|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cześć
a ja specjalnie po przeczytaniu zakupiłam mleko 0,5 % i na dobranoc kubeczek kakao popijam, zobaczymy co z tego wyniknie +/- ? tylko nie napisali jakie kakao, bo ja piję nesquicka
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
To chyba powinno być prawdziwe kakao, takie gorzkie. Czytałam gdzieś o diecie, gdzie poza zdrowymi posiłkami było kilka kostek czekolady z wysoką zawartością kakaa
|
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Bondów lubię, ale ten ostatni mi szczególnie nie odpowiada
|
|
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, aż się zastanowiłam i nic mi do głowy nie przychodzi, ja czasem oglądam E.R. lub Na dobre i na złe - ale chyba nie widziała zbyt wiele. Na pewno wyczaiła, że jak coś jej się dzieje i dowie się o tym któraś babcia to mamy konsylium i 'ćwierkają' nad nią i ratują, żałują i dla mnie to jest apogeum rozpieszczenia. Pani doktor nasza to jednak skarb nad skarby, wysłuchała Kaszki z powagą - ja już prawie leżałam ze śmiechu, pochwaliła że jest dzielna i pełen profesjonalizm! Skierowanie na badania, w poniedziałek mamy je zrobić i pojawić się z wynikami. Kaszka po wizycie zachwycona, ozdrowiała - więc ma coś z babć (w sumie ma ich 5 to się napatrzyła). Mi nie odpowiadał Dalton a z Moorem średnio. |
|
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błażej ma na imię![]() Ja kończę swoje kanapeczki a później maraton po galeriiBenkowi udało się pojechać busem o 9 do domu
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to pani skwotowała ma zadatki na lekarza
|
|
|
|
|
#4988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczujesz mi ![]() Cytat:
![]() w nesquicku za dużo cukru
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Ups:
http://www.plotek.pl/plotek/56,11175..._milosc__.html Czego się nie zrobi dla oglądalności ? |
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
ja Ci współczuje
to albo się biją, strzelają, zabijają, wypruwają flaki, ble... kto mi współczuje
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzi sobie gość na rybach, w pewnym momencie ma branie.
Wyciąga, a tam taka niewielka złota rybka. Przyjrzał się jej i stwierdził, że taka malizna, to on sobie głowy nie będzie zawracał i już chce ją wyrzucić do wody, gdy nagle rybka się odzywa: - Czekaj! Ja jestem złota rybka i spełnię Twoje życzenie. - Wiesz co, ale ja już mam wszystko, o czym można tylko marzyć, więc dzięki, ale wrzucę Cię do wody. - Nie, tak nie może być, tradycji musi stać się zadość. Słuchaj postawię Ci taką chatę, że ludzie w promieniu 100 km będą Ci zazdrościć. - Kiedy ja już mam taką chatę! - No to dam Ci brykę jakiej nikt w Polsce nie ma. - Też już mam taką ! Rybka chwilę się zastanawia i pyta: - A jak z Twoim życiem seksualnym, tzn. jak często to robisz ? - Ze dwa razy w tygodniu. - To ja Ci załatwię, że będziesz miał dwa razy dziennie ! - Eee tam, księdzu nie wypada. |
|
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Uliczna ankieta wśród pań szuka odpowiedzi na pytanie "Co należy
nosić, aby partner uznał Cię za atrakcyjną?" Odpowiada 20-latka: - Bikini 30-latka: - Miniówę... 40-latka: - Versace... 50-latka: - Skrzynkę piwa... podzielę się z Wami ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Rozmowa kumpli. - Muszę ci się przyznać, spędziłem noc z twoją żoną... - I co - też ci się dłużyła? ========================= ================== Przyjaciółka zwierza się przyjaciółce: - Wiesz, ja nie mam takich wygórowanych wymagań w stosunku do mężczyzn. Wystarczy, żeby był dobry, wrażliwy, czuły... Jak myślisz, są jeszcze tacy milionerzy? ========================= =============== Małżeństwo w łóżku: - Patrz, stanął mi! - To dawaj, przysuń się do mnie szybko.... - Ciszej! bo jeszcze pozna cię po glosie! ========================= ========================= === Ksiądz podczas kazania dla dzieci mówi (budując napięcie i chodząc z mikrofonem między dziećmi): - Tak wiec apostołowie byli na pewno trochę przerażeni. A co wy byście kochane dzieci zrobiły gdybyście zobaczyły Ducha Świętego? Chłopczyk (do mikrofonu z nieskrywanym strachem): - Chyba bym się zesrał..... ========================= ================= Przychodzi facet do seks shopu, kupuje lalę dmuchaną. Wybiera, przebiera, w końcu rzuca jedną na ladę i mówi: -Wezmę tę, tylko niech mi pani sprawdzi datę produkcji. Sprzedawczyni szuka i szuka. W końcu mówi: -15.11.2006 -O q*wa, tylko nie skorpion!!! ========================= =========== Przychodzi gość do pani doktor i mówi: - Mogłaby pani mi coś dać, bo mam erekcję 24 godziny na dobę. - Mogę panu dać spanie, jedzenie i tysiąc złotych miesięcznie. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Mąż wchodzi na wagę łazienkową i z całej siły wciąga brzuch. Żona patrzy na to z politowaniem i pyta: - Myślisz jełopie, że ci to pomoże? - Oczywiście, że pomoże. Tylko w ten sposób mogę zobaczyć ile ważę. ========================= ============= Bandyta wpada do tramwaju i krzyczy: - Nie ruszać się, to jest napad!! Jakiś pasażer z ulgą: - Ku**a, aleś mnie pan wystraszył, już myślałem że to kanary... ========================= ============ Kobieta wchodzi do pokoju, patrzy, a tu mąż pakuje walizki. - Co robisz? - pyta. - Jest taka mała wyspa, pełna kobiet. Tam za jeden "numerek" kobiety płacą mężczyznom 20 dolarów! - odpowiada mąż. Żona lekko się uśmiechnęła i mówi: - Jak ty przeżyjesz cały miesiąc za 20 dolarów... ========================= ============== W pewnym supermarkecie klient poprosił młodego sprzedawcę o pół główki sałaty. Niestety chłopak zaczął odmawiać.. Klient był nieugięty i bardzo napierał, więc sprzedawca poszedł na zaplecze zapytać kierownika. Przychodzi i mówi: - Panie kierowniku jakiś palant chce kupić pół główki sałaty. W tym momencie obejrzał się, a za nim stoi klient i patrzy na niego, więc szybko dodaje: - A ten miły pan reflektuje na drugie pół główki! Kierownik się zgodził, ale potem poszedł do sprzedawcy i mówi: - Chłopcze mogłeś mieć niezłe kłopoty dzisiaj, ale wykazałeś się opanowaniem i refleksem, potrzebujemy takich ludzi w naszej firmie. Skąd pochodzisz chłopcze? - Z Nowego Targu proszę pana - A dlaczego stamtąd wyjechałeś? - Wie pan, to miasto bez przyszłości, same dziwki i hokeiści. - Hmmmm, moja żona pochodzi z Nowego Targu! - Taaaak? A na jakiej gra pozycji? ========================= ================ W sklepie: - Jest wódka? - A jest osiemnaście ukończone? - A jest koncesja? - Oj masz, zażartować nie można... ========================= ============= Mąż z żoną śpią głębokim snem. Nagle dzwonek do drzwi. Żona zrywa się i woła: - O rany, mąż wraca! W tym momencie zbudzony mąż wskakuje pod łóżko. Po chwili otrzeźwiał i mówi do żony: - Oj, oboje mamy nadszarpnięte nerwy. |
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam w jakąś fazę internetowego ekshibicjonizmu, albo mam za dużo czasu. Oto co dziś robiłam pomiędzy postami, układałam moje kochane dzwonki, szczególnie lubię ten kolorowy - z Koniakowa i z papieżem 'naszym' kupiony w Rzymie, kiedy jeszcze JPII żył.
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
I Kaszka pewnego poranka:
|
|
|
|
#4997 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
oj to na pewno nie nesquick - ma za dużo węglowodanów. pewnie chodzi o decomoreno |
|
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() może kiedys się skuszę i spróbuje z gorzkim kakaem, ale póki co tamto dodaję do ciast ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- no to mamy 5000 postów
|
||
|
|
|
#5000 |
|
w krainie snu i marzeń
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post31066730
zapraszam na nową część |
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- ani Ty ani ja nie wstrzeliłyśmy się |
|
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się przeprowadzam na nowy.
|
|
|
|
#5004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5005 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#5006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#5007 | ||||
|
szeryfcio
|
Cześć
Witam z pysznym pączkiem i herbatką.Cytat:
![]() Cytat:
no, film był słabiutki.Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

Błażej ma na imię
a później maraton po galerii

kto mi współczuje
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

To jest o tym filmie wczoraj co leciał na TVN? Nie ma jak to dobry scenariusz; gniot inaczej
no, film był słabiutki.