|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Gucia pisała o tortellini a nie o tortilli
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
madzia albo suche na makaronach albo ugotowane wlodoce
![]() biedornka duza nie jest wiec pewnie nie ma jak pomylic![]() ![]() ![]() jem wlasnie czekolade ![]() milka - trufla z migdalami. szałowa!!!!!!!!!!! ps. zuzka sie rozebrala
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Mona Kliwia ja je gotuję i jem z sosem serowym z gorgonzoli albo lazura. Ale robiłam też zapiekane z przepisów na opakowaniu. Dzisiaj akurat tortellini z suszonymi pomidorami zapiekłam z brokułami. Dla mnie rewelacja
![]() Mona jak Ci sałatka z suchych zasmakowała, to spróbuj przepis Martuchy z mandarynkami z puszki. Dla mnie rewelacja! Kasiaher szkoda, że nie ma nic tańszego. A te co np Mona pokazała nie pasują? Powodzenia jutro! India mnie się coś takiego zdarza, ale z pojedynczymi włoskami i wtedy je rozdrapuje, ale nigdy mnie nie swędzą... ja tej nivei używam po depilatorze, bo łagodzi fajnie A co do pillingu to ja używam tego http://apteka.we-dwoje.pl/peeling;dr...t,k340,p2.html gruboziarnistego. Niby jest tylko do twarzy, ale ja używam do całego ciała
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze jestem nieprzytomna. Połozyłam na chwilę się na kanapie o 15 i po 17 mąż mnie tel. obudził.
aa to w takim razie Gucia suche czy z lodówki?? |
|
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w sobotę wybieramy się na zakupy, mam nadzieje, że dokupimy resztę ![]() Cytat:
te z lodówkia w tortillach to mój mąż szaleje. Robi ze szpinakiem albo z mięskiem mielonym. wróciła ze spaceru, to się przebiera, a co!
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
gucia, a gdzie tam
nie byla na spacerze, no w sumie zwiedzanie mieszkania sasiadki mozna zaliczyc do wycieczki hahahahahhaa jak robisz sos z gorgonzoli? bo jeszcze nie jadlam
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia aaa z lodówki super, musze poszukać. BO ja te suche jadłam i nie widziałam właśnie takich z pomidrokami suszonymi. Tylko z ricottą, szpinakiem, serem, grzybkami i chyba mięskiem.
|
|
|
|
#2438 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no bo są fajne ale na minutę zabawy bo ile można się nimi bawić.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w ksiązkach o Boasi sie zakochuje są rewelacyjne ciesze się że pasiasty dzień się udał wiec tez startujecie w konkursie? my wigilie mamy w srode wszystkie dzieci i nauczyciele etc na holu mamy miec obiad wigilijny koledy etc ![]() zobaczymy jak to wyjdzie ![]() a ja przyszłam dziś do pracy i pani dyr mi mówi - pani Marto ma pani jutro urlop,a ja do niej nie jutro tylko w piątek za tydzień a ona nie nie nie bo jutro, a ja tak? a ona tak no i dostałąm urlop (mam jeszcze 11 dni do wykorzystania do końca roku) bo jest bardzo mało dzieci, no i jak będzie miało dzieci w przyszłym tygodniu też to oprócz jutra dostanę piątek przed wigilią no i między świetami a sylwestrem ;Dciesze się bo chcemy we wtorek po świętach jechać do Rybulki.. i kroi się wycieczka do krakowa...
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Marta fajnie z tym urlopem, ale nie wiem dlaczego myślałam, że tak czy siak bierzesz w okresie po świątecznym. U nas piatek przed świętami jest wolny ale po świętach te 4 mamy mieć dyżury. Więc na jeden dzień będzie trzeba przyjść. Choc coś czuję, ze dzieci nie będzie
|
|
|
|
#2440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sos z gorgonzoli: wrzucam na patelnie gorgonzolę, albo lazura i jak się rozpuści to dodaję łyżkę jogurtu naturalnego albo śmietany i przyprawiam pieprzem i już ![]() Cytat:
![]() ![]() Sprzedam to mężowi ![]() Fajny pomysł z tą wspólną wigilią rewelacja! No i czas między świętami zapowiada się aktywnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
gucia, a ile tej gorgonzoli?
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, ja jestem maniaczką... ale tak z połowę tego opakowania
|
#2443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() podziel się Cytat:
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńka a czym to farbowanie włosów ma zaszkodzić? Przecież Ty jej nie będziesz jadła, tylko będziesz ją miała na włosach. Jedno co to zapach Cie może zemdlić, no ale możesz użyć farby bez amoniaku
|
#2445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo jak się ktoś rozchoruje etc to mogę nie mieć, ale dyra też woli mi dać teraz niż potem jak będzie dużo dzieci więc luz ![]() Cytat:
moj tata tak do nas mówił jak coś nam nie poszło etc ![]() pomysł z wigilią rewelacyjny wszyscy w odświętnych strojach jedzenie opłatek ![]() będzie super ![]() a czas między świętami bardzooo zresztą położę Pata to napisze ci sms ![]() Cytat:
jak to mawia mój gin "szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko" "zadbasz o siebie to humor się poprawi więc.." ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- uwaga właśnie miałam kolede, napisali że będą koło 16.30 więc urwałam się z pracy a byli o 18 był proboszcz pogadał chwile tak sympatycznie miło i jak mu dałam koperte (w której notabene było mało ale na więcej mnie nie stać) to nie chciał, nawet jej do ręki nie wziął i powiedział że nam bardziej potrzebne niż im ![]() ooo
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Marta to trzymam kciuki.
Gucia ale Marta napisała, ze jak będzie mało dzieci to dostanie, a ja coś sobie do głowy wbiłam, ze już ma na bank te wolne w tych dniach, bo kiedyś coś pisała. śliweńko jakos dziś wyjątkowo zmęczona chodziłam. Dawno już w dzień nie spałam. |
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nóż widelec na dyżur zapisze się dużo dzieci, za rodzicami nie trafisz część serio pracuje i musi oddać a część nie ale chce odpocząc.. zobaczymy, jestem pierwsza w kolejce więc jeśli nikt nie wezmie l4 to raczej tak bo wątpie żeby wszystkie dzieci przyszły
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
ja farbuje jedną farbą to śmierdzi ona, a mdłości teraz są dalej a nasilają się na zapach mięsa ;(
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma rady, musisz miejsce znaleźć
![]() Cytat:
A ja się cieszę, że mam taką fajna imienniczkę książkową Bo niestety dość rzadko występuje to imię w bajkach czy opowiadaniach. Powinnam być gościem honorowym na każdym balu pasiastych w moim przedszkolu![]() Zazdraszczam urlopu, my jutro młyn mamy- wigilię z rodzicami właśnie. Ale jak to przeżyję to już z górki-tylko w przyszłym tygodniu w środę wigilia klasowa zostanie i spotkanie z Gwiazdorkiem, no jeszcze powitanie zimy-ale to już tak bardziej lajtowo |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
gucia to wyprobuje
![]() ale to po swietach ![]() ![]() a u mamusi na obiad w niedziele bede jadla placki powegiersku ![]()
|
|
|
|
#2452 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok 2 miesiące nie mogłam na mięso patrzeć a później napał na słodkie ![]() 1,5h przywieszałam nową firanę w kuchni ![]() mojemu dziecku poprawił sie apetyt i spanko ale
|
|
|
|
|
#2455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki kochana jutro mamy wizytę na 13:20 oceni, zaczniemy leczenie i jak uda się wyleczyć ropę w oku to na zabieg skieruje Cytat:
no lepiej lepiej, mimo że się obawiam tego zabiegu, ale nie chcę by więcej się męczyła dziękuję Cytat:
Cytat:
no Cytat:
3mam no biedna biedna
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
halo
ja tak na szybko caly dzien nie miala neta Bylismy z Tomciem na balu pasiastych u mamy w przedszkolu-fajnie bylo.Potem zakupy w tesco-kupilam sobie fajna kiece w groszki-uwaga za 22zl! przeceniona z 76! i dwa staniki za 25zl,juz kiedys tam kupowalam i bylam zadowolona z jakosci. na razie zmykam na film z tz potem dokoncze nadrabianie |
|
|
|
#2457 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za urlop! Takie wyprawy - do Rybulki, do Krakowa...czemu ja nie mieszkam bliżej? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla księdza! Każdy powinien taki być.U nas w tamtym roku jak była kolęda, to akurat się trafiło, że była u mnie koleżanka, więc przed domem stały 3 auta. Ksiądz na to "od razu widać którym parafianom się powodzi, ponoć jesteście najbogatsi na tej ulicy - remonty porobione, 3 auta przed domem..." ![]() Cytat:
Polecam! Ja tych gruboziarnistych jeszcze nie miałam, ale te małe uwielbiam, pachną tak, że mam ochotę wcisnąć sobie je do buzi Aktualnie u mnie teraz stoi czarna porzeczka, truskawka i gruszka ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Idę obciąć mężowi głowę....yyyy włosy znaczy się
|
||||||||
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarny i biały, 2 szt za 29.90 ![]() bo 50% na staniki jest
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
ktosiu - zrobie fotki i pokaze potem. A ty mezusiowi ucha nie utnij
![]() moj cwany maz nawet ostatnio kupil nowa maszynke do obcinania wlosow zeby go obcinac(obcinam go od dawna,ale teraz mysli ze mi tym radosc zrobil haha)aaa kupilam jeszcze tz prezent na urodziny ktore ma 4stycznia-a na dodatek takie fajne okragle kupilam dwie koszule bialo fioletowe z krawatemi juz kombinuje menu i jakies niespodzianki na impreze urodzinowa-chce mu zalatwic fontanne czekoladowa ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() wzielam nawet nie mierzylam, teraz zalozylami sa spoko |
|
|
|
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam !!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Cytat:
czyzby wrozylo to dziewczynke? ![]() dobre nowiny z Olenka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja 4go mam wizyte pewnie dowiemy sie co dzidzia ma miedzy nogami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

O których tortlillach mówisz, możesz pokazać jakiś link bo brzmią smacznie.

jedyne co lekarka mnie wkurzyla bo pytala czy byl pijany w pracy 

podziel się

dzięki kochana