|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
A jesli juz to moze u do mamy na troche sie wynies....brata nie ma, mama nie bedzie musiala przyjezdzac do Danielka.. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1172 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
Przykro mi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, mieszkanie kupiłam ja, ale on tam sporo też włożył, generalny remont, część mebli. Gdybym była suką, mogłabym zwyczajnie to eksmitować, bo jestem u siebie. Ale nie umiem tak. Będąc u mamy nie zobaczę dziecka praktycznie. Mama mieszka w innym mieście. Dojazd tam ode mnie z pracy, to 1,5h do 2h w godz. szczytu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Zadomowienie
|
A i nieprawdą jest, że operator wydaje bilingi tylko jak zachodzi przestępstwo. Tylko dla prokturatury udostępniane są nagrania rozmów. Biling ostatni myślę, że jeśli znasz dane męża - pesel to w salonie firmowym o ile masz taki w pobliżu to powinni Ci udostępnić (chociaż zwykle zależy na kogo się trafi...)
Farminko a skąd jesteś?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
Farminko trzymaj się. Trzymam kciuki by kolejne wieści były bardziej pozytywne.
Na policje nie ma co liczyć, kiedyś sami się o tym przekonaliśmy jak ktoś nam zdewastował auto przed blokiem. Praktycznie całe auto do lakierowania bo kazda blacha porysowana, łącznie z dachem, połamane lusterka. Nie wiem czy to była pomyłka czy co, my nie mamy wrogów, norlana rodzina, wtedy z jednym małym dzieckiem ![]() ![]() Ja tez jak dziad wyglądam. By się fryzjer chociaż przydał ![]()
![]() |
#1178 |
Raczkowanie
|
Ale tu tłoczno dzisiaj.
![]() Wpadłam na chwilkę, żeby zobaczyć co u ferminki. Ja nic nie dodam od siebie,niestety. W szoku nadal jestem. kropka, ![]() ![]() Ehhh, dlaczego to życie musi być takie popieprzone ![]() Dziewczyny, to wy dziada nie widziałyście!!! 3 miesiące u fryzjera nie byłam, na dupę nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam. Ale zamierzam to nadrobić, jak mąż wróci. ![]() Edytowane przez kaszpirek Czas edycji: 2011-12-16 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.podpowiada.gofin.pl/okno,...lmalzonka.html w przypadku smierci jednego z małzonków do 6 ms ma czas zeby nie przyjmowac spadku ze wszystkimi dobrami tylko ze tu jest problem majac mieszkanie własnosciowe itp ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
słonko nie załamuj sie wątpie żeby sobie coś zrobił i chyba to nie było zamierzone moim zdaniem pojechał na bankomat a tu moze jakis komornik siadł na wynagrodzenie wystraszył sie i gdzies zaszył by wykombinować co dalej .... przeciez widomo ze kazdemu sie noga moze podwinąć trzymam za was mocno kciuki ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- u nas to samo ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
wspolczuje Olusi pogoda jest nijaka wiec sie bakterie chwytaja
![]() |
![]() |
#1180 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kurde. A te kredyty w chwilówkach kiedy były brane? Nie wiesz czy je spłacał? Bo kurde takie kredyty to trochę niebezpieczne są.. Nie zauważyłaś wcześniej ze dziwnie się zachowywał? Jakiś nerwowy, nie gadał dziwnie z kimś przez telefon, nie nachodził Was? Cytat:
Czasami lepiej jest wytłumaczyć dziecku, że Wam sie nie udało i mieszkacie oddzielnie, niż tłumaczyć że sie nie kochacie a dla niego się razem męczycie. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jeden rodzic czy dwóch czy to dziecko ma dwóch tatusiów dwie mamy niewazne wszystko zalezy od osoby która je wychowuje jeli mu pokazesz ze sie kocha dzieli i współdziała wyrosnie na odpowiedzialnego człowieka ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31084543] Misiu kudłaty, ty nie miej żadnych wyrzutów sumienia. I mówię to ja, której mama się z mężem rozeszła - i dziękuję jej za to każdego dnia, bo oszczędziła mi piekła. A przecież jeśli ojciec jest dla dziecko ok, a to między dorosłymi się nie układa - to nie ma chyba problemu ze spotkaniami, wyjściami i tak dalej. Tym bardziej, że mały i tak niewiele ojca widzi...? Jeśli będzie trzeba, to pomyśl na dłużej - póki Danio mały, to ok, ale im starszy będzie, a między wami (oby nie) im by było gorzej - tym bardziej bolesne dla synka. Tulam ![]() .[/QUOTE] Świete słowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() fryzjer a co to to czym to sie je ... co do grubych dzidów własnie ze stresu zjadam 4 pączka szwagierka mi zostawiła ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no co ty ja od porodu tylko raz podciete miałam i nic wiecej
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() perfumy sa boskie i zeby skaly sraly musze je dostac jeszcze w tym roku ![]() ![]() he he na blogu opisalas dosc niepochlebnie hypnotic poison ...hmm powiem ci ze ja ich uzywam ok 8 lat dla mnie jedyny zapach i zawsze wracam do niego...mało tego przyciaga facetow jak magnez... moze to zalezy jak sie na skorze rozkladaja ![]() dzieki tym perfumom jestesm z obecnym tz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1183 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to mojego meza wychowali obydwoje rodzicow,tylko ze on jedynak jest.I co? Zero odpowiedzialnosci,w doopie wszystko,w doopie z rodzina.... ![]() Cytat:
![]() ![]() farminko to jakas masakra z ta policja ![]() ![]() ---------------------------------- Dostalismy paczke od mamy z Polski i mnostwo pysznosci ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() Ja mam fiola na punkcie perfum ![]() Edytowane przez Jola00 Czas edycji: 2011-12-16 o 12:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet w rodzinie mam taką sytuację, że mąż kredyt wziął i nie spłacał, a potem żonie zajęli wynagrodzenie. I u znajomych, żona wzięła i nie spłaciła. Mąż jest wpisany na listę dłużników. Dowiedział się o tym wnioskując o kredyt, gdy już po rozwodzie z nią był. Cytat:
Zwłaszcza, że za niepowodzenia w domu, kłótnie itd. dziecko zwykle obwinia siebie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() Ogólnie aromaty waniliowe się podobają. Ja mam po prostu taki nos wydziwniony. ![]() ________________ Dziewczyny dylemat jest. Pomóżcie. Co ważniejsze - dobra lokalizacja czy wygodne mieszkanie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Zadomowienie
|
Ja ostatni raz u fryzjera byłam w czerwcu
![]() ![]() ![]() Kardashi - dziaki za info o papilotkach ![]() ![]() Migotka - dzieki za info o grze ![]() ![]() Araczki - i co z tym swetrem zrobiłas? W gablotę i na ścianę? ![]() Kropka - w szoku jestem, że szukasz mieszkania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podobno wanilia to silny afrodyzjak ![]() to zależy jaka jest ta druga lokalizacja - jeśli średnia to wybrałabym opcję wygodne mieszkanie, ale jeżeli zła to wtedy dobrą lokalizację mniej wygodne mieszkanie araczki twój mąż ma świetne podejście do prezentów: najpierw sweter osadnikow, potem urządzenie do masowania ![]()
the simpliest complicated girl in the world ![]() Edytowane przez panna migotka Czas edycji: 2011-12-16 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U fryzjera byłam w maju ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-12-16 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
Jak będziesz mieć samochód dla siebie, to wygodne mieszkanie. A jeśli bez samochodu i daleko od komunikacji miejskiej, to wybrałabym dobra lokalizację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o smierci dopisałam link jest o czym innym ![]() hmm a co masz na mysli mówiac wygodne mieszkanie ?? moim zdaniem chyba wazne ze na to mieszkanie mnie bedzie stac ale dla mnie lokalizacja chociaz do chlewu sie tez przeciez nie wprowadze gdyby nawet stał na srodku miasta z dostepem do wszystkiego
![]() |
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Mieszkanie nr 1
Większe o 8m, więc sporo. Przedpokój nieustawny, ale wózek stanie i nikomu nie będzie zawadzał. Potem np. szafka na buty. Miejsce żeby się wygodnie ubrać jest. Łazienka mała, z prysznicem tylko. Do tego długi pokój. Ale za to jest spora kuchnia. I ma aneks jadalny. Miejsca między aneksem a blatami roboczymi jest sporo. Kuchnia bardzo mi się podoba. ![]() Minus duży - drugie piętro, nie wiem jak stacham wózek. To kamienica dwupiętrowa jest. Minus za lokalizację - mam daleko do pracy, w okolicy blisko nie ma przedszkola, szkoła dość daleko. Moja mama ma wygodnie, ale kazała mi się sobą nie przejmować. No i to jest taka okolica średnia, same kamienice, gminne, więc taki trochę element się tam uchował jeszcze miejscami. Mieszkanie nr 2 Mniejsze. Na moim osiedlu, więc duży plus. Dzielnica ekclusive w tym mieście. Dobre miejsce dla dziecka. Park, place zabaw w okolicy, do przedszkola młody idzie przez park, nawet ulicy nie widzi, do szkoły ma 50m tą samą drogą. Pokój fajniejszy, w kwadrat bardziej. Łazienka podobno, ale chyba trochę dłuższa, bo widzę że jest wanna i pralka obok. Za to klops do potęgi - nie ma kuchni. Tylko w korytarzu jest aneks kuchenny, blat mały, pod nim mała lodówka i kawałek roboczej przestrzeni. Nie ma opcji na kuchenkę gazową, piekarnik, zlew i lodówkę. ![]() Moja kumpela miała takie - lodówkę trzymała w pokoju, ale kuchenki tak czy tak dużej z piekarnikiem nie dało się tam wstawić. Idę to zmierzyć, ale nie bardzo wiem jak ja będę bez kuchni żyć... ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() Oba są po remoncie, tylko wejść i mieszkać. Oba mają wymienione okna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrociłam wczesniej z pracy a Ola śpi. Rozumiem doskonale Twoje obawy.Miałam to samo i musiało stać sie TO COŚ i go wywaliłam. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31084543] Misiu kudłaty, ty nie miej żadnych wyrzutów sumienia. I mówię to ja, której mama się z mężem rozeszła - i dziękuję jej za to każdego dnia, bo oszczędziła mi piekła. A przecież jeśli ojciec jest dla dziecko ok, a to między dorosłymi się nie układa - to nie ma chyba problemu ze spotkaniami, wyjściami i tak dalej. Tym bardziej, że mały i tak niewiele ojca widzi...? Jeśli będzie trzeba, to pomyśl na dłużej - póki Danio mały, to ok, ale im starszy będzie, a między wami (oby nie) im by było gorzej - tym bardziej bolesne dla synka. Tulam ![]() Daleko by nie leciał ![]() Zęby czy jakieś choróbsko? Oby nie ![]() Przerwa w egzaminie, to przyszłam.[/QUOTE] Podpisuje sie pod tym całkowicie. A zeby to chyba nie bo ma już wszystkie do 4, a na 5 to chyba za wczesnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
darianna zeby napewno nie bo za wysoka goraczka
hmm kropus a muszisz juz dzis sie wyprowadzac np po swietach moze bedzie wiecej opcji ? ja bym w zyciu nie poszła na mieszkanie gdzie bym nie miała gdzie lodówki badz pieca włozyc
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybrałam dwie okazje. Do innych ofert trzeba do tej ceny dodać tak z 15 tysięcy. Których nie mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
kropka, tak jak edzia pisze, nie możesz się troszkę wstrzymać? Bez kuchni bym nie brała
![]() BTW pisałaś kiedyś o grzybach suszonych. W Almie są mrożone prawdziwki w dobrej cenie ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-12-16 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę. Ale to nie zmieni wiele. U mnie nie ma Almy. ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Ja Wam pokażę jak ta kuchnia tam wygląda. To nie jest to mieszkanie, nawet nie to miasto, ale dokładnie taki układ kuchni... http://dom.gratka.pl/tresc/397-36315...01b1eb2af680,1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Zadomowienie
|
Kropka ja tez bym nie brała zadnego z tych mieszkan. Wolałabym dołożyc wiecej kasy lub sie troche wstrzymac, niż nie być w 100% zadowolona. To jednak jest poważny zakup. (A ja cały czas myslałam, że szukasz czegoś do wynajęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TY TAbabka chce 85 kawałków za to mieszkanie aaaaaaaaaaaaaaaaaa u nas mieszkanie do odswieżenia tylko okna do wymiany 4 pokojowe za 80 chce koło mnie szkoła przedszkole za blokiem owym dwie poczty biedra kosciol liceum wszystko na miejscu ![]()
![]() |
![]() |
#1198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie stać mnie na wynajem. U nas wynajem to koszt jak moja wypłata. Cytat:
Gdzie Ty mieszkasz? ![]() U mnie 4 pokojowe mieszkanie do odświeżenia kosztuje 300-400 tysięcy. ![]() ' Znajomi kupili niedawno 3 pokoje za 200 tysięcy i to była okazja. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-12-16 o 13:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Zadomowienie
|
Kropka ja tak jak Velluto żadnego bym nie brała. Najważniejsze to żeby być zadowolonym ze swojego mieszkania i okolicy, żeby czuć że to to
![]() Ta mini kuchnia dla Ciebie myślę, że w ogóle odpada, bo Ty lubisz gotować i piec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Kuchnia porażka. Ja bym sie w takiej udusiła
![]() U mnie też mieszkania sa drogie, zalezy jaka dzielnica oczywiście. W mojej za 50 m - 200 - 230 tys. Luizka kończy dzisiaj 20 miesięcy ![]() ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-12-16 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.