Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 23:12   #4651
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

weselicho jakby nie patrzec jednak fajna rzecz, pamietka do konca zycia
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 23:18   #4652
Clood
Zadomowienie

dobra ja uciekam spać jutro popiszemy, bo idę do pracy dwa dni z rzędu po 12h buźki

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 23:31   #4653
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

dup fuuu jakby wlazła to ;/
skoro masz się nie spodziewać to może... 29 grudnia? to żadne święto
kurde, też musze sie spiąć! skoro Ty możesz to ja też a ile chodzisz?
No co? Dup było
No właśnie już raz mi łaziła po łóżku - na szczęście w dzień, jak mnie w pokoju nie było - wiem bo miałam wtedy katar i zostawiłam paczkę chusteczek za poduszką, a jak wieczorem kładłam się do łóżka to patrzę a ta paczuszka poharatana cała od tego czasu boję się ze mi wlezie jakaś jak będę spać Ja się myszy jako tako nie boję, zawsze lubiłam myszki, chomiki i inne gryzonie, ale takie z zoologa , bo te co z pola przychodzą to mają mnóstwo bakterii, brudu, pcheł i ch*j wie czego jeszcze - FUJ

Mam słabą kondycję, bo przed awarią chodziłam na nim tydzień, później 2 tygodnie czekania na reklamację, i od poniedziałku ćwiczę - staram się zrobić codziennie conajmniej 2000 kroków, ale mam mocno skręcony i po 1000 jestem wykończona więc robię sobie chwilę przerwy i drugi 1000 wyciągam stopniowo będe zwiększać ilość kroków dziś np. dodatkowo byłam na nordicu
No chyba że pytasz o czas to myślę że wychodzi w sumie tak pół godziny co najmniej
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 00:19   #4654
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
dobra ja uciekam spać jutro popiszemy, bo idę do pracy dwa dni z rzędu po 12h buźki
paaa
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
weselicho jakby nie patrzec jednak fajna rzecz, pamietka do konca zycia
dokładnie chociaz ja ogromniastego wesela nie chcę, ale jakąś imprezę po ślubie chciałabym z najbliższą rodziną i przyjaciółmi

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
(...) Mam słabą kondycję, bo przed awarią chodziłam na nim tydzień, później 2 tygodnie czekania na reklamację, i od poniedziałku ćwiczę - staram się zrobić codziennie conajmniej 2000 kroków, ale mam mocno skręcony i po 1000 jestem wykończona więc robię sobie chwilę przerwy i drugi 1000 wyciągam stopniowo będe zwiększać ilość kroków dziś np. dodatkowo byłam na nordicu
No chyba że pytasz o czas to myślę że wychodzi w sumie tak pół godziny co najmniej
może spij w łóżku z naftaliną... nie wiem, z czymś co odstrasza myszy

aha, to mnie trochę podbudowałaś
ja wolę 'steppować' na kroki, bo na czas to dłuuuży mi się jak makaron ;/ kiedyś, z pół roku temu za czasów mojej świetności, czyli chodzenia na fitness i bywania z TŻ u jego kolegi na siłowni to stukałam 3000 kroków, czasem 4000 ale 4000 to juz chyba niezdrowo bo kolana mi wysiadały Oni ćwiczyli a ja dreptałam, to było fajne, bo rozmawialiśmy i szybko leciało, i na zmęczenie nie zwracało się uwagi teraz 1000 to dla mnie super wyczyn ale zmotywowałaś mnie, zacznę od jutra! (dziś już zbyt późno )

zapomniałam Wam powiedzieć... Mama dziś mnie zabiła
zaczęło się od choinki, że drogie, nie wiadomo czy kupimy, ja nalegałam, w końcu Mama mówi, ok, póki jest trochę kasy to można, bo za rok to nie wiadomo... po czym ja mówię że skoro jest kasa to może wymieniliby te stare meble, ławę i fotele z pokoju gościnnego, bo takie paskudne że ludzi straszą, to Mama mówi żebym może w końcu za mąż wychodziła bo Oni te pieniądze na wesele trzymają! no i zaczęło się... żebym może pogadała z moim P., bo się ociąga, tylko w lata wpędza i głowę zawraca... powiedziałam, że ja nie będę gadać, jak chce to niech sama gada! więc ok, powiedziała żebym Go przyprowadziła i Ona pogada! aaa nieee! co Ty Mamo przestań, nie będę Go do niczego zmuszać, ani Ty! na co Ona, ok, i tak pogadam kiedyś jak przyjdzie... niby wszystko pół żartem/pół serio, ale wiem że Mama potrafi wypalić z tekstem a to nie będzie zabawne...
o, i tak wspaniale zakończyłam dzień
a Tata jeszcze w niedzielę do mnie: 'o której kolega przyjdzie?' super, po 6 latach naszej znajomości...
okropni są!

chociaż wiem, że po części mają rację

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-12-15 o 00:23
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 00:29   #4655
sylvi_86
Zakorzenienie

moniq no niestety poczesci maja racje, 6 lat to kupa czasu i bez zadnych planow to troche cos nie halo.. wiem, przechodzilam cos podobnego:P ale nie powinni ci dogryzac ;/

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

w ogole to mnie dobija to ze zawsze sie kobitek czepiaja jesli chodzi o slub jakby to od nas zalezalo pfff

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

ale sie dziwnie czuje. moczylam łapki w oliwie wiec zmylam lakier i sie mega dziwnie czuje bez pomalowanych paznokci :P
Stary 2011-12-15, 00:43   #4656
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
moniq no niestety poczesci maja racje, 6 lat to kupa czasu i bez zadnych planow to troche cos nie halo.. wiem, przechodzilam cos podobnego:P ale nie powinni ci dogryzac ;/

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

w ogole to mnie dobija to ze zawsze sie kobitek czepiaja jesli chodzi o slub jakby to od nas zalezalo pfff

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

ale sie dziwnie czuje. moczylam łapki w oliwie wiec zmylam lakier i sie mega dziwnie czuje bez pomalowanych paznokci :P
no nie halo, ale niech mnie nie dobijają ;( kurde, tylko zdobędę robotę to biorę TŻ na dywanik!
teraz nawet tej głupiej książeczki sanepidu nie mogę wyrobić bo mam @ dopiero od poniedziałku będę mogła 'oddawać próbki' jak skończy sie @... i plis, przynajmniej coś dorywczego bo nie wytrzymam tej stagnacji! (zarówno zawodowej jak i partnerskiej )

o dokładnie, Nas się czepiają a My takie niewinne w końcu kto tu ma jaja?

hehe, ja też mam niepomalowane, ale już od tygodnia więc się przyzwyczaiłam gorzej było przyzwyczaić sie do krótkich bo ścięłam

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-12-15, 00:48   #4657
sylvi_86
Zakorzenienie

z praca jest do dupy. ja juz przestalam narzekac (no dobra czasami mi sie zdarza)ale przynajmniej jakas prace mam a teraz to tragedia jakas jest ze znalezieniem czegokolwiek;/
Stary 2011-12-15, 01:14   #4658
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
z praca jest do dupy. ja juz przestalam narzekac (no dobra czasami mi sie zdarza)ale przynajmniej jakas prace mam a teraz to tragedia jakas jest ze znalezieniem czegokolwiek;/
no własnie, a co z Twoja umową ? z tego co wiem miałaś 3miesięczną na początku nie chciałaś przedłużać, ale teraz rozumiem, że jednak chcesz (?) i kiedy Ci się kończą te 3miesiące?

Stary 2011-12-15, 01:17   #4659
sylvi_86
Zakorzenienie

3 miesiace skonczyly mi sie 4tego grudnia takze juz po przedluzeniu. poki co do lipca. i tak jak P. pojdzie na szkolke to go nie bedzie pol roku wiec cos musze w tym czasie robic:P
Stary 2011-12-15, 01:24   #4660
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
3 miesiace skonczyly mi sie 4tego grudnia takze juz po przedluzeniu. poki co do lipca. i tak jak P. pojdzie na szkolke to go nie bedzie pol roku wiec cos musze w tym czasie robic:P
yyy sorry za mój zapłon
ale fajnie, doświadczenie leci i pieniądze są w porządku (nie wiem jak zarządzasz swoimi funduszami, może ja nie powinnam sie wtracać, ale na Twoim miejscu starałabym się oszczędzać pieniążki na wspólną przyszłość zresztą... każdemu tak radzę ja zawsze staram się oszczędzam, nawet jak zarabiałam 300zł jako hostessa na studiach )

wiadomo coś u TŻta o testach psychologicznych? jak przygotowania?
mogliby tak nie przedłużać tej rekrutacji...

Stary 2011-12-15, 01:29   #4661
sylvi_86
Zakorzenienie

oszczedzam co sie da taki troche dusigrosz ze mnie:P tzn na siebie maaaaaalousio wydaje.. wiecej na TŻ ale co tam, nalezy mu sie

niestety nadal czekamy na termin psychologicznych testow dopiero niecale 3 tygodnie po sprawnosciowce ale wiadomo chcialoby sie jak najszybciej, takze codziennie raem sprawdzamy czy nie ma podanego terminu. pok co cisza ale mamy wielka nadzieje ze do konca roku pojawi sie termin.

jak juz zda ten test tooooooo powiedzial ze ustalimy sobie jakies konkrety co do naszej przyszlosci
Stary 2011-12-15, 02:00   #4662
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
oszczedzam co sie da taki troche dusigrosz ze mnie:P tzn na siebie maaaaaalousio wydaje.. wiecej na TŻ ale co tam, nalezy mu sie

niestety nadal czekamy na termin psychologicznych testow dopiero niecale 3 tygodnie po sprawnosciowce ale wiadomo chcialoby sie jak najszybciej, takze codziennie raem sprawdzamy czy nie ma podanego terminu. pok co cisza ale mamy wielka nadzieje ze do konca roku pojawi sie termin.

jak juz zda ten test tooooooo powiedzial ze ustalimy sobie jakies konkrety co do naszej przyszlosci
PIONA za dusigrosza

to trzymam kciukasy za szybkie terminy i czekamy na konkrety!

Stary 2011-12-15, 02:04   #4663
sylvi_86
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/user/dope2111#p/u/37/PonShFi94XQ niesamowita laska.. wow

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

Cytat:
PIONA za dusigrosza

kazde kciuki się przydadzą

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ----------

Cytat:
PIONA za dusigrosza

dobra ide spac bo przegielam z tym siedzeniem. buziaki
Stary 2011-12-15, 04:00   #4664
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ----------

o matko... ok, faktycznie upodabnia się do danej osoby, ale makijaż sam w sobie jest paskudny i maskowaty

dobranoc

---------- Dopisano o 04:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:35 ----------

Cytat:

o matko... ok, faktycznie upodabnia się do danej osoby, ale makijaż sam w sobie jest paskudny i maskowaty

ooo, to mój 805 post... lubię ten autobus

dobranoc

Stary 2011-12-15, 05:57   #4665
Promyk03
Zakorzenienie

Dzień dobry laski
witam was bardzo zapsanie a co do wysypu zaręczyn mam nadzieje że tak będzie a tak właściwie kto zakłada kolejną część??

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:26   #4666
Clood
Zadomowienie

A mnie się w tym miesiącu pieniądze nie trzymały... zostało mi 400zł, z czego jeszcze 50 idzie na prezent taty... a tak miałam 300zł odłożyć i dupa blada.

Monia trochę Ci współczuję tego wszystkiego, bo Twój TŻ powinien dawno spiąć pośladki i się oświadczyć , a tak to tylko Ci dogryzają z tego tytułu bądź dzielna

Stary 2011-12-15, 09:34   #4667
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
No co? Dup było
No właśnie już raz mi łaziła po łóżku - na szczęście w dzień, jak mnie w pokoju nie było - wiem bo miałam wtedy katar i zostawiłam paczkę chusteczek za poduszką, a jak wieczorem kładłam się do łóżka to patrzę a ta paczuszka poharatana cała od tego czasu boję się ze mi wlezie jakaś jak będę spać Ja się myszy jako tako nie boję, zawsze lubiłam myszki, chomiki i inne gryzonie, ale takie z zoologa , bo te co z pola przychodzą to mają mnóstwo bakterii, brudu, pcheł i ch*j wie czego jeszcze - FUJ
to mi tak z chusteczkami robi jamnik, zostawie w łózku,albo gdzieś na pufie i śmietnik gotowy. Pije zieloną herbatę od jakiś dwóch tygodni i jak szkieletor wyglądam od góry do pasa, tyłerk nadal gruby pozostaje i uda, a naprawdę niewiele jem..waże się,ale waga nie chętnie dalej w dół...o co common?Chyba czas na wizytę u endokrynologa

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2011-12-15 o 09:36 Powód: dopisane
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:54   #4668
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda? Tak jakby to do nas należał obowiązek podarowania pierścionka i zadania TEGO pytania... Prawda jest taka, że rodzice są tu najgorsi, zwłaszcza mamy... ale może też dlatego, że im bardzo na sercu leży nasz los.

Dzień dobry wszystkim

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:46   #4669
bluesky89
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja za niedługo do pracy.
I też mam nadzieje, że będzie wysyp zaręczyn!
Oj, tylko wszystkie nicków nie zmieniajcie, bo się całkiem pogubię.
Clood, co do wesela, to już musicie ustalić między sobą, czego chcecie.
Fari, chyba bym się za przeproszeniem osrała, jakby w moim pokoju była mysz. Na pewno bym tam nie spała. Raz była u mnie w domu, ale na dole, ale i tak bałam się nawet wejść do kuchni, żeby mi gdzieś nie wyleciała. A jak mama rozsypała trutkę i później na zewnątrz leżała mysz taka już nieżywa, to cała aż się trzęsłam jak miałam ją sprzątnąć. Fuj.
I wczoraj zdarzył się cud.
Manager mnie przepraszał!! Za to, że nie zawsze był fair i powiedział, że będzie się mocno starał, żeby wszystko było ok Myślałam, że się skończę jak stał przede mną taki skruszony.
Stary 2011-12-15, 11:55   #4670
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
to mi tak z chusteczkami robi jamnik, zostawie w łózku,albo gdzieś na pufie i śmietnik gotowy. Pije zieloną herbatę od jakiś dwóch tygodni i jak szkieletor wyglądam od góry do pasa, tyłerk nadal gruby pozostaje i uda, a naprawdę niewiele jem..waże się,ale waga nie chętnie dalej w dół...o co common?Chyba czas na wizytę u endokrynologa
Witajcie

Ja słyszałam teorię że żeby schudnąć należy jeść 5 razy dziennie ale małe ilości i regularnie i oczywiście dużo się ruszać i że właśnie jedzenie mało i nieregularnie w ciągu dnia powoduje magazynowanie tego co zjedliśmy na gorsze czasy, a to powoduje że waga w dół nie pójdzie Nie wiem ile w tym prawdy

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
raj zdarzył się cud.
Manager mnie przepraszał!! Za to, że nie zawsze był fair i powiedział, że będzie się mocno starał, żeby wszystko było ok Myślałam, że się skończę jak stał przede mną taki skruszony.
Wysyp szczerości

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 11:58   #4671
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
ty sie ciesz ,ze ty dzwonic do tej Rumunii nie musisz

ej ty to pisz cos z nami ,a nie wpadasz jak po ogien :P ,baty ci sie naleza
Zgadzam sie co do Kohnelii

A gdybym miala do tej Rumunii dzwonic to.............. wez

Cytat:
najpierw przeczytałam 'cześć oprawcy' potem 'cześć popaprańcy' a na koniec dopiero 'cześć popracowo' chyba muszę zmienić cyngle
hahahahaha piona, ja dokladnie tak samo, a okularow nie nosze

I tez od razu skumalam o jakie stosunki Sylvi chodzi

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Sylvi, ty sie nie zarzekaj - jeszcze skonczy sie tak, ze ty pierwsza bedziesz relacjonowac zobaczysz!!

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:50   #4672
Kohnelia20
Zakorzenienie

czesc słabo się czuje jelitówka mnie bierze
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:08   #4673
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
Oj nie lubię, bardzo nie lubię

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:33   #4674
Promyk03
Zakorzenienie

Ja witam Was po zajęciach

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-15, 14:08   #4675
Clood
Zadomowienie

już 5 za mną, jeszcze 7h pracy i do domku
jeszcze jutro i wolny weekend w szkole
a za tydzień święta i normalnie....

Stary 2011-12-15, 15:51   #4676
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Sylvi, ty sie nie zarzekaj - jeszcze skonczy sie tak, ze ty pierwsza bedziesz relacjonowac zobaczysz!!

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość

a jako ze zblizaja sie swieta postanowilamzrobic sobie prezent i oto co wybralam:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tadam.jpg (63,4 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-12-15, 15:57   #4677
Promyk03
Zakorzenienie

Ja dziś jakaś senna jestem Idę się przespać

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-15, 16:09   #4678
Fari
Rozeznanie

Cytat:

może spij w łóżku z naftaliną... nie wiem, z czymś co odstrasza myszy

aha, to mnie trochę podbudowałaś
ja wolę 'steppować' na kroki, bo na czas to dłuuuży mi się jak makaron ;/ kiedyś, z pół roku temu za czasów mojej świetności, czyli chodzenia na fitness i bywania z TŻ u jego kolegi na siłowni to stukałam 3000 kroków, czasem 4000 ale 4000 to juz chyba niezdrowo bo kolana mi wysiadały Oni ćwiczyli a ja dreptałam, to było fajne, bo rozmawialiśmy i szybko leciało, i na zmęczenie nie zwracało się uwagi teraz 1000 to dla mnie super wyczyn ale zmotywowałaś mnie, zacznę od jutra! (dziś już zbyt późno )

zapomniałam Wam powiedzieć... Mama dziś mnie zabiła
zaczęło się od choinki, że drogie, nie wiadomo czy kupimy, ja nalegałam, w końcu Mama mówi, ok, póki jest trochę kasy to można, bo za rok to nie wiadomo... po czym ja mówię że skoro jest kasa to może wymieniliby te stare meble, ławę i fotele z pokoju gościnnego, bo takie paskudne że ludzi straszą, to Mama mówi żebym może w końcu za mąż wychodziła bo Oni te pieniądze na wesele trzymają! no i zaczęło się... żebym może pogadała z moim P., bo się ociąga, tylko w lata wpędza i głowę zawraca... powiedziałam, że ja nie będę gadać, jak chce to niech sama gada! więc ok, powiedziała żebym Go przyprowadziła i Ona pogada! aaa nieee! co Ty Mamo przestań, nie będę Go do niczego zmuszać, ani Ty! na co Ona, ok, i tak pogadam kiedyś jak przyjdzie... niby wszystko pół żartem/pół serio, ale wiem że Mama potrafi wypalić z tekstem a to nie będzie zabawne...
o, i tak wspaniale zakończyłam dzień
a Tata jeszcze w niedzielę do mnie: 'o której kolega przyjdzie?' super, po 6 latach naszej znajomości...
okropni są!

chociaż wiem, że po części mają rację
No tylko ze naftalina to i mnie by wygoniła z łóżka nie cierpię tego zapachu
Ja też wolę na koki stepować pomalutku w swoim tempie dojdę do celu, a nie że pół godziny np. bo to różnie wychodzi, czasem 500 kroków zrobię w 8 minut a czasem w 12 minut - zależy od dnia, od tego jak mam mięśnie rozgrzane, czy mnie kręgosłup boli itp. itd. więc te 30 minut powiedzmy byłoby niemiarodajne w moim przypadku
A mama? - PIONA mam dokładnie tak samo
Cytat:

Otóż to, a moi tez mi dogryzają - zwłaszcza Mama

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Ja za niedługo do pracy.
I też mam nadzieje, że będzie wysyp zaręczyn!
Oj, tylko wszystkie nicków nie zmieniajcie, bo się całkiem pogubię.
Clood, co do wesela, to już musicie ustalić między sobą, czego chcecie.
Fari, chyba bym się za przeproszeniem osrała, jakby w moim pokoju była mysz. Na pewno bym tam nie spała. Raz była u mnie w domu, ale na dole, ale i tak bałam się nawet wejść do kuchni, żeby mi gdzieś nie wyleciała. A jak mama rozsypała trutkę i później na zewnątrz leżała mysz taka już nieżywa, to cała aż się trzęsłam jak miałam ją sprzątnąć. Fuj.
I wczoraj zdarzył się cud.
Ja pierwszą z pułapki brzydziłam się sciągnąć, ale teraz to już lajtowo wtedy co mi ta jedna się złapała jak na łóżku byłam, to odczekałam tylko minutę żeby zdążyła "paść" i wio ją za ogrodzenie (sąsiednia działka to taka łąka co koty po niej łażą )
Łał jaki menager - przedświąteczna spowiedź zrobiła swoje - pewnie pokutę taką dostał
Cytat:

a jako ze zblizaja sie swieta postanowilamzrobic sobie prezent i oto co wybralam:
Ooo fajny prezent ja jakbym sobie robiła to bym nakupiła odżywek i masek do włosów
Ale w sumie dziś sobie zrobiłam, u fryzjerki byłam na farbowaniu i podcięciu wyszedł cudny kolorek
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:14   #4679
sylvi_86
Zakorzenienie

ostatnio na wlosy nie mam ze tak powiem nacisku:P z reszta mam pelno opdzywek ktore musze wykonczyc:P alee co sie odwlecze:P
Stary 2011-12-15, 16:23   #4680
Promyk03
Zakorzenienie

Laski jak to konto dostanie bana stałego ( piekna1990 dostała) to ja już nie wracam chyba że coś mi się odwidzi 28 grudnia ale wątpie więc nie zdziwcie się

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości