|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
A z czasem nabierzesz wprawy i obycia Jak wrzucisz tam parę postów więcej, to udostępnię u siebie na tablicy, bo teraz jeszcze chyba za mało, a warto, żeby ludzie jak najwięcej zobaczyli ![]() Eh, bo przecież teraz wszystko musi być przyszłościowe. Ja póki co nie rozstaję się z moją nokią jakąśtam (nie wiem nawet, jak się nazywa, muszę zapytać TŻta - o, 6300), prosta, z ekranem na górze, klawiaturą na dole i wcale nie chce żadnego dotykowego. TŻ mówi, że tak mówią w salonach, żeby ludzie kupowali smartfony czy coś tam i że to takie nakręcanie raczej. Też oglądam tajtanika
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 1: Nie wycofają, tylko takie telefony nie będą ich sztandarowym produktem i marką docelową, a z czym idzie sieci nie będą kupować innych niż dotykowe, ale mamy starzejące się społeczeństwo, więc np.: już moi rodzice nie są zainteresowani smartfonami. Zawsze pelną ofertę telefonów, np.: nokii ma sama nokia na stronie i mozna od nich bezpośrednio kupić. Ja mam iphona 3gs, TŻ ma 4s i powiem Wam, że to nie telefon, a komputer. Można na nim zrobić wszystko. Z resztą ja kocham apple, to już inna kwestia ( ale owszem, w zimie nie da się z niego korzystać w rękawiczkach;/)
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-12-15 o 22:53 |
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dotykowy telefon.. niesamowicie żałuję bo pare lat temu napaliłam się strasznie.. Ciężko sie pisze smsy.. Pamietam że dawniej nawet leżąc w łóżku w półśnie potrafiłam z zamknietymi oczami wysyłać, kasować, odbierac smsy.. a teraz nie ma na to szans
![]() Nie ma to jak klawiatura. W sumie mógłby mi sie już zepsuć ten telefon
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam tylko jak mi się umowa skończy i zmieniam na klawiaturowy.
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
a moja mama swój pierwszy telefon komórkowy kupiła rok temu (bo jej jakoś pilnie nie trzeba jak nie pracuje) no ale ma i to dotykowy... nawet smsy już wysyła czasem... na starość taka zabaweczka
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia- szacun dla Twojej mamy
![]() Dajcie spokój.. ja sie napaliłam i TŻ kupił mi an urodziny.. Pamiętam że przez pierwszy miesiąc było super fajnie a potem to już wstydziłam się powiedzieć że idiotką byłam :P No ale przyzwyczaiłam się jako tako. W prawdzie coraz rzadziej piszę smsy i pewnie to jest też tego przyczyną(dotykowy ekran) nic nie zastąpi wygody pisania na klawiaturze ;d nawet po %%% . Teraz sobie tego nie wyobrażam ;d
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-12-15 o 23:05 |
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam Nokie 3310 tak długo, aż ją szlag trafił, do maja zeszłego roku. Dla mnie telefon jest do dzwonienia i pisania SMS-ów i budzik się przydaje. A reszta... komputer mam w domu i nie potrzebuje mieć przy sobie
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
mi się super korzysta z wizażu na moim telefonie
no i ogólnie email allegro... ja jestem ogólnie bardzo zadowolona z tego telefonu już się przyzwyczaiłam i teraz ciężko by mi było na małym ekraniku wiele rzeczy robić... jedyny minus to konieczność patrzenia na ekran jak się pisze smsy
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogole jak mialam stara motorolę z klawiaturą najdziwniejsze czasem było jak budziłam się rano, sprawdzam wiadomości a tam jakiś ciąg smsów z TŻtem!!!
Pytanie skąd one sie brały jak ja spałam i nawet nie pamiętałam jak z nim pisałam ![]() Zero błędów, logiczne zdania, niestety chyba przez sen musiałam sobie z Nim pisac ![]() Pozniej prosiłam aby w nocy do mnie nie pisał bo bałam się że nieświadomie cos głupiego mu napisze ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, tajtanik jeszcze płynie i będzie płynął następny tydzień
, ale ja spadam się myć i spać. Dobrej nocki
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mykam spac
![]() Dobranoc
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowych snów
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
niooo to ja też lecę spać branoc
|
#3645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedys wydawalo mi sie wyrzucaniem kasy w bloto na to marke, bo wydawalo mi sie ze przeciez sa tansze ktore to samo potrafia, i jak TZ chcial mi kupic iPhona to chyba z pol roku nie chcialam o tym slyszec i uporczywie chodzilam z moim rozlatujacym sie ale za to ukochanym Ericssonem No ale pewenego dnia Moj kochany tel odmowil posluszenstwa i juz nie mialam wyboru, zostalam skazana na iPhona 4, bo Tz powiedzial ze albo ten bede bez telefonu buuu...na poczatku nic na nim nie umialam robic, wkurzalo mnie ze jest duzy i ciezki...a dzis nie wyobrazam sobie bez niego zycia. Szczegolnie teraz kiedy codziennie spedzam 2 godz dziennie w pociagu. Dzieki niemu moge was na biezaco podczytywac, a najbardziej podoba mi sie to ze mam na nim skypa i w kazdej chwili moge zadzwonic do mamy, rodzenstwa czy znajomych w PL zupelnie za darmo...i za to go kocham jak i wszystkie pozostale produkty apple
|
|
|
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otoz to! ja jak zasiąde wpracy na przerwie na wizazu to mi sie automatycznie przerwa przedluza do godziny nawet heheh Cytat:
ja raz mialam taką sytuacje, ze w nocy napisalam do TZ :"Gdzie jestes?" .. to wtedy byl poczatek naszego związku, wiec TZ tak mnie jeszcze dobrze nie znal, wiec chcial, zebym sie przyznala, ze z kims jeszcze sie spotykam. Nie dalo sie wytlumaczyc ze cos mi sie musialo snic i nawet nie wiem, ze cos napisalam. Jeszcze teraz czasami TZ do mnie mowi: ciekawe do kogo byl wtedy ten sms..:P smigam sie myc
|
||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wreszcie piątek, a jutro pierwsza od dawna wolna sobota. Będę spała do południa Ups, albo i nie. Brakuje mi kilku prezentów. Muszę je kupić w weekend. Albo przeniosę to na niedzielę?! Jest chyba handlowa prawda? Spać w sobotę dłużej czy nie spać...oto jest pytanie? ![]()
|
|
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek!
No a ja dzis zaspalam, bo myslalam ze dzis czwartek i ustawilam budzik na na czwartek zamiast na piatek, dobrze ze tz wstaje jakies 30 min pozniej, bo tak to pewno obudzilabym sie kolo poludnia! No i wychodzi na jaw wada iPhonow, za duzo mozliwosci ustawiania budzika... |
|
|
|
#3649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Kiedy będzie śnieg? Ja chcę, chcę już ![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie telefonu bez klawiatury. TŻ ma dotykowy i dla mnie jest strasznie niewygodny do takiego zwykłego użytkowania. Jedyny plus to wygodny internet ![]() Cytat:
Ale mama to nie babcia. Jest w miarę na bierząco z nowinkami.Tak mi się właśnie przypomniało, jak uczyłam moją babcię ibsługi magnetowidu Ile to lat temu było - masakra I tak się zastanawiam, czego nas będą nasze dzieci/wnuki uczyły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś się wymyśli
|
||||
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że była mowa o telefonach. Ja mam sony ericssona w880i i nie zamienię go na nic innego
Nie lubię nosić telefonu w kieszeni, a muszę go mieć przy sobie. Ten jest taki malutki i cieniutki, że minie nic nigdy nie uwiera. Tż ma dotykowy i nigdy nie umiem się nim obsługiwać Wolę tradycyjną klawiaturkę
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Cytat:
Muszę pozyczyć aparat od siostry bo ten co mam to robi koszmarne zdjęcia
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() A ja sie obudzilam z potwornym bólem gardła ![]() czuje taka gule chyba mnie angina dopada
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety mam łóżko pod oknem i coraz czesciej budzę sie z bólem gardła bo okna mam troche nieszczelne
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
A masz biały nalot w gardle na migdałach?
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
mam caly jezor bialy i gardlo tez biale
|
#3656 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
a i o to Nasze obraczki
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz byc odwodniona..nalot musi być na migdałkach..
Piekne i klasyczne Ja musiałam iść troche na kopromis z Tż..mamy w środku mat a po bokach 1mm białego złota polerowanego... |
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
ja mam cos z tym gardlem nie tak ![]() z angina i goraczka walcze do 10 razy na rok nawet. Nic nie pomaga, tylko antybiotyki boje sie ze to poczatek choroby.
|
|
#3660 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Od rana musiałam nadrabiać, bo wczorajszy dzień mi tak śmignął szybko, że nawet nie zdążyłam się zorientować...
kindziulindzia, współczuję sytuacji Nika0208 Bardzo ładne te obrączki!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

A z czasem nabierzesz wprawy i obycia 

( ale owszem, w zimie nie da się z niego korzystać w rękawiczkach;/)

, ale ja spadam się myć i spać. Dobrej nocki
buuu...na poczatku nic na nim nie umialam robic, wkurzalo mnie ze jest duzy i ciezki...a dzis nie wyobrazam sobie bez niego zycia. Szczegolnie teraz kiedy codziennie spedzam 2 godz dziennie w pociagu. Dzieki niemu moge was na biezaco podczytywac, a najbardziej podoba mi sie to ze mam na nim skypa i w kazdej chwili moge zadzwonic do mamy, rodzenstwa czy znajomych w PL zupelnie za darmo...i za to go kocham 
Ale mama to nie babcia. Jest w miarę na bierząco z nowinkami.
klask i: