|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
aż takich to nigdy nie miałam
chociaż nie powiem, ejstem maksymalnie ociężała, opuchnieta, wyskoczylo mi kilka niespodzianek na twarzy, piersi wciskam lokciem do stanika no i placze przy byle czym czyli PMS pelna para xD teraz bede caly zcas rpzezywac brak okresu, to jest u mnie norma ![]() była już któraś z Was w H&M ?
|
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a macie jakies sposoby? Ja nawet u lekarza bylam. Nie raz.... Teraz mam leki, ale naturalne skladniki (bo nie chce sie uzaleznic).
Nie wiem czy tez tak macie, ale ja sie bardzo sfrustrowana tym czuje... Poza tym od tygodnia mam non stop bol glowy...
|
#303 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Ja bylam juz w hm
![]() Tak w ogole to dzien dobry Talullah wszystkiego najlepszego ![]() odpuscilam sobie dzis wyklad i w zamian zrobilam spa ![]() moje dzisiejsze: -olejowanie -mycie twarzy zelem -masaz syrenka -depilacja -balsam do ciala eveline (pieknie pachnie arbuzem) -serum na pupe -serum na biust -olejek do masazu musze dodac, ze ten plyn do kapieli original source swietnie sie pieni i dlugo utrzymuje sie piana |
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
to ja lece na zakupy
trzymajcie kciuki, zeby byly udane, bo od kilku meisiecy moje takie wypady koncza sie klęską
|
|
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hej ![]() U mnie porządki świąteczne w pełni Dziś nałożę oleje, bo tydzień nie nakładałam i mam wrażenie, że znowu włosy mi lecą mocniej |
||
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
W końcu mam wolną chwile i wykorzystałam ją na umycie okien Byłam dzisiaj w H&M w Arkadach - miałam 17 kart i nie było najmniejszego problemu z kupieniem tylko za nie, bardzo mili panowie tam pracują;D Miałam inny problem, nie wiedziałam na co wydać te pieniądze Ale w sumie jestem zadowolona z zakupów, kupiłam 2 pary spodni, bluzę, sweter i bluzkę a mamie rękawiczki, szalik i stanik Narazie ubraniowych zakupów nie planuję![]() Za to kupiłam odżywki dwie z apteczki babuni - jajeczną (genialny skład i ładny zapach) i wzmacniającą ( nie podoba mi się zawartość alkoholu denat i smród i chyba będę używać raz w tygodniu jako maskę na skórę głowy pomieszaną z waxem). Jestem spłukana na razie, mam nadzieję, że pop świętach się odbiję od dna;D Mama chodzi za mną i pyta co bym chciała dostać na święta a jak mówię, że w sumie nic nie potrzebuję to marudzi, że mam coś wymyślić a nie mam kompletnie pomyslu... |
|
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boli cos konkretnego czy dusza..
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale jestem wykończona na dzisiaj planuję jedynie odpoczynek i to porządny
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z zakupow i jestem rozczarowana. w tym h&m nie ma doslownie nic co moglo mnie zainteresowac, ale jutro pojde tam zaraz po uczelni i cos moze wybiore, bo w sumie bylo dzisiaj tak duzo ludzi, ze mnie to odpychalo.
kupiłam sobie jedynie małą koktailowa torebke, plyn do soczewek, kilka maseczek nawilzajacych w sasztekach, litrowy szampon w TK MAxxx za 20 złotych 100ml Arden Beauty dla przyjaciolki na prezenti srebrne kolczyki cioci pod choinke jutro moize kupie sobie cos na pocieszenie
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
a mi rano na brodzie wykoczyło tysiace małych krostek;/ nigdy nie miałam czegos podobnego. na noc nałożyłam krem BD ten tłusty ochronny (wcziesniej tez go kładłam i nic sie nie stało) rano stałam i taka chropowata broda;/
jakby za dużo nawilżana cera a wy miałyscie cos podobnego??
|
#311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Cytat:
Cytat:
Wczoraj kupiłam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-lipgloss.html i zakochałam się w nim. ![]() Ech... a ja mam w ndz. obchodzone imieniny, ale nie mam na nie ochoty i na Święta trochę też. Moja babcia leży chora i raczej z tego nie wyjdzie, a jeszcze niecałe 2 tyg. temu byłam z nią na obiedzie w mieście. Już wtedy źle się czuła, ale myślałam, że jej to przejdzie, a jest co raz gorzej.
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do błyszczyku ja mam odcien 01 Me&my ice-cream i też go uwielbiam głównie za trwałość - u mnie na ustach może być wiecznie i nie roluje się ani nic z tych rzeczy ![]() współczuję Ci bardzo mocno |
|
|
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mało co znalazłam w hmie.. W sumie kupiłam same 'klasyki' Dżinsy zawsze się przydają Chciałam kupić K. taki sweterek czerwony, ładnie wyglądał, ale był cieniutki, szorstki i kosztował 100 zł. Nawet za bony się nie opłacało... Ciężko znaleźć coś tam, jednak nie moja bajka![]() Ja wybiorę się do tkmaxa po świętach, może uda mi się upolować coś ciekawego... Chciałam wypróbować ich serię naturalnych kosmetyków do włosów, ale zawsze jakoś mi żal kasy
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro na spokojnie mzoe cos wynajde mnie tez zawsze szkoda kasy na takie kosmetyki i w sumie zawsze jakos mnie dorzucalo od tych z tk maxxa bo zazwyczaj byly jakies pootwierane itp, ale teraz wsytztsko bylo w porzadku, wiec za 2 dychy zal nie brac tym bardziej ze szmapon ma taka fajna pompkę jak w mydłach w plynie, wiec pozniej bede sobie przelewac
|
|
|
|
|
#315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie jestem zadowolona bo staniki maja bardzo dobre (choc moglby byc wiekszy wybor rozmiarow bo 75C jest mi odrobine za duze pod biustem a 70C w miseczce sporo za male, 70D-E byloby idealne ale nie ma takich rozmiarow ) ale gdybym miala tam cos z ciuchow wybrac to cienko by bylo jakos malo kiedy podoba mi sie cos z haemu a jak juz to jest za drogie...Cytat:
kupilam z essence plytke do stempelkow
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bylam dzisiaj w douglasie i nie ma w szafie z essence prawie nic, po prostu kpina
|
|
|
|
#317 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super są takie opakowania Ale ja zostanę chyba wierna Alterrze... Chociaż i tak planuję zacząć myć odzywką jak pokończę szampony wszystkie, tylko czasem moim leczniczym umyję.. Jak nim umyję włosy to czuje jakby na mojej głowie nie było żadnego atomu tłuszczu czy kurzu:P Nie cierpię tego uczucia, ale nie używałam go kilkanaście dni i nie dość, że zrobił mi się okropny łupież to skóra głowy bolała mnie jak bym miała włosy non stop spięte w jakiś mocny kok i ciągły te włosy;/ Teraz mam za swoje i wiem, że nie mogę odpuszczać sobie ani wcierek, ani szamponów ani tym bardziej olejowania skóry głowy....Cytat:
Mi się właśnie kilka rzeczy podobało z ubrań ale i tak było za drogo nawet jak za kupony jak na jakość... Ale w sumie jestem zadowolona z moich zakupów, zwłaszcza z dżinsów, bo są bardzo wygodne Ja noszę rozmiar 75 e i niestety, ale w hmie nie znalazłam nic na siebie.. Przymierzałam 75d i wyglądałam okropnie;/ moją ulubioną 'stanikową' firmą jest polska ewa bodajże Świetne staniki w dość dobrej cenie, bo kolo 70 zł a nie szkodzi im nawet pranie w pralce - wiem, że nie powinnam, ale nie chce mi się nigdy ręcznie..
|
||
|
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
udało mi się dopaść dzisiaj ten lotion Seboradin, w wielu aptekach nie mieli, ale znalazłam, za zawrotną cenę 28,50 ale kupiłam, nie będę się już szarpać z szukaniem taniej. Mam tylko nadzieję, że będzie działał ![]() ![]() Poza tym zmęczona jestem okropnie i boli mnie głowa
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wczoraj i tak wróciłam szczęśliwa, bo nie poszłam na darmo. Widziałam mydełka z Organique? Ja wczoraj kupiłam najmniejsze, bo drogie są, ale cudownie pachnie. ![]() I pokarz sweterek.
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2011-12-15 o 21:18 |
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast mam wlasnie taki rozmiar z Esotiqu, bardotke i po praniu mi sie rozlazł, generalnie jest mega niewygodny i szkoada mi tych 7 dych, ktore na niego przeznaczylam, bo byl mi potrzebny idealnie gładki czarny biustonosz do sukienki na studniowke [moja mama kupila sobie keidys hurtowo od razu 3 biustonsoze z esotiq i rowneiz pdoziela moja opnie ]*wczoraj skonczyl sie moj plyn do demakijazu oczu z maybelline a dzisiaj zaczynam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1 bo byl na pormocji w rossmanie za 3 zł z hakiem mam nadzieje, ze oczu mi nie wypali ;D
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2011-12-15 o 21:36 |
|
|
|
|
#321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
Może to przez stres może jakaś melisa przed snem. Może też masz za ciepło w pokoju.Cytat:
buahhot śliczna sukienka Cytat:
Zdrowia dla babci będzie dobrze ![]() Dziś jakieś kijowe warunki biometeorologiczne bo źle się czułam po kawie dopiero mi przeszło. Zazdraszczam Wam H&M ja do najbliższego mam 100km
|
|||
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w H&M jeszcze nie byłam, ale wybieram się i mam nadzieje, że "coś" ładnego znajdę.
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Padam po pracy a jutro na 8 idę Poza tym kupiłam jednak zestaw woda perfumowana plus dezodorant dla siostry na urodziny i tyle z zakupów ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. , ghana
Dobranoc.
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
http://zakupowebestie.blogspot.com/2...oparda-na.html
zrobie sobie ten wzorek w napływie wolnego czasu akurat dzisiaj skonczyl mi sie eyeliner, wiec mam pedzelek
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj mierzyłam spódniczkę taka moją ukochaną i co się okazało? Przytyłam i jest za ciasna
|
|
#327 |
|
zawsze mam racje
|
Byłam, kuponu nie wzięłam ze sobą
![]() Poprzebierane wszystko Kupiłam bluzkę ciemnoróżową i zwykłą bluzkę biała z długim rękawem i to na tyle.Chciałam jakąś spódnicę, ale te z zimowej kolekcji mi się nie podobają, a z jesiennej te co mi się podobały to moje rozmiary poszły ekspresem, ale jak znam h&m to może na wiosnę znowu wyłożą ![]() Chciałam jakąś z koronką na wierzchniej warstwie, mam ale w ciemnej wersji, chciałam jeszcze jasną. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- angel: też lubię te błyszczyki essence, mam odcienie 3 i 4. Kupiłam dzisiaj brązowe soczewki, zaraz idę założyć jak odetchnę trochę i zobaczę jaki jest efekt. I tak muszę nosić soczewki i tak to chociaż sobie odmienię. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- a w jaki wzorek ta płytka?
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Poćwiczę dziś. Poza podstawą nałożę maseczkę na twarz i baby fur na włosy
![]() Dobrej nocy
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj totalna podstawa była. dokończę film "Contagion" i idę spać.
dobranoc
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

chociaż nie powiem, ejstem maksymalnie ociężała, opuchnieta, wyskoczylo mi kilka niespodzianek na twarzy, piersi wciskam lokciem do stanika no i placze przy byle czym

fficial&biw=1280&bih=92 1&tbm=isch&tbnid=47m-bCetF05sNM:&imgrefurl=htt p://www.sfd.pl/C_LA_zarzywanie-t684775.html&docid=8-6G9ZU8gHZhUM&imgurl=http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/i/c_big1310519.jpg&w=683&h= 600&ei=WBXpTvOJK4mEOvS8sM wK&zoom=1&iact=hc&vpx=330 &vpy=143&dur=172&hovh=210 &hovw=240&tx=125&ty=116&s ig=110957401017183346556& page=1&tbnh=137&tbnw=161& start=0&ndsp=30&ved=1t:42 9,r:1,s:0
ja nie wiem co to bedzie jutro z rana, chyba nie wstane z łóżka