Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 19:07   #781
crozee
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)

ilsa, daj dowod ze hormony przenikaja do wody. bo szczerze mowiac slysze o tym pierwszy raz i chetnie dowiedzialabym sie czegos.
Stary 2011-12-15, 19:09   #782
aanix
Zadomowienie

Kurczę, od rana boli mnie brzuch, niedobrze mi, w głowie się kręci... Coś jest nie tak
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:11   #783
justyna_dt
Zakorzenienie

Ilsa, nie jeden dzień tylko kilka. Nie chodzi o to, że nie zgadzasz się zresztą, ale zwyczajnie jesteś złośliwa.
Gienia
Olka, ale Cię super zaskoczył a jak Ty tak serio się na to wszystko zapatrujesz? Odnoszę wrażenie, że mniej entuzjazmu w to wkładasz niż ostatnio... Boisz się czy nie czujesz tego?

Poćwiczyłam porządnie, od razu mi lepiej, ale jednak czuję czterodniową przerwę.
W ogóle jak byłyśmy z mamą na zakupach, to podeszłam do P. do pracy (ha! Nie pisałam Wam, wspominałam tylko dziewczynom w Krakowie, kolega z klubu tanecznego, z nim była ta "poważna rozmowa" niedawno). Pisał mi, że ma dzień taki sobie, a też ostatnio niemiła rzecz się wydarzyła i ciągle się tym martwi (choć tego nie powie). No to przyniosłam mu mandarynkę i mimo że jest powściągliwy raczej, to widziałam, że się ucieszył. Powiedział, że sobie zasuszy na "rodzynkę", zostawi sobie pamiątkę Porozmawialiśmy chwilę, poszłam na drugi koniec Gemini do mamy i dostałam wtedy sms-a: "Co za ludź dzięki za rodzynę ". No, i od dzisiaj zaczął na mnie mówić Rodzyna

Aaaa, aanix, hej jędzo jedna, jak tak będziesz co chwilę znikać, to nie będę się z Tobą witała!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:13   #784
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

prawie nadrobilam ale nie mam juz czasu pisac bo musze oddac kompa....

capri
gratuluje 5
Stary 2011-12-15, 19:16   #785
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ilsa, nie jeden dzień tylko kilka. Nie chodzi o to, że nie zgadzasz się zresztą, ale zwyczajnie jesteś złośliwa.
Gienia
Olka, ale Cię super zaskoczył a jak Ty tak serio się na to wszystko zapatrujesz? Odnoszę wrażenie, że mniej entuzjazmu w to wkładasz niż ostatnio... Boisz się czy nie czujesz tego?

Poćwiczyłam porządnie, od razu mi lepiej, ale jednak czuję czterodniową przerwę.
W ogóle jak byłyśmy z mamą na zakupach, to podeszłam do P. do pracy (ha! Nie pisałam Wam, wspominałam tylko dziewczynom w Krakowie, kolega z klubu tanecznego, z nim była ta "poważna rozmowa" niedawno). Pisał mi, że ma dzień taki sobie, a też ostatnio niemiła rzecz się wydarzyła i ciągle się tym martwi (choć tego nie powie). No to przyniosłam mu mandarynkę i mimo że jest powściągliwy raczej, to widziałam, że się ucieszył. Powiedział, że sobie zasuszy na "rodzynkę", zostawi sobie pamiątkę Porozmawialiśmy chwilę, poszłam na drugi koniec Gemini do mamy i dostałam wtedy sms-a: "Co za ludź dzięki za rodzynę ". No, i od dzisiaj zaczął na mnie mówić Rodzyna

Aaaa, aanix, hej jędzo jedna, jak tak będziesz co chwilę znikać, to nie będę się z Tobą witała!
ooo jak słodko, sam brokat

A Mój zacny TŻ ma totalnego PMS-a. Troche od paru dni chodze przytrzymana i smutna, i jak jeszcze rano dzwonił z pracy, ze zauwazył i ze go to niepokoi, ze przeprasza, ze taki ostanio jest nie bardzo... Tak po powrocie do domu zaczał marudzic, narzekac, wymuszac, jęzczeć, głupkowato 'niby- żartowac' irytując mnie oczywiście, próbojąc mi udowodnic jaka to ja jestem zła, niedobra i niekochająca... Mam go juz dzisiaj dosc. Dobrze ze sie zdrzemnął.
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:18   #786
justyna_dt
Zakorzenienie

Zuzik Genowefo zapomniałam Ci powiedzieć wczoraj, że masz bardzo fajnie ścięte włosy

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
ooo jak słodko, sam brokat

A Mój zacny TŻ ma totalnego PMS-a. Troche od paru dni chodze przytrzymana i smutna, i jak jeszcze rano dzwonił z pracy, ze zauwazył i ze go to niepokoi, ze przeprasza, ze taki ostanio jest nie bardzo... Tak po powrocie do domu zaczał marudzic, narzekac, wymuszac, jęzczeć, głupkowato 'niby- żartowac' irytując mnie oczywiście, próbojąc mi udowodnic jaka to ja jestem zła, niedobra i niekochająca... Mam go juz dzisiaj dosc. Dobrze ze sie zdrzemnął.
Zaczął wmuszać? To coś nowego w naszym gronie brzydal: ściskam chłopy tak właśnie mają czasem, mój brat chyba dzisiaj też, spotkałyśmy go w Gemini, dobrze, że nie byłam w pracy

Stary 2011-12-15, 19:20   #787
kasia0912
Zakorzenienie

Może żebyś mu się oświadczyła ?

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 19:20   #788
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Zuzik Genowefo zapomniałam Ci powiedzieć wczoraj, że masz bardzo fajnie ścięte włosy

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Zaczął wmuszać? To coś nowego w naszym gronie brzydal: ściskam chłopy tak właśnie mają czasem, mój brat chyba dzisiaj też, spotkałyśmy go w Gemini, dobrze, że nie byłam w pracy
no przecie byłam się u fryzjerki wylaszczyć w zeszłym tygodniu specjalnie dla Was
dziekuje Rodzynko Józio

dajcie spokój zaczął coś pierniczyć, że on jest za grzeczny, że on w ogóle nie rozrabia, że wszystko robi tak jak ja chcę (akuraaat), że nie ma w ogóle poczucia wolności. Trochę go znam i to jest takie pierniczenie, żeby pierniczyć, bo jak ostatnio miał iść na impreze z kumplami, na którą go gorąco wypychałam to został i pił ze mną i dziewczynami, to co ja jeszcze mam zrobić? Striptizerkę mu do domu zaprosić? Niech tak dalej jojczy, to sam zostanie i się okaże, czy mu lepiej w ten sposób.
Poza tym jestem zła, bo jak ja mam gorszy dzień, mam jakiegoś głęboko skrywanego focha na niego, to on to jakoś przez skórę przeczuwa i robi z siebie sierotę, żeby go żałować i odwracać uwagę od konkretnego problemu. Już mi witki opadają.

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-12-15 o 19:23
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:20   #789
stygmatek
Zakorzenienie

Ilsa a skąd to stwierdzenie, że hormony przenikają do wody?

Justyna boję się. Kurcze, on mam wrażenie, że bardzo poważnie do tego podchodzi. Wczoraj w sumie przyjechał "poważnie porozmawiać". Pytał jaki mam stosunek do niego, tzn. czy jest to dla mnie facet "w sam raz na jeden raz", czy mam jakieś plany itd.
Ja powiedziałam, że na pewno nie jest to na jeden raz, ale mimo wszystko, nie jestem zdecydowana, czy chcę z nim być. On na to, że w tym momencie pomogłam mu podjąć decyzję, spytałam jaką, powiedział, że dostał propozycję pracy.... w Indiach. Pytam więc jaka decyzja, a on "nie biorę tej roboty". Powiedziałam, że ja mu nie dam gwarancji, że zaiskrzy tak bardzo, że będę chciała się wpakować w związek. On "nie potrzebuję tej gwarancji, mam wrażenie, że jesteś warta tego ryzyka. A jeśli się mylę...to tylko praca".
A ja zwyczajnie nie jestem pewna...
Ale wczoraj się okrutnie ucieszyłam jak zadzwonił domofon

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:24   #790
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
no przecie byłam się u fryzjerki wylaszczyć w zeszłym tygodniu specjalnie dla Was
dziekuje Rodzynko Józio

dajcie spokój zaczął coś pierniczyć, że on jest za grzeczny, że on w ogóle nie rozrabia, że wszystko robi tak jak ja chcę (akuraaat), że nie ma w ogóle poczucia wolności. Trochę go znam i to jest takie pierniczenie, żeby pierniczyć, bo jak ostatnio miał iść na impreze z kumplami, na którą go gorąco wypychałam to został i pił ze mną i dziewczynami, to co ja jeszcze mam zrobić? Striptizerkę mu do domu zaprosić? Niech tak dalej jojczy, to sam zostanie i się okaże, czy mu lepiej w ten sposób.
Poza tym jestem zła, bo jak ja mam gorszy dzień, mam jakiegoś głęboko skrywanego focha na niego, to on to jakoś przez skórę przeczuwa i robi z siebie sierotę, żeby go żałować i odwracać uwagę od konkretnego problemu. Już mi witki opadają.
Wiem, że byłaś, właśnie patrzyłam na Twoje włosy i sobie przypomniałam, jak Ci fryzjerka mówiła, że po cieniowaniu dalej zrobią Ci się dziury wystrzępione. Ale jak dla mnie bomba!
Ola, to ja trzymam kciuki, żebyś się jednak odblokowała, bo zdaje mi się, że naprawdę warto

Stary 2011-12-15, 19:26   #791
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ilsa, daj dowod ze hormony przenikaja do wody. bo szczerze mowiac slysze o tym pierwszy raz i chetnie dowiedzialabym sie czegos.
najka już dawała o estrogenach w wodzie, które przenikają od kobiet na tabletkach oraz głównie od ciężarnych Ty niedobra Ty
Cytat:
jeśli byście mi powiedziały co było złośliwe to bym się mogła ustosunkować bo szczerze mówiąc nie myślałam że odbieracie z jakąś przykrością teksty o tabletkach

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:28   #792
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
najka już dawała o estrogenach w wodzie, które przenikają od kobiet na tabletkach oraz głównie od ciężarnych Ty niedobra Ty
Nawet jeśli.... jak myślisz, jakie jest stężenie hormonów w wodzie, którą np. pijesz po przegotowaniu?

Stary 2011-12-15, 19:30   #793
kasia0912
Zakorzenienie

Ilsa ale właśnie w tym co dała Najka jest,że to bzdura iż hormony są od tych co biorą tabletki. Są w wodzie,ale nie od nich. i,że te hormony są wydzielane i przez dorosłych i dzieci. I facetów nawet.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Edytowane przez kasia0912
Czas edycji: 2011-12-15 o 19:32
kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:32   #794
Gleniusia
Zakorzenienie

Justi hał słit a pokażesz tego kolegę? będą z tego dzieci? albo chociaż seksik ?

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Ilsa a skąd to stwierdzenie, że hormony przenikają do wody?

Justyna boję się. Kurcze, on mam wrażenie, że bardzo poważnie do tego podchodzi. Wczoraj w sumie przyjechał "poważnie porozmawiać". Pytał jaki mam stosunek do niego, tzn. czy jest to dla mnie facet "w sam raz na jeden raz", czy mam jakieś plany itd.
Ja powiedziałam, że na pewno nie jest to na jeden raz, ale mimo wszystko, nie jestem zdecydowana, czy chcę z nim być. On na to, że w tym momencie pomogłam mu podjąć decyzję, spytałam jaką, powiedział, że dostał propozycję pracy.... w Indiach. Pytam więc jaka decyzja, a on "nie biorę tej roboty". Powiedziałam, że ja mu nie dam gwarancji, że zaiskrzy tak bardzo, że będę chciała się wpakować w związek. On "nie potrzebuję tej gwarancji, mam wrażenie, że jesteś warta tego ryzyka. A jeśli się mylę...to tylko praca".
A ja zwyczajnie nie jestem pewna...
Ale wczoraj się okrutnie ucieszyłam jak zadzwonił domofon
Olka fajnie powiedział w ogóle jest fajny bierz go na stałe!

a ja tym razem mam smaka na brzoskwinki z puszki mam nadzieję, że tym razem uda mi się otworzyć puszkę, bo nie umiem posługiwać się naszym badziewnym otwieraczem z ikei (Tż też nie) i muszę walczyć za każdym razem z nożem
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:32   #795
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

justyna niezła z Ciebie rodzyna trzeba przyznać!
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:33   #796
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet jeśli.... jak myślisz, jakie jest stężenie hormonów w wodzie, którą np. pijesz po przegotowaniu?
nie jestem biologiem ale nie sądzę żeby hormon ginął od temperatury, poza tym moja koleżanka ze swoim narzeczonym piją wodę z kranu przepuszczoną tylko przez jakiś filtr, na zimno

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:37   #797
Gleniusia
Zakorzenienie

o nie, jaka porażka okazało się, że wcale nie mam brzoskwiń tylko ananasa na dodatek musiałam przeoczyć na zakupach i wzięłam nie plastry, tylko jakieś szitowe kawałki ech normalnie masakra
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:42   #798
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Ilsa ale właśnie w tym co dała Najka jest,że to bzdura iż hormony są od tych co biorą tabletki. Są w wodzie,ale nie od nich. i,że te hormony są wydzielane i przez dorosłych i dzieci. I facetów nawet.
w ramach ścisłości to tam jest napisane, że te hormony są pochodzenia głównie zwierzęcego (w ok. 90%), reszta jest pochodzenia ludzkiego, poza tym gdzieś kiedyś widziałam dane, ile jest hormonów "tabletkowych" (znaczy sztucznego estrogenu) w wodzie, tylko zupełnie nie pamiętam, ale na pewno nie był to jakiś szokujący mnie procent

Motyl, ale awatar! x10000
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:43   #799
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
nie jestem biologiem ale nie sądzę żeby hormon ginął od temperatury, poza tym moja koleżanka ze swoim narzeczonym piją wodę z kranu przepuszczoną tylko przez jakiś filtr, na zimno
Eeeeno, tych hormonów przecież nie ma tyle, w ogóle jestem w szoku z tą wodą. Poza tym chyba nie od dzisiaj wszyscy coś tam wydzielamy, soł
Gienia jak sobie wejdziesz u mnie na FB w album "Gwiazdowicze", to na grupowej fotce jest po mojej lewej A czy coś będzie, to się okaże znamy się od 4 lat chyba, wspólne imprezy, widywaliśmy się w klubie często, ale jakoś nie wiedziałam nic konkretnego o nim i vice versa. No i jakoś ostatnio zaczął do mnie częściej pisać (odkąd w sumie chodzę do klubu znowu), dzwonić. I we wtorek rozmawialiśmy, ja mu wcześniej mówiłam, że nie szukam zabawy. Więc powiedział, że on też nie szuka zabawy, a bardzo chciałby mnie lepiej poznać. I, cytuję, dać temu czas ogólnie jakoś tak mam odruch troskliwej mamusi, jeśli o niego chodzi, bo on nie jest typem, który się zwierza, a udało mi się odrobinkę już z niego wyciągnąć i tak jakoś...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 19:44   #800
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ilsa, ale jak lubisz np. piwo, to sobie też dodajesz dawkę estrogenów

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:44   #801
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
o nie, jaka porażka okazało się, że wcale nie mam brzoskwiń tylko ananasa na dodatek musiałam przeoczyć na zakupach i wzięłam nie plastry, tylko jakieś szitowe kawałki ech normalnie masakra
cionsza jak nic
Motyl, właśnie! Miałam pisać, że awatar super!

Stary 2011-12-15, 19:45   #802
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gwizdaczku wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
moja propozycja chyba nadal jest aktualna...umowa o pracę, bez prowizji, bez słuchawki, spokój cisza - jeżeli chciałabyś spróbować to mój adres znasz
Dzięki ale podpisałam cyrograf i do 12 lutego nie mogę zmienić bo musiałbym oddać za szkolenie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Zdałam na 5!!!!! To przerosło moje najśmielsze marzenia
Gratuluję. To co będzie doktoracik?
aanix ta z załącznika najładniejsza choć ogólnie nie mój styl.

Ilsa ja też mam wrażenie, że od jakiegoś czasu masz bojowy nastrój. I nie chodzi o różnicę zdań a o formę wyrażania tego.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:46   #803
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
to już ich sprawa ale w sumie to chyba nie rzadkość. moja mama pije wodę z lodówki bo jej lodówka daje wodę i lód!
lecę do lubego, si ja
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 19:46   #804
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Ola, to ja trzymam kciuki, żebyś się jednak odblokowała, bo zdaje mi się, że naprawdę warto
Dzięki
Może się przydadzą te kciuki
Cytat:
Olka fajnie powiedział w ogóle jest fajny bierz go na stałe!

a ja tym razem mam smaka na brzoskwinki z puszki mam nadzieję, że tym razem uda mi się otworzyć puszkę, bo nie umiem posługiwać się naszym badziewnym otwieraczem z ikei (Tż też nie) i muszę walczyć za każdym razem z nożem
Miło tak...tylko ja się cały czas zastanawiam, czy to jest rzeczywiście to co on czuje, czy to, co np. chciałabym uslyszeć

Oooo kurcze, mi też teraz zrobiłaś smaka na brzoskwinki....
I kup inny otwieracz

Cytat:
Zależy jaki hormon- nie wiem jak jest ze sterydowymi, ale białkowe giną już w 38 stopniach więc....
Jeśli chodzi o wydalanie hormonów, to przed wydaleniem z organizmu, są one zmieniane w inne związki. Więc to nie jest tak, że jak masz w organizmie estrogen, to wydalasz estrogen... nie, bo on najpierw spełnia swoje zadanie, a potem ulega metabolizmowi.

edit: W ogóle to pierdoły opowiadasz. Jakby tak myśleć o tym jak Ty, to równie dobrze, można powiedzieć, że pijemy wodę z kupami... w końcu ktoś kiedyś do tej wody nasrał, zanim trafiła do oczyszczalni a potem do naszego kranu.

Stary 2011-12-15, 19:46   #805
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Daj mężowi ananasa

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:49   #806
Stefannia
Wtajemniczenie

Nie mam nużeńców ani bakterii Więc na bank hormony czynią mnie taką urodziwą

Byłam na pilates, pierwszy raz na krzesłach http://www.bodywisepilates.com/pages/studio.html i nie mogę chodzić, moje mięśnie drą japę aż miło Zaraz im zrobię dobrze w wannie

A i dziękuję wszystkim za przytulasy i ciepłe słowa. Od razu mi lepiej

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
a właściwie to dołączę do zdołowanych dziś.... pół godziny temu przejechałam gołębia

okropnie się w tym czuję i się uryczałam nad nim
Nie płacz. Niestety się zdarza

Cytat:
M. jest nienormalny. Wczoraj wieczorem wymieniliśmy kilka maili (był w Warszawie więc się nie spotkaliśmy), które się zakończyły taką wymianą zdań:
ja: w takim razie proponuję gorący prysznic, masaż i lampkę wina do jakiegoś filmu na dobranoc. Pasuje?
M: bo zaraz wsiądę w samochód i przyjadę jak tak będziesz kusić
ja: tylko kup wino
Nie odpisał... tak sobie pomyślałam, że albo nie ma czasu, albo wyszedł na piwo ze znajomymi, albo nie wiem... 2,5h później dzwoni domofon....otwieram a tam M. z butelką wina i miną mówiącą"ha! nie spodziewałaś się że przyjadę".
Został na noc, rano zrobiłam śniadanie, zjedliśmy razem, odwiózł mnie na zajęcia a sam wrócił do stolicy.
Wariat
Czad Pamiętam, jak kiedyś, jak jeszcze pracowałam na Śląsku, rozmawiałam w pracy z TŻ. we wtorek, że już tęsknie, mi źle itd. Jemu też było źle, bo o 17 wsiadł w samochód, był przed 21, został do 4 rano i wrócił do Warszawy. Ale to było super

Cytat:
Mój ma tak samo

Cytat:
Ojoj, ale mam chętkę na brzoskwinie
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:52   #807
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Mój tż najpierw uprasował mi koszulę, żebym jutro jak człowiek wyglądała a teraz ręcznie pierze moją sukienkę. Normalnie skarb a nie konkubent!

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:54   #808
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mój tż najpierw uprasował mi koszulę, żebym jutro jak człowiek wyglądała a teraz ręcznie pierze moją sukienkę. Normalnie skarb a nie konkubent!
Dokładnie!

Stary 2011-12-15, 19:55   #809
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Daj mężowi ananasa
O żesz Ty diablico!!!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:56   #810
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

O, a co do estrogenów w wodzie, to ja bym się bardziej obawiała ksenoestrogenów, z tych całych pestycydów Bo przecież skoro cały czas pracuje się nad technikami oczyszczania wody z tych związków, to jednak coś może się mieć na rzeczy.

Aleks, masz niesamowitego faceta

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości