Miłośniczki H&M - część X - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 12:51   #2941
britnay
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M - część X

do którego h&m warto się udać w Bytomiu?
Stary 2011-12-15, 13:03   #2942
Martolek
Zakorzenienie

Toruń - Plaza

Byłam około 11tej, na szczęście ludzi malutko z tego co zauważyłam tylko ja płaciłam kartami. Nie było z tym żadnego problemu, Pani nie robiła żadnych min ani nic z tych rzeczy
Żałuję tylko, że nie udało mi się dorwać więcej Avanti, miałam tylko dwie karty

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:04   #2943
magarias
Raczkowanie

Byłam dziś po godzinie 9 w H&M w Galerii Krakowskiej. Było puściutko, ale w ciągu godziny zrobił się duży ruch. Oczywiście większość osób płaciło kartami z Avanti i nie było z tym najmniejszego problemu. Towar już poprzebierany, aczkolwiek zależy co kto szuka. Niektóre rzeczy są w pełnej rozmiarówce. Niestety część rzeczy o których pisałyście w ogóle nie widziałam. Marynarki są granatowe, różowe, szare i w paski. Czerwonych brak. Po przymierzeniu stwierdzam, że nie są takie szałowe jak myślałam, a przede wszystkim nie za taką cenę (myślę, że można coś znaleźć lepszego w tej cenie w innych sklepach). Przeczytałam Wasze wczorajsze historie o kontrolach i tajniakach i dziś specjalnie się przyglądnęłam sytuacji. Przy wejściu do przymierzalni stał sobie taki młodziutki chłopak, niepozorny, stwarzający pozory, że czeka na kogoś. Nic by w tym dziwnego nie było, gdyby nie fakt, że czekał tam ponad godzinę bacznie go obserwowałam. Chwile później czatował już w przymierzalni, też niby na kogoś czekając. TŻ mówił mi, że po każdym wchodził do przymierzalni. Jak byłam tak wcześnie, to przymierzalnie były czyściutkie, bez oderwanych metek i piszczałek na podłodze ale w późniejszych godzinach każda przymierzająca cokolwiek osoba może być podejrzaną (a przecież oderwanie się metki przy przymierzaniu to częsta sytuacja, a nawet kiedyś ta "stalowa i niezniszczalna" piszczałka oderwała mi się sama w czasie przymierzania spodni). Rzeczywiście można się czuć inwigilowanym. Dochodzi do sytuacji, że człowiekowi odechciewa się zakupów. Oglądała kiedys program o tajemniczych klientach i wiem, że to standard w większości sieciówek i podobno są nawet skuteczni, ale to nie dziwne skoro nim złapią prawdziwego złodzieja napsują krwi normalnym klientom. Uważam, ze jeśli już muszą być zatrudnieni, to przynajmniej niech to będą osoby profesjonalne, które nie będą wprowadzały nieprzyjemnej atmosfery.
magarias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:05   #2944
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A co się przejmujesz ty myślisz że żaden sprzedawca nie kupil avanti? Mnie to jajko obchodziło jak się kto popatrzył, okazja świetna więc korzystam i już
jasne sama dzisiaj słyszałam jak rozmawiali na kasie kto ile ma
to miało przyciągnąć ludzi że przyjda z jedna a kupia więcej ale co Polak to Polak hehehe ja sama swoje dzisiaj z rana zrealizowałam
przede mną płacili kartami za mna płacili kartami...
Stary 2011-12-15, 13:09   #2945
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
A co się przejmujesz ty myślisz że żaden sprzedawca nie kupil avanti? Mnie to jajko obchodziło jak się kto popatrzył, okazja świetna więc korzystam i już

Padłam
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:09   #2946
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Dziewczyny, są u was w sklepach jeszcze te sweterki? Ile kosztują? Zakupiłaby mi któraś rozmiar S?
U mnie ostatnia Lka została, mierzyłam go ale wyglądał na mnie dziwnie?

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
ja juz placilam kartami w rzeszowie ale mam problem-dwoch kart mi nieprzeczyta. probowala sprzedawczyni e wyskakuje blad i teraz niewiem co mam z tym zrobic.
niewidzi mi sie zmarnowac dwoch kart i 11zl. macie jakies rady co mogłabym z tym zróbic? :-(:-(

Ja bym sie bardziej do Avanti zwróciła niż do h&M

W Lublinie dziki szał Słychać tylko trzeszczenie wieszaków i zczytywanie kart z Avanti Byłam zaraz po 9 tłum ludzi, kolejki do przymierzalni.
Kasjerka normalnie przyjeła karty na obu działach ( na dole TŻ kupował swetry za kilkanaście kart i ja na górze też za podobną ilość) czułam tylko wiercące spojrzenia na plecach ludzi stojących w kolejce
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:12   #2947
dystopia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Toruń - Plaza

Byłam około 11tej, na szczęście ludzi malutko z tego co zauważyłam tylko ja płaciłam kartami. Nie było z tym żadnego problemu, Pani nie robiła żadnych min ani nic z tych rzeczy
Żałuję tylko, że nie udało mi się dorwać więcej Avanti, miałam tylko dwie karty
też byłam w plazie o 11 i płaciłam kartami :P wyprzedaż całkiem spoko, ale nic mi nie wpadło w oko, naprzymierzałam milion ciuchów, poważnie zastanawiałam się nad cekinową spódnicą, ale pewnie nigdy bym jej nie założyła. w końcu kupiłam zwykła czarną bluzkę, naszyjnik z czarnymi piórkami, pierścionek i szalik, czyli bzdety trochę

Edytowane przez dystopia
Czas edycji: 2011-12-15 o 13:17
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 13:21   #2948
Eva2
Rozeznanie

byłam z samego rana i było mało ludzi. Kupiłam apaszkę niebieską w kropki za 10 zł i rękawiczki za 10 zł także nic ciekawego
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:21   #2949
natk_a
Raczkowanie

We Wrocławiu (świdnicka i pasaż) także nie było problemu z kartami, obsługa była dobrze poinformowana, więc nie było żadnego zdziwienia. Jedna kasjerka chciała mi nawet oddać jedną z kart bo coś tam na niej zostało (chodziło o 0,10zł czy coś takiego) Co do zaopatrzenie to się nie wypowiem bo nawet nie rozglądałam się za niczym dla siebie, już od dawna H&M nie trafia w mój gust, ale pokupiłam co nieco dla rodziców

Miałam też przyjemność być obserwowana przez tajniaka, oglądając męskie paski byłam wciśnięta między dwie półki a na dodatek trochę tam stałam bo nie mogłam znaleźć właściwego rozmiary, koloru, modelu etc., nagle wepchnął się koło mnie koleś i mnie obczaja, niby ogląda jakieś rzeczy ale jakoś tak nienaturalnie się zachowywał. Jak sięgnęłam po telefon, żeby zadzwonić do TŻa po pomoc w dobraniu rozmiaru paska dla taty, to myślałam, że się na mnie rzuci i zaraz o coś oskarży (bo przecież włożyłam rękę do kieszeni). Po jakimś czasie jak się zorientował z mojej rozmowy, że nie zamierzam nic kraść tylko jestem kompletnym laikiem i po prostu nie umiem się zdecydować to się chamsko przepchnął koło mnie i sobie poszedł... Naprawdę nieprzyjemna sytuacja, gdyby jeszcze dłużej postał to bym mu zwróciła uwagę, że sobie wypraszam takie traktowanie klientów Poza tym śmiesznie to wygląda, 'chronią' rzeczy, które naprawdę są beznadziejnej jakości jakby to były co najmniej 'jedwabne szaty'
Karty z Avanti skoro miałam to wykorzystałam więc na szczęście nie mam potrzeby na długo wchodzić do H&Mu.

vivere senza rimipianti
natk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:28   #2950
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość
We Wrocławiu (świdnicka i pasaż) także nie było problemu z kartami, obsługa była dobrze poinformowana, więc nie było żadnego zdziwienia. Jedna kasjerka chciała mi nawet oddać jedną z kart bo coś tam na niej zostało (chodziło o 0,10zł czy coś takiego) Co do zaopatrzenie to się nie wypowiem bo nawet nie rozglądałam się za niczym dla siebie, już od dawna H&M nie trafia w mój gust, ale pokupiłam co nieco dla rodziców

Miałam też przyjemność być obserwowana przez tajniaka, oglądając męskie paski byłam wciśnięta między dwie półki a na dodatek trochę tam stałam bo nie mogłam znaleźć właściwego rozmiary, koloru, modelu etc., nagle wepchnął się koło mnie koleś i mnie obczaja, niby ogląda jakieś rzeczy ale jakoś tak nienaturalnie się zachowywał. Jak sięgnęłam po telefon, żeby zadzwonić do TŻa po pomoc w dobraniu rozmiaru paska dla taty, to myślałam, że się na mnie rzuci i zaraz o coś oskarży (bo przecież włożyłam rękę do kieszeni). Po jakimś czasie jak się zorientował z mojej rozmowy, że nie zamierzam nic kraść tylko jestem kompletnym laikiem i po prostu nie umiem się zdecydować to się chamsko przepchnął koło mnie i sobie poszedł... Naprawdę nieprzyjemna sytuacja, gdyby jeszcze dłużej postał to bym mu zwróciła uwagę, że sobie wypraszam takie traktowanie klientów Poza tym śmiesznie to wygląda, 'chronią' rzeczy, które naprawdę są beznadziejnej jakości jakby to były co najmniej 'jedwabne szaty'
Karty z Avanti skoro miałam to wykorzystałam więc na szczęście nie mam potrzeby na długo wchodzić do H&Mu.
Dokładnie, śmiech na sali. Z resztą jak ktoś chce ukraść, to ukradnie...
Jak sytuacja w Łodzi? Mam 6 kart, jutro jadę coś kupic za nie, mam nadzieję, że nikt nie będzie mi robić problemu i patrzeć dziwnie...

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:36   #2951
bluemm1989
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj na Marszałkowskiej. Pan kasjer powiedział, że póki co rekordzistą jest pewne państwo, które miało 45 kart Awanti Ciekawe, czy ktoś ich przebije.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 13:38   #2952
CharLizZie
Zakorzenienie

Kraków (Bonarka): też potwierdzam, że karty się łączą

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:42   #2953
freshpinacolada
Raczkowanie

ja też byłam na marszałkowskiej, ale TYLKO 12 miałam :P w porównaniu do tych państwa to mało :P
freshpinacolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:44   #2954
paulinalalala
Zadomowienie

Ja wykorzystałam dziś 8 kart, kupując marynarkę/kurteczkę z rękawami z eko-skóry, chyba dopiero co weszła do sklepów, bo wcześniej jej nie widziałam, a jest boska i do tego dwa czarne podkoszulki
Zostało mi 5 kart, które jeszcze może dziś wykorzystam

Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa.

paulinalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:48   #2955
sobek92
Raczkowanie

ja bylam dzisiaj w Galerii Bałtyckiej i płaciłam pięcioma kartami, sprzedawczyni była bardzo miła nawet powiedziała, że jak coś to można później zwracać w ciągu iluś tam dni, czyli wszystko normalnie Przede mną widziałam tylko jedną dziewczynę z kartami, ja sama miałam pięć kart. Kupiłam koszulę jeansową i żakiet,musiałam dopłacić 20 zl. Ale bez kart bym pewnie sobie żalowala na te cudeńka Ogólnie to duzo ludzi w kolejce, pelno z bielizna -a wszystko przez te wyprzedaze ale jestem bardzo zadowolona z zakupow, az by sie chcialo jeszcze kilka kart.

oto jeden z moich zakupow
http://www.hm.com/de/product/91588?article=91588-A

zakietu niestety nie znlazlam na stronce zeby Wam pokazac.
sobek92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:53   #2956
sobek92
Raczkowanie

ja w Galerii Bałtyckiej wykorzystałam 5 i doplacilam 20 zl bo wiecej kart nie mialam. Kupilam sliczna koszule jeansowa i piekny zakiet Sprzedawczyni byla bardzo mila, nawet powiadomila mnie o mozliwym zwrocie towaru jezeli w domu mi sie odwidzi Kolejki spore bo czynna tylko jedna kasa, ale to chyba ze wzgledu na wyprzedaze. Bo z kartami widzialam tylko jedna dziewczyne przede mna. Z zakupow jestem bardzo zadowolona) az by sie chcialo wiecej kart
sobek92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:56   #2957
ever-dream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
U mnie ostatnia Lka została, mierzyłam go ale wyglądał na mnie dziwnie?
Szkoda, że tylko L-ka Na allegro jest Mka, ale muszę mieć S. A czemu dziwnie wyglądał? Workowato?
Stary 2011-12-15, 14:01   #2958
misiaq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Zapomnij...

Ogólnie podobno kolekcję wywiało już pół godziny po otwarciu i jak znam życie, to wcale nie fanki kupiły tylko ludzie, którzy wyniuchali zysk i zobaczymy te ciuchy na allegro za podwójną cenę.
Ze złości kupiłam inne 'skórzane' leginsy, 60pln droższe

edit.
Tych białych i... ciemnych na ramiączka też ni widu ni słychu. Chociaż jedna biała mi się objawiła na wieszakach w przebieralni ale znów 34.
Widziałam też na szafach za kasą odłożony dla kogoś ten bordowy sweter z dziurami.
Ogólnie jeśli ktoś ma czas (ja nie) i cierpliwość (zdecydowanie nie) to warto przejrzeć każdusieńką rzecz w sklepie, która jest w kolorze kolekcji. Bo na przykład swoją białą z flagą znalazłam przechodząc obok rzeczy przecenionych. Ja trochę przejrzałam inne wieszaki ale ludzi było tyle, że dałam sobie spokój i wyszłam w sumie niepocieszona (te leginsy ). Biorąc pod uwagę, że jutro ruszają te karty to będzie jeszcze większy sajgon niż wczoraj.

Kolekcja jest na schodach prowadzących na poziom 1. Bardzo niewygodnie swoją droga.

A! I było trochę jeansowych kurtek ze 'skórzanymi' rękawami i te jeansowe mini, które chyba są bardzo mini mini... mini.

---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ----------

http://allegro.pl/dragon-tattoo-dzie...997615113.html jak mówiłam xD

Są też do licytacji za 100 jak ktoś chce ale już widać, że ludzie będą licytować ostro
Hehh, dzięki za info.

Byłam dziś na Marszałkowskiej i rzeczywiście dragony wymiecione. Zostało trochę spodni, ze 2 czarne bluzy z kapturem, mini mini, kurteczki jeansowo-skórzane i sporo workerów.

Futurystyczne koturny, które mnie interesowały też są... ktoś mi sprzed nosa sprzątnął ostatnią 40stkę . Pomacałam, przymierzyłam i stwierdziłam że wrócę po nie na końcu, głupia ja .

Ale za to odłożyłam sobie płaszczyk z zipem wygrzebany cudem na wieszakach w przymierzalni. Co prawda 38, ale dobre i to.

Żal trochę, że tak mało sztuk tej limitowanki

BTW. widziałam właśnie na marszałkowskiej jeszcze jedną sukienkę w jelonki, rozmiar 34, cena 40 zł. Byłam koło 13. Powinna się szwędać gdzieś na piętrze.
Stary 2011-12-15, 14:03   #2959
incapacitated
Raczkowanie

Cytat:
W Lublinie dziki szał Słychać tylko trzeszczenie wieszaków i zczytywanie kart z Avanti Byłam zaraz po 9 tłum ludzi, kolejki do przymierzalni.
Kasjerka normalnie przyjeła karty na obu działach ( na dole TŻ kupował swetry za kilkanaście kart i ja na górze też za podobną ilość) czułam tylko wiercące spojrzenia na plecach ludzi stojących w kolejce
bez obrazy ale - co ty wymyślasz? byłam z TŻ od razu po 9 i tłumów dzikich ani szału nie widzieliśmy... aż mi kopara opadła że tak mało ludzi, spokój i porządek bo spodziewaliśmy się dramatów... aż się zaczęłam zastanawiac czy to napewno od dzisiaj jest ta promocja na karty.
przed 1o to nawet ani jednej osoby w kolejce do przymierzalni nie było, wiem bo wtedy mierzyłam ja. potem przed 11 było dosłownie 4-5 osób w kolejkach. w kolejce do kasy staliśmy może jako 5 w kolejności...duuuużo więcej osób było w poniedziałek...

może sie czepiam twojego posta, ale nie mogę przemilczeć jak ktoś robi szopkę z niczego
incapacitated jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 14:03   #2960
exoexo
Raczkowanie

A ja jestem mega zadowolona)
Co prawda Marszalkowska i Nowy Swiat do dupy z rozmiarami ale juz Arkadia <333333 Kupilam piekna, szara "dresowa" marynarke z latami rozmiar 34 !!! za 60 zl (czyli za 16,5)

I jeszcze wzielam koszulke z nowej kolekcji w delikatne paseczki za 39.99 )

Oddali mi 10 gr na kartę a bylo na profilu HM ze maja nie oddawac tylko obcinac karty

W arkadii nie narzekali na karty, a na nowym swiecie troszke, bo im ni wchodzily
exoexo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 14:11   #2961
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Szkoda, że tylko L-ka Na allegro jest Mka, ale muszę mieć S. A czemu dziwnie wyglądał? Workowato?

Bezkształtnie. Ale może to przez rozmiar ja nosze S/M a to L było sporawe - ale może to taki krój oversiz'owy

Cytat:
Napisane przez incapacitated Pokaż wiadomość
bez obrazy ale - co ty wymyślasz? byłam z TŻ od razu po 9 i tłumów dzikich ani szału nie widzieliśmy... aż mi kopara opadła że tak mało ludzi, spokój i porządek bo spodziewaliśmy się dramatów... aż się zaczęłam zastanawiac czy to napewno od dzisiaj jest ta promocja na karty.
przed 1o to nawet ani jednej osoby w kolejce do przymierzalni nie było, wiem bo wtedy mierzyłam ja. potem przed 11 było dosłownie 4-5 osób w kolejkach. w kolejce do kasy staliśmy może jako 5 w kolejności...duuuużo więcej osób było w poniedziałek...

może sie czepiam twojego posta, ale nie mogę przemilczeć jak ktoś robi szopkę z niczego
Wyluzuj troszeczke... Nie wiem ja robie zakupy raczej wieczorem przed zamknięciem to wtedy dopiero ludzi nie ma - na dole do przymierzalni też troszeczkę trzeba było odstać
Stary 2011-12-15, 14:11   #2962
Fallen2000
Raczkowanie

Hej Czy miała któraś z Was tę sukienkę może?
http://moda.allegro.pl/hm-prosta-mal...997067900.html
Fallen2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 14:13   #2963
ki_sia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
no wlasnie raczej nie bo probowala wprowadzic recznie i pokazywalo blad:-( zrobie chyba skany kart u napisze maila do hm. moze cos zaradza bo nieuwazam zeby to bylo wporzadku jakby mi mialy pieniadze po prostu przepasc:-(
dziewczynie, która stała przede mną też jedna karta nie chciała zadziałać i bez problemu wpisali recznie
Stary 2011-12-15, 14:17   #2964
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zwrotu ktoś pytał ile jest ważna karta "wydawana przy zwrocie towaru" - 2 lata
Karty podarunkowe (tez te szare otrzymywane przy zwrocie bez paragonu lub po uplywie terminu) wazne sa 5 lat.

Edit. Wlasnie sprawdzilam i w Polsce te karty wazne sa tylko 2 lata W Niemczech 5 lat.
Stary 2011-12-15, 14:20   #2965
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dziewczyny z poznania - jakby któras wybierała sie na zakupy przed swietami do h&m mogłaby mi kupić te przecenione na 60 zł kozaki do kolana kolor obojętny, moga być i brązowe i czarne, ale lepiej brązowe - rozmiar 41? u mnie ich nie bylo dzis rano a teraz już nie mam jak sama szukac
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 14:23   #2966
_czarny_kot
Zakorzenienie

też płaciłam dziś kartami avanti - zero problemu, płaciłam 15 kartami
kupiłam marynarkę czarną (199zł) z satynowymi klapami, futrzaną kamizelkę (59.9) i granatowe tregginsy (39.9)

chciałam kupić te przecenione kozaki na 60zł, ale jaką one mają cienką materiałową cholewkę! co najwyżej na jesień się nadają, na zimę kompletnie nie
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 14:25   #2967
ever-dream
Wtajemniczenie

Cytat:
Bezkształtnie. Ale może to przez rozmiar ja nosze S/M a to L było sporawe - ale może to taki krój oversiz'owy
Ja widziałam S (żałuję, że wtedy nie kupiłam), nie przymierzałam, ale wyglądał dosyć ładnie. Trudno - pozostaje mi allegro. W każdym razie dziękuję
Stary 2011-12-15, 14:32   #2968
Moderna
Zakorzenienie

Dziwie sie naprawde, ze H&M pozwala na takie procedury w Polsce
U nas nie ma ochrony ani tajniakow itp. Jedynie kilka razy do roku sie taki pojawia, ale nawet my pracownicy go nie znamy.
Poza tym w przypadku aktywacji bramki nie mamy prawa przeszukiwac torebek klientow, jedynie siatki plastikowe z naszym towarem, by usunac klips zabezpieczajacy, a to tez klient musi wyciagnac rzeczy, my nie mozemy do nich siegac (jedynie za zezwoleniem klienta).

Kradzieze sa duze, zwlaszcza, ze wiekszosc akcesorii i kosmetyki nie sa zabezpieczone.. raz do roku mamy inwentaryzacje i to so ogromne sumy, mylse, ze dla wielu niewyobrazalne! Ktos wspomnial, ze pracownicy nie sa obciazani kwota kradziezy - oczywiscie, ze nie, cala ekipa rocznie tyle nie zarabia, ile jest strat w filiali
Stary 2011-12-15, 14:34   #2969
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ki_sia Pokaż wiadomość
dziewczynie, która stała przede mną też jedna karta nie chciała zadziałać i bez problemu wpisali recznie
mi właśnie próbowałą wpisać ręczni ale nie zadziałało przynajmniej jedną probowała.
Stary 2011-12-15, 14:38   #2970
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Ja widziałam S (żałuję, że wtedy nie kupiłam), nie przymierzałam, ale wyglądał dosyć ładnie. Trudno - pozostaje mi allegro. W każdym razie dziękuję

Mi też się podobał ale na wieszaku. Może będą jeszcze u Ciebie dostawy tych sweterków?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości