowe
|
|||
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie zawsze wszystko bez alkoholu, moj tata abstynent (nienawidzi alko) za to ja lubie sobie czasami w palnik przywalic ![]() Cytat:
![]() fajnie .. rano wrocilam z pracy a jutro na 7.30 i jechane 12h
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam ostatnio fazę na perfumy, masakra . nie wiem czemu.
Ja kocham alko, dzisiaj tez sobie wieczorem przyłożyłam 3 drinki martini i od razu humor lepszy ![]() 16 stycznia zakladam aparat
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nieeeeeeeee, Agg jak zwykle na kozaku ja na szczescie mam wolne, ide dopiero w sb i ndz, potem czw i jadeeeeeeee bedzie fajowo po calej nocy jechania ![]()
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubię kaaaawy
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
ja rzadko pije. mam takiego powera, ze jej nie potrzebuje pic codziennie
![]()
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
ja też w ogóle nie piję i żyję
do szczęścia i energii kawa mi nie potrzebna.wolę zieloną herbarę
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Własciwie to pije od niedawna ,ale tak mi smakuje,ze pije po 2
![]() ,a co do kupowanie kosmetykow to mialam 'taki wiek' ciagle cos kupowałam,mialam po 15 pudrow wszystko sie przeterminowalo
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak by tam stała pizza/frytki itp to nawet bym się nie zastanawiała , żeby to ściągnąć heej
|
|
|
#109 | |
|
zawsze mam racje
|
siwa: znam gościa, no i to niemłodego(tzn nie 20 lat, nie że 50 czy coś), który twierdzi, że nigdy alkoholu nie pił, nie wiem na ile mu wierzyć
![]() Podobno go nie ciągnie. Mnie by ciekawość przeżarła jakbym nie spróbowała różnych rzeczy. Tak samo nie wiem jak inni z seksem czekają do śluby czy mniej, tez by mnie ciekawość zżarła. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() Idę dzisiaj na zakupy w końcu, aż sobie musiałam małe wagary od pracy zrobić, bo tak to się nie da, popołudniu ludu za dużo. Chcę obejrzeć i torebki (jakąś pracową, żeby a4 wyszło, chciałabym mocny kolor, ale w zimę pewnie na brązie się skończy, czerwieni mam przesyt), kozaki, jakieś szpilki, płaszcze. Także ciężka przeprawa mnie czeka ale najbardziej mi na torebce zależy, a wybór zmniejszony bo ze sztucznej skóry bardzo niszczę i co z tego, że tanie jak zaraz poobdzierane, żadnej interes.No i jeszcze rozejrzę się za kolorowymi soczewkami.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-15 o 12:26 |
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie potrzebowalam tego do zycia ![]() teraz czasem sobie odbije ale czasem sobie lubie walnac ale tez nie za czesto, bo nie lubie pozniej umierac
|
||
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Hej
to i ja się wypowiem na temat picia ja prawie w ogole nie pije tzn. nie ze nigdy nic, ale po prostu nie lubie i mnie nie ciagnie jakoś :P
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() robie obiad, sprzatam, bo tesciowa ma przyjechac Agg bylam wczoraj w Golden Rose ale kolo mnie i tez nie bylo tych lakierow, byly podobne ale tej serii nie bylo... ja się upilam pierwszy raz uwaga... w wieku 25 lat |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem odbijałam sobie to 1-1,5 roku, teraz zn ów zero alkoholu
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
mozna dolączyc do waszego grona?
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze i tak dobrze na tym wyszlam ![]() kurde, myslalam, ze to ja pobilam rekord w niepiciu,a tu prosze ![]() Cytat:
![]() a no mozna
|
||
|
|
|
#116 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() wiec moze na poczatek cos o mnie :P mam na imie Kasia ,20 lat (juz!:P) ,urodzona Zielono Górzanka ![]() http://www.facebook.com/profile.php?...25&ref=tn_tnmn a powyzej to ja
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi za to inne rzeczy szybciej poszly |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
KAM wiesniaro.. jzu od cyba tygodnia sie na ciebie na gg czaje a ciebie nie ma i nie ma
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
idem
![]() nie chce mi się odpalać, bo to hasło muszę wpisać i w ogole za dużo roboty |
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja miałam strasznie imprezowe wakacje między 1 a 2gą klasą LO później standardowo 18 nastki i spokój był, na pierwszym roku studiów co tydzien imprezowałam a teraz mi sie nie chce
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

moje stoją na stole w salonie w pudełkach i co chwilę podchodze i je wącham 

ale zawsze można zamaczać w herbacie
chyba jestem uzalezniona od kupowania kosmetykow