![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
do którego h&m warto się udać w Bytomiu?
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Toruń - Plaza
Byłam około 11tej, na szczęście ludzi malutko ![]() ![]() Żałuję tylko, że nie udało mi się dorwać więcej Avanti, miałam tylko dwie karty ![]()
![]() |
#2943 |
Raczkowanie
|
Byłam dziś po godzinie 9 w H&M w Galerii Krakowskiej. Było puściutko, ale w ciągu godziny zrobił się duży ruch. Oczywiście większość osób płaciło kartami z Avanti i nie było z tym najmniejszego problemu. Towar już poprzebierany, aczkolwiek zależy co kto szuka. Niektóre rzeczy są w pełnej rozmiarówce. Niestety część rzeczy o których pisałyście w ogóle nie widziałam. Marynarki są granatowe, różowe, szare i w paski. Czerwonych brak. Po przymierzeniu stwierdzam, że nie są takie szałowe jak myślałam, a przede wszystkim nie za taką cenę (myślę, że można coś znaleźć lepszego w tej cenie w innych sklepach). Przeczytałam Wasze wczorajsze historie o kontrolach i tajniakach i dziś specjalnie się przyglądnęłam sytuacji. Przy wejściu do przymierzalni stał sobie taki młodziutki chłopak, niepozorny, stwarzający pozory, że czeka na kogoś. Nic by w tym dziwnego nie było, gdyby nie fakt, że czekał tam ponad godzinę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to miało przyciągnąć ludzi że przyjda z jedna a kupia więcej ale co Polak to Polak hehehe ja sama swoje dzisiaj z rana zrealizowałam ![]() przede mną płacili kartami za mna płacili kartami...
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2946 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym sie bardziej do Avanti zwróciła niż do h&M W Lublinie dziki szał ![]() ![]() Kasjerka normalnie przyjeła karty na obu działach ( na dole TŻ kupował swetry za kilkanaście kart i ja na górze też za podobną ilość) czułam tylko wiercące spojrzenia na plecach ludzi stojących w kolejce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dystopia Czas edycji: 2011-12-15 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Rozeznanie
|
byłam z samego rana i było mało ludzi. Kupiłam apaszkę niebieską w kropki za 10 zł i rękawiczki za 10 zł także nic ciekawego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
We Wrocławiu (świdnicka i pasaż) także nie było problemu z kartami, obsługa była dobrze poinformowana, więc nie było żadnego zdziwienia. Jedna kasjerka chciała mi nawet oddać jedną z kart bo coś tam na niej zostało (chodziło o 0,10zł czy coś takiego)
![]() ![]() Miałam też przyjemność być obserwowana przez tajniaka, oglądając męskie paski byłam wciśnięta między dwie półki a na dodatek trochę tam stałam bo nie mogłam znaleźć właściwego rozmiary, koloru, modelu etc., nagle wepchnął się koło mnie koleś i mnie obczaja, niby ogląda jakieś rzeczy ale jakoś tak nienaturalnie się zachowywał. Jak sięgnęłam po telefon, żeby zadzwonić do TŻa po pomoc w dobraniu rozmiaru paska dla taty, to myślałam, że się na mnie rzuci i zaraz o coś oskarży (bo przecież włożyłam rękę do kieszeni ![]() ![]() ![]() Karty z Avanti skoro miałam to wykorzystałam więc na szczęście nie mam potrzeby na długo wchodzić do H&Mu.
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sytuacja w Łodzi? Mam 6 kart, jutro jadę coś kupic za nie, mam nadzieję, że nikt nie będzie mi robić problemu i patrzeć dziwnie... ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na Marszałkowskiej. Pan kasjer powiedział, że póki co rekordzistą jest pewne państwo, które miało 45 kart Awanti
![]()
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Kraków (Bonarka): też potwierdzam, że karty się łączą
![]()
#2953 |
Raczkowanie
|
ja też byłam na marszałkowskiej, ale TYLKO 12 miałam :P w porównaniu do tych państwa to mało :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
Ja wykorzystałam dziś 8 kart, kupując marynarkę/kurteczkę z rękawami z eko-skóry, chyba dopiero co weszła do sklepów, bo wcześniej jej nie widziałam, a jest boska
![]() Zostało mi 5 kart, które jeszcze może dziś wykorzystam ![]()
#2955 |
Raczkowanie
|
ja bylam dzisiaj w Galerii Bałtyckiej i płaciłam pięcioma kartami, sprzedawczyni była bardzo miła nawet powiedziała, że jak coś to można później zwracać w ciągu iluś tam dni, czyli wszystko normalnie
![]() ![]() ![]() oto jeden z moich zakupow http://www.hm.com/de/product/91588?article=91588-A zakietu niestety nie znlazlam na stronce zeby Wam pokazac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
ja w Galerii Bałtyckiej wykorzystałam 5 i doplacilam 20 zl bo wiecej kart nie mialam. Kupilam sliczna koszule jeansowa i piekny zakiet
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2958 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam dziś na Marszałkowskiej i rzeczywiście dragony wymiecione. Zostało trochę spodni, ze 2 czarne bluzy z kapturem, mini mini, kurteczki jeansowo-skórzane i sporo workerów. Futurystyczne koturny, które mnie interesowały też są... ktoś mi sprzed nosa sprzątnął ostatnią 40stkę ![]() ![]() Ale za to odłożyłam sobie płaszczyk z zipem wygrzebany cudem na wieszakach w przymierzalni. Co prawda 38, ale dobre i to. Żal trochę, że tak mało sztuk tej limitowanki ![]() BTW. widziałam właśnie na marszałkowskiej jeszcze jedną sukienkę w jelonki, rozmiar 34, cena 40 zł. Byłam koło 13. Powinna się szwędać gdzieś na piętrze.
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przed 1o to nawet ani jednej osoby w kolejce do przymierzalni nie było, wiem bo wtedy mierzyłam ja. potem przed 11 było dosłownie 4-5 osób w kolejkach. w kolejce do kasy staliśmy może jako 5 w kolejności...duuuużo więcej osób było w poniedziałek... może sie czepiam twojego posta, ale nie mogę przemilczeć jak ktoś robi szopkę z niczego ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
A ja jestem mega zadowolona
![]() Co prawda Marszalkowska i Nowy Swiat do dupy z rozmiarami ale juz Arkadia <333333 Kupilam piekna, szara "dresowa" marynarke z latami rozmiar 34 !!! za 60 zl (czyli za 16,5 ![]() I jeszcze wzielam koszulke z nowej kolekcji w delikatne paseczki za 39.99 ![]() Oddali mi 10 gr na kartę a bylo na profilu HM ze maja nie oddawac tylko obcinac karty ![]() W arkadii nie narzekali na karty, a na nowym swiecie troszke, bo im ni wchodzily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Bezkształtnie. Ale może to przez rozmiar ja nosze S/M a to L było sporawe - ale może to taki krój oversiz'owy Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() http://moda.allegro.pl/hm-prosta-mal...997067900.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. Wlasnie sprawdzilam i w Polsce te karty wazne sa tylko 2 lata ![]()
![]() |
#2965 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny z poznania - jakby któras wybierała sie na zakupy przed swietami do h&m mogłaby mi kupić te przecenione na 60 zł kozaki do kolana kolor obojętny, moga być i brązowe i czarne, ale lepiej brązowe - rozmiar 41? u mnie ich nie bylo dzis rano
![]() ![]()
#2966 |
Zakorzenienie
|
też płaciłam dziś kartami avanti - zero problemu, płaciłam 15 kartami
kupiłam marynarkę czarną (199zł) z satynowymi klapami, futrzaną kamizelkę (59.9) i granatowe tregginsy (39.9) chciałam kupić te przecenione kozaki na 60zł, ale jaką one mają cienką materiałową cholewkę! co najwyżej na jesień się nadają, na zimę kompletnie nie |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Dziwie sie naprawde, ze H&M pozwala na takie procedury w Polsce
![]() U nas nie ma ochrony ani tajniakow itp. Jedynie kilka razy do roku sie taki pojawia, ale nawet my pracownicy go nie znamy. Poza tym w przypadku aktywacji bramki nie mamy prawa przeszukiwac torebek klientow, jedynie siatki plastikowe z naszym towarem, by usunac klips zabezpieczajacy, a to tez klient musi wyciagnac rzeczy, my nie mozemy do nich siegac (jedynie za zezwoleniem klienta). Kradzieze sa duze, zwlaszcza, ze wiekszosc akcesorii i kosmetyki nie sa zabezpieczone.. raz do roku mamy inwentaryzacje i to so ogromne sumy, mylse, ze dla wielu niewyobrazalne! Ktos wspomnial, ze pracownicy nie sa obciazani kwota kradziezy - oczywiscie, ze nie, cala ekipa rocznie tyle nie zarabia, ile jest strat w filiali ![]()
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2970 |
Szara Eminencja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.