|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Zuzik jest fajna, bo:
- ma taką torebkę jak ja :P - kupiła mi tusze - dziękuję ![]() - ma fajne imię
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
I to byl Twoj 6 666 post!
![]() Gwizdak Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Warszawa Wiadomości: 6 666
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
A kto był na spotkanku?Zuzia,Smerfi,Ca rmi i Frezi?
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze Justyna
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() Jak tam dziewczyny po dzisiejszym spotkaniu? Carmi, cieszę się że udało się odzyskać komórkę ![]() Kasia, gratuluję zdania egzaminu!!! Capri, zdasz na pewno, nie bój żaby. Aleks, Ty też Gwizdak, jak Mrówa Wam zaginie to szukaj jej u mnie ![]() Claris, gratuluję postępów budowlanych ![]() Arrakis, świetne makijaże ![]() Karola, dobrze że Konkubent się zrehabilitował Pamiętasz może o mnie? ![]() Ja mam zalatany strasznie tydzień. Czasami nie wiem jak się nazywam:P W piątek mam zaliczenie które najpierw miało być na komputerach w exelu, teraz się okazało że będziemy jednak pisać na kartkach... A wszystkie zajęcia mieliśmy prowadzone pod exela. Będzie masakra. Zdałam jeden egzamin z którego nie byłam zbyt pewna Na 3,5 (punkta mi zabrakło do 4), ważne że do przodu. A w sobotę pewnie wyniki z kolokwium zaliczeniowego z niemieckiego które pierwotnie miało być zwykłym kolokwium. Mam nadzieję że poszło dobrze.W pracy może się okazać, że pracuję tylko do końca tygodnia, więc pewnie od poniedziałku bezrobocie. W każdym razie podanie o przedłużenie składam. Rozsyłam w wolnych momentach CV, tak w razie W. Część z nich była kilkakrotnie czytana, mam nadzieję że zaowocuje to zaproszeniem na jakąś rozmowę! Carmi, jak coś to daj cynka jeśli możesz ![]() Dziś widziałam się z M. chwilę. Zabrałam go na krótką randkę w ramach poprawy humoru po wizycie u lekarza z kolanem. Dostał polecenie zrobienia sobie rezonansu magnetycznego... Jutro w ramach dalszego poprawiania humoru wybieramy się do kina na "Sylwester w Nowym Jorku". ![]() No i niestety muszę zmienić temat pracy licencjackiej. Promotorka nie podejmie się prowadzenia jej bo to nie jej 'brosza'. Zasugerowała mi kilka zagadnień, wymyśliłam więc kilka tematów na ten temat plus temat związany z jej zainteresowaniami, zobaczę co odpisze. I chciałam powiedzieć że M. jest cudownym 'Wujkiem'. Dzieciaki kuzyna nie odstępowały go na krok, aż byłam zaskoczona bo zawsze od utrzymywał dystans do dzieci, a one do niego. Dorasta mi chłop Ostatnio nawet gdy mi się spóźniał sporo okres, rozmawialiśmy na temat ew. wpadki i wyszło na to że nie miałby nic przeciwko Kocham go i strasznie mnie uszczęśliwia jak mówi o nas jako rodzinie i o przyszłości!!!
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Wlazłam na stronę http://kosmetyki-mineralne.com/, znalazłam róż i zastanawiam się co jeszcze domówić
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te wagi to jest więcej pic na wodę fotomontaż. Takie urządzenie, żeby naprawdę działało to kosztuje uuuuuuchuchu i jest jedno w Instytucie Żywności i Żywienia. A te w poradniach...no klienci na to lecą, no.... Jak ja Cię widziałam, to szczerze nie widzę, żebyś miała dużo wody zatrzymanej, bo to widać - obrzęki się robią. No ale.... jak cię chce wody pozbyć - trzeba pić dużo wody Najlepiej nie gazowanej średniozmineralizowanej. Ograniczyć spożycie kawy, herbaty, alkoholu i dużo się ruszać. Ale mówię, ta woda zatrzymana.... ![]() Cytat:
dla mnie Wizaż mi powinien coś zasponsorować z tej okzaji
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na spotkaniu było jak zawsze super. Dziękuję ![]() Zuzik jest świetną dziewczyną i ma bardzo miłego Tżta Mam nadzieję, że go nie wystraszyłyśmy Wiem, że to nie było ostatnie spotkanie (tak Zuzik, nie wywiniesz się, znajdziemy Cię nawet na drugim końcu Polski Reszta bez zmian
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, ja mam nadzieję, że Ty się na warszawski zlot pofatygujesz?
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać aż poznam kolejne zazdrośnice![]() Cytat:
![]() Zmywam się spać, jeszcze raz prosze o mocne kciuki jutro
|
|
#551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
). Wierzę na słowo lekarzowi, skoro mówi tak a nie inaczej. Chyba czeka mnie wyjątkowo długi cykl ![]() I ja. Pobrałam 9 miesięcy i więcej na to świństwo się w życiu nie zdecyduję przez tabletki prawie że miałabym operację no i na nogi mi się rzuciło A jeśli chodzi o antykoncepcję, to w tej chwili powiem tak - nie staramy się o potomka z premedytacją, ale też nie specjalnie staramy się, żeby go nie było ![]() Cytat:
![]() Trzymajcie mnie, bo zamorduję jutro kogoś w tej mojej pracy. Dom wariatów to wyjątkowo delikatny epitet na to, co tam się dzieje... |
||||
|
|
|
#552 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę!!1 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zuzik dziękuję kochana!!! a masz mże jeszcze jakieś dwa aniły gotowe??? jeden w spodenkach, drugi w sukience???? nie muszą być dobrane kolorystycznie są tak śliczne, ze pomyślałam, że do prezentu rodzicom wezmę ![]() no i reszta cudowna!!!! józiasię tak poświęciła, ze tylko na spotkanie grzała do nas te kilometry... a do tego miała oczy na zapałkach ona musi nas kochać oczywiście ze wzajemnością ![]() smerfi ma cudowny pierścionek zaręczynowy a carmel - no to same wiecie jak zwykle
|
|||||
|
|
|
#553 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam, ale nie odpisuję:d
Karmel jesteś boska Tż był trochę zszokowany i się zestresował bidny, ale szybko mu przeszło i powiedział, że jesteście fajne Odpisała mi baba z kiecek, ze nie ma tej musztardowej.. Wczas. Nie mogła napisac wtedy jak okazało sie ze granatu nie ma? Wsciekła jestem. Wysyłam Ci na priva tą wiad.Gwizd pewno ja do Stolycy zawsze (tak, tak prawdziwa ze mnie krakuska:P) zorganizujemy sobie ekipę z terenu i przyjedziemy z Józia wiec na pewno bedziemy na czas!![]() Frezi jesteś mega świrem mam anioła jednego ready w sukience fioletowej, ale jest do czwartku na aukcji, jak nie zejdzie to mógłby być dla Ciebie, a jakbym się zebrała to może bym dorobiła i drugiego:P
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-14 o 23:24 |
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
zboczuchy
![]() ehhhh.... weźmy się.... zlećmy....
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz jeszcze nie zaczęłam więc ciężko mówić o podobaniu się lub nie. No ale wizja pracy w "sprzedaży" mnie słabo kręci bo wiem, że nie mam takich zdolności. Poza tym system samej prowizji mi się nie podoba bo jak zachoruję czy nie będzie mi szło to nie dostanę ani złotówki. O tym, że nie mam ubezpieczenia nie wspominając.
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
i wreszcie w Stolicy a nie w KRakowie
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
ja niezmiennie zapraszam do Wrocławia
ale nikt nie chce do nas przyjechać ![]() kurczę..za każdym razem jak czytam opisy ze spotkań to chciałabym Was wszystkie poznać..czekam więc z niecierpliwością na styczeń by chociaż szczecinianki móc zobaczyć
|
|
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tylko nie zejdzie na aukcji, to ja go biorę i jeśli masz materiał i będziesz robiła, to już bym chciała w tym samym kolorze, ale w spodenkach ![]() jestem do niedzieli w Krk, więc zawsze mogę gdzieś podjechać... a jak nie to pewnie kiecuchy w tej sytuacji nie dojdą, więc może pocztą byś mi wszystko wysłała (opłacę oczywiście przesyłkę)??? Bo potem już tylko o 20:00 na Wigilię będę w Krk... więc najbardziej zależałoby mi do niedzieli ale oczywiście przede wszystkim patrz na siebie i swoje plany, nie chcę Ci się wcinać z moimi zachciankami no co ja poradzę, że ona mnie tak kręci???nooo ja też chcę już zlocik ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
wsiadasz w pociąg, po 5h jesteś a potem ja się Tobą zaopiekuję
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wam spotkania z Zuzikiem
Mam nadzieję, że chociaż obgadałyście mnie tak, że będzie miała ochotę kiedyś mnie zobaczyć w Krk na spotkaniu
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Naczytałam się i nasłuchałam niefajnych rzeczy na temat trasy Szczecin-Wrocław i nic nie poradzę - boję się
![]() Ale do Warszawy się wybiorę
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Może i ja się kiedyś załapie na zlot Warszawski
bywam rzadko, ale może akurat się uda.Chociaż mnie pewnie nie chcecie poznać ![]() W ogóle Zuziu mogłabyś wrzucić jeszcze raz tutaj fotki Twoich aniołków? Nie mogę znaleźć poprzednich a chętnie bym je obejrzała
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może mi się uda kiedyś dojechać na jakiś większy zlot..
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
ale za to pracuję w rynku
więc mam rzut beretem do magnolii jakby co
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Jee
Wprawdzie jest żółta, ale jest ![]() I udało mi się złożyć zamówienie Nie lubię sklepów internetowych - mam mniejsze zaufanie niż do allegro.Tylko nie wiem, czy czasem nie za duże opakowanie wzięłam (prawie 5gram różu ) i próbkę korektora i podkładu też ![]() Ale za to ile zabawy jak wszystko przyjdzie
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-12-15 o 00:50 |
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w łóziu
ledwo żyję, ale ogromnie się cieszę, że pojechałam na spotkanie z dziewczynami, brakowało mi ich i baaaardzo się cieszę, że Zuzika chuderlaczka poznałam, jest przekochana ![]() I uciekam spać, bo razem ze zmęczeniem mnie jakiś dół dopada. Branoc
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

dla mnie 

nie mogę się doczekać aż poznam kolejne zazdrośnice

przez tabletki prawie że miałabym operację no i na nogi mi się rzuciło

dasz radę!!1
no co ja poradzę, że ona mnie tak kręci???
Mam nadzieję, że chociaż obgadałyście mnie tak, że będzie miała ochotę kiedyś mnie zobaczyć w Krk na spotkaniu