![]() |
#1471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Far Away podoba mi się ale za bardzo mnie męczy. A te zapachy "córki" to po prostu uwielbiam. Chociaż Far Away SE nie zachwyciło mnie.
Żele z tymi haczykami były niezłe - zaczynam doceniać z wiekiem bo schylanie pod prysznicem jest coraz bardzie bolesne ![]() Z tych starszych perfum to mam jeszcze liiv botanicals ![]() ![]() A z trójeczki najbardziej ciekawa jestem perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
jednak nie dostałam tych wód małych LBD
![]() ![]() Czy myślicie że jest szansa by te wody przyszły w kolejnym zamówieniu czyli tym ekspresowym? (zresztą pewnie doszła by do mnie normalna dostawa bo dostają zawsze w czwartek/ piątek (dzień D) Zamówiłam sobie roletkę (narazie tylko roletkę) Eternal magic - dopiero teraz ten zapach mnie urzekł ![]() i zamówiłam etui na szminkę - ale wziełam z innym przeznaczeniem ![]() ![]() I Patrica dempseya zamówiłam teżetowi - bardo piękna woda, i chyba trwała, bo po myciu nadal pachnie ![]()
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-12-15 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
hej,
potrzebuję pomocy, bo zostałam przed ojca 'wyróżniona'... mam wymyślić co można kupić na prezent dla mojej 13letniej kuzynki ;] bo młoda ponoć zaczyna powoli używać jakichś kosmetyków, błyszczyki, coś w ten deseń... i tak szczerze mówiąc koncepcję mam... właściwie to nie mam ![]() przejrzałam katalog kilka razy i jedyne co mi przyszło do głowy to jakiś zestaw żel+balsam+mgiełka z Naturalsa, niekoniecznie z zestawów z końca kat. zastanawiam się nad śliwką.. i do tego jakiś błyszczyk, bo kurde, może ja już jestem stara ![]() ![]() ![]() dlatego wydaje mi się, że Naturals + błyszczyk powinien być ok, aleeeeeeee...... jaki błyszczyk ![]() ja w tym temacie trochę leżę, bo sama rzadko używam, Avonowego nie mam żadnego.. myślę, że najlepszy by był jakiś bardzo naturalny, w sensie koloru, ale który z dostępnych w 17tce byłby ok? bo ja osobiście lubię H&Mowe błyszczyki, jeśli już ![]()
#1475 |
Rozeznanie
|
Jeszcze nie dorobiłam się półeczek
![]() Po półtora roku od wprowadzki właśnie dorabiam się łóżka do sypialni. A bycie konsultantką nie pomaga zaoszczędzić coś na meble :P Z błyszczyków nie głupie są te z CT takie zakręcone. Różowy nie daje efektu barbie i nie ma drobinek, jest niedrogi ale kiepsko z jego wyciskaniem. Ale i tak polecam. Ewentualnie z tych lepszych kolor Tickled pink 40303. Edytowane przez meggykotka Czas edycji: 2011-12-15 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Wiecie może czy jest dostępny zestaw Eternal Magic? Na jaki numer dzwonicie żeby zapytać czy mają coś?
I jeszcze czy jak jutro zamówię przed 11 kuriera to przywiezie mi paczkę w sobote?
![]() Ćwiczę! Edytowane przez Wenress Czas edycji: 2011-12-15 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() z kat,03 strasznie podoba mi się cały komplet biżuterii Martine ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- RW Love - RW Live - RW Laugh - CL Rouge - Spotlight - Today TOMORROW Always - Scentini Citrus - Scentini Rose - LRD - Secret Fantasy Star - Eternal Magic - Perceive - Incandessence Lumiere - Slip Into - 3x Sassy Swirls ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nad czymś takim myślę, ale boję się, żeby to nie było takie hm, różowe, że aż białe ![]()
![]() |
#1480 |
BAN stały
|
Sarunieczka a może z tych błyszczyków "duo reflect" kolor pink flip jest bardzo delikatny sama go mam i używam, myślę że dla tak młodej osóbki może być bardzo dobry, kolor jest delikatny kameleon biało-różowy ale nie typu barbie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz przejrzę katalog nr 3, choć obiecałam, że po nr 2 robię przerwę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
ja sobie to obiecuje po kazdym katalogu ;p
#1485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- jedna ta paskudna ziołowa - vitality - druga fioletowa kwiatowa - harmony ![]() http://www.avon.sklep.pl/towar/1018/...otanicals.html A pamiętacie żółte perfumki sunshine- były genialne na lato |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
ja też nie, ja w 3 zbankrutuję
![]() Mariot605 ![]() ![]() Jamapi co do tego, co straciłaś to są na all, ale drogie po 13,99 chyba, ja wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam 04 i rozświetlacz, bo u mnie w mieście już na cokolwiek ciężko trafić z tej limitki Dotarły do mnie wczoraj kapcie i liner w słoiczku - faktycznie ciężki w obsłudze i twardy, może jak się przebiję przez górną warstwę to trochę zmięknie, ale kolor cudny Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2011-12-16 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() liner niebieski brałaś???? w środku niewiele się różni miękkością ![]() ![]() ale kolor nadrabia wszystkie niedogodności ![]()
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
racja racja ale cóż poradzić jak te zapachy są takie cudne
![]()
#1491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tylko najgorsze jest to, że robiąc kolejne zamówienie z tego kat, czy zakupy w COKu cały czas kusi mnie, żeby sobie samej coś sprezentować ![]() ![]()
![]() |
#1492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po prostu nie lubię używać ciągle jednej perfumki, muszę mieć dużo i tyle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
a mnie jakos nic ie zachwyca w 1 i w 2 w 1 jedyie mini szminke wezme z 2 wszystko mam ale 3 jeszcze nie widziałam lece na katalogowy a i wrzucilam kilka fotek z zamowienia z 17 na katalogowy
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
Dotarły Black Suede Touch dzisiaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Konto usunięte
|
17 8310-5 PASSION DANCE EDT 50ML 2
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. ![]() te z oferty świątecznej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
właśnie przejrzałam 3 i szczerze i zachwytu z mej strony nie ma jedynie fergie z perfumetka i nowy żel pod prysznic - muszę po zużywać wszystko co mam w nadmiarze i będę wtedy szaleć
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1498 |
Rozeznanie
|
16.12 - 18.12 Zestaw 2 produktów
Woda perfumowana Outspoken Intense by Fergie 50 ml, Emulsja ze srebrnym kompleksem polipeptydowym na noc 50 ml Zestaw za 69 zł Oferta do wyczerpania zapasów. Oferta podlega opustowi wypracowanemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że chcą zachęcić do składania zamówień na 3 termin
![]() http://www.avonpolska.pl/REPSITE/cam...17c02/szal.jpg Szara kropka przy naszyjniku Danika... A on nawet nie jest do wyczerpania zapasów. Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-12-16 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.