|
|
#1531 | |||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A masz stuprocentową pewność, że on to nie ja? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dewianci! Tam akwizytor pogrzebion ![]() Wiem! Tam, gdzie zawsze fasolę sadzim, za stodołą! Cytat:
Cytat:
--- Została mi już tylko jedna półka do odkurzenia, ale pierdół na niej mnóstwo, więc dzisiaj już sobie darowałem, mam dosyć
|
|||||||||
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed wyjazdem na zabiegi (ok. 15) zmuszam się do kefiru/danacolu/jogurtu, czasem banana na samą myśl o jedzeniu mam ![]() w ciąży nie jestem
|
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jak bedzie taki dokładnie to se chyba szczelę w łep 3. faceci som dziwni i śmieszni - cąły dzień sprzątać dom jak można w 3 h - bessensu a potem majo dosyć ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
no tez Ci los - tak Ci źle chyba sie nie dziwię |
||
|
|
|
#1534 | |
|
BAN stały
|
Nie przypominajcie mi...
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31057796]fffffffffoooooooooooocccc ccccccccccchhhhhhhhhh![/QUOTE] No i ućknoł ![]() Cytat:
A po uebkach i na odpiernicz to nie sprzątanie, maj Dir --- Sukienka Anji z finału Tap Madl
|
|
|
|
|
#1535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuchnia (prawie ) lśninie umiem sprzątać Cytat:
daję radę to idę po pifo, kce ktoś hejnekena z biedry ![]() a ślidzia pod pierzynką to z marchefkom jałam, mniam
|
|
|
#1536 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Nindżopesz
|
Otóż znam same konkretne sałatki!
|
|
|
|
#1538 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
no i ideu po śledzia
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
prosz bardzo
![]() ślidź jest dobry, zdrowy i chyba nie tuczy ![]() smacznego ja idę się myć
|
|
#1541 |
|
Nindżopesz
|
Nie, skąd, po prostu sałatki robię dla gości czyli rzadko
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
powinnam się oddalić - bo z rańca do miasta na pośpiecha w poszukiwaniu utraconego słownika ale nie kce mi sie spać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-15 o 00:58 |
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze rano ![]() i jeszcze się pochwalę jak Pani rehabilitantka mnie pocieszyła ![]() się pyta: i jak pani E. lepiej po zabiegach ja: no trochę, sztywność ustąpiła ona: ale boli ja: ano boli i po schodach schodzić dalej nie mogę ona: z wieloletniego doświadczenia wiem, że będzie po zabiegach lepiej, ale to wróci, musi się pani nauczyć żyć z tym bólem, każdy ortopeda to pani powie uroczo co nie
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez znania przyczyny to se mogo gadać - ale to nic ból jest najczęściej - jesli nie pourazowy to reumatologiczny - chyba że masz stfierdzone że od urazu |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opieprzył za chodzenie na płaskim i stwierdził pourazowy stan zapalny stawów skokowych dwóch lek. pierwszego kontaktu stwierdziło zapalenie stawów skokowych, chyba? spowodowanych (mikro)urazami ![]() u lek. rehabilitanta się dowiedziałam, że to jednak (pomino dobrych wyników z krwi) może być reumatoidalnel, bo wędrujący ból jest mam skierowanie do reumatologa, idę prywatnie ![]() i bądź mądry człeku
|
|
|
#1546 | |
|
BAN stały
|
Mieć śledzia zawsze na stanie... marzenie
![]() A, rozumiem ![]() Cytat:
![]() Ojciec też ostatnio na rehabilitację chodził, z barkiem, i w sumie to samo od ortopedy usłyszał (ale kobita kazała mu zanabyć lampę na podczerwień i się naświetlać, zobaczym...) --- Idę palić
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płaski obcas czyli go brak zły dla stawów i kręgsłupa jest ale to nie ejst jeszcze pourazowość stawy, ich ból - to reumatologia glównie - chyba ze pęknie Ci torebka stawowa jak mie to lądujesz u orto ostatnie zdanie - dokładnie - ciekawe co to będzie bo mi to samo z grubsza mówio badania niejednoznaczne fak it a c najlepsiejsze - po poł roku bólu przejsżlo mi z nadgarstków kolana mam zrypane - i tam akurat nie ma niedomówień - chrupio i się rozsypujo - ale nie bolo a to różnica no ja tez priv ale nikt nie umi ocenić jednoznacznie rozkładajo ręce ![]() ide na diabłów - w świat komedii ciao ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- oj tam, oj tam, znam lepsze sposoba ![]() paputy - może wrócę o świcie
|
|
|
|
|
#1548 |
|
BAN stały
|
Śfintóh!
--- Lete się obmyć ![]() Edit: Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-12-15 o 02:34 |
|
|
|
#1549 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio? kurcze, to może jednak zrobię ![]() Cytat:
Cytat:
mnie też dziwi bez jaj, no ale koleżanka nie lubi, to co będę robić sałatkę którą na 5 osób będą jeść 4 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() rehabilitantka to tam niewiele wie, jakby Ci lekarz tak powiedział to co inne (chociaż lekarze co niektórzy to też )ja to usłyszałam od lekarza w wieku ok 20 lat i jak na razie się sprawdza, więc cóż... przynajmniej się złudzeń pozbyłam ze będzie kiedyś normalnie ![]() Ideu do pracy |
||||||
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie udało mi się przecieknąć na krzesło
W pracy ![]() Miłego dnia
|
#1551 |
|
BAN stały
|
a mi się dziś udało pierwszy raz w tym roku zaspać... na zajęcia na 10:30
|
|
|
|
#1552 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opisz jak robisz Czy tak zwyczajnie -wsadzasz buraka do piekarnika i heja Cytat:
Cytat:
![]() Nie O, natchnęło mnie, Ewusiu może taka sałatka - pokrojona bułka, pokrojony ser żółty i pokrojona ryba w sosie żadnym? O a ja go jem raz na rok , ale ten co nie tuczy to taki w sosie żadnym ino ![]() Cytat:
![]() Ale na materiałowe?, da się jakoś hmm coś z tym zrobić, niezauważalnie przez innych? ![]() Bosh zobaczyłam ves wychodzącą z krzesłem z pokoju i mówiąca "spokojnie ja tylko muszę wyjść z z tym krzesłem do toalety zaraz wracam" No i po powrocie panowie z ładnym kaftanikiem by ją przywitali ![]() Ps A mówiłaś kiedyś że nie ciekniesz, szczególnie tam ![]() Cytat:
![]() A ja umyłam podłogi w kuchni i łazience, uprasowałam didowi pościel, zrobiłam małe zakupy, wstawiłam pranie, już od rana ...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-12-15 o 11:13 |
|||||
|
|
|
#1553 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ves-mam nadzieje ze nie biale to krzesło
![]() mnie tez sie zdarzyło , ale niewiele i na brązowe
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest źle, krzesło materiałowe, ale dało się dyskretnie wyczyścić , portki czarne, to nie widać ![]() Krzesło jest na kółkach, więc w sumie mogłam wyjechać na nim w kierunku łazienki udając,że tak właśnie ma być a co do PS-a, to jak widać był to stan tymczasowy A Ty się tak nie przepracowuj, bo jeszcze tak Ci zostanie ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
i na szczęście dość szybko się zorientowałam
|
|
#1555 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie wiem czy klasik ziemniaczana, ona ze świeżym ogórkiem była, klasik chyba z kiszeńcem jest?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
brawo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1556 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ją zalało, zasłoniła się jakąś marynarką i spytała szefa czy może na chwilę jechać do domu, no i jak potem przyjechała w innych spodniach to się tylko tak spojrzał, ale nic nie powiedział, chyba się domyślił no cóż ![]() ![]() Dobrze, że białe pogrubia i nie chodzę w białych spodniach O a mój tż kiedyś opowiadał, że jak był mały i był w Kościele to jakiejś Pani przed nim poleciało po jasnych spodniach właśnie ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1558 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówcie mi tabułamacz ![]() Cytat:
![]() edit: OMG, co za szczyt to już bym chyba wolała szczytować pawiem
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-15 o 11:55 |
||
|
|
|
#1560 | |||||
|
BAN stały
|
Znad kawy
Ale Ty jesteś kulinarnie niezorientowana, doprawdy Buraka szorujesz, zawijasz w alufolię i na jakąś godzinę do pieca (~200 C) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tu takie fopa, no masz ![]() Cytat:
--- Co Was tak mało, kokufa?!
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Pantofelki se pobrudzą?
Mógłbyś jednak zmienić ten avek, bo cały czas myślę, że to ten mój starszy sąsiad tu pisze 

daję radę

)