|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Cytat:
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
no ja malenkich nie lubie
![]() ja marzylam do pewnego okresu o duzym psie cos w typie amstaffa czy labradora ale znajomy nas zaczarowal swoimi jackami i tak zostalochcialam psa kompana zeby nam towarzyszyl wszedzie i tak jest ..D nawet do sklepu idzie ze mna
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-12-16 o 14:52 |
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Bunny, piszesz tak, jakby branie psa z hodowli było złe i powinno brać się jedynie ze schronisk. Owszem, są hodowle które cały czas kryją suczki by rodziły aby tylko mieć z tego kasę, ale jak najbardziej są hodowle, gdzie właścicielka kocha zwierzęta ponad życie i chce tym szczęściem obdarzyć też innych ludzi, którzy decydują się na pieska. Bałabym się wziąć psa ze schroniska z takiej racji, jak pisze Princesska, takie pieski są po przejściach i ciężko je "ułożyć" do swojego trybu życia. Do tego ja choruję na pomeraniana, którego raczej w schronisku nie znajdę, zwłaszcza szczeniaczka.
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ladny jest taki dostojny pan z niego
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suczkę, wabi się Zora i jest najukochańszym "pieskiem" na świecie wzięli ją jako szczeniaka oczywiście, była okropna, taka humorzasta, w ogóle się nie słuchała, ale ponad rok temu moja koleżanka urodziła dziecko i pies zmienił się nie do poznania! Tak się słucha, jest cicha, spokojna, w ogóle nie szczeka, leży na swoim miejscu, a jak mały bawi się na podłodze to tak czuwa, żeby mu się nic nie stało, że normalnie ach
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Matko nie mogę nadążyć tutaj Trochę sprzątam ,trochę szykuje już domek do świąt i robię zakupy Po pol dnia w sklepach spędzam Ludziska zwariowali ![]() Jutro się znajomi ze świata zjeżdżają to już w ogóle będzie spotkanie za spotkaniem I brak czasu![]() A to zawsze jest takie fajne,spotykać się ze znajomymi co widzi się tak rzadko. ![]() ![]() Idę pakować prezenty. Będę mieć z głowy ![]() A potem mamę zafarbować. ![]() Kupiłam jej 219.Ciekawa jestem jak wyjdzie.C12 jej służyło jak mi. A ze mamy takie same włosy to zaobserwuje sobie Ok lecę potem jeszcze wpadnę
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lecę do miasta, muszę kupić papier, torby i jakieś wstążki, żeby zapakować prezenty
pudełka i inne duperele ![]() do później
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj to ten okres przedswiateczny juz tyle trwa ze mnie nudzi a w sklepach pusto jesli ktos nie ubral jeszcze choinki to bedzie mial u nas lipe bo pustki na dzialach stroikowych![]() dobrze ze mam upatrzone konkretne prezenty .......tego raczej nie wykupia mi
|
|
|
#2592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziś dostałam @ i boli jak cholera ale jakoś wszystkie zmartwienia odeszły chyba PMS mnie dopadło
dziś siedze w domu, lejdi grzeczna jak nigdy ![]() Cytat:
śliczne są Cytat:
widać ze zadbany i dobrze ma u swojej panci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tak swoje pokazujecie to ja swoją w kołnierzu pokaze na jednym zdjeciu zaspana,śmiesznie wyszła
|
|
#2593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a właśnie kitka super piosenka którą wklejałaś (born to die) EDIT: przepraszam za post pod postem
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2011-12-16 o 15:35 |
|||
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
dobra kochane tez uciekam na kawe do baru
pozniej zajrze znow kotka lejdusia jaka malenka jeszcze prawdziwy psiaczek z niej , nie to co nasz kon Denis ![]() no i w tym kolnierzu nie dziwne ze jeczy jak sama ![]() slodziak prawdziwy ratlerek
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka
jaka maluuutkaaa, kruszynka!! Zjadłabym ją <3
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co już w środe sciągamy szwy wiec dotrwamy osz ty kanibalu jeden a tu macie foto jaka ona wielka jak moja ręka
|
|
#2597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
masakra, wróciłam tylko wkurzona spod galerii handlowej, takie korki, że nie miała gdzie swojego czołgu postawić, nigdzie o tej porze nie znajdę 2-3 miejsc parkingowych obok siebie, żebym mogła się zmieścić
![]() ![]() pojadę później ![]() Kotka śliiiiczny ten Twój psiak, jaka słodziutka, naprawdę do schrupania piękna jest już sobie ją wyobrażam w tym jej kubraczku
|
|
|
|
#2599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pies rasowy bo takiego latwiej wychowac a poswiecaja psu 1-2 h dziennie a tak pies sam. a ze zle wychowany- a bo to specyfika rasy! taaaa...a gdyby byl kundlem to by bylo jeszcze gorzej bo przeciez one takie nie wiadomo co i jaki charakter ![]() - pies rasowy bo pasuje do mieszkania/mebli ![]() - pies rasowy-zabawka jest taki sliczny/malutki/jakie ma futerko! dusza psa nie wazna,niech zdobi dom i wlascicielke ![]() znam tylko 1 wlasciciela boksera ktory wielbi ta rase, wie o niej 100% i wybieral psa charakterem do siebie a nie patrzac na wyglad...do tego wyszkolil go profesjonalnie od szczeniaka za ponad 3000zl. dla mnie wlasciciel idealny i z psem na kontakt iscie jak szkoleniowiec psow. pies rozumie jego kazdy najmniejszy gest czy gwizd... nie uwierze w glodne kawalki typu ze ktos jest hodowca i chce obdarzyc innych pieskami, chyba polecialas w fantazje jakby tak bylo to by psy za darmo rozdawali- kazdy hodowca chce zarobic i nie oszukuj sie nawet! moze kochac te psy ale zysk to przewodzi, no inaczej by nie dopuszczal albo dopuszczal tylko kilka razy w zyciu- by bylo zdrowo dla suki.zdziwilabys sie jakie psy sa w schroniskach... moja sasiadka ma tego pomeraniana takiego rudego jak lisek juz wiele lat... i wziela ja ze schroniska jako 2 letnia suke.brat tz zlapal na stawach pekinczyka suczke czarna- 5 letnia. ktos ja wyrzucil- jak wet stwierdzil bo odkarmila wlasnie swoj ost miot. wszelkie cechy wskazaly ze byl to pies rodowodowy! ma wszelkie wyznaczniki- jest idealna. a jednak ktos sie pozbyl...zima, na stawach i zero zycia wokol...nie mam pytan. mozna znalezc rowniez psa rasowego jak sie chce, i wcale nie trzeba placic za niego dla mnie placenie za psa to pojscie na latwizne, najzwyczajniej. Cytat:
Cytat:
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
dawno nie bylam na stronce schroniska w lbn...
moze ktos sie skusi? jakie slicznosci! pieski.jpg do tego rasowy owczarek niemiecki i amstaff plus ze 4 amstaffy w typie rasy
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
Hallo, moze doswiadczone Wizazanki zechca mi pomoc
Dziewczyny, mozecie mi moze powiedziec jakie sa najczestsze bledy dziewczyny popelniaja przy domowym rozjasnianiu? Co wlasciwie decyduje o tym, ze niektorym uda sie rownomiernie rozjasnic, a innym trzy rozne tony sa na wlosach? Mam cienkie, puszace sie wlosy, nieco szorstkie na koncowkach, tutaj watek w ktorym dalam fotki moich wlosow, tutaj dziewczyny mnie przekonaly do blondu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=568219 Blonde L1++ Schwarzkopf Extreme strong blondening 6-8 tonow rozjasniacz Sublime mousse 70 pure lightest brown Kazda rada, ktora pomoze mi uniknac katastrofy i wskazowka na wage zlota
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbieram takie rzeczy po znajomych i zawożę ![]() Staram się jednak nie wchodzić wgłąb schroniska, bo widok tych biedaków zawsze kończy się u mnie rykiem, krzykiem i spazmami ![]() a te psiaki słodkie i takie biedne ![]() u mnie na stronie też takich mnóstwo a jedna psinka młoda ma takie krzywe łapki, bo właściciel o nią nie dbał i teraz nikt jej nie chce
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda mi najbardziej chyba szczeniakow... bo wiadomo ze o socjalizacji odpowiedniej mozna zapomniec, a jesli dorosna w schronisku to potem kto takiego psa wezmie? i szkoda mi bardzo tez tych staruszkow 10-11lat... bo one juz szansy na dom prawie nie maja
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jeszcze by mógł śnieg spaść ![]() Mama pofarbowana. Siedzi z farba ![]() Bunny Mam pytanie ![]() Jak odczytujesz datę ważności na 219 albo dawniej C12 ![]() To są jakieś jaja .Jedyne numery jakie są nabite na dnie op. to 08 16 21 03 09 Co to kurde jest
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedaki takie... pocieszam się, że w naszym schronisku mają naprawdę dobre warunki, dbają o psy, jest sporo wolontariuszy, budy naprawiają jeśli tylko jakaś się popsuje - od razu. Jest czyściutko i psy też są zadbane, ale jest ich sporo, niestety coraz więcej
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka
Ale fajna ta Twoja psinka Bunny Biedne te psiaki.Szkoda zawsze czy szczeniak czy duży
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po kawce
mialam wrazenie ze nasz znajomy wietnam chce zjesc mi psapsa nie bierze sie pod meble ani pod urode kto tak zrobil lapka w gore? moj D nie ma futerka bo po 1 nie lubie i nie mam czasu na kapiele czesania ciecia..nie jest tez jakis piekny ani do przytulania ,bo sie nie da chcialam psa energy kompana takiego kumpla zeby pasowal do nas byl z nami wszedzie nawet na kawe idzie ze mna ![]() bo kupujac psa danej rasy trzeba o niej wiedziec tez sporo zeby pozniej nie bylo problemow bo okazuje sie ze pupil to dominator czy maly piskacz![]() w pl mam psy kundle duze i male znajdy porzucone rozne..tak samo jak koty ..ale wszystkich psow i kotow poprostu nie dam rady adoptowac i rozdawac bo nikt ich nie chce dobrze ze mam taki azyl u dziadkow i tam je sciagam ale ile mozna![]() zapomnialam tez dodac ze kupujac ta rase wiedzielismy tez ze jest to pies, malo potrzebujacy i praktycznie wolny od chorob genetycznych.; trzeba wiedziec co sie kupuje i chce..bo o kota w worku bardzo latwo.. kurde dzis psi temat sie zrobil ale chyba juz wszystko zostalo powiedzianelece na jakies ciekawe blogi moze znajde kolejna perelke fanke albo stylistke
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-12-16 o 17:28 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale słodziutka kruszynka niech wraca do zdrówka ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Ja chyba kupię ten rozjaśniacz w końcu bo nic mi się ostatnio ten rudy nie spiera ![]() ![]() ![]() Chociaż boje sie mega że poniszcze włosy
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pierdziele, idę na piechotę do galerii, bo z moim tirem to taka robota
pa
|
|
|
|
#2610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam np. taki kod na tubce i pudelku- 08 11511619. w farbach najczesciej wazne sa pierwsze lub ostatnie cyfry- reszta to dane produkcyjne czyli w moim wypadku jest to sierpien 2011- produkcja i od tego liczymy 2 lub 3 lata nie pamietam juz ale 2 lata spokojnie. jak kupujesz w markecie to nie ma strachu raczej, gorzej w malych drogeryjkach.ale akurat z palette jest latwa sprawa bo oni pudelka zmieniaja co 2-3 lata- wiec jak masz to najnowsze pudelko to farby w nim sa dopiero od 2 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to teraz te co chca pomeraniana niech sie popisza co wiedza o tej rasie? oprocz tego ze wyglad im sie podoba mysle ze niewiele... ![]() a juz na pewno nie wiedza nic o wadach w ich genetyce czy chorobach z wiekiem. o tym nikt nie mysli. podziel sie taka perelka kolejna, ja ide z lola na spacerek, potem sailor moon obejrze i ide myc wloski bo mam jutro zjazd rodzinny trzeba sie zrobic
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

malenkiego nie chcielismy

Ludziska zwariowali 

no nie wiem, nie czuje tego
tylko dorosly 
no co ty po tym sa problemy z zoladkiem pozniej 

kto tak zrobil lapka w gore?