Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 21:20   #4711
Fari
Rozeznanie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

Cytat:
Napisane przez kinia860;31077508[B
]mam cos podobnego ,tzn.czarna spodnice dluga ,tylko troche przybajezona na dole ze studniowki i do tego gorset ,100 lat temu jak mialam studniowke to to bylo modne ,to moze i ja wystawie keidys :P[/B]

Rozmawialam wlasnie z tz przez tel. i mowie,ze powinien byc przy mnie,wymasowac mi brzuch i takie tam marudzenie mi sie wlaczylo i mowie tak ,bo S ( jego przyjaciel, nasz swiadek) nawet tyle w sumie z K nie bedzie przed slubem ,co nasze cale tylko narzeczenstwo ,a on "oj bo skonczymy rozmowe ,marudzenie sie wlaczylo".No i sie rozlaczylam . wkur...mnie to ,bo mam dosc takiego lazenia do siebie jak 16 latkowie
A no właśnie, jak sobie porównam mode studniówkową z roku 2006 a teraz to normalnie zmiana o 180 stopni teraz moda na skromne (ale seksowne), krótkie sukienki, a za moich czasów to były modne takie "balowe", długa spódnica - ja miałam podobną jak tu Alunia wstawiła i do tego gorset biały wyszyty koronką, z czarnymi przeszyciami - i to była jedna ze skromniejszych, dużo dziewczyn miało skunie na kołach/halkach itp.

Rozumiem Twoje rozgoryczenie
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 21:25   #4712
Jagodka1985
Raczkowanie

Alunia bluzeczka bardzo ładna!Chyba bardzo lubisz kratke bo wydaje mi sie ze to nie pierwszy kratkowany ciuch jaki pokazywalas

Kinia nie dziwie sie ze ciagnace sie narzeczenstwo zaczyna Cie dolowac ale masz juz pewna deklaracje wiec doczekasz sie!

a ja rozmawialam z moim TZ. Nie wzielam go na dywanik, ale poruszylam delikatnie temat slubu i ew.kredytu. I niby z rozmowy wyniklo ze wezmiemy ten slub tylko kiedy??
Dziewczyny Nowy Rok sie zbliza, ja mam cicha nadzieje ze cos ruszy w moim zwiazku. Niepokoi mnie tylko fakt ze nic nie wskazuje na to zeby moj TZ za pierscionkiem sie rozgladal
Jagodka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 21:34   #4713
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jagodka1985 Pokaż wiadomość
Alunia bluzeczka bardzo ładna!Chyba bardzo lubisz kratke bo wydaje mi sie ze to nie pierwszy kratkowany ciuch jaki pokazywalas

Kinia nie dziwie sie ze ciagnace sie narzeczenstwo zaczyna Cie dolowac ale masz juz pewna deklaracje wiec doczekasz sie!

a ja rozmawialam z moim TZ. Nie wzielam go na dywanik, ale poruszylam delikatnie temat slubu i ew.kredytu. I niby z rozmowy wyniklo ze wezmiemy ten slub tylko kiedy??
Dziewczyny Nowy Rok sie zbliza, ja mam cicha nadzieje ze cos ruszy w moim zwiazku. Niepokoi mnie tylko fakt ze nic nie wskazuje na to zeby moj TZ za pierscionkiem sie rozgladal
Mój też, wcześniej nie raz sam z siebie włączał pierścionki na allegro i oglądaliśmy, teraz mu się odwidziało

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Uciekam na Titanica uwielbiam ten film - zwłaszcza drugą część
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 21:49   #4714
rudy_moniq
Zadomowienie

elo !
Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
(...) Monia trochę Ci współczuję tego wszystkiego, bo Twój TŻ powinien dawno spiąć pośladki i się oświadczyć , a tak to tylko Ci dogryzają z tego tytułu bądź dzielna
no własnie... dla TŻta baty! ale dziękuję za dobre słowa
Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
(...) Pije zieloną herbatę od jakiś dwóch tygodni i jak szkieletor wyglądam od góry do pasa, tyłerk nadal gruby pozostaje i uda, a naprawdę niewiele jem..waże się,ale waga nie chętnie dalej w dół...o co common?Chyba czas na wizytę u endokrynologa
a ćwiczysz coś? może warto na basen pochodzić
Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Prawda? Tak jakby to do nas należał obowiązek podarowania pierścionka i zadania TEGO pytania... Prawda jest taka, że rodzice są tu najgorsi, zwłaszcza mamy... ale może też dlatego, że im bardzo na sercu leży nasz los. (...)
to prawda ale takie ich uwagi nie są motywujące tylko dołujące
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
uuu ale błyszcząca, ja wyglądałabym jak prosiak
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
mam cos podobnego ,tzn.czarna spodnice dluga ,tylko troche przybajezona na dole ze studniowki i do tego gorset ,100 lat temu jak mialam studniowke to to bylo modne ,to moze i ja wystawie keidys :P

Rozmawialam wlasnie z tz przez tel. i mowie,ze powinien byc przy mnie,wymasowac mi brzuch i takie tam marudzenie mi sie wlaczylo i mowie tak ,bo S ( jego przyjaciel, nasz swiadek) nawet tyle w sumie z K nie bedzie przed slubem ,co nasze cale tylko narzeczenstwo ,a on "oj bo skonczymy rozmowe ,marudzenie sie wlaczylo".No i sie rozlaczylam . wkur...mnie to ,bo mam dosc takiego lazenia do siebie jak 16 latkowie
ja też miałam czarny koronkowy gorset i czarną spódnicę do ziemi prostą w kształcie litery A myślę że skromnie było, Dziewczyny też takie miały, nie było wybryków
kiniuś bardzo dobrze że rzuciłaś słuchawką, co to za uwagi 'zaraz skończymy rozmowę' niech spada, człowiek nie może mieć gorszego dnia z łażeniem jak w szkole do siebie to doskonale Cię rozumiem

blue czyli szefu ma resztki przyzwoitości zobaczymy na jak długo a tą symulantkę bozia pokarała i teraz na serio się pochorowała, o! sprawiedliwość jednak jest na tym świecie
asiaczek, to prawda, prawidłowa dieta to często a mało
Fari poka kolor włosów!
Ala super koszula!
santom dobrze, że TŻ zostaje w pracy cieszę się
Jagodka, to w sumie powiem Ci że słabe te ustalenia ;/ i tak nie wiadomo nic konkretnego, bo nie ma określenia w czasie... nadal myślicie o kredycie przed ślubem? ja bym sie nie godziła...

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 21:52   #4715
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:

Owszem doczekam sie ,ale cos dlugo wyczekiwanego przestaje cieszyc ,tak bylo z zareczynami ,tak jest i ze slubem.Dziewczyny wiedza ,ze ja nie skacze pod niebo na mysl o moim weselu,tylko chce je miec juz w glowy.
Twoj tz tez nie wiadomo czego chce,ci faceci to chyba maja za dobrze,ze tak zwlekaja .
Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
Mój też, wcześniej nie raz sam z siebie włączał pierścionki na allegro i oglądaliśmy, teraz mu się odwidziało
Ale wy przeciez ustaliliscie date slubu na 2012 ,wiec wiesz to duza roznica miedzy jagodka.

Pelno dziewczyn jesczcze sie pozarecza i wyjdzie wczesniej na maz niz ja ,a u mnie za tydz.bedzie juz rok od zareczyn.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 21:56   #4716
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem doczekam sie ,ale cos dlugo wyczekiwanego przestaje cieszyc ,tak bylo z zareczynami ,tak jest i ze slubem.Dziewczyny wiedza ,ze ja nie skacze pod niebo na mysl o moim weselu,tylko chce je miec juz w glowy.
Twoj tz tez nie wiadomo czego chce,ci faceci to chyba maja za dobrze,ze tak zwlekaja .
fakt, niestety fakt
w poprzednim zwiaazku chcialam miec juz to po prostu za soba, nie tak powinno byc...
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 22:02   #4717
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
fakt, niestety fakt
w poprzednim zwiaazku chcialam miec juz to po prostu za soba, nie tak powinno byc...
dokładnie... ja mam wrażenie, że jak dostanę pierścień (jeśli dostanę) to będzie reakcja w stylu 'no w końcu...' a nie radość... o zaskoczeniu nie wspomnę bo o tym nie ma mowy nie tak powinno być

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-12-15, 22:09   #4718
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
dokładnie... ja mam wrażenie, że jak dostanę pierścień (jeśli dostanę) to będzie reakcja w stylu 'no w końcu...' a nie radość... o zaskoczeniu nie wspomnę bo o tym nie ma mowy nie tak powinno być
Moja reakcja byla dokładnie taka,ale faceci sa beznadziejni stwierdzam ( nie wszyscy of corse) ,ale ci co nie potrafia w pore sie oswiadczycJa myslalam ,ze po 4 latach zwiazku to ja juz mezatka bede ,a tu surprise po 8
Stary 2011-12-15, 22:17   #4719
rudy_moniq
Zadomowienie

Fari dzięki za info o Titanicu oglądam sobie

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Moja reakcja byla dokładnie taka,ale faceci sa beznadziejni stwierdzam ( nie wszyscy of corse) ,ale ci co nie potrafia w pore sie oswiadczycJa myslalam ,ze po 4 latach zwiazku to ja juz mezatka bede ,a tu surprise po 8
taaa faceci... no to... mój jest beznadziejny
ja jeszcze w liceum byłam przekonana że w wieku 25 lat będę mamą... w nowym roku będzie 26 a tu nawet zaręczyn nie ma czad...
jak poszłam na studia to trochę trzeźwiej myślałam, ale i tak byłam przekonana, że po zdaniu mgr wszystko potoczy się w ekstra szybkim tempie, i co? i ponad rok od obrony i nadal NIC, NIC, NIC!

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

jest tak samo jak na początku naszej znajomości... czy mam 19 lat czy 25 nie ma różnicy! stoimy w miejscu, łazimy do siebie jak szczeniaki

Stary 2011-12-15, 22:28   #4720
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
taaa faceci... no to... mój jest beznadziejny
ja jeszcze w liceum byłam przekonana że w wieku 25 lat będę mamą... w nowym roku będzie 26 a tu nawet zaręczyn nie ma czad...
jak poszłam na studia to trochę trzeźwiej myślałam, ale i tak byłam przekonana, że po zdaniu mgr wszystko potoczy się w ekstra szybkim tempie, i co? i ponad rok od obrony i nadal NIC, NIC, NIC!
piona
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 22:35   #4721
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:

jest tak samo jak na początku naszej znajomości... czy mam 19 lat czy 25 nie ma różnicy! stoimy w miejscu, łazimy do siebie jak szczeniaki
U mnie tez to tak wyglada ,zareczyny niczego nie zmienily ,poza tym ,ze data ustalona na 2013 ,ale nadal tak samo do siebie lazimy jak na poczatku ,czyli tez w wieku 19 lat.

No i piona co do dziecka tez myslalam ,ze w wieku 25 bede miec pierwsze ,no bo skoro myslalam ,ze po 4 latach ,w wieku 23 wyjde za maz ,rok bysmy sobie dali dla siebie ,no a na 25 dziecko,a tu d....pa wielka ogromniasta ,moja siostra urodzila dziecko pierwsze i ostatnie zarazem w wieku 34 lat ja nie chce tak poznooooo.
Kiedys mi tz mowil,ze sasiad mowi ,zeby rodzine zakladal i dziecko robil ,po potem nie bedzie mial sily za dzieckiem biegac i po gorach chodzic.
Moj tz chyba nie zdaje sobie sprawy ,ze zeni sie z prawie rowiesnicą i mysli ,ze na dziecko zawsze bedzie czas ,bo jest mlody,on se do 80-tki moze dzieci plodzic ,a kobieta nie

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-12-15 o 22:40
Stary 2011-12-15, 23:19   #4722
rudy_moniq
Zadomowienie

kinia niestety święta racja... jeszcze 15lat i możemy macice usuwać, bo będą niepotrzebne ;/ a oni hulaj dusza

i sylvi, kinia PIONA niedoszłe matki polki

o tak, poużalajmy się nad naszym beznadziejnym losem

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

koleżanka wstawiła na fejsa... http://demotywatory.pl/2393205/Czy-zgodzisz-sie

Stary 2011-12-15, 23:39   #4723
kinia860
Zakorzenienie

Moniq ja chcialam miec dwojke dzieci z 10 letnia roznica wieku ,ale teraz to juz nie mozliwe bedzie.Tz to pewnei sobie mysli,ze jak go mama urodzila w wieku 38 lat ,zona jego brata urodzila corke w kwietniu tego roku tez w wieku 38 lat
to i ja bede rodzic w wieku prawie 40 lat ,chyba oci..pial.
Najlepiej to widze ulozylo sie mojemu bratu ,ma mieszkanie ,firme ,corke 10 letnia ,syna 4 letniego i dopiero 32 lata ,a juz tak duzo ma,dzieci juz prawie odchowane,a oni wciaz mlodzi.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-12-15 o 23:40
Stary 2011-12-16, 07:58   #4724
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
no pewnie, ze juz nie Twoja broszka widocznie jest tyle warta, skoro ktos za nia tyle placi, a to najwazniejsze;D

ala a jak babci idzie z tym bolerkiem?? nie ma zadnych problemow??
Albo babka jest zdesperowana mowila, ze potrzebuja ją na wtorek

No a babcia ostatnio mnie mierzyla, zeby sprawdzic czy takie same wymiary mamy roznimy sie po 1 cm

Cytat:
Kinius doskonale cie rozumiem, ale postaraj sie nie na każdym kroku "wypominac" tego tżtowi... bo przy tym jest ta sama zasada co przy zareczynach. jak sie bedzie o tym gledzilo to facetowi sie calkiem odechce i co wtedy? Nie chcemy tego przeciez...

Cytat:
no i moge napisac, ze T. zostaje w pracy ale ogolnie na 9 osob z dniowek, 5 zostaje zwolnionych;( o tyle nie ciekawie, ze prawdopodobnie bedzie pracowal na popoludnia caly czas, wiec czasu nie bedzie na nic
To lipa, że tylko na popoludnie bedzie chodzil - caly dzien rozwalony, ale z drugiej strony lepsza taka robota niz zadna...

Cytat:

Niepokoi mnie tylko fakt ze nic nie wskazuje na to zeby moj TZ za pierscionkiem sie rozgladal
To koszula dla T. i tak jak mowilam: wole krate niz paski

A co do drugiego: a może juz ma?

Cytat:
uuu ale błyszcząca, ja wyglądałabym jak prosiak

ja też miałam czarny koronkowy gorset i czarną spódnicę do ziemi prostą w kształcie litery A myślę że skromnie było, Dziewczyny też takie miały, nie było wybryków
Od lampy sie tak swieci, na zywo tylko polyskuje...

A u mnie na studniowce (2008) tez jeszcze bylo bez szalu ale po malu juz wchodzilo do mody, ze im krotsza kiecka tym lepsza dlatego mialam panike, ze jak debil bede wygladac, ze tylko ja w dlugiej ale na szczescie nie tylko ja taką mialam

Dzien dobry dziewczynki dzisiaj na 18 mamy Wigilie firmowa... <stresuje sie>.... Jak wroce siadam do nauki bo w niedziele koło

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 08:41   #4725
adela50
Wtajemniczenie

widziałam się wczoraj z Tż, no i w jego życiu zmiany.Narazie nie wyjeżdża,ale sobie auto kupił..nie udało nam się rrrr...szkoda.Plecy bolą mnie mniej.W tym roku niestety niw urządzamy świąt ze względu na to,że nie będzie niestety czasu na przygotowanie świąt,a rodzina nie przyjedzie...Nie wiem jakie plany ma Tż
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 09:21   #4726
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

czyli co adela, jednak sylwester razem??
jak to nie robicie swiat?? ile Was w domu jest??

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 09:22   #4727
Clood
Zadomowienie

Cytat:
Moniq ja chcialam miec dwojke dzieci z 10 letnia roznica wieku ,ale teraz to juz nie mozliwe bedzie.Tz to pewnei sobie mysli,ze jak go mama urodzila w wieku 38 lat ,zona jego brata urodzila corke w kwietniu tego roku tez w wieku 38 lat
to i ja bede rodzic w wieku prawie 40 lat ,chyba oci..pial.
Najlepiej to widze ulozylo sie mojemu bratu ,ma mieszkanie ,firme ,corke 10 letnia ,syna 4 letniego i dopiero 32 lata ,a juz tak duzo ma,dzieci juz prawie odchowane,a oni wciaz mlodzi.
Kinia OMG, jakbym mojego słyszała - mój też ma brata 10 lat starszego i jego żona urodziła w wieku 35 lat - ale po prostu nie mogli mieć długo malucha i jakimś cudem się udało... Inna bajka, że zdecydowali się na ślub jeszcze na studiach - czyli mieli 24 i 23 lata. Mój TŻ uważa się za młodzieniaszka (rocznik 83'), a ja też jakbym mogła to miałabym dziecko zaraz, ale skoro On musi mieć najpierw wszystko, to z dzieckiem mogę się pożegnać na kilka lat, on będzie już po 30tce, też nie tak sobie to wszystko wyobrażałam w młodości... życie weryfikuje, kupię sobie psa w takim razie...

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 10:57   #4728
Promyk03
Zakorzenienie

Dzień dobry

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

santom przyjełam zaproszenie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 10:58   #4729
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli co adela, jednak sylwester razem??
jak to nie robicie swiat?? ile Was w domu jest??
o sylwestrze narazie nie rozmawialiśmy..u mnie w domu święt nie będziemy obchodzić, ponieważ jesteśmy tylko w 4-rkę. Rodzina albo daleko w Polsce albo za granicą i są stanowczo za duże koszta.
Stary 2011-12-16, 11:02   #4730
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

oj tam adela, za swieta!! nie wazne ile osob, macie swieta robic i juz!! jak to boze narodzenie bez obchodzenia!! bede krzyczec!!

promyk

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 11:41   #4731
Clood
Zadomowienie

adela wystarczy opłatek, jakaś rybka i święta gotowe

co tu takie pustki? zwykle nie nadążałam, a teraz?

Stary 2011-12-16, 12:03   #4732
adela50
Wtajemniczenie

taki, dzień...Ja tam zrobie barszcz na tyle mi czasu starczy, praca praca w tym roku, chyba ,że no tż mnie zaskoczy i gdzieś mnie zabierze,ale no nie wiem.Wczoraj o innych kwestiach gadaliśmy i nie poruszyliśmy tematu świąt...temat zeszedł,że po co biorę tabsy antykonc. mogę nie brać, a ja mówię,że może bobo to niech będzie za 2 lata, jak już zobaczę Jordanie i Turcję(uwielbiam podróżować).Nie wiem kto by się zajął później tym dzieckiem u mnie rodzice jeszcze 10lat mają do emerytury, chyba że jego będzie stać na opiekunkę

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2011-12-16 o 12:10
Stary 2011-12-16, 12:27   #4733
Clood
Zadomowienie

czytałyście na pudlu -> http://www.pudelek.pl/artykul/37009/...dpisz_petycje/ co za po*****eb

Adelko - odnoszę wrażenie, że Ty średnio szczęśliwa jesteś w tym związku, nie wiem, nie oceniam, ale jakoś za każdym razem czuję ironię i sarkazm w stronę Twojego TŻa, mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo nie o to w tym chodzi, ale czuję taką nutkę rezygnacji, żalu w Twoich wypowiedziach... jak to tam jest? jak nie chcesz to nie pisz

Edytowane przez Clood
Czas edycji: 2011-12-16 o 12:30
Stary 2011-12-16, 12:59   #4734
adela50
Wtajemniczenie

po jego powrocie z zagranicy to średnio się układa... Taka jest prawda. Jak dalej będzie? Nie wie tego nikt.Dużo czasu poświęca dla swojej rodziny. Nie byłam bym taka zirytowana gdybyśmy mieszkali razem. U mnie sytuacja jest inna .Młodszemu bratu nie musze poświęcać czasu. Ja mam doła, bo mam cieżką sytuację w firmie. Generalnie najchętniej bym się zwolniła. I odpoczęła od pracy..Generalnie to moja wina i tyle...I nic mi sie ostatnio nie udaje: ani wyjechać,ani zamieszkać razem ani urozmaicenie narzeczeństwa...

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2011-12-16 o 13:02
Stary 2011-12-16, 14:16   #4735
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cześć, wieki mnie tu nie było, ale nie zapomniałam o Was Po prostu mam taaaaaaaki zapiernicz, że już nie wiem za co się wziąć Jeszcze teraz te święta, tyle roboty, oszaleć można! Co tam u Was? Jakaś nowa zaręczona? Przeczytałam tylko kilka ostatnich wpisów, bo 70 stron nie dam rady niestety
Stary 2011-12-16, 14:41   #4736
Clood
Zadomowienie

Cytat:
po jego powrocie z zagranicy to średnio się układa... Taka jest prawda. Jak dalej będzie? Nie wie tego nikt.Dużo czasu poświęca dla swojej rodziny. Nie byłam bym taka zirytowana gdybyśmy mieszkali razem. U mnie sytuacja jest inna .Młodszemu bratu nie musze poświęcać czasu. Ja mam doła, bo mam cieżką sytuację w firmie. Generalnie najchętniej bym się zwolniła. I odpoczęła od pracy..Generalnie to moja wina i tyle...I nic mi sie ostatnio nie udaje: ani wyjechać,ani zamieszkać razem ani urozmaicenie narzeczeństwa...
Zwolnić się nie zwalniaj, teraz szału nie ma na rynku pracy, zaciśnij zęby i jakoś się ułoży
A jeśli chodzi o TŻa to może jakiś kilkudniowy spontaniczny wyjazd by się Wam przydał, będziecie sam na sam, całą uwagę poświęcicie swojemu związkowi, na pewno warto o niego walczyć. Nie oceniaj siebie surowo, nic nie dzieje się bez przyczyny, obydwoje musieliście do tego doprowadzić. Nie ma anioła i diabła - są też odcienie szarości uszy do góry, wspieram Was mocno

Stary 2011-12-16, 15:17   #4737
adela50
Wtajemniczenie

powiem ,że nawet treoche moja sytuacja przypomina sytuacja te osoby które walczą o pierścionki...przykro mi nie pamiętam które dziewczyny,a nie chce źle przypadkowych ników wpisywać...ja walczę o wspólne mieszkanie, o wspólny wyjazd i to mi da jakąś ulgę poprostu...strasznie mi jego brakuje, bo właściwie jestem sama
Stary 2011-12-16, 15:26   #4738
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Weszlam na chwilke bo niedlugo trzeba sie na Wigilie szykowac dzisiaj w pracy mielismy akcje "prezent dla szefa" powiem nieskromnie, ze zarzucilam pomyslem, ktory wszystkim sie spodobal

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 15:36   #4739
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Przyłączam się do tej opinii... większość mężczyzn jest po prostu tak bardzo niedomyślna i z wygody odwlekają ważne decyzje i posunięcia, tak dlugo jak się da...

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 16:26   #4740
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
powiem ,że nawet treoche moja sytuacja przypomina sytuacja te osoby które walczą o pierścionki...przykro mi nie pamiętam które dziewczyny,a nie chce źle przypadkowych ników wpisywać...ja walczę o wspólne mieszkanie, o wspólny wyjazd i to mi da jakąś ulgę poprostu...strasznie mi jego brakuje, bo właściwie jestem sama
A próbowałaś na spokojnie porozmawiać z TŻ? Tylko bez krzyków, obrażania się i tak dalej? Może on nie wie, czego od niego oczekujesz? Z tego co pamiętam, to kiedys on sam przecież proponował wspólne mieszkanie? A teraz się nagle ociąga? Dziwne to wszystko Ja bym go wzięła na porządny dywanik

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości