Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 12:46   #3961
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
Pocieszające jest to co napisałaś i masz racje: ja najbardziej boje się nieznanego i faktycznie wydaje mi się ze już taka gruba zostanę na zawszę
Prosze bardzo, damy rade wszystkie, gdyby tak zle bylo to by kazda z Nas po jednym dzieciatku miala
A co do patrzenia na siebie to nauczona doswiadczeniem nie przeznaczam na to wiele czasu w tej ciazy
Slaby mam wzrok to akurat pasuje
Obiecalam emigrze (pamietam o tym) wyslac zdjecia ,ale cos tam mojej siostrze z tym nie wychodzi wiec az mi glupio ciagle jej przypominac, duzo pracy ma biedna
Ale wierzcie mi ze duzo z naszych kg nabytych podczas ciazy to zatrzymana woda, tylko niewielki procent to odlozony tlusczczyk, ktorego bedziemy potrzebowac podczas karmienia, wiec spokojnie

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:47   #3962
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość

Dziękuję i gratuluję jak mąż skomentował to uczucie?

Ja objadłam się kurczakiem po meksykańsku i już nic mi się nie chce...
Wrzucam na dole fotki dzisiejszego brzuszka i przedświątecznie dla nastroju...

po kopniaku spojrzeliśmy migiem na siebie (ja z nadzieją że poczuł bo ja poczułam i to mocno a On na mnie - czy to TO?))
) hehe fajnie!

Evvcia brzuś pierwsza klasa ale malutki jak na ten tydzien

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-15 o 12:49
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:49   #3963
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Aguska, ciesze sie ze z szyjka ok - najwazniejsze ze sie nic nie pogarsza

Fajna masz pania doktor - malo ktory lekarz tak sie przejmuje losem swojego pacjenta moj pan doktor tez zawsze dopytuje jak sie czuje, ma taki troskliwy glos i po 100 razy pyta czy nie mam zadnych dolegliwosci (chyba zdziwiony, ze zadnych problemow tfu tfu nie mamy)

Ja tez mialam takie jakby wyrzuty sumienia, bo wiedzialam jak bardzo moj maz marzy o synku, a tu lekarz oswiadczyl ze spodziewamy sie coreczki. Z tym ze moj mezus byl widocznie zawiedziony tym faktem przez pierwsze chwile i byl pewien ze go wkrecam ... ale jak wrocil z pracy (bylam sama na wizycie wtedy) to przytulil ''swoje dziewczyny'' i teraz cieszy sie z coreczki, sam powtarza ze fakt ze chcialby miec synka nie znaczy ze mniej bedzie kochal Juleczke, po prostu bedziemy pozniej probowac celnac w chlopaczka Teraz jak widze jak dotyka i caluje brzuszka, jak mowi do Julki to wiem ze bedzie corusia tatusia

Ja mialam na czczo 84, po godzinie 147 a po dwoch 107 albo 109. Lekarka mi powiedziala ze wynik mam super.

kurcze, ciezka sprawa

Moj mezus dopiero przed chwilka ruszyl do pracy, dzisiaj po robocie maja uroczystosc swiateczna i ida do restauracji a potem jeszcze na kregle, wiec pewnie wroci nie wczesniej jak po 21. A ja mam caly dzien dla siebie, nie musze nawet gotowac pojde sobie do polskiego sklepu po kapuche kiszona chyba
Wczoraj wieczorem Julka porzadnie skopala mezusia, ale to tak ze musialam podskakiwac co jakis czas, skad te dziecie ma tyle sily? maz byl wniebowziety, naprawde do tej pory jeszcze jej tak mocno nie czulismy
Lubie taki samotny wieczor czasami
A wlasciwie to nie samotny do konca tylko z adasiem, wtedy urzadzamy sobie imprezke, tzn kupujemy dobre jedzonko, wlaczamy film i mamy czas tylko dla siebie

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-15, 12:51   #3964
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki. Chyba nie jest za ciekawie
Bilirubina - 1,27 (norma jest do 1) na ostatnim badaniu było 1,49 czyli spadło troche.
ALAT - 134 (norma do 32)
ASPAT - 82 (norma do 31) na poprzednim badaniu miałam 71 czyli wzrosło
GGTP - 10 (norma jest 9-39)
Ja nie pomogę bo chyba się w ogóle na tym nie znam... a te skróty to nic w ogóle mi nie mówią...

Dzięki dziewczyny za komplementy

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:54   #3965
pempek
Zakorzenienie

karolca, joanaros wczoraj na pogadance dietetyczka powiedziała, że można orzechy, bo mają tłuszcze NNKT tylko w niedużej ilosci, bo są bardzo kaloryczne i z tego co zapamiętałam to można garstkę orzechów włoskich, 5 orzechów laskowych, 8-10 migdałów.

karolca wiesz, że o tej godzinie cukier się nie liczy może rzeczywiście wróc do białego pieczywa jeśli ci służy, ja nie przepadam za białym chlebem cholerka idę robić obiad - pieczony kurzy cyc i surówka, ciekawe co z tego będzie
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:55   #3966
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

Ale wierzcie mi ze duzo z naszych kg nabytych podczas ciazy to zatrzymana woda, tylko niewielki procent to odlozony tlusczczyk, ktorego bedziemy potrzebowac podczas karmienia, wiec spokojnie
a wiec mowisz mi ze moje grubsze uda i większy tyłek to zatrzymana woda w organizmie
Stary 2011-12-15, 12:57   #3967
tynka88
Zadomowienie

Cytat:
jeny jak ja Ci tej wagi zazdroszcze ja w tym tygodniu - od soboty dokladnie mam 2 kg na plusie - znowu woda mam troche obrzmiale kostki

co do bycia na czczo mi kazali 12 h przed nic nie jesc i 6 h przed nic nie pic, nawet lyka wody.
z tego co zauwazyłam to mysle ze u mnie ta woda sie nie gromadzi, narazie mam przestój z waga ,ale jak w 7 czy 8 miesiacu tak jak w 5 znowu skoczy 4-5 kg to juz nie bedzie tak fajnie. Mnie tak urzadzily pizza, czipsy, paluszki, ciastka ii jedzenie, jedzenie, wydawalo mi sie ze trzeba jesc i jesc, z reszta apetyt miałam w 5 miesiacu taki, ze non stop byłam glodna, teraz jest juz w miare ok

jak sie przed ta glukoza tak przeposzcze to chyba im tam padne musze sioe zaopatrzyc w porzadne sniadanko po.

Lena gratuluje kopniaka) na pewno TZ byl przeszczesliwy

mój TZ tez sie bardzo cieszy, ostatnio zauwazył nawet ze dzidzia nie tylko kopie, ale tez przekreca sie i ostro wierci

Aguska tuniczka super podkresla brzuszek

Ja chyba narazie nie wiem co to zgaga podobno kobiety ktore maja zgage rodza dzieci z mocnym owlosieniem glowy
a slyszalam ze na zgage pomaga mleko, ale nie wiem czy to prawda

dzis nie ma przeproś i czeka mnie sprzatanie kuchni, szafek, chyba najbardziej nie cierpie sprzatania wlasnie kuchni

na obiad u nas dzis barszczyk biały

Jolka nie pamietam ile dałas za jeansy z granatowym pasem w H&M, ale teraz sa niby przecenione na 75 zl, na niektore ciuszki tez juz jest wyprzedaz

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-12-15 o 12:59
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:58   #3968
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Mi by było wstyd dac komuś poplamione rzeczy

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Gratulacje skończonych tygodni

Które terminy bardziej bierze się pod uwagę te z OM czy z USG?
Ja tam patrze tylko na termin z miesiaczki, ten rowniez jest wpisywany w ksiazeczke ciazy.
W szpitalu jesli np wywoluja Ci porod po terminie to termin liczony jest z miesiaczki, tak jak masz wpisane w ksiazeczce.
Pozatym z usg za kazdym razem wyjdzie co innego

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-15, 12:58   #3969
pempek
Zakorzenienie

ania20m koniecznie skonsultuj się ze swoim lekarzem, bo takie wyniki mogą wskazywać na chlestazę ciążową, która musi być kontrolowana i bardzo często wymaga hospitalizacji. Nie swędzą Cię ręce albo stopy??
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:03   #3970
joanaros
Zakorzenienie

pempek dzięki za info

A dziś mi koleżanka opowiadała odnośnie cukrzycy, że u niej stwierdzono i zaczęto podawać jej insulinę w szpitalu. Cukier wcale nie malał a jak wróciła do domu to zmalał bardzo. Okazało się potem że to ze stresu tak organizm reagował. Jak była w szpitalu to była zestresowana a jak wróciła do domu i się zrelaksowała to spadł. Potem nawet czekoladę kazali jej wcinać
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:11   #3971
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane * nagrałam sobie porodówkę i ryczę!!!

* ja po śniadaniu odpoczywam przed maratonem na mieście i szukam inspiracji bo dziś czeka mnie fryzjer

* synuś od samego rana kopie mnie masakrycznie po pęcherzu! nie wiem chyba sobie trampolinę do skakania zrobił

* Gratuluje dobrych wieści po wizytach i trzymam kciuki zw Wszystkie jakie Was czekają

* jejku ja nie mogę z tą wagą dziś o 0,5 kg więcej niż wczoraj ...a wczoraj miałam mniej troszkę niż przedwczoraj... kurcze ! nadrobiłam nieźle w jeden dzień!!!

Już mam prawie 9kg! na plus, a zaczynamy 27 t.

Ok lecę się szykować Miłego dnia drogie Panie
Mala, 9 kg to wcale nie tak duzo w 27 tygodniu!
Ja jestem w 23 i mam 8 , ale ostatnie 2 tygodnie nie byly dobre
Zajadalam nerwy i rowniez zauwazylam ze zaczynaja mi puchnac nogi wieczorem , wiec zbiera sie woda. Ciekawe co Pan doktor na dzisiejsza wage
Szczerze mowiac sie to nie martwie, oby tylko z nerkami malej okazalo sie wszystko w porzadku to 1 kg za duzo nie sprawi mi roznicy!

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Hej

desia kciuki za wizytke!

Super ze synek ma sie dobrze No i pamiatke bedziesz miala konkretna

Oj bidulko

Ja mam 27tydzien i 12 kg
I czuje ze po swietach bedzie jeszcze gorzej tym bardziej ze to III trymestr.
Zycze milej wizyty u fryzjera i pochwal sie pozniej fryzurka
Dziekuje kochana, kciuki sie przydadza
Co do swiat i jedzenia to ja tez nie zamierzam sobie w swieta odmawiac! W zadnym wypadku

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

za udane wizyty, potwierdzenia i poznania płci dziecka

dziękuję również za trzymanie kciuków - bardzo, bardzo się przydały , wczorajsza obrona biznesplanu to była ...masakra. Ciężko było, ale walczyłam jak lwica, podczas rozmowy byłam bardzo pewna siebie i się uśmiechałam, no i też ja powiedziałam "ostatnie słowo". Ale jak już wyszłam zza drzwi i TŻ mnie przytulił, to łzy poleciały, ale emocje były, potem mi przeszło i odpuściłam. Jak się nie uda to się nie uda.. trudno, ale robiłam co mogłam. Tak jak na to patrzę, to wszystko to droga przez mękę.. 5 miesięcy wyjęte na szkolenia, warsztaty, pisanie biznesplanu, załatwianie pierwszych spraw związanych z firmą, a potem 25minutowa rozmowa, która kompletnie rozwala człowieka . Przede mną ludzie też wychodzili z rozmów bardzo niezadowoleni. Ale komisja chyba taką ma strategię, mówią, że biznes nie taki, że nie ma szans, że mają lepszy pomysł, że w ogóle lepiej ode mnie wiedzą , a kto im bardziej się obroni tym lepiej sobie poradzi potem.. no zobaczymy. Jutro wstępne wyniki, się wszystko okaże.

Achh, tyyyle piszecie, nie sposób Was nadrobić dokładnie.. Trzeba być z Wami na bieżąco, bo inaczej wypada się z rytmu

AA i jeszcze powiem Wam rewelację z rana. Myślałam, że padnę ze śmiechu. Rano jeszcze w pidżamie jadłam sobie śniadanie, a na górę puka i wchodzi mama TŻ z .....uwaga....... z WAGĄ..... żebym na jej oczach się ZWAŻYŁA! czujeeecieee??? ja nie mam swojej wagi i się nie ważę, wisi mnie to generalnie. No i się zważyłam jak już przyniosła mi wagę i wyszło, że niewiele ponad 3 kg przytyłam od początku ciąży. Już będzie mogła się chwalić w pracy ile ja już przytyłam Opowiedziałam TŻowi - to normalnie zamarł i powiedział, że z kim my to mieszkamy...
No to kciuki zacisniete za jutro! Oby poszlo po Twojej mysli
A co do tesciowej to tez sie usmialam
Pomyslowa kobieta

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-15, 13:13   #3972
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Julliczka teraz to już tylko czekac na wyniki, a najważniejsze że te stresujące chwile już za Tobą.
Teściowa dobra moja mama jak chodzę do niej, bo tam stoi waga to zabrania mi się ciągle ważyć.
Jakbym ja miała swoją wagę tu w tym domu to tez pewnie częściej bym się ważyła. Ale nie chce mi się jakoś pójść do sklepu po baterię do wagi, która czeka aż ją zabiorę od mamy.

evvcia ale kapciulki fajowe i brzuszek też

A właśnie, wczoraj wieczorem już przed 22 położyliśmy się do wyrka, jakoś byliśmy zmęczeni po całym dniu - po tej rozmowie, TŻ był ze mną, potem pojechaliśmy do mojej chrześnicy i już kuzynka powiedziała, że ciuszki wszystkie dostanę po niespełna 1,5 rocznej chrześnicy , ale dopiero jak nasza maleńka się urodzi.
No więc wieczorem jak się położyliśmy to nasza niunia oczywiście musiała pokazać na co ją stać i brzuszek falował tak że hej
TŻ do niej gadał kilka minut, że ma teraz kopnąć i zaraz po tym było widać kopniaka - tak z kilka razy, a potem powiedział, żeby już szła spać i dała odpocząć mamuni i się malutka obróciła i już była spokojniejsza
Jakie posłuszne dziecię

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Julliczka to Cię wymęczyli ch...ery jedne , ale zrobiłaś co mogłaś i pewnie jak taką Lwicę zobaczyli to dobrze ocenią Twój biznesplan .Pewnie faktycznie mają takie podejście ,że jak ktoś nie potrafi zawalczyć teraz to jak sobie poradzi w brutalnym świecie biznesu potem? No i sprawdzają jak jesteś przekonana do słuszności pomysłu.Trzymam kciuki , pewnie wypadłaś super .

Cytrynka to Ci się ładna robota gościowa szykuje , powodzenia

Lena mi

Znów mnie męczy zgaga
konia - dzięki za dobre słowa

claudia ale okropny sen, dobrze, że to tylko sen. Tu większość z nas ma jazdy w snach, kolejna dolegliwość ciążowa ehhh

desia za dzisiejszą wizytę

nasza kruszynka już z nami

Edytowane przez julliczka
Czas edycji: 2011-12-15 o 13:15
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:14   #3973
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Nikki ja na ból gardła brałam jakieś ziołowe tabletki do ssania (Propolki chyba) Wracaj do zdrówka! Poza tym Prenalen, ciepłe napoje z malinek, obyło się bez antybiotyków

Aguśka bardzo ładnie wyglądasz w nowej tuniczce!!!

Evvcia do twarzy Ci z dzieciątkiem

Dziewczyny!!!

Mój Mąż dostal wczoraj pierwszego kopniaka od Naszej

Dzidzi!)))

Trzymał rękę na brzuszku i oboje poczuliśmy Dzidkę
Wow, ale fanie!
My rowniez na to z utesknieniem czekamy!

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-15, 13:14   #3974
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

No to kciuki zacisniete za jutro! Oby poszlo po Twojej mysli
A co do tesciowej to tez sie usmialam
Pomyslowa kobieta
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
Ehhh, no normalnie mnie rozwaliła, może dlatego jej awantury nie zrobiłam, tylko grzecznie weszłam na wagę

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:18   #3975
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Ja chyba narazie nie wiem co to zgaga podobno kobiety ktore maja zgage rodza dzieci z mocnym owlosieniem glowy
a slyszalam ze na zgage pomaga mleko, ale nie wiem czy to prawda
My z TŻ obstawiamy, że urodzi się z czarnymi włoskami (po Tżcie)

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Jolka nie pamietam ile dałas za jeansy z granatowym pasem w H&M, ale teraz sa niby przecenione na 75 zl, na niektore ciuszki tez juz jest wyprzedaz

dużo 159zł

ale w zupełności mi stykną tylko te jedne bo i tak często chodzę w legginsach plus jeszcze mam spódniczki, sukienki i nie które spodnie z przed ciąży w które wchodzę

wogóle w legginsach mi najwygodniej a TŻ woli mnie w jeansach od zawsze...

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:20   #3976
Flowerbombka
Zadomowienie

Lenka ale fajnie...no nasz dzidź się póki co uspokaja jak tatuś przykłada rękę, ale mam nadzieję że już niedługo on tez poczuje.

Evcia śliczny brzuszek i super kapcie

A to moje dzisiejsze fotki...22 t i 4 d
I mały quiz - zgadnijcie czego nie widać na 2 zdjęciu, a powinno być widać?
Tak tak chodzi o stopy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1280900.jpg (41,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1280902.jpg (35,8 KB, 20 załadowań)
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:20   #3977
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Evvcia super fotki, szczególnie ta małe stópeczeki mi się podobają pod tym "balonikiem "

Powodzenia na kole

Zrobiłam porządki w szafce z butami....Nina mi pomagała i jak teraz wytłumaczyć 2 latce ,że ma ściągnąć kalosze , które w dodatku założyła prawy na lewy

Dobre, brawa dla malej!

A ja wlasnie ugotowalam zupe cebulowa z bialym winem i sie zamyslilam , mianowicie jak to jest z alkoholem w jedzeniu?
Niby wyparowywuje podczas gotowania, ale jednak postanowilam Was spytac - wie kots tak na 100% jak to jest?
Glupio byloby ubzdyngolonym na wizyte jechac
Nie no zartuje. az tyle tego wina nie ma
Ale jednak mam watpilowsci teraz...

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-15, 13:24   #3978
Flowerbombka
Zadomowienie

A co do spodni (jeansów) ciążowych to wczoraj rewelacyjne widziałam w Terranovie...szok, że tam takie spodnie....i to tylko za 79,90.
Stary 2011-12-15, 13:24   #3979
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co zauwazyłam to mysle ze u mnie ta woda sie nie gromadzi, narazie mam przestój z waga ,ale jak w 7 czy 8 miesiacu tak jak w 5 znowu skoczy 4-5 kg to juz nie bedzie tak fajnie. Mnie tak urzadzily pizza, czipsy, paluszki, ciastka ii jedzenie, jedzenie, wydawalo mi sie ze trzeba jesc i jesc, z reszta apetyt miałam w 5 miesiacu taki, ze non stop byłam glodna, teraz jest juz w miare ok

jak sie przed ta glukoza tak przeposzcze to chyba im tam padne musze sioe zaopatrzyc w porzadne sniadanko po.
Ja zaslablam po pierwszym pobraniu krwi, a glukoze pilam z takim apetytem ze az pielegniarka sie smiala ze mnie u nas to byl taki soczek pyszny, jak dla mnie wcale slodki ale ponoc dziewczyny sie krzywia, ja tam wypilam ze smakiem

Dziewczyny, ktoras z Was uzywa balsamu z Palmersa??? Bo wlasnie wyczytalam na jakims forum cudowne efekty kosmetykow z tej firmy na rozstepy - zwlaszcza swieze - ponoc ladnie wygladzaja, wybielaja i splycaja rozstepy. Dziewczyny byly zachwycone. Nie wiem ile w tym prawdy... a przyznam ze kusi ... chodzi konkretnie o Palmer's Cocoa Butter Formula Fragrance Free Lotion i serum z wyciagiem z rekina czy cos takiego
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:26   #3980
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
Ja zaslablam po pierwszym pobraniu krwi, a glukoze pilam z takim apetytem ze az pielegniarka sie smiala ze mnie u nas to byl taki soczek pyszny, jak dla mnie wcale slodki ale ponoc dziewczyny sie krzywia, ja tam wypilam ze smakiem
Ciekawa jestem czy w Polsce można gdzieś kupić taką smakową...muszę się rozejrzeć...
Stary 2011-12-15, 13:29   #3981
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawa jestem czy w Polsce można gdzieś kupić taką smakową...muszę się rozejrzeć...
Ja dostalam recepte, tutaj chyba juz tylko taka daja
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-15, 13:30   #3982
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Lenka ale fajnie...no nasz dzidź się póki co uspokaja jak tatuś przykłada rękę, ale mam nadzieję że już niedługo on tez poczuje.

Tak tak chodzi o stopy
Flowerbombka śliczny brzusio ja nawet nie wiem czy mi stopy widać czy nie bo nie sprawdzałam muszę zobaczyć

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-15, 13:32   #3983
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

Tak tak chodzi o stopy
sliczny brzuszek
Stary 2011-12-15, 13:33   #3984
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ktoras z Was uzywa balsamu z Palmersa??? Bo wlasnie wyczytalam na jakims forum cudowne efekty kosmetykow z tej firmy na rozstepy - zwlaszcza swieze - ponoc ladnie wygladzaja, wybielaja i splycaja rozstepy. Dziewczyny byly zachwycone. Nie wiem ile w tym prawdy... a przyznam ze kusi ... chodzi konkretnie o Palmer's Cocoa Butter Formula Fragrance Free Lotion i serum z wyciagiem z rekina czy cos takiego
Ja mam ten balsam. Co do działania to ciężko mi się wypowiedzieć bo stosowałam go na tyłek i uda a tam miałam już rozstępy. Niemniej zapach ma ładny. Teraz mam drugą butle ale na brzuch stosuję Mustelę
Stary 2011-12-15, 13:35   #3985
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Nikki ja na ból gardła brałam jakieś ziołowe tabletki do ssania (Propolki chyba) Wracaj do zdrówka! Poza tym Prenalen, ciepłe napoje z malinek, obyło się bez antybiotyków

Aguśka bardzo ładnie wyglądasz w nowej tuniczce!!!

Evvcia do twarzy Ci z dzieciątkiem

Dziewczyny!!!

Mój Mąż dostal wczoraj pierwszego kopniaka od Naszej

Dzidzi!)))

Trzymał rękę na brzuszku i oboje poczuliśmy Dzidkę
gratulacje
Cytat:
dziękuję i piękna tuniczka brzusio podkreślony elegancko. I kolorek

Daję Ci moc

Dziękuję i gratuluję jak mąż skomentował to uczucie?

Ja objadłam się kurczakiem po meksykańsku i już nic mi się nie chce...
Cytat:

Tak tak chodzi o stopy
sliczne macie brzuszki
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ja mam ten balsam. Co do działania to ciężko mi się wypowiedzieć bo stosowałam go na tyłek i uda a tam miałam już rozstępy. Niemniej zapach ma ładny. Teraz mam drugą butle ale na brzuch stosuję Mustelę
a jakos dziala na pupe?
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-15, 13:36   #3986
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

pokazywałam Wam kiedyś sukienke o tą http://allegro.pl/elegancka-sukienka...992195551.html i mam dylemat czy brać czy nie brać

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-15, 13:38   #3987
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
pokazywałam Wam kiedyś sukienke o tą http://allegro.pl/elegancka-sukienka...992195551.html i mam dylemat czy brać czy nie brać
śliczna jest ) Ja bym wzięła

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:39   #3988
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
śliczna jest ) Ja bym wzięła
tylko pytanie czy będzie dobra i czy dojdzie na czas
chciałabym ją raczej na Sylwestra bo na Święta już sobie kupiłam.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-15, 13:40   #3989
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dziekuje za komplementy
To jest bardzo budujace szczegolnie przy II ciazy
Bo jak patrze na Was, Wy jestescie takie szczuplutkie, ja w I ciazy tez jakos wygladalam, a teraz, szkoda slow, ale schudne, tylko boje sie ze za 3 m-ce to juz wogole na siebie nie spojrze.

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki. Chyba nie jest za ciekawie
Bilirubina - 1,27 (norma jest do 1) na ostatnim badaniu było 1,49 czyli spadło troche.
ALAT - 134 (norma do 32)
ASPAT - 82 (norma do 31) na poprzednim badaniu miałam 71 czyli wzrosło
GGTP - 10 (norma jest 9-39)
No ten alat i aspat masz wysoki to moze swiadczyc o tej cholestazie, ale najlepiej lekarz Ci powie. Kiedy masz wizyte?
Cytat:
sliczny brzus a kapciuszki slodkie
Cytat:

Tak tak chodzi o stopy
Oj tam jeszcze sobie poogladasz swoje stopki
Sliczny brzus
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:42   #3990
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

a jakos dziala na pupe?
Teraz mi trudno powiedzieć bo się rozrosłam i tyc rozstępów jakoś nie widac. Pewnie jak schudnę to się pojawią
Za to na cyckach (też nim smarowałam) widzę, że nowe się nie zrobiły. A cena balsamu bardzo przystępna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości