|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
bardzo ladne Witam sie juz prawie weekendowo Jutro jeszcze do pracy - na dodatkowa fuche i spokoj jakis czas, zostanie praca od pon-pt i cale szczescie bo ilez mozna sie nie wysypiac! |
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!
Współczuję! Ja na szczęście coraz lepiej się czuję, ale wiem jaka to masakra z anginą bo zanim zaczęłam cały czas chorować na zatoki miałam anginę co 2 tygodnie. Chyba musisz się do lekarza wybrać. Widziałam, że pisałyście o tel. Ja ogólnie jestem zadowolona z mojej Nokii E51. Ma dużo funkcji często takich, których nie mają te nowe tel. (np. flasch player czy acrobat ). Wiadomo, że jak się ma tel już jakieś 3 lata to się w końcu znudzi. W wakacje miałam avile na miesiąc bo kupiłam dla brata na alle i jak dał mi pieniądze to mu ją dałam, a tak to jej używałam trochę. Fajnie ale brakowało mi mojej nokii. Teraz Tż zaraził mnie HTC wildfire S ( przeważający argument był taki, że mogłabym sobie wziąć fioletowy ) ale narazie nie kupujemy bo jak się nie ma tal na abonament to taki telefon to spory wydatek. Co do iphon'ów to z pewnością nie zapłaciłabym tyle za tel ile one kosztują. Pewnie jakbym go dostała to bym używała, ale mój kuzyn go ma i wydaje mi się za duży zwłaszcza, że ja noszę tel w kieszeni.
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam weeku
![]() mam zjazd na podyplomówce
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3665 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
![]() Pytanko mam dostaliśćie paragon? Bo mój TŻ nie może znaleźć i nie wiemy czy zgubił czy mam facet nie dał. Ja samego momentu płacenia nie pamiętam i nie wiem czy dawał czy nie.
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
dupki tam przed samymi swietami zjazd robic ![]() by sobie dali spokoj juz do nowego roku ![]() ja pamietam jak gadali ze jazd na miesiac 1 bedzie, a ja mam bite co 2 tygodnie
|
#3668 |
|
Rozeznanie
|
Teraz sie zorietowałam, że nie dostałam paragonu...widocznie ich nie daje
|
|
|
|
#3669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam sony ericssona nie dotykowego kupiłam go niecały rok temu w plusie jestem z niego zadowolona ale już wtedy ciężko było o dobry telefon ze zwykłą klawiaturą a teraz to już masakra jest poprostu, mój tż niby ma telefon dotykowy ale ma rozsuwanego z klawiaturą qwerty więc nie narzeka takiego patefona mogłabym miec ale to dopiero jak ten mój się spsuje
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie nie ja się zorientowałam dopiero jak mnie tu dziewczyny zapytały ale byłam przekonana że u TŻ z obrączkami jest. To tak trochę głupio bo w sumie żadnego potwierdzenia sprzedaży. Nawet przywieszek z próba i waga. Wam też dał je w papierowej torebeczce?
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam juz 14 kurcze nie mam sil a musze isc do pracy
|
|
#3673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do telefonów, to miałam już dwa Siemensy (jeden mi ukradli), dwie nokie i teraz mam bezdotykowy LG. Mi się podobają bezdotykowe telefony. Ale najlepiej funkcjonalne i intuicyjne dla mnie są nokie, więc jak mój LG się wysłuży, to planuję wymienić go na smartphona z nokii. Co do samego tel. LG, to czasem doprowadza mnie do furii. Chyba jako jedyny ma rozbudowaną funkcję ekranu dotykowego - dotkniesz mnie to się zawieszę! Najgorsze jest to, że zawiesza się w momencie prowadzenia rozmowy... Dlatego czekam aż nokia dogoni pozostałe firmy (niestety przespali moment wprowadzania smartphonów i iphonów na rynek) i zaproponuje jedno ze swoich cudeniek w cenie przystępnej dla ludu.
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. nie wspomnę o tym jaki był powolny... i tak po chyba tygodniu obsługi tegoż telefonu tż go sprzedał i kupił sobie nokię, a w ogóle to mój tż miał już tyle telefonów że jakby je zebrał do kupy wszystkie to by mógł komis otworzyc
|
|
#3675 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki !
jak fajnie, że już piątek Cytat:
)ten fioletowy jest bardzo ciemny i nie wygląda na fioletowy ![]() ogólnie to mój TŻ-et ma hopla na punkcie telefonów i oprogramowania, ciągle wgrywa nowe rom-y ![]() a wiecie,że na androida jest taka aplikacja, że mówicie głośno do telefonu, a on zapisuje i robi z tego SMS? fajna sprawa |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że znajomi TŻta, u których byliśmy na weselu w połowie wrześnie, nie mają jeszcze ani filmu ani zdjęć?
Na początku byłam wkurzona, że nam podebrali kamerzystę, ale teraz się cieszę
|
|
#3678 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuje Cytat:
kindzia zgadzam się z niuto Cytat:
Cytat:
bardzo mi się podobają - bo mamy takie same tylko troszke cieńsze
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nieźle czekają. To już przesada, żeby aż tak długo czekać. |
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne ![]() my powinniśmy lada dzień odbierać obrączki, ale nie wymyśliliśmy grawera Kasiu-K podeślij mi linka do Twojego FP to też polubię ![]() Co do telefonów to jak dla mnie telefon służy do dzwonienia i wysyłania smsów więc mam jakąś tam zwykłą, rozsuwaną Nokię już trochę poobijaną Mój TŻ za to ma HTC desire i się nim strasznie jara czasami zazdroszczę ze ma takie bajery (np internet w telefonie bywa przydatny ) ale nie wiem czy przy zmianie telefonu zdecyduję się na taki czy zostanę przy zwykłym
|
|
|
|
|
#3681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kiedy mieli plener?? Bo słyzałam że to też zalezy od tego kiedy ma sie plener ![]() ale to nie zmienia faktu że strasznie dłuuuuuugoooo czekają..... ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
i wg niektórych nie żyję ale mam NK co do tel strasznie mi się podobają te firmy apple białe -> natomiast mam staruszka sonego i nokię tez starszy typ ale bardzo fajny mega szybko pisze sie na niej sms ale co do dotykowych... tez sie ajrałam ale kupiłam sobie dotykowe mp3 i.... zonk.... tak dziwnie mi sie z niego korzysta.... że nie jestem pewna czy to dobry pomysł zeby kupić sobie tel dotykowy - waham sie
|
|
#3682 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja właśnie wychodzę z choroby, nie czuję się jeszcze w pełni zdrowa, ale czas najwyższy, bo muszę dziś wyjść do ludzi...Ale piękne! ![]() Cytat:
mój TŻ jest fanem linuxa i fascynatem androida, więc swój HTC desire przeprogramowuje średnio raz na miesiąc Nie powiem, żeby mi się to podobało, bo czasem jak tak przeprogramuje, to nie wiem, jak od Niego zadzwonić Ale ma szmergla, to co poradzić Przynajmniej zarabia na swojej pasji, bo pracuje na linuxach właśnie ![]() Cytat:
przecież skoro mieli ślub teraz, to Wy też możecie mieć go chyba w przyszłym roku, nie?Ja tam jestem zdania, że na dobry film warto i pół roku poczekać Ale to pod warunkiem, że film jest rzeczywiście dobrze zrobiony ![]() Laseczki, dziś o 15:00 moja pierwsza prawdziwa rozmowa o pracę - bardzo proszę o kciuki, co bym nie zrobiła z siebie debila
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-16 o 11:35 |
||||
|
|
|
#3683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kciukasy się trzymają ![]() a jak Ci bardzo zależy na tej pracy, to o 15 wyciągam spod biurka |
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zadomowienie
|
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...969683651.html
podejrzany link z innego wątku na forum - co sądzicie ? mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Wczoraj chciałam Wam poodpisywać i zasnęłam przed kompem ![]() Chatko - powodzenia na rozmowie ![]() ![]() Wiecie co mi się stało? Moje śliczne i piękne paznokcie umarły śmiercią naturalną (obcięłam je) i czuję się, jakoś nieswojo Do tego jeden jest obcięty na zero, bo pęknął ![]() To się nazywa problem |
|
|
|
#3686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzińdybry!!!!
Kupiłam prezent dla TŻta ( a nawet 2). Wczoraj łaziliśmy po sklepach, bo TŻ szukał czarnego swetra. Nawet nie macie pojęcia jak ciężko teraz o porządny czarny sweter. W końcu TŻtowi spodobały się 2 w reporterze. A, że była promocja- 2 rzecz za 1zł, to wzięłam mu oba Cytat:
Mam nadzieję, że w końcu cos dobrego Ci przepisał i od tej pory będzie poprawa ![]() Cytat:
Cytat:
I nie smutaj już. Jesteś fajna laską i te nadprogramowe kilogramy tego nie zmieniają!!!!!!!( ale tak po prawdzie, to Cię rozumiem. Wiem co to przytyć po źle dobranych hormonach i czekać, aż waga spadnie. Chociaż ja cwaniara jestem, bo u mnie po pół roku już było dobrze) Cytat:
Muszę oblukać tego FB ![]() Cytat:
![]() A to prawda, że ogólnie w święta sie pije??? Bo jak parę lat temu kumpel mnie uświadomił, że oni serwują w tym okresie wódeczkę i to ich stały element świąt to byłam w głębokim szoku. Bo jak moja rodzina rozrywkowa jest, tak oprócz wina do kolacji/obiadu i ewentualnie drinka na wieczór to się nic nie pije Bardzo ładne i takie ponadczasowe ![]() Nie mam pojęcia. Ciekawe jak u nas to będzie wygladało. Daliśmy swoje złoto, dostaliśmy świstek potwierdzający zamówienie, wagę złota i cenę robocizny, ale czy w tym wypadku dostaniemy paragon??? W sumie za robociznę powinni nam coś wystawić.
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas dzisiaj 5 lat razem |
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja raz miałam tipsiory i powiem nigdy więcej.... jak pani mi szlifowała mój środkowy paznokieć to myślałam że umrę.... nigdy więcej... na ślub planuję naturalne - ciekawe co z tego wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- oooo nie wiedziałam ja na razie przeglądam zdjęcia na żywo pewnie i tak będzie cos inengo - ale jest ładna taka prosta i ma coś w sobie jak ja lubię proste rzeczy ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------
|
|
#3690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a święta to różnie np. moja mama zapowiedziała, że zaprasza nas na obiad, potem wygoni na spacer, a później zaprasza wódeczkę, ale znając nasze możliwości, to pójdzie 0,7 na 8 osób
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

bardzo ladne 

Ślub 27. X. 2012

Najgorsze jest to, że zawiesza się w momencie prowadzenia rozmowy... Dlatego czekam aż nokia dogoni pozostałe firmy (niestety przespali moment wprowadzania smartphonów i iphonów na rynek) i zaproponuje jedno ze swoich cudeniek w cenie przystępnej dla ludu.
.. nie wspomnę o tym jaki był powolny... i tak po chyba tygodniu obsługi tegoż telefonu tż go sprzedał i kupił sobie nokię, a w ogóle to mój tż miał już tyle telefonów że jakby je zebrał do kupy wszystkie to by mógł komis otworzyc
)
Ja 3mam mocno za Ciebie kciuki, żeby Ci te niepotrzebne kg uciekły jak najszybciej! A do czerwca spokojnie dasz radę i minie Ci to szybciej, niż myślisz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czasami zazdroszczę ze ma takie bajery (np internet w telefonie bywa przydatny
Ja właśnie wychodzę z choroby, nie czuję się jeszcze w pełni zdrowa, ale czas najwyższy, bo muszę dziś wyjść do ludzi...
przecież skoro mieli ślub teraz, to Wy też możecie mieć go chyba w przyszłym roku, nie?

Do tego jeden jest obcięty na zero, bo pęknął