|
|
#1742 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Nie no, oberwało się lalce przytulance, z którą wcale nie spałam, z TŻtem też nie spałam - to tak żeby nie było niedomówień. Aaaale może zmieńmy temat
![]() Wizażu, Ty wiesz wszystko - jakiego oksydantu użyć żeby przejść z koloru nr 2 na kolor nr 1 (6 czy 9%) i które odcienie zmieszać (na bank biorę bardzo jasny tycjan ale podobno wychodzą ciemniej niż na próbniku więc myślę coby z którymś blondem zmieszać i najbardziej mnie kusi jasny złoty blond ale się nie znam na kolorach). |
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj nasennie zagrzałam piwo z sokiem i mi się ciut za dużo imbiru sypnęło... ale spałam wybornie... święta i wolne swoją drogą... ![]() parę dni temu pan, który mi się strrrrasznie podoba napisał: 'sorki za małą przerwę, ale muszę zostawić parę tematów do obgadania jak się zobaczymy 'jak dla mnie, to on się może nawet powtarzać.. myślałam, że już nigdy się nie odezwie po tym jak go wystawiłam w sierpniu... ![]() 1. no to luzik ![]() 2. Cytat:
2. i mojego ulubionego gitarzysty - Włocha ![]() 3. nic nie działa...
|
|
#1744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Doczytawszy.
Spoora, to mieliście noc, oby to wszystko w tym temacie ![]() Betty, zdrówka! Red, mówisz, trójkącik był? ![]() Czyżby włosie nr 2 to Twoje? Piękne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurna, przyczepiła mie się "Ala", śpiewam od trzech dni całość. A najgorsze, że didu to śpiewam, a mu się podoba
|
|
#1745 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ponoć te chantalskie tycjany to miedzie są, inne tycjany czerwieńsze |
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy pytać skąd wypłynęła
Śpisz na lalce? ![]() Yyy chyba Cruza no i Eden, Kelly ![]() & U? ![]() Mam nadzieję
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1747 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
przeszło z mojej na Twoją, wyrazy współczucia
![]() Cytat:
a co do mieszania to kciałam dokładnie to samo napisać co Mić: Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Mason
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dar od (mamy? taty?) "ala nie wali mu paly? " śpiewasz ? bo to jak wirus - trzyma co najmniej 3 dni a widzisz miny gości ? powiesz ze masz sentyment do PRL Betty zachorzana - żryj czocha - seriou jak stan jest taki jak piszesz czyli początek jatki - to najpierw czosnek na surowo - na czym chcesz w sosie żadnym - ale ta mikstura Kamenowej Mamy to genialna - też ją znamy ale dzień przegryzienia musi czekać więc teraz czosnek rozsieczony na czym chcesz łyknij se duuuużo cynku - np Gripowita itp dobrego miodu - w temp poniżej 40 stopni żeby zachował właściwości można całość dopełnić cebulą i czekaj ( i nie wychodź z domu ) ja wiem że ludziom pomaga aspieryna lub inne fervexy ale fervexy tylko objawowo już kilka razy tak w zarodku zgładziłam choróbsko ziołowe herbatki lipa, czarny bez itp maliny też gites - taka kuracja powinna trwać długo ale moze się uda wzmocnić organizm do zwalczenia dziada toolam
|
|
|
|
|
#1749 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To się nazywa powstawanie plotek ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Moje bardziej w miedziany brąz wpadają no i ciemniejsze są ale nie umiem określić o ile tonów. |
|||
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Wpada Teziak w manii i wypada
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1752 |
|
Nindżopesz
|
A, no i chyba tak łuczynię, dzięki
Znowu mam problem natury intymnej w Tró Do dzieciatych kierowany.
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Netia a'la Dimmu Borgir
![]() http://www.youtube.com/watch?v=PGrCC...&feature=share
|
#1754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ano. Ameryka Południowa mówi dla mnie znacznie wyraźniej niż Hiszpania.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() patrzcie go... spierdzielił nim przedstawił dzisiejsze menu ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Agnysko biedny kotek
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Skrbku musisz delikatniej, bo potem teziak nie będzie kciał przychodzić do baru ![]() To ja mogę podać swe obecne - kawa z milkiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1757 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chną farbowałam z rok, ostatnio 2 m-ce temu ale tydzień temu machnęłam się drogeryjnym Garnierem, który mnie nie zaspokoił tak więc prawdziwych odrostów nie mam ale część włosów jest nieco jaśniejsza (końce) bo kiedyś byłam blond. Ogolnie hennę i normalną farbę rozjaśniającą mieszałam więc o jakąś zieloność czy coś się nie martwię.Mam natomiast nierównomierny kolor (spód ciemny, krzywo chwycone), powinnam zrobić prepigmentację?
|
||
|
|
|
#1758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam delikatność i subtelność tira nic nie poradzę a jeszcze żem nabuzowana z nerw do granic możliwości.... także
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumuję
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Teziak jest biedny dzisiaj
![]() nie krzyczeć na niego
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
No, właśnie już wiem...
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zaryzykowałabym rozjaśniającej z zielskiem bez wcześniejszego sprania zielska. Kup najtańszy szampon siarkowy, bez witamin, odżywek i silikonów, i umyj nim włosy kilka razy. Kolor się nie wyrówna, ale przynajmniej trochę się spierze. A samą farbę mieszałabym w proporcjach: 3 tubki złotego blondu z 1 tubką tycjanowskiej. Skoro chcesz to rozjaśnić, to nie możesz kłaść farby jaśniejszej o jeden, dwa tony. Minimum to 3-4. Sama farba dużo nie rozjaśnia.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1764 | ||||||||||||
|
BAN stały
|
Znad fasolówy
Ja byłem pierwszy ![]() Cytat:
No zachowujesz się teraz jak Winterka onegdaj, co się na widok mego zadka śmiertelnie obraziła ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ty tego widocznie nie rozumiesz, nie czujesz tych targających ludźmi, wzburzonych emocji i pasji, konfliktów, intryg, radości i smutku, nieszczęśliwych miłości i szalonych uniesień ![]() Z "Rejcz kłamczuchy bez prądu" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
#1765 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Czyli oksydant 9? Bo podobno sama farba chantalowska nie rozjaśnia, jak zresztą sama piszesz. I brać ten jasny blond a nie średni wg Ciebie? |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Ja mam sfojoł, prywatnoł Co jemu się stauo? ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Grysiak, a co się staneł ze Tfoim avkiem? Gdzie ten przystojniak się podział? |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31092369]
Grysiak, a co się staneł ze Tfoim avkiem? Gdzie ten przystojniak się podział?[/QUOTE] A kiedy Ty będziesz miał swojego przystojniaka w avku? ![]() A propo avków, muszę usunąć tego Mikołaja, bo nii mo śniegu
|
|
|
#1768 | ||
|
BAN stały
|
Czyli jednak znasz smak buraka w płynie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co się stało Teziakó? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31092369]Grysiak, a co się staneł ze Tfoim avkiem? Gdzie ten przystojniak się podział?[/QUOTE] Mów do mnie, Luszko, mów, nie przestawaj! |
||
|
|
|
#1769 |
|
Konto usunięte
|
Nie będzie (chyba że się kiedyś mocno spiję
), bo Gryxu dał tak za☠☠☠iaszczy, że startu ni ma ![]() 1. Tesz pytałem, ale nie powiedziały ![]() 2. |
|
|
|
#1770 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31092766]Nie będzie (chyba że się kiedyś mocno spiję
), bo Gryxu dał tak za☠☠☠iaszczy, że startu ni ma [/QUOTE]![]() Ty coś chcesz ode mnie, prawda?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

'

Śpisz na lalce? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Czyściutki