|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XXV
ale ja jestem ogaernieta;/..nie ma co:P
przedstwilam sie i wstawilam link ze zdjeciami teraz czeka na akceptacje amoglam wrzucic u siebie na profilu w galerii ale za pozno to zobaczylam:P |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Buah , fajny avatar masz
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Buah potem cykne fote i wstawie ale to wieczorem, z takiej serii ale nr 148 bardziej zloty http://sanctuaryofbeauty.blogspot.co...ng-nr-118.html
holograficzny to on nie jest, a mi babka powiedziala ze te holograficzne to stara seria i im nie schodzila dlatego nie ma, ale czy ona sie znala, czy tylko tak palnela to nie wiem
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2011-12-15 o 15:00 |
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
malineczka... sorry, ale nie przyjme twojego zaproszenia, bo mam w albumie swoje zdjecia, a w ogole cie nie znamy
|
|
|
|
#126 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hahah
Ty też masz fajny swoj mam juz od kilku dni ![]() Cytat:
cos innego
|
|
|
|
|
#127 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a tak w ogole wczoraj widzialam jak Tzta mama zamawiala 'charmsy' na allegro, wiec postanowilam sobie tez zamowic i wybralam takie jak na pierwszym zdjeciu +granatowy rzemyk
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
ja imprezowalam w LO porzadnie buahah az za bardzo a teraz to mam lenia
wole z TZ winka sie napisc i poogladac jakis film ![]() ja mialam srebrne charmsy jakis czas temu, prawie cala bransoletke mialam juz ale mi sie znudzily na obrone dostalam od TZ zlota bransoletke z charmsem i tak teraz ja nosze caly czas
AG Edytowane przez princesska23 Czas edycji: 2011-12-15 o 15:16 |
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słyszałam, że podobno na jakość tuszu i efekt na oczach nie ma wpływu sam tusz tylko szczoteczka i moja kolezanka wpadła na pomysl, że kupuje najtansze tusze za 7-8zł, a szczoteczke bierze z jakiegos lepszego, który jej słuzyl i niby efekt jest taki sam jak po tym drozszym
|
|
#130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta kolekcja moze faktycznie stara. ja sie nie pytalam tej w magnolii. spytalam tylko czy ma, ona, ze nie.. to dziekuje i poszlam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dziś zrobiłam sobie dobrze i pojechałam na zakupy, jak weszłam do Mohito to wyszłam spłukana calkowicie, a jeszcze kupa rzeczy mi sie podobała. I znalazłam tam sukienke, która stykła by mi na sylwka, ale kurde musze to przemyslec bo dwie wiszą w szafie a okazji mało. No i cena była 119 zł wiec też nie za przyjemna. Najwyzej podskocze po nią we wtorek. |
|
|
|
#133 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
jasne http://allegro.pl/komplet-charms-5-z...977638522.html http://allegro.pl/bransoletka-rzemyk...995342331.html |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stosowała któraś z Was ten olejek https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 do wlosow?
|
|
#135 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a nawet teraz mam go na wlosach mysle ze warto sprobowac
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
co do charmsów ja miałam na nie fazę, kupiła sobie bransoletkę srebrna i dwa charmsy , potem trzeciego dostałam na urodziny, poniosłam z miesiąc i mi sie znudziło i leży i sie kurzy :/
Star kupiłam ten glyco , powiedz mi jak ty go stosujesz ? codziennie i na ile czasu ? Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-12-15 o 15:27 |
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam srebrną bransoletkę z charmsami i bym sobie coś dobrała , ale nie wiem które
|
|
|
#138 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
mi juz sie znudziło. Choć ja generalnie nie nosze za dużo biżuterii i raczej sporadycznie
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam aukcje do obserwowanych i już
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-12-15 o 15:35 |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłam w mojej osiedlowej drogerii, a tam odżywki wibo które w rossmannie są chyba po 7zł, kosztowały 3.90zł
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja to jak zalozylam te charmsy to z nimi chodze caly czas, kapie sie, na solarium nawet chodze tak samo lancuszek kolczykow tez prawie nie zdejmuje tyle co zegarek i pierscionek sciagam
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
princ kupiłam sobie spódniczke, dwa sweterki i koszule. Podobały mi się ogólnie jeszcze dwie sukienki, z cztery sweterki i pare innych drobiazgów
uwielbiam normalnie ten sklep |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
ortodontka chce mi policzyć 3 tysiące za aparat z niewidocznymi zamkami, czy to nie za dużo?
myślałam,że 2500 a nie 3000 . Siwa wiem,że masz i Mon
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Star moim zdaniem to nie duzo . Ja płaciłam po 1800 za jedną część, czyli 3600 za obydwie. A mam zwykły metalowy. No ale to było dwa lata temu, nie wiem jak teraz stoją. Choć ogólnie wtedy w P-ń najtańszy jaki znalazłam był po 1650, ale wolałam dopłacić ( za zwykły metal) bo miałam tego orto z polecenia wiec wiedziała, że raczej nie spartaczy. Plus płace 100 zł za wizyte co miesiąc i renetencyjny mnie wyniesie 300 zł
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie zależy też od materiału bo jest kilka rodzai aparatów kosmetycznych ,szafirowe chyba najdroższe , u mnie łuk Szafiru kosztuje 2000 zł . Za metal ja płaciłam 1500 i 1400 zł , wizyta 80 zł .
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie właśnie 100 zl wziela za pobranie odcisków, 100 zł za wizytę co miesiąc , retencyjny 400 zł, + jeden łuk aparatu 3 tysiące, myślę,że to dużo bo patrząc na wiekszosc ofert ortodonów w szczecinie mają jeden łuk po 2500 tysiąca. Jeden łuk metalowego kosztuje 1600 zł u niej ale raczej wezmę droższy bo nie chce straszyć przez dwa lata :/ czułam się źle w metalowym aparacie - bo miałam już kiedyś.
ja tylko na górę zakładam
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-12-15 o 17:46 |
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem tak wejde, ale to to samo co house, a jakosc housowych rzeczy lezy i kwiczy, wiec sobie darowalam. ale skoro mowicie, ze tam taki szal, to sie przejde obczaic co maja ciekawego ale to po nastepnej wyplacie ja to tylko bershka, osstatnio kupilam 2 rzeczy w reserved, czasem cos w tally ... raczej sie ograniczam do paru sklepow
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz żeby Ci później nie wyskoczyła jeszcze z tym , że musisz założyć aparat na dolne zęby bo jak się górne przesuną to może powiedzieć , że to jest konieczne , żeby Ci się dobrze nachodziła góra na dół . Przemyśl sobie jeszcze . ale po cenach widzę , że na prawdę sobie liczy za to wszystko sporo . u mnie było tak - wyciski 50 , rtg 50 , aparat juz pisałam i wyzyty , później nie mam retencji po ściągnięciu tylko przeźroczyste szyny 300 zł za dwie w tym ściągnięcie aparatu .
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-12-15 o 17:51 |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jej powiedziałam,że na dolne nie ma mowy bo mam w miare proste i szkoda pieniędzy nic nie mówiła więc myślę,że ok.Powiedziała,że mam do złączenia diastemę, kły do wsunięcia, i jedynki troche do wsunięcia więc ok 2 lat - no to pewnie też zalezy jak moje zeby na to zareagują. Będę do niej dzisiaj jeszcze dzwonic rozmawiać o tej cenie bo jak dla mnie jest z kosmosu bo to nie jest nie wiadomo co zeby placic 500 zl wiecej niz w innych klinikach. ona mówiła że to jakiś porcelanowy czy jaki ch*j no ale patrzalam po innych ortodontach i wlasnie te porcelany były po 2500 zł maxymalnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.