Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 18:08   #811
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Tak, już mi Mju doniosła, że uznałyście marynarki za beznadziejne, ja kupiłam właśnie tę bez talii
[..]
Dziewczyny, a gdzie można dostać fajne, niedrogie piżamy? Takie z długimi spodniami, na luzie Może widziała któraś jakieś wyprzedaże czy coś? Potrzebuję na już
może Tobie przypasowały, ja wyglądałam w nich jak dres, wszystkie moje krągłości ukrywała (ale kupiłam swetrotunikę i spodnie)

piżamy może gdzieś na Tandecie po prostu?

ja się zastanawiam, co mogę jeszcze kupić babci. wiem, że herbaty to trafiony prezent, ale nie chcę się powtarzać 3 rok z rzędu kapcie, takie zakopiańskie, dostała w zeszłym roku, ale już jej się rozwalają, więc nie wiem, kupować kolejne? albo może coś do domu/do kuchni? aha, od mamy dostanie kosmetyki do pielęgnacji dłoni

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-12-15 o 18:09
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:10   #812
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Nie no, jakbym widziala obładowana siatami kobiete/ faceta i to jeszcze z kulami to bym wstała.
Nie wstaje, gdy:
a) są inne wolne miejsca
b) jestem totalnie wyczerpana i zasypiam w mpk
c) boli mnie brzuch
d) wsiadaja wstretne, zrzedzące baby i tylko czekają na miejsce, które im sie niby należy
e) mam kupe bagażu
Ja tak samo Albo jak jestem chora. Ewentualnie jak nie zauważę, bo zazwyczaj jednak jak już siadam to coś czytam, słucham muzyki albo zamulam

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
może Tobie przypasowały, ja wyglądałam w nich jak dres, wszystkie moje krągłości ukrywała (ale kupiłam swetrotunikę i spodnie)

piżamy może gdzieś na Tandecie po prostu?
Hm, wydaje mi się, że nie wyglądam jak dres Nie chce Ci się jutro wpaść po zajęciach na Tandetę?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:30   #813
kasiencja
Pani Buka

Ola - nie za bardzo, bo ostatnio po zajęciach zostaję jeszcze na spotkaniu koła i trudno stwierdzić ile mi zejdzie a po południu to już nic tam nie ma

Stary 2011-12-15, 18:41   #814
granatowo
Zadomowienie

Ja tak na szybko, będąc w biegu:

Ola, jakim cudem zapłaciłyście za to 5zł?

6^m, dziękuję Zwróciłaś może uwagę za ile był?

Kasiencja, La Sportiva jest ok, ale może poszukaj jakiś promocji? Często się zdarzają. Fajny jest też sklep na Karmelickiej, przy Placu Inawalidów (idąc w stronę Placu to po prawej stronie). Schodzi się do niego schodkami w dół. Tam powinny być modele La Sportivy

Hard, ignorujesz posty o grzywce
Stary 2011-12-15, 18:41   #815
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie jestem w ciązy. Ale choruje. Z moim schorzeniem też mozna się ubiegać o grupe inwalidzką (tylko, że ja nie wiem gdzie taką w Krk wyrobić ).
Jak dla mnie to to jest bezczelne - niezależnie od tego, jak wstrętne babsko wsiada.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:42   #816

Internet mi dziś w miarę ruszył! Od kilku dni mam tak wolne łącze, że strona ładuje mi się w kilka minut. I naprawdę nie przesadzam. Wszystkie akademiki UJ podobno tak mają, no cholera
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:43   #817
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Ola - nie za bardzo, bo ostatnio po zajęciach zostaję jeszcze na spotkaniu koła i trudno stwierdzić ile mi zejdzie a po południu to już nic tam nie ma
Że-na-da!
Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Ola, jakim cudem zapłaciłyście za to 5zł?
Miałyśmy te kupony z Awanti Czyli doszedł jeszcze koszt gazet, ale i tak kupę kasy zaoszczędziłyśmy

Tak właśnie.
Stary 2011-12-15, 18:50   #818

Proszę o szybką odpowiedź
Gdzie jest fajna kawiarnia z dobrą, porządną czekoladą do picia? Ja bardzo lubię Botanikę, ale czas poznać nowe lokale
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:53   #819
ola_gie
Zakorzenienie

Prowincja!

Tak właśnie.
Stary 2011-12-15, 19:05   #820
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Internet mi dziś w miarę ruszył! Od kilku dni mam tak wolne łącze, że strona ładuje mi się w kilka minut. I naprawdę nie przesadzam. Wszystkie akademiki UJ podobno tak mają, no cholera
Admini ściągają Diablo 3?
Stary 2011-12-15, 19:36   #821
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
ja kiedyś 'przymierzalam' fioletowe ciekawy efekt, ale niestety widać, że to soczewka, bo źrenica ma różną wielkość jak wiadomo
zawsze mi się podobały kolorowe soczewki ale niestety mam bardzo ciemne oczy i nic nie byłoby widać

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
ja ostatnio jechałam autobusem i na dwóch miejscach dla niepełnosprawnych siedziały sobie kobity: bodajże jedna około 60-70 lat i druga, która z nią rozmawiała, 50+ z siatką na kolanach. Wsiada dziewczyna o kulach, a te sobie siedzą i dalej rozprawiają, jakby nigdy nic. Nikt jej nie ustąpił, ani żadna z tych bab (mimo, że ją widziały), zwłaszcza ta z torbą, która była najbardziej do tego zobowiązana (obok jeszcze siedziało dwóch starszych dziadków), ani inna kobita, koło 40, która siedziała po drugiej stronie. Jakby nie to, że rozmawiałam przez telefon, to bym tej z siatą coś powiedziała
Mnie w tramwajach najbardziej wkurza jak siedzi sobie laska na siedzeniu a obok niej na sąsiednim siedzi sobie jej torebunia

Cytat:
Dziewczyny, a gdzie można dostać fajne, niedrogie piżamy? Takie z długimi spodniami, na luzie Może widziała któraś jakieś wyprzedaże czy coś? Potrzebuję na już
Poszukaj w CARRY, mają teraz 50% taniej
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:47   #822
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Poszukaj w CARRY, mają teraz 50% taniej
Dzięki

Tak właśnie.
Stary 2011-12-15, 19:52   #823
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo Albo jak jestem chora. Ewentualnie jak nie zauważę, bo zazwyczaj jednak jak już siadam to coś czytam, słucham muzyki albo zamulam
No dokladnie.

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to to jest bezczelne - niezależnie od tego, jak wstrętne babsko wsiada.
Ale z mojej czy czy jej strony?

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Proszę o szybką odpowiedź
Gdzie jest fajna kawiarnia z dobrą, porządną czekoladą do picia? Ja bardzo lubię Botanikę, ale czas poznać nowe lokale
Ja sie narkotyzuje ta w Caffe Heaven, jest naprawdę smaczna. Wedel ma też dobre, biała jest taka inna i oryginalna ale jak dla mnie, to te z Wedla są takie mało gęste.
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:10   #824
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Melka, mmmmmm, gdybyście były w Kazimierzu to zapytałybyście czy jest w TBS grzebień drewniany i w jakiej cenie? Od ponad miesiąca Pani mi powtarza, że może w następnej dostawie w końcu przyjdzie... :/
O tej porze byłam już w drodze i nie odczytałam prośby

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Kupiłam sobie marynarkę, spódniczkę i dwie bluzki A mama sweter. Zapłaciłyśmy za to 5 zł
Ja dwie bluzki i naszyjnik, jeszcze nie wiem, czy jednej nie oddam. Nic ciekawego, innego mi w oczy nie wpadlo, a po marynarkach nie patrzyłam
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:12   #825
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Kasiencja, La Sportiva jest ok, ale może poszukaj jakiś promocji? Często się zdarzają. Fajny jest też sklep na Karmelickiej, przy Placu Inawalidów (idąc w stronę Placu to po prawej stronie). Schodzi się do niego schodkami w dół. Tam powinny być modele La Sportivy
no to będę szukać, ale w przyszłym roku dopiero, może jak będzie jakiś drobny bonus pieniężny na urodziny albo sobie jakieś źródło dochodów znajdę wtedy będę się na bieżąco radzić

Melka - dla mnie też rewelacji nie było. a fajniejsze rzeczy nadal nieprzecenione, więc musiałabym mieć tych bonów kilkanaście by coś sensownego kupić spodnie fajnie leżą, ale są do minimalnego zwężenia i skrócenia, sweter jest workowaty, ale ma piękny kolor, no... i tak się chyba opłacało ;p

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-12-15 o 20:14
Stary 2011-12-15, 20:15   #826
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ja dwie bluzki i naszyjnik, jeszcze nie wiem, czy jednej nie oddam. Nic ciekawego, innego mi w oczy nie wpadlo, a po marynarkach nie patrzyłam
To też zależy, czego się szukało - ja nie miałam sprecyzowanych oczekiwań, chciałam takie ciuchy codzienne, więc od razu cośtam wypatrzyłam i wzięłam do przymierzalni Też się jeszcze na spokojnie zastanowię nad tymi rzeczami, ale w sklepie mnie wszystkie przekonały Swoją drogą, jakbym coś zwracała to mi dadzą nową kartę, bez limitu czasowego? Bo przecież ta jest ważna przez tydzień, a oddawać można do 28 dni, więc chyba nie mogą nic tutaj wykombinować, żeby nam utrudnić życie. A Ty nie miałaś jakoś strasznie dużo kuponów?

Tak właśnie.
Stary 2011-12-15, 20:17   #827
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Mnie w tramwajach najbardziej wkurza jak siedzi sobie laska na siedzeniu a obok niej na sąsiednim siedzi sobie jej torebunia
Si, są takie okazy

Ja z premedytacją nie wstaję, gdy wokół mnie siedzi sporo młodych chłopaków. No ktoś ich tak wychował

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-12-15, 20:20   #828
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Nie, nie jestem w ciązy. Ale choruje. Z moim schorzeniem też mozna się ubiegać o grupe inwalidzką (tylko, że ja nie wiem gdzie taką w Krk wyrobić ).

Nie no, jakbym widziala obładowana siatami kobiete/ faceta i to jeszcze z kulami to bym wstała.
Nie wstaje, gdy:
a) są inne wolne miejsca
b) jestem totalnie wyczerpana i zasypiam w mpk
c) boli mnie brzuch
d) wsiadaja wstretne, zrzedzące baby i tylko czekają na miejsce, które im sie niby należy
e) mam kupe bagażu
Mnie prócz bab śmieszą dziewuszki które jada z miasteczka AGH 501 na dworzec, poza godzinami szczytu, targają wielką walizę i narzekają jak im cięzko i źle, bo będą jechać aż 15 minut, ale obcasik jest, przecież nie mozna źle wyglądać z uwagi na jakiś tam kręgosłup

I też nie ustępuję w wyżej wymienionych przypadkach, bo czasem naprawdę młodej osobie zdarza się być w stanie fizycznym takim samym albo gorszym niż zrzędząca pani na obcasiku, której należy się miejsce

Jakby się uprzeć, to siatę na siedzeniu powinien się należeć mandat jakiś, zresztą w regulaminie chyba jest jakiś zapis do czego służy siedzenie w tramwaju/autobusie i że nie jest dla bagaży ani zwierząt,
Stary 2011-12-15, 20:25   #829
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z mojej czy czy jej strony?
No z Twojej .
Stary 2011-12-15, 20:27   #830
kasiencja
Pani Buka

a mnie mnóóóstwo rzeczy w MPK wkurza. na przykład studenci AGH () którzy jadą 173 i przesiadają się na Moście Grunwaldzkim, ale zawsze tłumnie okupują okolice drzwi, tak że ledwo się wciskam, a w głębi autobusu mnóstwo miejsca...

albo ludzie którzy siadają na siedzeniach od środka i zostawiają puste miejsce przy ścianie, na które inni się boją wejść wtedy z jakiegoś powodu

albo ci, których słuchawki słychać w całym autobusie, mimo że to słuchawki. grr.

ja starszym, kobietom w ciąży, ludziom o kulach itd, ustąpię miejsca, jak widzę, że nie ma innych siedzeń wolnych. ale też zdarza mi się czuć źle, szczególnie jak jadę na 8:00 to zawsze mam wrażenie że zemdleję albo zmymiotuję więc jak widzę wolne miejsca to siadam...

Stary 2011-12-15, 20:30   #831
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
To też zależy, czego się szukało - ja nie miałam sprecyzowanych oczekiwań, chciałam takie ciuchy codzienne, więc od razu cośtam wypatrzyłam i wzięłam do przymierzalni Też się jeszcze na spokojnie zastanowię nad tymi rzeczami, ale w sklepie mnie wszystkie przekonały Swoją drogą, jakbym coś zwracała to mi dadzą nową kartę, bez limitu czasowego? Bo przecież ta jest ważna przez tydzień, a oddawać można do 28 dni, więc chyba nie mogą nic tutaj wykombinować, żeby nam utrudnić życie. A Ty nie miałaś jakoś strasznie dużo kuponów?
4 karty miałam
i też nie miałam bardzo planów, tzn. nastawiałam się na szukanie zwykłej bluzki pod marynarkę i ewentualnie jakiejść imprezowej. I takie też kupiłam, a do tego śliczny długi naszyjnik, bo nie mam nic takiego ( on sam kosztował 30 zł ). Pieniążki zwrócią Ci na kartę podarunkową i ona jest ważna 2 lata. Im to w sumie wszystko jedno, i tak te karty u nich zrealizujesz i tak

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-12-15, 20:31   #832
nicRu
maszyna, nie człowiek

Oooch, co do studentów AGH (lol) jeszcze wkurzają mnie Ci wsiadający na miasteczku i podjeżdżają jeden, maksymalnie dwa przystanki. Mam takie dwie dziewczyny w grupie, wpierw omawiaja diety odchudzające, ale do akademika jeżdża autobusem I obowiązkowo duża część z nich zajmuje wolne miejsca, dlatego uwielbiaja wsiadać w 159, które jedzie z Cichego Kącika, bo można usiąść
Stary 2011-12-15, 20:32   #833
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Ja ustępuję jak mam dobry humor, a jak mam zły to nie Zdarza mi się też nie ustępować jak wracam po robotniczych maratonach albo jak widzę takiego paskudnego babola w autobusie.

Ostatnio jak jechałam 152 to wsiadł jakiś gostek zaczął krzyczeć, że "sprzedaliśmy Polskę", jeździł po "Tuskach, Sikorskich", "to wszyscy Żydzi" i w ogóle "wszyscy w autobusie też jesteście Żydami"

A najbardziej nie lubię meneli, od których tak jedzie, że nie da się stanąć bliżej niż 2 metry.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:34   #834
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Oooch, co do studentów AGH (lol) jeszcze wkurzają mnie Ci wsiadający na miasteczku i podjeżdżają jeden, maksymalnie dwa przystanki. Mam takie dwie dziewczyny w grupie, wpierw omawiaja diety odchudzające, ale do akademika jeżdża autobusem I obowiązkowo duża część z nich zajmuje wolne miejsca, dlatego uwielbiaja wsiadać w 159, które jedzie z Cichego Kącika, bo można usiąść
Ja też jak mogę to podjeżdżam przystanek, dwa . No co . Mnie nie wkurzają studenci, tylko wszyscy pasażerowie, bo najpierw się wysiada (trzeba tylko mieć gdzie, bo zazwyczaj to jednak trzeba wysiąść na tłum ludzi ), a potem wsiada. MPK czy tam miasto powinno zrobić jakąś kampanię na ten temat - plakaty na przystankach, w autobusach/tramwajach na telewizorkach, naklejki na drzwiach.
Stary 2011-12-15, 20:38   #835
kasiencja
Pani Buka

Shiru - ja widziałam kiedyś babkę wygadującą podobne rzeczy, a do tego miała tak przeraźliwie skrzekliwo-piskliwy głos, że masakra... zdarzają się dziwacy różni, oj zdarzają

1 przystanek podjeżdżam jak jest brzydka pogoda albo mi się spieszy

Stary 2011-12-15, 20:38   #836
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
A najbardziej nie lubię meneli, od których tak jedzie, że nie da się stanąć bliżej niż 2 metry.
Co tydzień takiego trafiam teraz to jest plaga jakaś. Ostatnio się rozsiadł za mną taki, który tylko białka oczu miał białe - reszta czarne. To było z tyłu tramwaju, a czuć było i na samym przodzie I nie żebym była mądrzejsza, bo to nie ja.. No ale są chyba miejsca, w których oni mogą się umyć? Jakieś noclegownie ? Ktoś wie, jak to wygląda?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-12-15, 20:40   #837
nicRu
maszyna, nie człowiek

SdC, ja czasem też (może dlatego że mam daleko do domu i zwykle przechodzę dziennie więcej niż trasę długości akademiki-A0), ale czasami jest to wręcz śmieszne - grupka dziewczyn na obcasikach rzuca się do 159 żebu zająć wolne miejsca i po przejechaniu przystanku wysiadają

BTW raz jak się przesiadałam to puściłam przodem przy wychodzeniu pana o kulach, jak zobaczył "nasz" autobus, to podniosł kule i pobiegl szybciej ode mnie

Robicie zamówienia na kule i temblaki? Bo sztuczne brzuszki ciązowe zostaną zignorowane

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Melka, bodajże żeby korzystać z nocelgowni itp trzeba być trzeźwym.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Kasiencja, na czarnowiejskiej w godzinach szczytu na nogach jest szybciej niż autobusem
Stary 2011-12-15, 20:41   #838
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
albo ludzie którzy siadają na siedzeniach od środka i zostawiają puste miejsce przy ścianie, na które inni się boją wejść wtedy z jakiegoś powodu
Ja tak robię, jak jadę do pracy Zaraz wysiadam, więc nie zajmuję miejsca przy oknie i z nieznanych mi przyczyn ludzie patrzą na to miejsce, jakby było obsikane czy coś
Stary 2011-12-15, 20:45   #839
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
No z Twojej .
Przeciez nie musze sie jakiejs starej babie spowiadac co mi jest i specjalnie jak ktos mi uwage zwraca to im tak mówie, żeby łyso było. Bo jest. Widać po minie czasem...

Cytat:

Ostatnio miałam taka sytuacje, że wsiadlam z dwiema dużymi siatkami zakupów i torbą na ramieniu. I chciałam usiąść, było miejsce ale własnie pod oknem. I siedziała obok jakaś dziewuszka i dwie starsze babki po przeciwnej stronie. I nikt nie chciał przesunąć na chwile nóg żebym mogła wejść na to miesce pod oknem

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość

Albo zaniedbane dziadki "pachnące" moczem...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:49   #840
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie mnóóóstwo rzeczy w MPK wkurza. na przykład studenci AGH () którzy jadą 173 i przesiadają się na Moście Grunwaldzkim, ale zawsze tłumnie okupują okolice drzwi, tak że ledwo się wciskam, a
Skąd wiesz, że z AGH?
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
4 karty miałam
i też nie miałam bardzo planów, tzn. nastawiałam się na szukanie zwykłej bluzki pod marynarkę i ewentualnie jakiejść imprezowej. I takie też kupiłam, a do tego śliczny długi naszyjnik, bo nie mam nic takiego ( on sam kosztował 30 zł ). Pieniążki zwrócią Ci na kartę podarunkową i ona jest ważna 2 lata. Im to w sumie wszystko jedno, i tak te karty u nich zrealizujesz i tak
Aaa bo kiedyś pisałaś, że "niektórzy mają 23" i myślałam, że to o Tobie dzięki za uświadomienie w kwestii karty
Cytat:
Ja też jak mogę to podjeżdżam przystanek, dwa . No co . Mnie nie wkurzają studenci, tylko wszyscy pasażerowie, bo najpierw się wysiada (trzeba tylko mieć gdzie, bo zazwyczaj to jednak trzeba wysiąść na tłum ludzi ), a potem wsiada. MPK czy tam miasto powinno zrobić jakąś kampanię na ten temat - plakaty na przystankach, w autobusach/tramwajach na telewizorkach, naklejki na drzwiach.
Popieram! I kampanię na temat tego, że na schodach ruchomych się stoi po prawej a po lewej idzie <3
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość

Robicie zamówienia na kule i temblaki? Bo sztuczne brzuszki ciązowe zostaną zignorowane

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ja tak robię, jak jadę do pracy Zaraz wysiadam, więc nie zajmuję miejsca przy oknie i z nieznanych mi przyczyn ludzie patrzą na to miejsce, jakby było obsikane czy coś
Bo to krępujące się tak wciskać koło kogoś ja zostawiam jedno wolne miejsce tylko jak autobus czy tramwaj jest prawie pusty albo siadam bokiem, żeby było przejście

Tak właśnie.

Edytowane przez ola_gie
Czas edycji: 2011-12-15 o 20:50
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości