|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
oj Kochana po takim czasie to bym sie poryczala z radosci! <Ty pewnie tez ryczalas jak bóbr >A noc byla na pewno cudowna, ale krotka, co nie? Ja jak nie widzialam TZ teraz caly tydzien i przyjechal na weekend to witalismy sie tak jakby nie bylo Go caly rok hihi![]() ide spac Laseczki Dobranoc
|
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3454 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie lazienka jest mega wazna w domu, niektorzy nie przywiazuja do tego uwagi ale ja tak, dlatego to tez jest argument za tym zeby sie przeprowadzic. A jesli bysmy zostali to bede kombinowac zeby ja jakos powiekszyc kosztem pokoju, z ktorego i tak nie korzystamy. No ale wracajac do twojej lazienki to w zasadzie mozesz tylko probowac rozjasnic dodatkami. Ja bym postawila na wanillie, pod umywalkami zapodala ladnie poukladane reczniki kapielowe, jakies fajne koszyczki, zawsze sie sprzyda na jakies duperele, suszarke czy kosmetyki. Jakies fajne pojemniczki na mydlo paste itd. W rogu przy luksferach jakis wazon z kwiatami, teraz sa takie fajne sztuczne specjalnie do lazienek, super wygladaja.... A przy wannie postawilabym jakies fajne krzeselko, albo pufke( jesli nie ma za duzo miejsca) w stylu wiktorianskim ( cos jak tutaj: http://www.inspireme.pl/projekty/p-1...nych-barwach-/) To tak w razie jesli faktycznie bardzo chcialabys ja rozjasniac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny o co chodzi z Kindzia???? Wie ktos cos??? Co sie stanelo? Kindziu wracaj i mow szybko o co chodzi! |
||||
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
http://moto.pl/MotoPL/10,88301,10808...edzygazem.html
robcie dziewczyny to prawko będzie bardzo cieżko niedlugo zdać
|
#3456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo prawka
moja świadkowa zdawała w zeszły czwartek pierwszy raz i zdałaKindzia nas chyba nie lubi, sporo tak od razu nas opusciła. Ja nawet gdybym rozstała się z TŻ TFU TFU TFU to bym z wami na pewno była tutaj, bo za bardzo sie do was przywiązałam. Kindziu apeluję do Ciebie!! Jeśli to żart to tym razem bardzo kiepski...
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam tyle, że nie zapomnijcie napisać zwykłego dziękuję Waszym kamerzystom, fotografowi czy kucharkom. Nie ma nic bardziej przykrego niż głuche milczenie, nie wiesz, czy coś się podobało czy nie, po czym odkrywasz, że sobie beztrosko wstawiają zdjęcia na fejsbuka. Przykre się tak napracować i nie usłyszeć ani słowa...
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to ze zmianą biegów i dodawaniem gazu na luzie to ja nie wiem jaki ma cel. Wiadomo jak się redukuje początkowo nie ma się wyczucia gazu ile trzeba go dodać żeby jak się wrzuci niższy to nie szarpało mocno ale to jest do wyuczenia
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, wyspa jest absolutną koniecznością
Ostatnio mam małą fazę na oglądanie projektów domków i coraz bardziej też przekonuję się do przykuchennej spiżarki - w tym projekcie mi się podoba: http://gotowe-projekty-domow.pl/ac_flori_ii_g1.htm w ogóle ten cały projekt mi się podoba Tylko my marzymy o domku piętrowym raczej. Ale podoba mi się ogólne rozstawienie pomieszczeń, jedyne, co bym zmieniła, to wejście do łazienki prosto z sypialni bym zrobiła, a nie z korytarza ![]() zubi, wspaniale, że wreszcie mogłaś mieć TŻta tylko dla siebie! Śmiesznie, że Cię nie poznał, no ale nie spodziewał się raczej brunetki KINDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Co Ty nam tu Dziewczyno wyrabiasz??? Gadaj, ale JUŻ!
|
#3461 | |||
|
Zadomowienie
|
Post kindzi mnie powalił na kolana! Mam nadzieję, że to tylko głupi żart!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Offtopic Cały dzień chodzę, jak naćpana - nie mogę się wyspać, nie umiem odpocząć, nie dociera do mnie jak ktoś coś mówi... Mam takie zwieszenie i jakieś psychiczne wyautowanie, że po prostu sama siebie nie rozumiem A do tego ciągle w tym wszystkim znajduję jakieś pozytywy - myślę o swoim śnie, zaczynam doceniać rzeczy, które były dla mnie do niedawna niezauważalne - ześwirowałam??
|
|||
|
|
|
#3462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobnie jak nie wyobrażam sobie po wszystkim nie podziękować Gościom - planujemy zrobić tak, żeby w czasie wesela z każdą parą, czy grupą czy pojedynczą osobą zrobić sobie jakieś zabawne zdjęcie - tak, żebyśmy potem mogli te zdjęcia ludziom powysyłać z krótkim podziękowaniem. A jeśli usługodawcy nas nie zawiodą (w co baaardzo wierzę), pomyślimy także o jakimś wyjątkowym sposobie na podziękowanie Im Zresztą jak nam siebie, to z usługodawcami też sobie zrobimy na pewno po zdjęciu, więc może i oni dostaną swoje
|
|
#3463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mi się to zdarza i wtedy TŻ się zwykle ze mnie śmieje
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakiś miesiąc po odebraniu prawka pożyczyłan auto od TŻ bo były takie duże mrozy chciałam do szkoły podjechac. 200m od bloku wpadłam w poślizg przy zawrotnej prędkości 20km/h obkręciło mnie o ponad 360stopni i teraz do końca nie wiem jak ja go wyprowadziłam z tego poślizgu ale zatrzymałan się no minimalnie przed zaparkowanymi samochodami. Ale tak na prawdę jakby ta sytuacja się powtórzyła to ja nie wiem co by było. Bo takich rzeczy się nie uczy. A kursy bezpiecznej jazdy są cholernie drogie i też tu w moich okolicach nikt się tym nie zajmuje
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-14 o 23:59 |
|
|
|
#3466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz na przykład czytałam sobie znaczenie mojego snu i przypadkiem natrafiłam na przysłowie "W każdej chałupie inaczej chleb pieką" i się zawiesiłam nad ludowymi mądrościami... ![]() A tutaj stronka z kilkoma fajnymi inspiracjami swetrowymi do ślubu (PMkę w żółtym mam na swoim kompie, bo kiedyś taki rozważałam): http://weddingsisters.pl/moda-i-urod...ubu-w-swetrze/ |
|
|
|
|
#3467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a brat TŻ na zakręcie wpadł w poślizg i go też jakoś obróciło i tak że wpadł do rowu i to jeszcze strona kierowcy, a samochód do niczego się nie nadaje jedynie powyjmować części z niego
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
chatko ta kosmetyczka z łęcznej.
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Witam się z kawką ostatnio tak się jakoś składa, że nie mogę się wyrobić z pójściem spać wcześniej niż o 24 wstaję o 5:45, więc chodzę jak nie żywa przez większą część dnia, dopiero się ożywiam wieczorem... koszmar Cytat:
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam wcześniej żeby was nadrobić, a tu co?????!!!!!!!!!!
Kindzia co się dzieje??? |
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Po pierwsze o co kaman z Kindzią???? Pokłóciłam się wczoraj z TŻtem. Byłam na niego wściekła i powiedziałam mu o tym (zwykle duszę takie coś w sobie). Wracałam do domu z teściem i stwierdziłam, że pojadę do babci. Więc poprosiłam go żeby mnie do niej odwiózł. Siedzę u babci, piję herbatkę nagle dzwonek do drzwi. Otwieram a tam TŻ z bukietem żółtych tulipanów ![]() Kooocurku piękna łazienka, o takiej marzę Jeżeli chodzi o wódkę to stwierdziliśmy, że na pewno teraz nie kupujemy, poczekamy do lipca, sierpnia. Obrączek też nie kupujemy teraz bo TŻ dostanie pieniądze za ostatnie zlecenie dopiero w styczniu A tak się cieszyłam. Tak więc w tym roku to już nic w związku ze ślubem nie załatwimy.
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
to nie jest żart !!
wczoraj miarka się przebrała zostało powiedzianych za wiele słów i tak się skończyło, co ja mam Wam dziewczyny powiedzieć że mam PRZESYT w skrócie od półtora roku to ja odkładam pieniądze na wesele, to ja pozapłacałam wszystkie zaliczki, nauki nie są dokończone, mieszkania ani widu ani słuchu a to tylko ja oglądam oferty banków i mieszkań bo on na wszystko ma w.y☠☠☠ane mam po prostu dosyć nie mam już sił na to wszystko gdy z drugiej strony nie mam żadnej pomocy, byłoby mi wstyd gdybym to ja była facetem że moja baba ogarnia wszystko i tylko ona odkłada jakiekolwiek pieniądze i załatwia milion spraw wczoraj bo miesiącu proszenia, błagania przesłał mi listę gości miała być odmieniona i zamknięta a tu zostało niby 5 miesięcy do ślubu a ja jestem w proszku, wiecie że dojeżdżam do pracy wracam po nocy do domu nie mam siły i czasu by wszystko robić sama !!!! zarabiamy prawie tyle samo, ja mieszkam u swoich rodziców on z matką ja mam możliwość odkładania pieniędzy a on nie ???!!! wiele wytrzymałam ale teraz się skończyło nie mam już ochoty ciągnąć tego dalej nie w ten sposób i takim kosztem że wypruwam sobie flaki żeby było nam dobrze żeby było nam łatwiej w życiu gdy on tak do tego podchodzi nie mam racji??
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co Ci napisać. Przykro mi, że Twój TŻ tak Cię traktuje. Tak być nie powinno. Myślę sobie, że może jednak po tym jak mu wszystko wygarnęłaś to trochę go to ruszy i zacznie zastanawiać się nad swoim zachowaniem. Mam nadzieję, że wszystko się poukłada a TŻ zmieni podejście |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do wejcia do lazienki prosto z sypialni masz absolutna racje pod warunkiem ze masz druga lazienke, bo w razie gosci, lub nawet dzieci to kazdy zeby z niej skorzystac musialby przechodzic wam przez sypialnie co mogloby byc malo komfortowe. Ale projekcik super, baaaaardzo w moim guscie ach i ta lawenda na zewnatrz... Miodzio ![]() A no i spizarenka obowizkowo
|
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tż się ogarnie wkońcu? a on nie odłożył ani grosza?---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
|
|
#3476 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() kindziuś wielki przytulas dla Ciebie ![]() mam nadzieję, że Twój TŻ stanie na wysokości zadania |
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej by było jakby się przyzwyczaił do takiej sytuacji (też po ślubie) że ty ze wszystkim sama dajesz radę. Może mu tak po prostu wygodnie, może nie dojrzał do bycia w poważnym związku i brania odpowiedzialności za druga osobę. Trudno mi pisać co bym zrobiła na twoim miejscu ale raczej poczekałabym jeszcze ze ślubem i zobaczyła czy zrobi coś od siebie sensownego.
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
odłożył może z 2000 zł - to kropla w morzu
powiedziałam że w tym związku to ja noszę spodnie bo na niego liczyć nie można
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przykro. Masz rację, nie powinno być tak, że wyłącznie ty się angażujesz. Takie zachowanie TŻa teraz źle wróży na przyszłość, ale może teraz coś do niego dotrze. Może wszystko przemyśli i zacznie czynnie brać udział w planowaniu i odkładaniu na wasze wspólne życie...
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem pewnie ty wychodzisz na tą złą bo jemu coś karzesz non stop
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

aj było super
jak nie które z was wiedzą dzień przed jego przyjazdem przefarbowałam włosy z blondu na ciemne nic mu nie mówiąc.

A do tego ciągle w tym wszystkim znajduję jakieś pozytywy - myślę o swoim śnie, zaczynam doceniać rzeczy, które były dla mnie do niedawna niezauważalne - ześwirowałam??

wstaję o 5:45, więc chodzę jak nie żywa przez większą część dnia, dopiero się ożywiam wieczorem... koszmar
A tak się cieszyłam. Tak więc w tym roku to już nic w związku ze ślubem nie załatwimy.