|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
U mnie foremek do muffinek nie ma. Chcialam kupić ketchup z Pudliszki ten duży i też nie ma
Ogólnie dużo ludzi. Jeden facet wziął 4 kartony chleba "tektury" A drugi cały karto Twaorgu Zielona Łąka. Kupiłam jedną kostkę i moim zdaniem w smaku jest podobny do twarogu ze śmietaną Różni się od tradycyjnego sera z kostki.
|
#4172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś tą formę na muffinki w kształcie serduszek, dziś będę testować
|
|
|
|
#4174 |
|
Raczkowanie
|
Ja zastanawiam się nad zakupem tej blaszki, ale chyba wezmę tą dużą zwykłą bo nadaje się i do pieczenia ciast jak i mięsa i zapiekanek. A wy jak uważacie? Warto kupić?
|
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
Nie pamiętam gramów, ale na opakowaniu było napisane: 48 serduszek z ciemnej i 24 z jasnej czekolady, znaczy białej
Kosztowały chyba 4,99zł w promocji Z tych biedronkowych są wiórki czekoladowe, te kolorowe i biedronki czekoladowe(takie kropki)- wszystkie z dr oetkera- 3,99zł o ile mnie pamięć nie myli![]() Dziewczyny, widze, że zachwalacie tę czekoladę do picia- gęsta jest? ![]() Kupiłam ostatnio czekoladę schogetten- tę trójkolorową-orzechową i trójkolorową- z truskawkową- pycha! ![]() Chociaż muszę przyznać, że ostatnio biedronka schodzi na psy.... |
|
|
|
#4176 |
|
Raczkowanie
|
polecam herbatę zieloną z maliną, nazywa się ... coś z ogrodem zwiazane ;]
|
#4177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest fajna i porządnie zrobiona temp max 200stopnie, zrobiona ze stali węglowej, niby powłoka nieprzywierająca. Będe testować w weekend.
|
|
|
|
|
#4178 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
drugi raz zawiodłam się na mandarynkach , nie kupię więcej
|
|
#4179 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
Czy u Was mandarynki też są takie ogromne?
Bo u mnie jakieś mutanty, w smaku nie najgorsze ale jakieś takie sztuczne.A co do świeczek mogli dać jakiś znak ze podrożeją, bo tak się zastanawiałam nad kupnem, a tu taka podwyżka. Niby nie dużo 30 gr ale sam fakt, że kilka dni temu moglam kupić taniej
Edytowane przez Caroline3010 Czas edycji: 2011-12-15 o 19:20 |
|
|
|
#4181 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co powiecie o pierogach z lodówki ' Swojska Chata ' czy coś takiego, bo kupiłam sobie na jutro z grzybami i kapustą bodajże i nie wiem czego mam się spodziewa
|
#4183 |
|
Raczkowanie
|
Co do uszek, polecam uszka firmy PŻM z kapustą i grzybami, kupiłam je kilka tygodni temu w Tesco. Ja zapłaciłam ok 1.50 za opakowanie 400g ale jakiś tydzień czy dwa temu widziałam je w gazetce w cenie ok 2,50. Mi smakują choć nie mam porównania bo innych nie jadłam
|
|
|
|
#4184 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam dzisiaj krokiety z lodówki z kapustą i grzybami za 3,99. Jakoś tak mnie napadła na nie chęć. Ciekawe jak smakują. Czy któraś z Was je próbowała? Gdzie najlepiej odgrzać żeby były smaczne?
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Mezus wlasnie wrocil z biedrony zachcialo mi sie jablek i go wyslalam
pyszne slodziutkie![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
|
#4186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mięciutkie, panierka nie taka, jak na biedronkowych, delikatna i smaczna, a kapusta i grzyby w środku - marzenie... Tylko ta cena Kilogram ok.15zł. Ale ogólnie rzecz biorąc biedronkowe nie są złe Ja zawsze odgrzewam na oleju (wiem, że niezdrowo, ale nie mam zwykle czasu, żeby coś innego kombinować).
Edytowane przez Emocja20 Czas edycji: 2011-12-15 o 20:17 |
|
|
|
|
#4187 |
|
Zadomowienie
|
To jakies kpiny , to co dziś ujrzałam! Brata wysłalam po ziemniaki do Biedry, kupił te pakowane po 2,5 kg. Otworzyłam szeroko swoje galy gdy otworzyłam ten worek- wszystkie ziemniaki były zielone! No normalnie jaja jakieś, to nie był jeden czy dwa zielone ziemniaki, ale każdy który był w tym worku, nota bene, w kolorze pomarańczowym co jeszcze bardziej utrudnia identyfikacje koloru tych ziemniaków w sklepie. Alez sie wkurzyłam, bo specjalnie właśnie brata wysłalam, nie bylam ani uczesana ani zmalowana , no wiecie, byłam w trakcie obiadu, ale nie mogłam tego tak zostawić, worek zabrałam, i fruu do Biedry, dobrze że mieszkam niedaleko niej. Oczywiście pani w kasie zdziwiona nie była- coż, pewnie dobrze wiedziała co na półki układa...
Zwrot kasy no i wybrałam sobie NORMALNE ziemniaki, oczywiście widziałam jeszcze kilka takich "zielonych" worków! Kto winny? Producent, ale... kierownik biedry co, ślepy?W koncu to on mówi pracownikom co mają układać na półkach. A może on ufoludek i sam jada takie ziemniaki?! Z ludzi debili robią wściskając im toksyczne zielone ziemniaki! Tfu!
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 Edytowane przez aniaexplode Czas edycji: 2011-12-15 o 20:20 |
|
|
|
#4188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odkąd usłyszałam od was o niej, nie wychodzę z biedronki bez tego produktu. Mniam!
|
|
|
|
|
#4189 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawniej kupowalam ciagle tez bon creme ale pomaranczowy i wisniowy z czekolada takie pyszne
|
|
#4191 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
jaka to jest ta tarta z malinami?
|
|
|
|
#4193 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jadłam pyyyszne galaretki-żelki o smaku owocowym w posypce cukrowej. Naprawdę dobre, porównywalne do tych kwaśnych z haribo, które uwielbiam. Może mniej kwaśne, ale nie mdląco-cukrowe jak wszystkie pozostałe tego typu. Polecam
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Boska jest Tutaj masz foto: http://tarayene.blogspot.com/2011/08...e-tarta-z.html
|
#4195 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was ! Chciałam zapytać się kiedy przeceniają zabawki w biedronce?Może któraś z was już wie coś na ten temat?Jak to było w zeszłym roku?
|
|
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dzisiaj pokusiłam się na blachę do muffinek. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że jak chciałam ją włożyć do mojego piekarnika to musiałam nieźle się nagimnastykować, w końcu weszła ale po skosie. Nie wiem czy tylko mój piekarnik jest taki niewydarzony, czy u was też tak wchodzi. Uważam, że powinny być zachowane jakieś standardowe wymiary, tym bardziej że mój piekarnik jest z tych czasów ( 2 lata). Ale i tak cieszę się jak dziecko
|
|
|
|
#4199 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Rok temu dosłownie kilka dni przed świętami przecenili ale o spore kwoty, tylko nie pamiętam czy były to wszystkie zabawki czy tylko niektóre.
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A co do form muffinkowych to od momentu gdy zaczęłam używać silikonowych, nie wrócę już nigdy do metalu, bez porównania. Formy większe, do ciasta także tylko silikon ![]() Dzisiaj trafiłam do naszej nowej biedrony i oniemiałam na widok cen (ludzie sterty towaru wynosili), z ciekawszych, polecanych na wątku produktów kupiłam płyn kłębuszek (był po 4,99 ) pasta wybielająca wersja sensitive (2,49), kubki termiczne (4,99), płyn micelarny (2,99), schab bez kości (4,99)...banany, mandarynki za grosze..lampki dotykowe były po 12zł, wcześniej kupiłam dwie po 20 więc mały zgrzyt ale cóż No i szalik wreszcie dorwałam z jednej z jesiennych ofert, też w iższej cenie, bardzo fajny, mięciutki![]() Ciekawe ile czasu potrwają te promocje na otwarcie.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Ogólnie dużo ludzi. Jeden facet wziął 4 kartony chleba "tektury"
A drugi cały karto Twaorgu Zielona Łąka. Kupiłam jedną kostkę i moim zdaniem w smaku jest podobny do twarogu ze śmietaną 

, nie kupię więcej
Bo u mnie jakieś mutanty, w smaku nie najgorsze ale jakieś takie sztuczne.

Mięciutkie, panierka nie taka, jak na biedronkowych, delikatna i smaczna, a kapusta i grzyby w środku - marzenie... Tylko ta cena
Kilogram ok.15zł. Ale ogólnie rzecz biorąc biedronkowe nie są złe
Odkąd usłyszałam od was o niej, nie wychodzę z biedronki bez tego produktu. Mniam!