|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Wcześniej za każdym razem musiałam wydawać 6 zł za wypożyczenie i często łyżwy gdzieś mnie obcierały albo uciskały. Swoje to jednak swoje. W tym roku jeszcze nie byłam na lodowisku. ![]() Super, że Ci dobrze poszło. ![]() Koszulka z muffinką jest moim hitem. ![]() Cytat:
Czasem zaglądam na MM albo na blogach oglądam makijaże i się zachwycam. Mam dwie lewe ręce i już. Nawet czasem przy rysowaniu kreski muszę się mocno napracować, żeby nie wyszła mi fala Dunaju. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Aaa, i jeszcze mi coś uciekło z posta. Orlica, zywieczdroj, rozumiem, że jest Wam teraz ciężko i jesteście zarobione po uszy, ale (jakkolwiek dziwnie to zabrzmi) sama chciałabym być teraz w takim stanie i strasznie Wam zazdroszczę... Trzymam kciuki, żebyście się ze wszystkim uporały. Może święta przyniosą trochę odpoczynku?
|
|
#1532 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31062635]No bardzo podobnie to u mnie wygląda niestety, choć więcej muszę robić jakichś projektów niż się uczyć, choć i kół nie brakuje...
Jestem po dentyście, przeżyłam, o dziwo nawet się nie poryczałam na fotelu, a teraz faktycznie wieeelka ulga - może dziś się wreszcie wyśpię, bo jutro mam zajęcia na 9:30 - dopiero [/QUOTE]Rozumiem. Mój TŻ z kolei wracając po pracy musi siedzieć nad projektami po kilka godzin, więc wiem jakie to ciężkie. Ja też się wyspałam w poniedziałek w nocy i od razu lepiej się czuję ![]() Cytat:
Ja też ciągle mdleję. Miło, ze nie jestem sama Mnie kiedyś szczepili na leżąco i też przeżyłam ![]() Cytat:
Fakt, ja niestety chyba nigdy nie będę potrafiła nikomu pomóc przy wypadku... Cytat:
![]() Cytat:
3,5 to nie tak źle, ważne, że do przodu! ![]() Cytat:
![]() A czego tu zazdrościć? Mi się marzy chwila odpoczynku, ale w środę idziemy z TŻ na wellness i spa, więc może chociaż na chwilę odpoczniemy. A tak to nawet nie mam czasu prowadzić swojego bloga z biżuterią i dorabiać nowych rzeczy :/ Ciągle nauka i nauka, a i tak czuję, że ciągle jestem w tyle. A jeszcze myślę, czy by do pracy nie pójść? Ale muszę to sobie wybić z głowy ![]() Z dobrych rzeczy to wygrałam ostatnią kartę do rossmanna na 100 zł i coś czuję, że mój styczniowy bilans nie będzie pomyślny |
|||||
|
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego trzeba się nauczyć - ćwicz, próbuj i na pewno za niedługo będzie świetna Cytat:
Ja ogólnie mam jakiś lęk co do igieł, nawet jak w filmie się pojawia, to zasłaniam oczy i tylko do TŻ-a "powiedz jak będzie koniec" ![]() Dobrze, że pójdziecie do spa - należy Ci się relaks Powodzenia na kolosie ![]() Jak dostałaś kartę, to może nie być pomyślny Ważne, że swoich pieniędzy niepotrzebnie nie wydajesz.Przed chwilą dostałam od mamy sms-a, że przyszła paczka z YR
|
||
|
|
|
#1535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Miałam dziś przed pracą iść do gina na kontrolę, a pod koniec pracy służbowo na spotkanie autorskie z moim dawnym nauczycielem, który opublikował swoją pracę doktorską i wszystko przeszło mi koło nosa ......z powodu grypy pokarmowej Po Apapie troche mi lepiej. Ciekawe, czy choróbsko okaże się jednodniówką i jutro będę funkcjonować normalnie, czy nie
|
||
|
|
|
#1536 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Rock the World
|
||
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31077907]Gani, wiem, że to zabrzmi dziwnie, ale napij się Coli - będziesz miała przez parę godzin spokój
[/QUOTE]O metodzie "na colę" też słyszałam, w wersji rozgazowanej
|
|
|
|
#1538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje studia trochę się posypały i najchętniej cofnęłabym czas o 1-2 lata, ale się nie da. Po prostu brakuje mi tego naukowego zapracowania. ![]() Gratuluję wygranej! To był jakiś konkurs na Wizażu czy gdzieś indziej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może być i sama kreska - ważne, żeby Tobie pasowało
|
||
|
|
|
#1540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mdleję nawet jak ktos mówi o jakims wypadku albo o jakichś chorobach wewnętrznych... Mam nadzieję, że się odprężę, ale będą TŻ 2 koleżanki mojej koleżanki i mam kompleksy, bo są dużo szczuplejsze No ale jakoś to będzie, wejdę szybko do wody i nie będzie widać ![]() Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ![]() Już niedługo będę robić listę co by tu za to kupić Gorzej jak mama mi się wtryni ze swoimi zakupami ![]() Ja też robiłam ostatnio zamówienie z YR, dokładnie w sobotę. A Tobie po jakim czasie przyszła paczka? Co zamówiłaś? ![]() Cytat:
![]() Biedactwo ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Nie, nie na Wizażu, na stronie rossnet.pl Trzeba było przysłać zdjęcie w jesiennej stylizacji
|
|||
|
|
|
#1541 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31068734]Dziewczyny, na blogu kosmetycznym umieściłam ankietę (na górze bocznego panelu), bardzo Was proszę o odpowiedzi - możecie zaznaczyć kilka
[/QUOTE]Kliknięte, próbowałam coś wybrać, choć powinnam zaznaczyć wszystko. ![]() Cytat:
Masz to za sobą i to się liczy. ![]() ![]() Cytat:
Gratuluję wygranej. ![]() Cytat:
Składam zaraz zamówienie na Eskulapie.
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro TŻ jest z Tobą, a nie z tymi koleżankami, to widocznie ma powody i nie masz się co przejmować ![]() Zamówiłam 7.12 (z kuponu z Groupona), ale dwie rzeczy były w brakach i paczka przyszła dziś. Zamówiłam płukankę octową z malin, tonik Pure System, krem do mycia twarzy Sebo Specific, bazę rozświetlająca z wyciągiem z róży, migdałowy żel pod prysznic Jardins du Monde i odżywczy balsam do ust ![]() Cytat:
![]() Nie zapomnij się nam tu pochwalić, co zamówiłaś |
||
|
|
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
Już się robi.
Wzięłam dla siebie tonik Iwostinu (to przez Hosenkę ), płyn micelarny Sensibio (jeszcze go nie miałam ) i żel do mycia twarzy Nuxe, a dla TŻ Emolium. To wszystko.
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co już pisałam, ale zużycia ładne więc piszę (chyba pisałam, że się kończy)
-LRP, Effaclar żel - 200 ml (miałam go chyba z rok -LRP, Effaclar Duo - 40ml -żel Bielenda z rzepą 250ml (kupię raczej znowu ten lub inny bielendy) -Joanna Naturia b/s len i rumianek 200ml (na pewno kupię znowu) -Isana z babassu odżywka - 300ml (też 6 m-cy) -Garnier odżywka z avocado i karite - 200ml -do tego plasterek i maseczkę w saszetce czyli trochę będzie zakupów 1 za 1, ale zużycia spore i cieszą
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wskoczyło pierwsze (
) grudniowe zużycie - krem do twarzy Dziś na szczęście, czuję się już dobrze |
|
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
Gani, super, że już się dobrze czujesz
Hosenko, z Helfów chciałabym zamowić m.in. oleje Sesa, Khadi i ten co Ty na blogu polecałaś , szampon do zmywania olei, maskę Vatika, mydło Aleppo itd...dziewczyny Mali i Aktogimko, czy dobrze pamiętam, że Wy zmieniałyście pielęgnację włosów, na taką po której macie fale? od czego zacząłyście i jak szybko było widać efekty?
|
#1547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To super Ale się cieszę, bo w poniedziałek, wtorek i środę mam wolne W któryś dzień na pewno pójdę na łyżwy A w niedzielę idę na 5-godzinny kurs makijażu Moją przygodę z wizażem uważam za otwartą
|
|||
|
|
|
#1548 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31077907]To poczekaj, bo niedługo pokażę bardzo podobny, ale ciut ładniejszy, też Orly
Rock the World [/QUOTE]obejrzałam słocze w internecie
|
#1549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam nadzieję, że będzie fajnie ![]() Cytat:
Ja zamawiałam z oferty z Dobrych Rad, gdzie gratis był krem na noc Richie i 2 kosmetyczki. Ale u mnie same zakupy praktycznie dla mamy oprócz właśnie tych kosmetyczek i mleczka do demakijażu Za to u Ciebie bardzo fajne zamówienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O nie, akurat na Swięta, co za pech... |
||||
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz dopiszę co tam mam jeszcze na liście ![]() Jest jakiś szał na to mydło o którym piszesz - co właściwie ono robi i do czego się go używa? ![]() Wzięłam sobie wolne od czwartku i wracam do pracy już w 2012 ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Ja już nawet liczę ile powinnam odebrać za przepracowane soboty.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-16 o 10:14 |
|
|
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
hej Hosenko
![]() no ja bym to mydło chciała właśnie dlatego że jest na nie taki szał, podobno super oczyszcza, pomaga też przy różnego typu zmianach skórnych (i na to najbardziej liczę) ja wzięłam wolne od środy 21 grudnia, ale pracuję w przerwie między świętami a nowym Rokiem (ale bez wtorku)
|
#1552 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
wow, zazdraszczam
ja wzięłam w poniedziałek w tym tyg urlop, byłam na weekend u TZ i tak sobie przedluzylismy
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak piatku, nie czwartku.---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Jejku, chciałam popatrzeć co mam w koszyku na Helfach a tam pusto Myślałam, ze zapisały się te pozycje
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to i lepiej, że dla Ciebie za wiele nie ma? Przynajmniej nie robisz sobie niepotrzebnych zapasów Na szczęście ja nie kupiłam niczego zbędnego.No i dobrze, należy Ci się ![]() Cytat:
Na szczęście do 14:00, a nie do 17:00. Ale już widzę, jak ludzie będą w ten dzień walić drzwiami i oknami, żeby kupić mieszkanie... Za to łaskawie w Sylwestra mam wolne Właśnie wróciłam od gina, miałam mieć zrobioną cytologię, ale gość stwierdził, że nie ma już czasu, bo miał dużo pacjentek, w tym dwie ciężarne i żebym przyszła w styczniu
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-16 o 11:36 |
||
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam szampon Loreal 400 ml
|
|
#1556 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
A ja właśnie odpoczywam po dwudniowej wizycie Taty.
![]() Zużycia grudniowe idą bardzo dobrze. Prawie nic nie kupiłam w grudniu, a już na pewno nic niepotrzebnego! ![]() Za to kupiłam kupony na manicure i peeling kawitacyjny+kwas migdałowy+regulacja brwi. Jak dobrze, że dziś już piątek. ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Zważyłam się też dzisiaj, po urodzinowym obżarstwie i... ważę 55 kg! Wreszcie w miarę stabilnie się trzyma.
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyzwyczajona do wolnego w te dni w trakcie szkoły i studiów długo nie mogłam się z tym pogodzić
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super! ![]() Wiem o tym Chodzi mi o to, że na 100% nikt w te dni nie będzie chciał niczego kupować. A biorąc pod uwagę fakt, że w soboty NIGDY się nic nie dzieje, to w Wigilię i Sylwestra nagle szału nie będzie Jak np. pracowałam w SP, to to oczywiście rozumiałam, ale chodzi mi tu konkretnie o biuro nieruchomości.
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam zmywacz do paznokci Essence.
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kiedyś miałam na 9 (otwarte od 8:30), a weszłam 20 po Zazdraszczam wolnego w okresie świątecznym, u mnie jest to nie do pomyślenia... Nie dość, że w Wigilię wydłużone godziny pracy (9-15, zamiast sobotniego 10-14), handlowa najbliższa niedziela, to jeszcze kilkudniowy remanent po świętach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Wcześniej za każdym razem musiałam wydawać 6 zł za wypożyczenie i często łyżwy gdzieś mnie obcierały albo uciskały. Swoje to jednak swoje.
W tym roku jeszcze nie byłam na lodowisku. 

Nawet czasem przy rysowaniu kreski muszę się mocno napracować, żeby nie wyszła mi fala Dunaju.

[/QUOTE]

Wreszcie w miarę stabilnie się trzyma.