|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
Ale Daniel jest najlepszy z najlepszych ![]() i mąż jaki spokojny ![]() A co do postanowień - zacząć coś ze sobą robić, ćwiczyć!! Żeby moje ciało zaczęło znowu dobrze wyglądać!! Uff... zawaliłam jedną rzecz i próbowałam ją odkręcić. Nie ukrywam, że dość ważne to było. I mi się udało
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
gucia masz za dobrze, jak serialu jakims
![]() ![]() ![]() ![]() zdolna jestes, to co sie miao nie udac:? ![]() a ja jem grzanke z mikrofali z serkiem brie - z blaku laku go wykorzytstalam i jest CZAD! tylko za grubo nie mozna ukroic, bo sie nie chce tak fajnie rozpuscic by sie ciagnal ale pyyycha
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdolna może i czasem, ale to bardziej zależało od dobrej woli pewnej pani ![]() brie uwielbiam na pizzy, będę musiała też spróbować na grzance
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ja z rana umyłam okna i wysprzątałam sypialnie wraz z wymianą pościeli. Chyba @ mi się zaczyna, dlaczego tak wcześnie i dlaczego wogóle ![]() Gucia a przepis Martuchy jest w k? A ja mam w mieszkaniu wygwizdów, zimno bo w związku z solarami trzeba było spuścić wodę z grzejników i do tego mamy otwarty strych i okno w dachu wyciągnięte i wieje nieziemsko, wiatr mi w pokojach hula
|
#2495 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja nigdy ni ejadlam go na pizzy
ale nastepnym razem sprobuje![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2497 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że kolejnego @ nie będzie! Martuchy sałatka jest w klubie No i współczuję zimnicy. Cytat:
![]() Rossi wymyśl coś, jakieś postanowienie, będziemy się w trójkę wspierać ![]()
|
|
#2499 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to to jest moje drugie postanowienie!
To będziemy się wspierać. ![]() ja jeszcze nigdy nie miałam postanowień noworocznych. W tym roku stwierdziłam, że spróbuję, bo nie mogę na siebie patrzeć, to najwyższy czas coś z tym zrobić!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-12-16 o 13:34 |
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marta dokładnie, część rodziców naprawdę jest zajęta a częśc ech.... w końcu będzie czas by się dziecka pozbyć i po sklepach pochodzić ![]() Ja od poczatku ciaży raz w miesiącu farbuję włosy właśnie castingiem. Gold no to trzymam kciuki. |
|
|
|
#2502 | ||
|
Zakorzenienie
|
oprócz zębów jest to 2 rzecz którą odziedziczył po mnie hahahahha
![]() ojjj ![]() Cytat:
![]() i to takie same co z tego roku! i nie będę skromna jest to pierwsze (póki co bo jeszcze troche dni zostało) postanowienie noworoczne które wypełniłam i mam nadzieję ze w przyszłym roku też się uda!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() a zakładacie solary? byłam w ikei zrobiłam zakupy dla przedszkola, dla siebie kupiłam min lampkę taką małą klimatyczną i Ktosia takie kosze do segregacji jak wy macie ale nie było materiału na jasełka, nie było kubków więc czarna dupa.. Kliwia szukałam katalogów nie ma! jak są to sa zalaminowane i przyklejone do takich stolików żeby pooglądac dla siebie ale nie ma w ekspozycjach żeby wziąć ANI JEDNEGO! jak pytałam to wszytko ma być po świętach a na początku stycznia jedziemy jeszcze raz więc może wtedy.. oo taką lampkę kupiłam http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...968/#/20140453 (tylko nie ten boski róż) i dzwoniła do mnie Pani dyr przeprosiła że przeszkadza w trakcie urlopu (buhahahah) no i powiedziała że od czwartku mam wolne!!więc jeszcze tylko 3 dni i półtora tyg odpoczynku i co śmieszne mówie jej że super ale ja mam jasełka w czwartek a ta do mnie - ojej a musi pani przychodzić? buhaha mówie jej ze oczywiście, to powiedziała że mam przyjść godzine dwie przed jasełkami żeby wszystko dograć, plus jasełka i to będę miała do wybrania w przyszłym roku więc nie najgorzej ![]() bedę się byczyć ![]() no i mąż powiedział że kupujemy w przyszłym tygodniu LAMPEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-12-16 o 14:19 |
||
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
martucha, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]() a reszta yeah ![]() posikalam sie z kunsztu swojej wypowiedzi |
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Marta super, ze się z urlopem udało.
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Marta tyle dobrych wiadomości... no czad!!!
![]()
|
#2506 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bal pasiastych-jest taka bohaterka ksiazek dla dzieci,ona jest ubrana w pasiasta sukienke,p-asiaste rajtopki i z jej inicjatywy odbywaja sie bale pasiastych. Tym razem byla podroz na Haiti bo taka byla przygoda Basia-przyjechal do nich chlopiec z haiti - Baja - u ciebie tez byl haitanski bal?? Cytat:
![]() Cytat:
:prz ytul:by bylam w G. w TG Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
najlepszego dla solenizantki
![]() Cytat:
Bo raczej do czerwca w niepewnosci nie wytrzymam ![]() Witajcie
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia a pozniej nie bedziesz miala usg z przeplywamia w pepowinie?
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - ale fajnie z urlopem!! tylko pozazdroscic taka dyr! super szczegolnie z tym wybraniem w przyszlym roku
|
|
|
|
#2510 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie
musze lekarza na kolejnej wizycie zapytac jak beda to sprawdzac bez USG
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia hahaha cóż za elokwencja
![]() Madzialenka Gucia też się ciesze Katunia my na dniu pasiastym mięliśmy tańce hula ![]() ![]() w takich naszyjnikach z kwiatów czad!!! Katunia Rosette no dyra jest super ale tylko dla tych co się starają mamy dwie takie gwiazdy i dla nich jest wyjątkowo nie miła (ale nie bezczelna) czasem aż się dziwie jak można być tak "służbowym" w trakcie rozmowy z człowiekiem a za sekundę do drugiego być ewidentnie do rany przyłóż - przy dodatkach motywacyjnych no super dla nas a jak doszła do tamtych to aż mnie mroziło.. cenie w niej to że mimo wszytsko jak jej ktoś zalezie za skrórę potrafi dla reszty być ciepła.. bo poprzednia nie ma bata ktoś zrobił coś źle reszta też miała przekichane..
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucia
Marta solary to inwestycja teścia ale z pożytkiem również dla nas fajna lama
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na koniec byly relaksacyjne masazyki-Tom tak grzecznie na nich lezal ze wszyscy mysleli ze usnie jak bede miec fotki to wam pokazeFajnie z dyra-dbaj i dobre kontakty Martus przypomnij mi rozmiar glowki Pata! |
|
|
|
|
#2515 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Byliśmy na zakupach i pozałatwiać trochę urzędowych spraw, wydaliśmy kupę kasy, cóż począć jak to grudzień Wieczorem szykujemy sobie z mężem miłą kolacyjkę bo dziś miesięcznica naszego ślubu ![]() Cytat:
Pomysł z fontanną super Cytat:
Się wie ![]() Cytat:
Niezła aparatka byłaś Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za zakupyI super, że udalo się z urlopem ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia jutro jest roczek
|
|
|
|
#2517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wszystko jasne!![]() Super pomysł na takie bale ![]() buuu, może jeszcze zdąży przyjechać ![]() Cytat:
![]() Super, że masz z dyr taki dobry kontakt! ![]() U mnie końcówka dnia strasznie nerwowa, ale sytuacja opanowana. Teraz nic jak czekać do 16 ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Kliwuś to powodzenia jutro! I w której sukience idziesz? ![]() Czekam na zdjęcia - nie wywiniesz się!
|
|
#2518 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja nie wiem jak on to pozniej mysli sprawdzic Musze go zapytac 4go na wizycie ![]() Tak jak liczenie tyg a ostatnie wyskakuje ze jestem w 14t a on do mnie nie .. jest pani w 13t + 5 dni ...
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
kiedy to się sprawdza?
Cytat:
a co do @ mam nadzieję że kolejnej nie będzie taki prezent na święta wow jak ten czas leci dziś kończę 21t i na moim suwaczku zobaczyłam że to chyba nie kopanie obudziło mnie dziś przez 6 rano tylko czkawka borok prawie dwie godziny se czkał
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

zazdraszczam takiego przyjaciela

Mam nadzieje, że kolejnego @ nie będzie!