|
|
#2341 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Treść usunięta
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
jej chyba o askota chodziło i twierdziła że tam tanio jest
Cytat:
moja fasola się nie określiła :/ a tyle fajnych ciuszków już bym kupiła gdybym wiedziała
|
|
#2343 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
madzia - lody spoko możesz jeść, bo te kupne to jajek na oczy nie widziały (w przemyśle stosuje się takie w proszku). A mnie oczywiście zlało ... bo czemu nie ... z dwojga złego wolę śnieg.
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
haha no tam naszczescie nie mam problemu
buszu nie bedzie ![]() chodzi o nogi ![]() zapisalismy sie z mezem bo czesto nas cos swedzi, TZ tez czesto drapie sie na nogach, brzuchu... juz myslelismy, ze moze nas cos w domu uczula. Ale baba twierdzi, ze nie. a maz dostaje porzywke i tez nie wiadomo od czego. i najpierw poszedl maz, siedział tam chwile i zaraz mnie do gabinetu zawołali- w pierszym momencie myslałam, ze jestesmy czyms zarazeni, ze nas tak razem chce w gabinecie. ale nie, ona mi badanie przy nim robiła - pod gradobiciem pytan pani doc Juz widze co ludzie w poczekalni sobie pomysleli |
|
|
|
#2345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zobaczysz!! ![]() Cytat:
![]() oł jeah! dobrze mówi polać jej ![]() ![]() ojtam ojtam ![]() Cytat:
serio chcesz?Cytat:
Anika mój syn od wczoraj mówi mama -zrobił mi prezent urodzinowy rychło wczas... ale po 2 dniach gadania mama chyba tęsknie za łała i mamba mambo ![]() byli u mnie przyjaciele dostałam na urodziny dwie książki moora - Błazen i brudna robota ![]() zaczęłabym już czytać ale przede mną jeszcze 5 materiałowych bombek i praca z ekologi dla męża więc w święta łykne chyba że się wcześniej uda
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Aniczko - mama-super
ulubione slowa Toma to mama i ciagle gada mama,mama aaaa o 5 nad ranem jego ulubione slowo jak stoi w lozeczku to tez mama ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Wlasnie wymyslilam ze od chrzestnego Tom chce jakas zabawke do kapieli-zeby mu ulatwic kupowanie prezentu to mu powiemy bo sam pytal. Czy macie mamuski jakies fajne sprawdzone zabawki do kapieli?? ja tak na szbko na all znalzlam http://allegro.pl/kolorowy-wodospad-...990926707.html http://allegro.pl/zabawki-na-naciag-...970534515.html http://allegro.pl/turtle-zolwik-do-k...986638353.html http://allegro.pl/fisher-price-przyj...975175453.html |
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
![]() Cytat:
![]() Piękne prezenty dostałaś - i od syna i od przyjaciół ![]() A co do dzieciowego gadania to Marcelina namiętnie powtarza aagieeede Nauczę ją jeszcze mówić euro i rtv i pójdziemy do tego sklepu, żeby nam zapłacili za reklamę
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-12-15 o 08:24 |
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
martucha chce!!!!!!!!!
wszytskie jakie znajdziesZ zwykly z meblami, a sa tez takie gazetki 'wnetrzarskie tam' che je D![]() ![]() ![]() ![]() india a robilas badanie na gronkowca? bo takie babrajace sie krostki po goleniu moga o tym swiadczyc w sensie o jego pbecnosci na skorze kiedy s wa ngielskim programie na tvn style ' o wstydliwych chorobach' o tym mowili co mnie tez zainteresowalo, bo mnie w strefie bikini robia sie czerwone krtoski jak wlosy wzrastaja - 2 dni po depilacji. i wiesz co u mnie pomoglo? krem do golenia ![]() ktosia |
|
|
|
#2349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciukisuper, brawo to musi być faktycznie wzruszajace ![]() Cytat:
moja mama dała mi kiedyś kartkę z kalendarza (takiego wyrywanego) z dnia moich urodzin i czułam się wzruszona trzymajac taką pożółkniętą starą kartkę (poczułam, ze to był dla niej bardzo wyjatkowy dzień, bo to jedyna kartka jaką kiedykolwiek przechowywała) a co dopiero jakbym dostała pamietnik ![]() Cytat:
Guciu ale miło mi się zrobiło India, na krostki pomaga masaż (mycie) żelem z peelingiem. Kiedyś dermatolog mi powiedział, że w żadnym razie nie używać myjek, gąbek np. takich szorstkich, że niby ścierają naskórek i robi się więcej stanów zapalnych wokół mieszków. Tylko peelingi Cytat:
w takim razie brawo dla Patryka ![]() U nas dzisiaj choinki rozdają, a ja chyba się nie wyrwę z pracy
|
||||
|
|
|
#2350 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2351 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak po wizycie z mężem? no i jak wyniki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
India wiem, że pillingów na pewno próbowałaś, a spróbuj golić nóżki na piance do golenia i później je smarować wodą po goleniu (balsam z nivei jest super, ten kremowy) - niby dla facetów, ale u mnie też działało. Mnie się skończyły problemy jak zaczęłam depilatora używać, a u Ciebie wręcz przeciwnie. Cytat:
![]() A co do "Brudnej roboty": to jestem ciekawa Twojej opinii. Napisz mi koniecznie. Ja nie przebrnęłam. Wracam do niej jeszcze od czasu do czasu, przeczytam stronę i tyle. Nie jestem wstanie jej skończyć. Cytat:
India, Gold jest jak jest, każdy widzi Ja tylko głośno mówię ![]() Witajcie! My wczoraj byliśmy na zakupach. Mamy już prezenty dla teściowej, dziadka TŻ, wujka i cioci jeszcze zostało nam kilka, ale już będzie prościej, bo przynajmniej mamy już wypatrzone. Mam tylko problem z 4letnią kuzynką TŻ. Chciałam jej kupić tę książeczkę o Martynce, ale jej nie było. Były jakieś gry itp, ale nie mogliśmy się zdecydować. Jeszcze Petshopy mi się podobały, ale tyyyle tego było, że trudno podjąć decyzję. Zostawiliśmy to sobie na sobotę.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-12-15 o 09:10 |
|||||||
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajne książeczki są na allegro robią na zamówienie, wysyłasz imię dziecka i wstawiają je jako bohatera książki, można nawet podać imię przyjaciela najlepszego który będzie razem z bohaterem w książce
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
jak to wygrałaś?
![]() ekstra!Ooo, muszę na to popatrzeć. Dzięki!
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak jak Gucia po goleniu smaruje się po depilacji balsamem po goleniu męża z Nivea.
Kliwia
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj widziałam takie książeczki w Realu ![]() jak? ja też tak chcę A ja sobie wczoraj farbnęłam włosy i mam w kolorze ,,champana" |
|
|
|
|
#2358 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten wodospad wydaje się ciekawy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a choinki z rmf? Cytat:
![]() wowwwwww gratuluje ![]() a u mnie kolejny dzień z cyklu kupa roboty muszę posprzatać obiady zrobić, potem do pracy i szał jasełek które nie wiadomo czy się odbędą, no ale przygotować wszystko musimy no i potem się urywam bo mam kolędę więc wyjdę wcześniej coby zdążyć
|
|
|
#2359 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie farbuje włosów teraz
mama mi marudzi ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- gratuluję wygranej no a co ci zaczyna dolegać?mnie ostatnio szyja bolała jak od drzwi mnie chyba w pracy przewiało
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
rosi ja w zdrapkach to 5 zl wygralam
![]() a na katar, wez cos lyknij sobiee . najpierw jakis apapowy - goraca herbatka do tego ![]() martucha ukocham Cie! ale byloby super jakbys dostala katalog ihih
|
|
|
|
#2362 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a no to jestem spokojniejsza ![]() Cytat:
mi się marzy, aby od środy popołudniu zasypalooo a wraz z nowym rokiem, aby śnieg zginął i koniec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą mąż jak się ogoli to mu na twarzy na drugi dzień, albo ostatecznie trzeci wychodzą takie białe krostki, którym robię "pstryk" ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
i co fajniejsze może grać w to sam i nie jest to typowa planszówka, bo tych sama nigdy nie lubiłam ![]() ooo jak miło a gdzie?Cześć! Ja dzisiaj na południe to zaglądam, ale idę ogarnąć pokój, b wczoraj robiłam gwiazdki i jest jeden wielki syffff ![]() A iiii nie pochwaliłam się, że dostałam stypendium ze starostwa ![]() ![]() ![]() jednorazowe no ale zawsze coś
|
||
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu jak nie znajdziesz Martynki to bardzoooo polecam jeszcze Pasiastą Basie jestem zafascynowana tymi ksiązkami
jest cała seria ksiązek o Basi - http://www.google.pl/imgres?q=pasias...0&tx=35&ty=105 tu tylko niektóre bo jest ich bardzo dużo nasze dzieci teraz miały pasiasty dzień w przedszkolu na podbudowie scenariusza z bajki Basia i Kolega z Haiti i rewelacja muszę poszukać tych książek jeszcze wiecej bo są boskie
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
niby ma spaść śnieg w przyszłym tygodniu
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu tu jest o Basia i Titi z Haiti
http://merlin.pl/Basia-i-kolega-z-Ha...FcdG3godS0mSFwi inne ksiązki zresztą Nauczycielki tu jest więcej o balu pasiastym wprawdzie juz nie można się zgłaszać ale z materiałów do pobrania można ściągnąć bajkę scenaiusze itd i chyba audiobooka http://www.balpasiastych.pl/download.htm
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka nie strasz tym sniegiem, bo mnie tata ma odwozic do domu samochodem o swietach , nie chce by snieg byl :/
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia ja nie straszę
co sądzicie o tej zbawce niby dużo osób ma te klocki i fajna rzecz http://allegro.pl/fisher-price-zyraf...985078968.html
|
#2369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie pod Sylwestra! ![]() Cytat:
No pięknie! Ty szczęściaro! ![]() ![]() A choróbska współczuję. Weź sobie Aspirin C na noc i wypoć cholerstwo! Cytat:
Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą to uwielbiam tą reklamę - siedzę we domu na mej sofie...![]() Powodzenia w tym pracowitym dniu! No brawo Nie bądź chora, weź sobie aspirynę, zrób ciepłą herbatkę z cytrynką i się kuruj! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

za pracę \
mój mi mówi, że chce jedno po drugim, zeby sie razem chowały a potem już luz, a nie tak jak jego kolega z pracy ma 3 dzieci co 7 lat urodzone
dobra, dobra... zobaczymy jak będzie pierwsze
ja uwielbiam z Mc, ale też np. z biedronki z bakaliami i do tego pokruszyć jakieś ciasteczka i polać własnej roboty gorącą polewą czekoladową 

buszu nie bedzie 
D
w sensie o jego pbecnosci na skorze
to musi być faktycznie wzruszajace

mama mi marudzi