|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Cytat:
a fryzik...w sumie podobny jak miałam, tylko ciut jaśniejsze, bardziej perłowe i krótsze 3 cm jak zrobię jakąś fotkę to się pochwalę
|
|
#3452 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Ania no chodź na sumo... powalczymy w pieluchach
![]() Ewa ale pomyśl jak przyjemnie by sie chodziło na takie korepetycje... rozmarzyłam się ![]() perłowe? jestem bardzo ciekawa i czekam na zdj ;> Agata fizyka to zło!!!
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh, ale przynajmiej fizyka miałaby jakiś jeden przyjemny aspekta tak w sumie to przydałby ci się teraz jakiś ciachokorepetytor wiecie co, podziwiam ludzi, którzy idą na studia na fizykę, co ich w tym fascynuje
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3456 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa
co prawda mój szwagier jest bdb z fizyki, więc ewentualnie jego będę prosić... ale szwagier to szwagier :Pna fizykę to już muszą iść jacyś pasjonaci. w gimnazjum miałam kolegę, który ciągle mówił o fizyce - same szóstki z fizyki, mama nauczycielka fizyki... w genach jakoś zaprogramowane. poszedł do liceum na rozszerzenie z fizy oczywiście ![]() Ania okok, stoi. z tym że nie mam aktualnie gitary
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-12-14 o 21:15 |
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, oj tam...
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
a szwgra to Ty zostaw w spokoju
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
ty no szwagier nie najgorszy, drugi też niczego sobie ...
![]() a tak w ogóle to próbowała któraś z Was wziąć udział w tym konkursie Wella? bo ja nie mogę znaleźć trzeciej różnicy
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
nie przesadzajmy, kocham moich szwagrów miłością braterską
![]() ![]() ![]() okna muszę jutro pomyć w całym domu
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pożyczę Ci swoją ![]() Gitary są niesamowite
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uciekam, muszę pozmywać po obiedzie bo jutro nie będę miała w czym zrobić
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Ania są są
umiesz na jakiejś grać?Ewa umyję tylko od wewnątrz albo sie ciepło ubiorę i jużpo obiedzie mówisz? no to dobranoc ja też uciekam, wiec kolorowych snow karaluchy pod poduchy wszyssstkim ;-)
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Na elektryku i akustyku
![]() Dobranoc do jutra ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A co do tego konkursu to ja znalazłam wszystkie, ale danych nie daję
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co tam słychać? Ja dziś planuję polowanie na ten lakier ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qkjPRm1pZvU
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
czasami są naprawdę fajne oferty
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
a pokąd już masz włosy? ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- miłego dnia życzę dziewczyny .
|
|
|
#3469 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
Co tam u was??? ![]() Dzisiaj już czwartek Odliczanie do soboty czas zacząć ![]() Jeszcze tylko jutro i WOLNE Nie wiem jak u was, ale u mnie jest zimno;/ Nie ma słońca ![]() Wczoraj cały dzień padał deszcz i strasznie wiał wiatr. ehhh w ogóle to mam ciche dni z R . Ale szkoda o tym pisać. Cieszmy się zbliżającym weekendem ![]() Macie już plany? ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Ania fajny lakier, akurat na karnawał
![]() u mnie dobrze, a co u Ciebie słychać? gdzie na te zakupy sie wybierasz? u siebie czy może do Białego wbijasz? Sylwia Tobie też miłego dnia ;*Patrycja co się dzieje z R? ja mu dam ![]() a co do weekendu to w sobotę pojeżdżę z przyjaciółką po galeriach... muszę znaleźć prezent dla koleżanki (wigilia klasowa i każdy robi dla wylosowanej osoby upominek) no i przy okazji podejrze co się przyjaciółce podoba i będę miała 2 prezenty z głowy ![]() a Ty jakie masz plany? bo jesteś tak mega podekscytowana tym weekendem :P
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudowny ten lakier jest
![]() Hah, do białego może kieeedyś wpadnę to na pizze pójdziemy ![]() ![]() jak w ogóle będzie okazja ![]() Tak o zobaczę co w sklepach jest, może coś się trafi, ale wybredna jestem strasznie xd 5 z fizyki dostałam, jednak podniosłam się troche, myślałam, że będzie gorzej ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
no to zapraszam, w Białym dużo smacznego jedzenia haha i tuczącego
![]() 5 z fizyki? nie odzywaj sie do mnie! ![]() ja też nie przepadam za tymi loteriami... ciężko trafić w gust, tymbardziej że tych ludzi dość krótko znam. na szczęście mi trafiła się strasznie sympatyczna dziewczyna więc o tyle lepiej
|
|
#3473 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia miłego dnia
![]() Dominika szkoda o tym pisać. Ja na pewno się pierwsza nie odezwę. To jego wina, więc niech przeprosi i zadzwoni. Wigilia klasowa? Pamietam . Nie lubię właśnie tego, że trzeba kupować coś dla innych. Pamietam, że zawsze trafiałam na kogoś z kim nie rozmawiałam zbyt często albo się z tą osobą nie lubiałam. I wtedy nie wiadomo co tej osobie kupić. W weekend zacznę przygotowania do świąt Już w pokoju mam choineczkę taką malutką. Mikołaja na podgrzewacz ( takie malutki świeczki), dwie malutkie maskotki świąteczne. Już wyciągnęłam ozdoby. Zanim wszystko zrobię to muszę zrobić porządek ![]() Zamierzam też odpocząć a później idę na babski wieczór Aniu gratuluję 5
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo tuczącego to odpadam
Coś się wymyśli ![]() ![]() ![]() a ona wie o tym, że Ci się trafiła czy dopiero się dowie? ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;31067697]Sylwia miłego dnia ![]() Dominika szkoda o tym pisać. Ja na pewno się pierwsza nie odezwę. To jego wina, więc niech przeprosi i zadzwoni. Wigilia klasowa? Pamietam . Nie lubię właśnie tego, że trzeba kupować coś dla innych. Pamietam, że zawsze trafiałam na kogoś z kim nie rozmawiałam zbyt często albo się z tą osobą nie lubiałam. I wtedy nie wiadomo co tej osobie kupić. W weekend zacznę przygotowania do świąt Już w pokoju mam choineczkę taką malutką. Mikołaja na podgrzewacz ( takie malutki świeczki), dwie malutkie maskotki świąteczne. Już wyciągnęłam ozdoby. Zanim wszystko zrobię to muszę zrobić porządek ![]() Zamierzam też odpocząć a później idę na babski wieczór Aniu gratuluję 5 [/QUOTE]Co się stało mów szybko! ![]() The same here ![]() Ja w tym roku nie stawiam choinki- 3 koty, w zeszłym roku ~10 zbitych bombek, przy dwóch dziękuję za armageddon ![]()
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja
jaka złośnica! no właśnie, to jest I klasa i zupełnie obcy ludzie - później się boję, że prezent się nie spodobał i takie tam... ooo no to ciekawie się zapowiada. ja choinkę ubieram dopiero w Wigilię, tzn. przed kolacją mmm jak pomyślę o tym zapachu to wymiękam haha bo mam zawsze żywą ;] z tym, że jak zaczyna sie sypać to koszmar sprzątać te igły ciągle...czujecie, że za tydzień święta? bo ja jeszcze jakoś nie bardzo ![]() Ania chyba wie. miała byc tajemnica, ale wszyscy się wygadali. wiesz jak to jest więc każdy się orientuje kto komu robi loltoż Ty chuda jesteś! sie upasiemy i pójdziemy na stadion miejski pobiegać
|
|
#3476 |
|
Konto usunięte
|
Aniu nie będę na forum tego pisać. Bo każdy może to przeczytać
![]() Zobaczymy jak to będzie. Gdy poczuję potrzebę to napiszę w klubie Wiesz nigdy nie słyszałam by ktoś takie głupoty gadał a na pewno nie On ![]() To faktycznie miałaś trochę sprzątania po kotach ![]() Dominika ja czuję już święta ![]() Tylko czekam na śnieg Kiedy on spadnie? ![]() Wiesz ja w pokoju mam taką malutką sztuczną choineczkę ![]() A dużą ubieram w przyszłym tygodniu ![]() Tak te igły są koszmarne. Ciągle je trzeba sprzątać. Co do R. Nie odzywamy się do siebie od wczoraj. O 21 zadzwonił. Gadał głupoty. Pogadaliśmy chwilę. Raczej on mówił. Na koniec powiedziałam, żeby zadzwonił jak mu rozum wróci i rozłączyłam się. |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
ja od jutra zaczynam wchodzić w klimat świąteczny. włączę sobie piosenki świąteczne i w ogóle, w sobotę poszukam prezentów - może się jakoś wkręcę
![]() oj no to krótko, na pewno się odezwie. ah ci faceci. zobaczysz, zaraz za Tobą zatęskni ![]() boję się. muszę usmażyć kotlety z kurczaka, biedna kuchnia ![]() i dziś "Titanic" w TV
|
|
#3478 |
|
Konto usunięte
|
Dominika Ja już w klimacie świątecznym jestem od września
![]() Mam na laptopie piosenki świąteczne ![]() Ja prezenty już mam ![]() Zobaczymy. Niby krótko. Faceci ![]() Chyba dołączę jednak do Twojego feministycznego klubu ![]() Kotlety łatwo się smaży ![]() Dasz radę i kuchnia nie spłonie ![]() Mam taką nadzieję hehe ![]() "Titanic" dzisiaj? na którym?
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-12-15 o 13:06 |
|
|
|
#3479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hah, no tak, zawsze ktoś wypali ![]() Jaka chuda, dziś zdołowało mnie to, że przy kupowaniu spodni musiałam wziąć 5 czy 6 rozmiarów większe tragedia, mam 164/56 Ja chce 170/55 ![]() taaa, pobiegamy, ide na to ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;31068657]Aniu nie będę na forum tego pisać. Bo każdy może to przeczytać ![]() Zobaczymy jak to będzie. Gdy poczuję potrzebę to napiszę w klubie Wiesz nigdy nie słyszałam by ktoś takie głupoty gadał a na pewno nie On ![]() To faktycznie miałaś trochę sprzątania po kotach ![]() Dominika ja czuję już święta ![]() Tylko czekam na śnieg Kiedy on spadnie? ![]() Wiesz ja w pokoju mam taką malutką sztuczną choineczkę ![]() A dużą ubieram w przyszłym tygodniu ![]() Tak te igły są koszmarne. Ciągle je trzeba sprzątać. Co do R. Nie odzywamy się do siebie od wczoraj. O 21 zadzwonił. Gadał głupoty. Pogadaliśmy chwilę. Raczej on mówił. Na koniec powiedziałam, żeby zadzwonił jak mu rozum wróci i rozłączyłam się.[/QUOTE] Rozumiem Mogę się jedynie domyślać co mówił.... na trzeźwo? Noo, po kotach było sprzątani ![]() ale popłynęłam dziś ![]() Cytat:
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja
ooo coś ciekawego znalazłaś? (prezenty) udały mi się kotlety! zwycięstwo! ja jestem taka sierota w kuchni że szok. kotlety zawsze wydają się usmażone, a w środku surowe mięso i tak. nie wiem jak ja to robię -.- no ale w każdym bądź razie dziś są pyyyszne. mała zjadła aż 3, a są dość duże i sama nie mogę się najeść ![]() tak, na Polsacie o 21:00 Ania 5 rozmiarów większe? jak to? ja mam 170 cm i wcale nie fajnie mieć tyle wzrostu. dużo chłopaków z mojego rocznika jest takich ok. 175-178 i jak włożę szpilki to jestem wyższa -.- taką sytuację miałam np. na balu gimnazjalnym :P a z kolei jedna laska w mojej klasie ma 182 to już w ogóle beznadzieja ![]() coś kupiłaś?
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-12-15 o 15:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

?
jak tak dalej pojdzie to będę miała zagrożenie

umiesz na jakiejś grać?
a czego szukasz?

dziękuję za armageddon