|
|
#4711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
teraz moda na skromne (ale seksowne), krótkie sukienki, a za moich czasów to były modne takie "balowe", długa spódnica - ja miałam podobną jak tu Alunia wstawiła i do tego gorset biały wyszyty koronką, z czarnymi przeszyciami - i to była jedna ze skromniejszych, dużo dziewczyn miało skunie na kołach/halkach itp. ![]() Rozumiem Twoje rozgoryczenie |
|
|
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
Alunia bluzeczka bardzo ładna!Chyba bardzo lubisz kratke bo wydaje mi sie ze to nie pierwszy kratkowany ciuch jaki pokazywalas
Kinia nie dziwie sie ze ciagnace sie narzeczenstwo zaczyna Cie dolowac ale masz juz pewna deklaracje wiec doczekasz sie! a ja rozmawialam z moim TZ. Nie wzielam go na dywanik, ale poruszylam delikatnie temat slubu i ew.kredytu. I niby z rozmowy wyniklo ze wezmiemy ten slub tylko kiedy?? Dziewczyny Nowy Rok sie zbliza, ja mam cicha nadzieje ze cos ruszy w moim zwiazku. Niepokoi mnie tylko fakt ze nic nie wskazuje na to zeby moj TZ za pierscionkiem sie rozgladal
|
|
|
|
#4713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Uciekam na Titanica |
|
|
|
|
#4714 | |||||
|
Zadomowienie
|
elo !
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może warto na basen pochodzić Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
miałam czarny koronkowy gorset i czarną spódnicę do ziemi prostą w kształcie litery A myślę że skromnie było, Dziewczyny też takie miały, nie było wybrykówkiniuś bardzo dobrze że rzuciłaś słuchawką, co to za uwagi 'zaraz skończymy rozmowę' niech spada, człowiek nie może mieć gorszego dnia z łażeniem jak w szkole do siebie to doskonale Cię rozumiem blue czyli szefu ma resztki przyzwoitości zobaczymy na jak długo a tą symulantkę bozia pokarała i teraz na serio się pochorowała, o! sprawiedliwość jednak jest na tym świecie ![]() asiaczek, to prawda, prawidłowa dieta to często a mało ![]() Fari poka kolor włosów! Ala super koszula! ![]() santom dobrze, że TŻ zostaje w pracy cieszę sięJagodka, to w sumie powiem Ci że słabe te ustalenia ;/ i tak nie wiadomo nic konkretnego, bo nie ma określenia w czasie... nadal myślicie o kredycie przed ślubem? ja bym sie nie godziła...
|
|
#4715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj tz tez nie wiadomo czego chce,ci faceci to chyba maja za dobrze,ze tak zwlekaja . Cytat:
Pelno dziewczyn jesczcze sie pozarecza i wyjdzie wczesniej na maz niz ja ,a u mnie za tydz.bedzie juz rok od zareczyn.
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w poprzednim zwiaazku chcialam miec juz to po prostu za soba, nie tak powinno byc... |
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4719 | |
|
Zadomowienie
|
Fari dzięki za info o Titanicu
oglądam sobie ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
ja jeszcze w liceum byłam przekonana że w wieku 25 lat będę mamą... w nowym roku będzie 26 a tu nawet zaręczyn nie ma czad...jak poszłam na studia to trochę trzeźwiej myślałam, ale i tak byłam przekonana, że po zdaniu mgr wszystko potoczy się w ekstra szybkim tempie, i co? i ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- jest tak samo jak na początku naszej znajomości... czy mam 19 lat czy 25 nie ma różnicy!
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i piona co do dziecka tez myslalam ,ze w wieku 25 bede miec pierwsze ,no bo skoro myslalam ,ze po 4 latach ,w wieku 23 wyjde za maz ,rok bysmy sobie dali dla siebie ,no a na 25 dziecko,a tu d....pa wielka ogromniasta ,moja siostra urodzila dziecko pierwsze i ostatnie zarazem w wieku 34 lat ja nie chce tak poznooooo. Kiedys mi tz mowil,ze sasiad mowi ,zeby rodzine zakladal i dziecko robil ,po potem nie bedzie mial sily za dzieckiem biegac i po gorach chodzic. Moj tz chyba nie zdaje sobie sprawy ,ze zeni sie z prawie rowiesnicą i mysli ,ze na dziecko zawsze bedzie czas ,bo jest mlody,on se do 80-tki moze dzieci plodzic ,a kobieta nie
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-15 o 22:40 |
|
|
|
|
#4722 |
|
Zadomowienie
|
kinia niestety święta racja... jeszcze 15lat i możemy macice usuwać, bo będą niepotrzebne ;/ a oni hulaj dusza
i sylvi, kinia PIONA niedoszłe matki polki o tak, poużalajmy się nad naszym beznadziejnym losem ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- koleżanka wstawiła na fejsa... http://demotywatory.pl/2393205/Czy-zgodzisz-sie
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Moniq ja chcialam miec dwojke dzieci z 10 letnia roznica wieku ,ale teraz to juz nie mozliwe bedzie.Tz to pewnei sobie mysli,ze jak go mama urodzila w wieku 38 lat ,zona jego brata urodzila corke w kwietniu tego roku tez w wieku 38 lat
to i ja bede rodzic w wieku prawie 40 lat ,chyba oci..pial. Najlepiej to widze ulozylo sie mojemu bratu ,ma mieszkanie ,firme ,corke 10 letnia ,syna 4 letniego i dopiero 32 lata ,a juz tak duzo ma,dzieci juz prawie odchowane,a oni wciaz mlodzi.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-15 o 23:40 |
|
|
|
#4724 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowila, ze potrzebuja ją na wtorek ![]() No a babcia ostatnio mnie mierzyla, zeby sprawdzic czy takie same wymiary mamy roznimy sie po 1 cm ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i tak jak mowilam: wole krate niz paski ![]() A co do drugiego: a może juz ma? Cytat:
A u mnie na studniowce (2008) tez jeszcze bylo bez szalu ale po malu juz wchodzilo do mody, ze im krotsza kiecka tym lepsza ![]() Dzien dobry dziewczynki dzisiaj na 18 mamy Wigilie firmowa... <stresuje sie>.... Jak wroce siadam do nauki bo w niedziele koło
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałam się wczoraj z Tż, no i w jego życiu zmiany.Narazie nie wyjeżdża,ale sobie auto kupił..nie udało nam się rrrr...szkoda.Plecy bolą mnie mniej.W tym roku niestety niw urządzamy świąt ze względu na to,że nie będzie niestety czasu na przygotowanie świąt,a rodzina nie przyjedzie...Nie wiem jakie plany ma Tż
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
czyli co adela, jednak sylwester razem??
jak to nie robicie swiat?? ile Was w domu jest?? |
|
|
|
#4727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- santom przyjełam zaproszenie
|
|
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
o sylwestrze narazie nie rozmawialiśmy..u mnie w domu święt nie będziemy obchodzić, ponieważ jesteśmy tylko w 4-rkę. Rodzina albo daleko w Polsce albo za granicą i są stanowczo za duże koszta.
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam adela,
za swieta!! nie wazne ile osob, macie swieta robic i juz!! jak to boze narodzenie bez obchodzenia!! bede krzyczec!!promyk
|
|
|
|
#4731 |
|
Zadomowienie
|
adela wystarczy opłatek, jakaś rybka i święta gotowe
![]() co tu takie pustki? zwykle nie nadążałam, a teraz?
|
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
taki, dzień...Ja tam zrobie barszcz na tyle mi czasu starczy, praca praca w tym roku, chyba ,że no tż mnie zaskoczy i gdzieś mnie zabierze,ale no nie wiem.Wczoraj o innych kwestiach gadaliśmy i nie poruszyliśmy tematu świąt...temat zeszedł,że po co biorę tabsy antykonc. mogę nie brać, a ja mówię,że może bobo to niech będzie za 2 lata, jak już zobaczę Jordanie i Turcję(uwielbiam podróżować).Nie wiem kto by się zajął później tym dzieckiem u mnie rodzice jeszcze 10lat mają do emerytury, chyba że jego będzie stać na opiekunkę
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2011-12-16 o 12:10 |
|
|
|
#4733 |
|
Zadomowienie
|
czytałyście na pudlu -> http://www.pudelek.pl/artykul/37009/...dpisz_petycje/ co za po*****eb
Adelko - odnoszę wrażenie, że Ty średnio szczęśliwa jesteś w tym związku, nie wiem, nie oceniam, ale jakoś za każdym razem czuję ironię i sarkazm w stronę Twojego TŻa, mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo nie o to w tym chodzi, ale czuję taką nutkę rezygnacji, żalu w Twoich wypowiedziach... jak to tam jest? jak nie chcesz to nie pisz
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2011-12-16 o 12:30 |
|
|
|
#4734 |
|
Wtajemniczenie
|
po jego powrocie z zagranicy to średnio się układa... Taka jest prawda. Jak dalej będzie? Nie wie tego nikt.Dużo czasu poświęca dla swojej rodziny. Nie byłam bym taka zirytowana gdybyśmy mieszkali razem. U mnie sytuacja jest inna .Młodszemu bratu nie musze poświęcać czasu. Ja mam doła, bo mam cieżką sytuację w firmie. Generalnie najchętniej bym się zwolniła. I odpoczęła od pracy..Generalnie to moja wina i tyle...I nic mi sie ostatnio nie udaje: ani wyjechać,ani zamieszkać razem ani urozmaicenie narzeczeństwa...
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2011-12-16 o 13:02 |
|
|
|
#4735 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, wieki mnie tu nie było, ale nie zapomniałam o Was
Po prostu mam taaaaaaaki zapiernicz, że już nie wiem za co się wziąć Jeszcze teraz te święta, tyle roboty, oszaleć można! Co tam u Was? Jakaś nowa zaręczona? Przeczytałam tylko kilka ostatnich wpisów, bo 70 stron nie dam rady niestety
|
|
#4736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o TŻa to może jakiś kilkudniowy spontaniczny wyjazd by się Wam przydał, będziecie sam na sam, całą uwagę poświęcicie swojemu związkowi, na pewno warto o niego walczyć. Nie oceniaj siebie surowo, nic nie dzieje się bez przyczyny, obydwoje musieliście do tego doprowadzić. Nie ma anioła i diabła - są też odcienie szarości uszy do góry, wspieram Was mocno
|
|
|
#4737 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem ,że nawet treoche moja sytuacja przypomina sytuacja te osoby które walczą o pierścionki...przykro mi nie pamiętam które dziewczyny,a nie chce źle przypadkowych ników wpisywać...ja walczę o wspólne mieszkanie, o wspólny wyjazd i to mi da jakąś ulgę poprostu...strasznie mi jego brakuje, bo właściwie jestem sama
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Weszlam na chwilke bo niedlugo trzeba sie na Wigilie szykowac
dzisiaj w pracy mielismy akcje "prezent dla szefa" powiem nieskromnie, ze zarzucilam pomyslem, ktory wszystkim sie spodobal
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym go wzięła na porządny dywanik
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

".No i sie rozlaczylam . wkur...mnie to ,bo mam dosc takiego lazenia do siebie jak 16 latkowie
teraz moda na skromne (ale seksowne), krótkie sukienki, a za moich czasów to były modne takie "balowe", długa spódnica - ja miałam podobną jak tu Alunia wstawiła i do tego gorset biały wyszyty koronką, z czarnymi przeszyciami - i to była jedna ze skromniejszych, dużo dziewczyn miało skunie na kołach/halkach itp. 

może warto na basen pochodzić
z łażeniem jak w szkole do siebie to doskonale Cię rozumiem
zobaczymy na jak długo ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za swieta!! nie wazne ile osob, macie swieta robic i juz!! jak to boze narodzenie bez obchodzenia!! bede krzyczec!!
Ja bym go wzięła na porządny dywanik