|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Hej dziewczyny
![]() Przychodzę do Was z prośbą - przepraszam, że tak ni z gruszki ni z pietruszki - ale widziałam dziś w H&M na wyprzedaży tę sukienkę za 60 zł i zakochałam się totalnie: http://www.hm.com/de/product/93932?a...#shopOrigin=SA Takiej sukienki szukam już od dawna. Niestety, u mnie był tylko rozmiar 34 i 36, a potrzebuję 40... Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi ją kupić, oczywiście o ile jest jeszcze gdzieś dostępna? Byłabym bardzo wdzięczna |
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Bydgoszcz Focus- bez problemu przyjmują karty, przede mną kobitka płaciła 40stoma kartami
ja miałam tylko 5 ;/
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
miałam 9 kart, ale zostały mi dwie
![]() kupiłam 3 basicowe na ramiączkach, cyckonosz i sukienkę taką rozkloszowaną w zasadzie jedną bluzkę dostałam gratis - skapłam się dopiero w domu ![]() na 3 stawach - przebrane wszystko... szwędałam się i nie umiałam nic więcej wybrać...
|
#3034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak to sporo raczej eleganckich rzeczy, kilka dżisnowych koszul ale tylko rozmiary 44 i 40, swetry z łatami po 60zł,pomarańczowe marynarki, kilka kurtek, koturny z działu Divided(dziwne bo nie mają tego działu) , jakieś czapki,paski i nic więcej nie rzuciło mi się w oczy
|
|
#3035 |
|
Raczkowanie
|
kurczę, naprawdę widziałam je za 149 na Nowym Świecie... Edytowane przez Nyuna Czas edycji: 2011-12-15 o 21:13 |
|
|
|
#3036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
lilkaoo, będę wdzięczna za sprawdzenie czy jest 40 w jakimkolwiek z 3 kolorów! Ewentualnie 38 też by mogła być. Dziękuję za dobre chęci i trzymam kciuki, aby w niedzielę coś jeszcze było
Chyba że ktoś jeszcze ma szansę być wcześniej....? |
|
|
|
#3038 |
|
Rozeznanie
|
Witam! Relacje z Rybnika! ^^
Wróciłam przed momentem z H&M i jestem ucieszona Ja z Tż mielismy po 3 karty i nie było z nimi najmniejszego problemu! Można łączyc śmiało! Kupiłam tą sukienke w kolorze czarnym za 40zł! http://www.hm.com/gb/product/94215?article=94215-A Bardzo fajnie lezy! Tż nakupował sweterki grubasne, 2 pary spodni i wszyscy są zadowoleni Ogólnie oceniam wyprzedaż na 7/10, jednak duuzo rozmiarow juz brakuje..
Edytowane przez Martha1616 Czas edycji: 2011-12-15 o 21:28 |
|
|
|
#3039 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dopiero niedawno udało mi się zobaczyć tę kolekcję na żywo i.... Cytat:
Nie ma szans ![]() Choć u mnie w mieście widziałam dzisiaj jeden numer z kartą. Jeszcze się uchował
|
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3041 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
byłam dziś w Ostrowie Wlkp. koło godziny 15, sporo swetrów, spódniczek i spodni, były także różne bluzy i kurtki, znalazłam też kilka sukienek w jelonki, sporo także zwykłych koszulek, na dziale dziecięcym także sporo przecen, u mężczyzn głównie marynarki, a ruch kupujących raczej mały, zauważyłam też, że pojawiło się dużo nowych rzeczy, których nie było np. w sobotę Pozdrawiam i witam wszystkie H&Mowiczki
|
|
|
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
witam ja robiłam dzisiaj zakupy w Dąbrowie Górniczej, miałam 4 karty, z łączeniem kart nie było problemu. Miałam kupić czarny lub czerwony żakiecik za 129,00 ale sobie odpuściłam bo na żywo nie zachwycił mnie. Kupiłam spódniczkę brązową/rudą cienką za kolano z czarnym paskiem w tali z 99,90 przeceniona na 40,00 i granatową plisowaną spódniczkę za kolano z czarnym paskiem w tali z 129,90 na 60,00 - wykorzystałam 4 karty i dopłaciłam 20,00 zł Ogólnie jestem zadowolona
|
|
|
|
#3043 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Czy ktos z Warszawy widzial taka spodnice z brazowym paskiem w talli (przed kolano) ktora wystepuje w kolorze czarnym lub takim brazowym? Jest przeceniona ze 129 na 40 - rozmiar 34???Jesli tak to prosze napiszcie gdzie ![]() Na marszalkowskiej, nowym swiecie, arkadii i zlotych tarasach nie ma...
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
co sądzicie o tych butach?
kupiłam je ale chyba oddam, bo mam wątpliwości na zimę się nie nadają, cienka cholewka i w ogóle... może któraś z was je kupiła? zostawić czy oddać? Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2011-12-15 o 21:49 |
|
|
|
#3045 |
|
Raczkowanie
|
Chcialabym sie jeszcze upewnic, chociaz przeczytalam 7 stron wstecz... Kupony obowiazuja na wszystko, wlacznie z rzeczami juz przecenionymi i dzialem dzieciecym?
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bylam dzis w 5 hmach, nie ma szans
|
|
#3048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, będę pamiętać jak coś ![]() czy u Was futrzany szal z holiday collection (59.9) jest przeceniony na 40zł?? Bo u mnie w jednym h&m był przeceniony, a w drugim był w normalnej cenie Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2011-12-15 o 21:57 |
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem Wam, ze sie dzis strasznie tym zmeczylam
wyprzedaz marnosci same, niestety przebrane i szkoda czasu na przepychanie sie wsrod tych pomieszanych ciuchow zeby znalezc konkretne rzeczy musialam przeryc w kazdym sklepie wszyyyystko plus wszystkie przymierzalnie lacznie z meskimi czyli latanie po pietrach, kolejki kupilam prezenty dla wszystkich poza soba... wyszlam z pakami z ostatniego h&m'a i zonk.. a jaaa? ale mam jeszcze 6 kart, pojde po weekendzie na spokojnie
|
#3053 |
|
Rozeznanie
|
Widziałyście na męskim ta marynarko-kurtkę? TŻ szuka rozmiaru 48-50. Ze śląska jesteśmy
![]()
|
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
moze dopiero je przecenia?
|
|
|
|
#3055 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zadomowienie
|
jak komus zalezy bardzo na jakiejs rzeczy a ma podstawy zeby myslec ze jest przeceniona to mozna poprosic sprzedawce o sprawdzenie ceny
u mnie te buty ala meskie glany byly przecenione na 90%
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z was mogłaby mi zakupić te buty w rozmiarze 39?
Na wyprzedaży kosztują 60zł. Może to być kolor czarny jak i brązowy. - Obojętnie ![]() Przelew zrobię od razu! Bardzo PROSZĘ ![]() ![]() NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-12-16 o 23:44 |
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
też sia zastanawiam czy nie kupic ich za karty
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę Ci kupić jutro, bo będę rano w h&m, a u mnie jeszcze dużo ich było - sama dziś mierzyłam 39.
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zakochana w nich od momentu gdy były "nowością" ale cena mnie przerażała (jak za takie buty )Cytat:
Najlepiej kolor czarny Podać Ci mój nr kom ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

ja miałam tylko 5 ;/

Jak do jutra nie będzie info o Ostrowie, to chyba wybiorę się do Kalisza właśnie. Tam przynajmniej będzie w czym wybierać, nie to co w Poznaniu.

a teraz już nie mam jak sama szukac