Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 20:14   #4831
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Maffash, to pisz pachnidło. Tu błędu raczej nie zrobisz, a sens ten sam
Stary 2011-12-14, 20:14   #4832
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Ja perfumy kupuję tylko i wyłącznie w drogeriach typu Douglas/Sephora, ewentualnie w internecie jak znam zapach.
W Super-Pharm, Rossmannie czy Naturze jest jednak o wiele taniej.

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
No i widzisz nawet jak mi ktos zwrocil uwage to ja dalej blad, ale wstyd. Ja naprawde nie moge tego opanowac, co z tego, ze wiem jak bede znowu pisala zle.
A nie podkreśla Ci tego na czerwono w przeglądarce?
Stary 2011-12-14, 20:20   #4833
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

ta wersja w pojemniczku, przynajmniej w starym wydaniu ma napis: For Cold Sores - czyli na opryszczkę więc nie wiem, skąd te wnioski ) jak z autopsji to się nie czepiam już - bo jak wyżej napisałam - może być tak że na każdego carmex działa inaczej...

n
Kasiu chodziło mi raczej o wszystkie mazidła do ust, które wymagają grzebania w nich paluchami i tym samym "hodowania" w nich zarazków i wydaje mi się, że taki carmex w pojemniczku działa na tej samej zasadzie co gąbeczki wielokrotnego użytku w pudrach przy trądziku

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
hej
wstałam dzisiaj po piątej o 7 byłam u chirurga, o 8:20 leżałam na stole gdzie spędziłam 40 minut. Już po zabiegu, wyniki będą po Nowym Roku-cała zmiana wycięta, prawa ręka nadal sprawna (najbardziej bałam się tego że coś mi uszkodzą i nie będę mogła malować).

Chirurg kazał się oszczędzać więc chłop zrobi porządki i zakupy świąteczne a ja będę pisać, pisać pisać

miłego dnia dziewczyny
Agnieszko no sprytu nie można Ci odmówić dużo zdrowia

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Taka mała odskocznia od perfum i pachnideł
(ama09 też uwielbiam Amor Amor )
Pomożecie?

Spodobała mi się kiecka i się zastanawiam jak taki bledzioch jak ja będzie w niej wyglądać no i jakie rajstopy do niej założyć jeśli ją kupię? Zwykłe cieliste? Będą dobre?

Piękna jest..a nie ma czegoś w beżach albo szarościach?

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Fajne ceny ma też drogeria Hebe (moja nowa miłość), jeśli ktoś ma dostęp do warto zajrzeć
Stary 2011-12-14, 20:23   #4834
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Aż z ciekawości sprawdziłam - u mnie w MF nie podkreśla

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:24   #4835
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Piękna jest..a nie ma czegoś w beżach albo szarościach?
O, dzięki, zaraz poszperam
Stary 2011-12-14, 20:36   #4836
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Maffash, to pisz pachnidło. Tu błędu raczej nie zrobisz, a sens ten sam
Oo, chyba bede tak robila

Cytat:

Niestety nie
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:33   #4837
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Przeżyłam dentystę (nawet tym razem nie poryczałam się w fotelu ), wróciłam z zajęć i biorę się za nadrabianie Was

Cytat:
Napisane przez yolcia1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mi ostatnio strasznie włosy wypadają. Co polecacie??
Kurację Joanna Rzepa. Pisałam o niej na blogu. Uratowała mi włosy kilka razy.

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisałyście o portalu uroda i zdrowie, dostałam też mail'a z propozycją współpracy, wiecie jak ma dokładnie to wyglądać?
Też dostałam

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Jakie polecacie perfumy dla faceta? Oby nie były słodkawe..
Ja uwielbiam avonowego Full Speeda na moim facecie Po prostu meeega

Cytat:
Ja uwielbiam Paco Rabanne XS, ale chyba zbyt slodka. Podoba mi sie jeszcze Armani GiO i Diamonds
Oo, a mnie to XS strasznie odrzuca TŻ dostał kiedyś na urodziny od kogoś i już wie, że może używać tylko, kiedy nie będzie się ze mną widzieć

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Wróciłam z sesji.

Wszystko fajnie, tylko studio było wynajęte na godzinę, z czego 35 minut zajęło mi robienie makijażu , a umówione byłyśmy na dwa makijaże, drugiego nie zrobiłam.
Brak mi wprawy w malowaniu, ale to jest do wyćwiczenia.

Fotograf mnie irytował, bo stał nade mną, patrzył mi się na ręce i co chwilę na zegarek i walił teksty "noooo w takim tempie to z 5 zdjęć może zdążymy zrobić". A na koniec mi powiedział, że on myślał że to góra 10 minut zajmie.

Ale ogólnie było całkiem fajnie i miło i chyba się umówimy jeszcze w tej samej ekipie na jakąś dłuższą sesję.
Ale masz ciekawą przygodę za sobą
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 22:16   #4838
Takajakaya
Wtajemniczenie

To się wątek perfumowy rozwinął. Swoją drogą naprawdę nie wiem jak można pisać moja perfuma lub mój perfum, choć szczerze nawet nie zauważyłam błedu Sama jednak robię błędy z pewnym wyrazem, więc nie poprawiam. Chyba każdy jakiś ma.

Nawiazała któraś z Was jeszcze współpracę z Ambasadą Piękna? Chyba się zgodzę.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:25   #4839
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
W takim przypadku zgodze sie z Toba tymbardziej, ze mentol ma dodatkowe wlasciwosci wysuszajace i w przypadku malego babelka sprawdzi sie jak najbardziej bez dodatkowego podraznienia.

Ja akurat siegnelam juz w fazie koncowej bo szukalam czegos dla ukojenia a skonczyl sie moj Blistex i pech chcial, ze niestety skonczylo sie kilkoma tygodniami kuracji.
Mam to szczescie, ze chodze do madrego dermatologa i dzieki temu nie wydaje majatku na lekiDo tego bardzo ladnie wyprowadzila mnie z tradziku rozowatego.
Szkoda tylko, ze takich specjalistow jest bardzo malo....

Na to akurat nie zwracalam uwagi.....ale jak bede miala okazje to zobacze bo byc moze mowimy o roznych wersjach.

Ogolnie opryszczka to nic milego i odpukac w nie malowane ze miewam bardzo rzadko nawroty...
No, zgadzam się ze stwierdzeniem o opryszczce... Ja np jak jem coś typu jabłko to momentalnie mi wyskakuje. :/ ale to właśnie takie małe bąbelki... W takiej zaawansowanej fazie to właśnie nie wiem jak się zachowa bo moje są dość delikatne... ale wtedy pewnie też sięgnęłabym po lek.
Cytat:
Kasiu chodziło mi raczej o wszystkie mazidła do ust, które wymagają grzebania w nich paluchami i tym samym "hodowania" w nich zarazków i wydaje mi się, że taki carmex w pojemniczku działa na tej samej zasadzie co gąbeczki wielokrotnego użytku w pudrach przy trądziku
niby prawda, ale ja mam jeden taki w słoiczku przy łóżku więc po myciu jak w nim umytymi rękoma grzebię to za dużo bakterii nie ma poza tym ja mam obsesję mycia rąk więc raczej mi zabrudzenie tego typu produktu za bardzo nie grozi ale rozumiem obawy.

Jeśli o perfumy chodzi (nie mam za bardzo problemów z ortografią i odmianą, ale w tym przypadku za każdym razem mam moment zawahania):
212 tak ale tylko Sexy,
Mademoiselle to moja niezmienna od kilku lat zapachowa miłość
z męskich bardzo lubię TŻta w Allure a teraz kupiłam mu Aqua Mat lubię takie rześkie a on jakoś takiego jeszcze nie ma
z nowości katuję Midnight Rose a ze świeżaków uwielbiam Garden Of Good and Eva benefitu.

Słuchajcie, znacie jakieś zapachy, jak to moja mama określiła, świeżość, czysta woda, nieowocowy, wyprane pranie i nie pamiętam co tam jeszcze bylo.... najbardziej rozwaliło mnie że pachnie jak czysta woda, tzn czysta woda nie pachnie ale to taki zapach Moja Mamusia jak coś wymysli

Mój beauty blog

Edytowane przez kasiaj85
Czas edycji: 2011-12-14 o 22:33
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:31   #4840
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pierniczkowa Pokaż wiadomość
wiecie jak ciezko zyc bez internetu kilka dni? mialam awarie i zero internetu przez kilka dni, a akurat chora jestem i chcialam cos w necie ponadrabiac, a tu dooopa. poza tym mam niby z domu nie wychodzic, mam zwolnienie, ale co to za 'wolne' jak dzis MUSZE isc na kolosa, a jutro na mega test z wloskiego?! nawet sie czlowiekowi choremu wykurowac nie daja...
U mnie też często się nie uznaje zwolnień lekarskich. Nawet jak wysyłasz L4, to niektórych nic to nie obchodzi;/ A można by być bardziej ludzkim. Moja chora przyjaciółka musi teraz doczłapywać się na zajęcia do jednej pani, bo ona nie uznaje L4
Współczuję braku internetu. Mi wczoraj mój wywaliło na 15 min., a ja dostałam histerii Od razu dzwoniłam do biura obsługi klienta
Dzisiaj za to wody nie miałam przez 3 h przez sąsiada;/ Ale już jest i mogę się iść umyć
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:37   #4841
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
hej
wstałam dzisiaj po piątej o 7 byłam u chirurga, o 8:20 leżałam na stole gdzie spędziłam 40 minut. Już po zabiegu, wyniki będą po Nowym Roku-cała zmiana wycięta, prawa ręka nadal sprawna (najbardziej bałam się tego że coś mi uszkodzą i nie będę mogła malować).

Chirurg kazał się oszczędzać więc chłop zrobi porządki i zakupy świąteczne a ja będę pisać, pisać pisać

miłego dnia dziewczyny
Ojej, to faktycznie ciężki początek dnia. Na szczęście to już za Tobą .

Cytat:
wiecie jak ciezko zyc bez internetu kilka dni? mialam awarie i zero internetu przez kilka dni, a akurat chora jestem i chcialam cos w necie ponadrabiac, a tu dooopa. poza tym mam niby z domu nie wychodzic, mam zwolnienie, ale co to za 'wolne' jak dzis MUSZE isc na kolosa, a jutro na mega test z wloskiego?! nawet sie czlowiekowi choremu wykurowac nie daja...
Zdrówka życzę i trzymam kciuki za kolosy
Cytat:
Wiesiołek? Przepraszam akurat w temacie włosów muszę się wiele nauczyć ;/
Polecam produkty z serii Joanna Rzepa [kuracja i szampon], a do łykania Belissę i parzone ziele pokrzywy.
Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
U mnie dziś też dzień szpitalowy był. Od rana w szpitalu byłam. Uff
I jak maluszek? Znacie już płeć, czy będzie niespodzianka ?
Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dobry wieczór

jeśli o perfumach mowa to ja zakochałam się w Amor Amor
Moje dwie miłości to Ginestet Sauvignone i Love in Black.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 22:51   #4842
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

I jak maluszek? Znacie już płeć, czy będzie niespodzianka ?
Raczej znamy - kolor kolor kokardy w moim podpisowym rysunku
Parametry wszystkie ok. A waga 414 gram

I tak z ciekawości zapytam - mieszkasz w PL ? bo zawsze bywasz tak późno na tym wątku

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 23:11   #4843
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Słuchajcie, znacie jakieś zapachy, jak to moja mama określiła, świeżość, czysta woda, nieowocowy, wyprane pranie i nie pamiętam co tam jeszcze bylo.... najbardziej rozwaliło mnie że pachnie jak czysta woda, tzn czysta woda nie pachnie ale to taki zapach Moja Mamusia jak coś wymysli
Dla mnie Mexx tak pachnie Dokładnie Ci jednak nie określę który,ale dla mnie to takie świeże zapachy. Bardzo je lubię, ale nie są na mnie zbyt trwałe niestety.

Stary 2011-12-14, 23:31   #4844
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:

Uu Mama postawiła wysoką poprzeczkęMoże jakiś unisex typu Calvin Klein One?

Moim ostatnim uzależnieniem perfumowym jest Si Lempickiej
Stary 2011-12-14, 23:41   #4845
lele
Zakorzenienie

Cytat:
mi pomogła Amla
Cytat:
[/COLOR]
a ja lubię słoiczki- bo i tak posługuję się pędzelkiem i nie wiem skąd te narzekania. W domu pędzelek trzymam zawsze przy camrexie, a poza domem używam kolorowych pomadek i błyszczyków lub smackersów

Cytat:
No i widzisz nawet jak mi ktos zwrocil uwage to ja dalej blad, ale wstyd. Ja naprawde nie moge tego opanowac, co z tego, ze wiem jak bede znowu pisala zle.
zacznij może od pozytywnego myślenia? To pomaga

Cytat:
na mnie guerlain l'instatnt magic pachnie lekko pudrowo i wydaje mi się, że pachnie właśnie świeżym, wypranym i wypudrowanym praniem. Idealny na mroźne zimowe poranki

Ja lubię całe mnóstwo perfum, ale takie chyba najbardziej mnie urzekające to Wonderwood, Gaiac i Kingdom
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 00:11   #4846
enn_
Zakorzenienie

To ja się pożalę...
Musimy uśpić dwa psy, z którymi mieszkałam w Krakowie, to znaczy tata musi, ja siedzę w Warszawie i nie mam jak pojechać... Strasznie mi smutno, ostatnio jak byłam tam to już były takie schorowane (chociaż wesołe) i aż mi się chciało płakać jak o nich myślałam, a teraz jest w ogóle strasznie, strasznie z nimi.
Ledwo mogę to pisać, okropnie mi smutno, staram się o tym nie myśleć, ale jak...
Stary 2011-12-15, 00:20   #4847
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Raczej znamy - kolor kolor kokardy w moim podpisowym rysunku
Parametry wszystkie ok. A waga 414 gram

I tak z ciekawości zapytam - mieszkasz w PL ? bo zawsze bywasz tak późno na tym wątku
To się bardzo cieszę, że wszystko w porządku z dzieciątkiem

Co do pytania - tak, mieszkam w PL , ale ze mnie strasznie nocny marek. Do komputera siadam dopiero po 20, jak już moje dziewczyny położę spać i tak mi schodzi... najpierw pobuszuję po swoim podforum, posprawdzam co i jak, potem coś na blogasia wrzucę, w międzyczasie jeszcze wieczorne rytuały łazienkowe i dopiero mam czas poczytać/poodpowiadać . Nim się obejrzę, to już pierwsza na zegarku

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

Cytat:
To ja się pożalę...
Musimy uśpić dwa psy, z którymi mieszkałam w Krakowie, to znaczy tata musi, ja siedzę w Warszawie i nie mam jak pojechać... Strasznie mi smutno, ostatnio jak byłam tam to już były takie schorowane (chociaż wesołe) i aż mi się chciało płakać jak o nich myślałam, a teraz jest w ogóle strasznie, strasznie z nimi.
Ledwo mogę to pisać, okropnie mi smutno, staram się o tym nie myśleć, ale jak...
Jejku... współczuję bardzo , to musi być strasznie ciężkie

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 08:41   #4848
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Pure DKNY
Stary 2011-12-15, 08:49   #4849
bzeltynka
Rozeznanie

Cytat:

fajnie, że masz to za sobą i że wszystko dobrze miłego odpoczywania

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Już mam kuferek spakowany (lodówkę turystyczną )

Cytat:
mi pomógł szampon new, korzenny, z lusha

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisałyście o portalu uroda i zdrowie, dostałam też mail'a z propozycją współpracy, wiecie jak ma dokładnie to wyglądać?
Cytat:
ja rowniez dostalam propozycje, wiec przylaczam sie do pytania jak to w praktyce wyglada
kosmetyki, ew. książki i produkty zywnosciowe przychodzą paczką, testuje się, czyta, zjada i do około 14 dni później wysyła pierwsze recenzje - można je wysyłac tylko mailem do redakcji albo wstawiac na swojego bloga i podawać im linka, żeby skopiowali do siebie
jak ktos się sprawdzi i redakcja uzna, że robi dobre, czytelne recenzje, to dostaje następną paczkę
u mnie na blogu jest notka ze zdjęciami tego, co przyszlo w pierwszej, jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
I co, w jaki sposób się z tego rozliczać z US?
a to jets dobre pytanie - z ciekawości chyba zapytam panią Małgorzatę z urody i zdrowia, jak bedę jej wysyłac link do recenzji

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31062365]Przeżyłam dentystę (nawet tym razem nie poryczałam się w fotelu )
[/QUOTE]
brawo

Cytat:

zapachy Demeter sa o zapachu sniegu, deszczu, świezego prania, burzy itd

Cytat:
To ja się pożalę...
współczuję
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 09:08   #4850
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja biorę Claritine, bo najlepiej na mnie działa. Najbardziej odczuwam dolegliwość po samym zastrzyku - czasem go tak zrobią, że mnie mięsień cały dzień boli potem...
A uczulona jestem chyba na wszystko - najbardziej na trawy i bylicę (na to się odczulam), ale odczuwam też dolegliwości przy pyleniu lipy i innych drzew. Do tego duże uczulenie na koty (chociaż jest mniejsze odkąd mam alergen na codzień w domu ), kurz i roztocza. Po mamie to wszystko niestety...
A ja właśnie najbardziej na kurz i roztocza (reakcja astmatyczna), potem pyłki drzew i traw (katar sienny), niektóre składniki kosmetyków, ocet, metale (problemy skórne) i ostatnie to kofeina
I tak jak Ty mam zwierzaki w domu, nawet małe zoo: pieska, 2 papugi, koszatniczkę, 6 rybek i żółwia

tylkokasia Macie już wybrane imię dla dziecka??

enn_ Współczuję trzymaj się
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:06   #4851
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość
a to jets dobre pytanie - z ciekawości chyba zapytam panią Małgorzatę z urody i zdrowia, jak bedę jej wysyłac link do recenzji
Byłabym bardzo wdzięczna

Witam się.
Nie uwierzycie, ale u mnie w pokoju stoi już choinka A jeszcze kilka dni temu dziwiłam się, że dziewczyny wstawiały swoje stroiki na bloga... Ale co tam, wczoraj kupiliśmy taką mini i od razu ubrałam, żeby sprawdzić czy bombek nam wystarczy.

Stary 2011-12-15, 10:41   #4852
lele
Zakorzenienie

Cytat:
To ja się pożalę...
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:44   #4853
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość

kosmetyki, ew. książki i produkty zywnosciowe przychodzą paczką, testuje się, czyta, zjada i do około 14 dni później wysyła pierwsze recenzje - można je wysyłac tylko mailem do redakcji albo wstawiac na swojego bloga i podawać im linka, żeby skopiowali do siebie
jak ktos się sprawdzi i redakcja uzna, że robi dobre, czytelne recenzje, to dostaje następną paczkę
u mnie na blogu jest notka ze zdjęciami tego, co przyszlo w pierwszej, jestem bardzo zadowolona

Dzięki za informację no to się zgodzę

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 11:12   #4854
bzeltynka
Rozeznanie

pani Małgosia odpisała, że absolutnie nie ma koniecznosci rozliczania się z urzędem skarbowym, bo działalność portalu nie ma charakteru komercyjnego
bzeltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 11:12   #4855
significant
Rozeznanie

Cytat:
Pure DKNY
Uwielbiam wszystkie zapachy, które pachną czystością i właśnie tą ,,wodą". Chyba już wiem, jaki będę chciała na święta
significant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 11:23   #4856
Konto usunięte

Dziewczyny, na blogu kosmetycznym umieściłam ankietę (na górze bocznego panelu), bardzo Was proszę o odpowiedzi - możecie zaznaczyć kilka
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 11:50   #4857
maffash
Zakorzenienie

Dziewczyny moze ktoras z Was studiuje logistyke na Miedzynarodowej Wyzszej Szkole Logistyki i Transportu we Wrocławiu?Lub w ogole Logistyke ale inzyniera?
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:34   #4858
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
na mnie guerlain l'instatnt magic pachnie lekko pudrowo i wydaje mi się, że pachnie właśnie świeżym, wypranym i wypudrowanym praniem. Idealny na mroźne zimowe poranki
Instant magic to moje ukochane perfumy - ale mi zupełnie nie kojarzą się ze świezym praniem czy porankiem. Na mnie to typowo pudrowy, czasem aż duszący zapach, który rozwija się pięknie kwiatowo potem. Z kolei na mojej mamie nie mogę go znieść Czaję się na niego znowu, bo już ze dwie buteleczki zuzyłam, ale chyba nieprędko teraz będzie mnie stać na dobre perfumy...

Cytat:
To ja się pożalę...
Współczuję Ci bardzo i przytulam mocno, bo doskonale wiem co czujesz. Dwa miesiące temu musiałam uśpić moją ukochaną psinę - miała 17 lat (co jak na małego psa po 2 poważnych operacja to bardzo dużo) i mocno rozwinięty nowotwór a było to dla mnie tym bardziej ciężkie, że ja mam 21 lat, a ona była ze mną odkąd pamiętam, przez całe dzieciństwo, jak dorastałam i nagle ciężko było mi sobie wyobrazić świat bez niej... Takie zdarzenia są zawsze przykre, ale niestety taka kolej losu

Miałam dziś koszmarną noc - potworna migrena dała mi usnąć dopiero po 6 rano, a o 8 już wstałam... Jestem potwornie zmęczona, a mam dziś tyle rzeczy do zrobienia
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:17   #4859
Takajakaya
Wtajemniczenie

Bzeltynka dzięki za info

A ja mam dziś małe święto... i cały dzień tragicznie się czuję...
Nigdzie nie wyjdziemy i co najgorsze nic mi się nie chce... masakra.

Orlicamam nadzieję, że nie będziesz zła, ale spapuguję Twoją ankietę. A właściwie sam pomysł.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2011-12-15 o 13:19
Stary 2011-12-15, 13:19   #4860
Konto usunięte

Ktoś mnie właśnie wygoglował po "żel ander tłenti"... Mam nadzieję, że robił sobie jaja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości