|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
![]() A tak w ogóle, jeśli macie problemy z prezentami, to polecam Tk Maxxxa- jeszcze nie zdarzyło się, żebym nie znalazła tam prezentu
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
heh ja zamiast ruszyć zadek to siedzę i pakuję prezenty
ale jestem dumna z siebie bo mi ładnie wyszło ciekawe tylko czy dożyje przez podróż może udałoby się prezenty przemycić w bagażu podręcznym bo to zawsze mam większą kontrolę nad tym co się będzie działo z torbą
Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2011-12-16 o 15:29 |
|
|
|
#4953 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam wszystko! Chyba...
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jakieś ciastka, kawy, herbaty, słodycze to jeśli są fabrycznie zapakowane to na 100% można przewozić na terenie UE. Te pakowane samodzielnie to już zależy od lotniska i obsługi - czasem pozwalają, a czasem nie.Kosmetyki też tylko do określonego limitu (więc jak to jakiś zestaw kosmetyków to pakuj w bagaż do luku niestety). Ja ostatnio jak leciałam to przewoziłam w podręcznym w zasadzie same łakocie Cadbury i ciastka typu chocolate chip cookie, herbatę i przyczepili się tylko do....pudru sypkiego
|
|
|
|
|
#4955 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gdzie Ty tak będziesz pędziła opowiadajCytat:
![]() Cytat:
a u mnie było dzisiaj tak rano zimno, że myślałam że może śnieg...ale nie w połowie dnia zaczęło lać - kurna blaszka, tego mi najbardziej brakuje śniegu Cytat:
a jak jutro też będzie padać to co - parasol do ręki i w poszukiwaniu prezentów nie ma żadnych wymówekCytat:
![]() Cytat:
to co tam masz wymieniaj - powiem Ci co możesz przewieźć---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
do mojego znajomego kiedyś przyczepili się za lampe solną - bo myśleli że to bomba hahahah
|
|||||||
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie myśleli, że narkotyki - babeczka powiedziała, że puder to kosmetyk, a kosmetyk to PŁYN, więc powinien być oddany do oddzielnej kontroli w torebce (przezroczysta na zatrzask) ![]() edit: Alkohole tylko kupione na strefie bezcłowej Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2011-12-16 o 16:23 |
|
|
|
|
#4957 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
Jakoś słońce nie pasuje mi do świątecznego klimatu, a chmury, zimno , deszcz- chociaż oczywiście wolałabym śnieg- już tak No, słońce może być, jeśli na dworze jest metr śniegu i -10 w dzień ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- No pewnie, że tak ![]() Może wymyślimy wspólnie tytuł na II część ? ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- To tak jak ja O 14 już ciemno było Do tego mam taki silny wiatr, że wszystko przewraca
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem za
![]() Wrócę jeszcze na chwilkę do bagażu lotniczego - kosmetyki tzw stałe jak kremy, tusz do rzęs etc są także uznawane za płyny, więc też mają limit 100ml i sprawdzane są oddzielnie edit: Ale wszystko oczywiście zależy od lotniska/obsługi lotniska no i kraju z/do którego się leci
Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2011-12-16 o 16:28 |
|
|
|
#4959 |
|
|
Ja poprawiłam lampki: dodałam girlandę, na niej są dzwonki czerwone i srebrne i lampki, z tyłu od strony okna są lampki i z przodu firanki również- migające
![]() Jeszcze Was pomęczę fotami
|
#4960 |
|
|
No to zgłaszać propozycje- nie za długie oczywiście _________________________ __![]() Znalazłam fajną stronkę : http://magia-swiat.web21.pl/na-wszys...dnia/#more-196 ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Szukam świątecznych kolęd i aż się wzruszyłam słysząc niektóre Niech mnie ktoś przytuli ![]() Jaka jest Wasza ulubiona?
|
#4961 |
|
Zadomowienie
|
Nimfa, ja nie lubię raczej tradycyjnych kolęd, wolę świąteczne hity w stylu Last Christmas itp
Dziewczyny, macie pomysł na jakieś fajne drobne upominki dla koleżanek? Takie drobiazgi do 15 zł powiedzmy. Myślałam o ładnych kubkach i czymś słodkim do środka, ale jakoś nie widzę fajnych tanich kubków... Dziś zobaczyłam ładne na wystawie sklepu i kosztowały po 75 zł . Nie chciałabym dawać samych słodyczy, tylko coś, co zostanie na dłużej... Macie jakiś pomysł?
|
|
|
|
#4962 | |
|
|
Cytat:
Ja znalazłam kolędy w wykonaniu Mazowsza i bardzo mi się podobają. Nie podobają mi się kolędy w wykonaniu gwiazd A teraz słucham kolęd zagranicznych. W tym momencie na YouTube po rosyjsku ![]() A byłaś w sklepach po 3/5 zł? Tam można znaleźć fajne i niedrogie rzeczy. Ha,ha. Fajnie, ciekawe co ja kupię mamie na imieniny...
|
|
#4963 |
|
Rozeznanie
|
a ja jutro po reszte prezentów sie wybieram
![]() a w niedziele z TŻ idziemy na jarmark ,ale się ciesze bo nie byłam jeszcze ,bo w tamtym roku mnie ominoł buu, a jak tam prace porzadkowe bo ja już jestem w połowie etapu jeszcze pokój i kuchnia mi zostanie a potem do mamy i tam maraton sprzątania pieczenia itd już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#4964 |
|
|
No dobra, na razie mam taką propozycję:
1. Przybieżeli do Betlejem pasterze- czyli bożonarodzeniowa obsesja cz. II
|
#4965 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli widzisz ruchające się bałwany, to znaczy, że Święta Bożego Narodzenia mamy! część II
|
|
#4966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tam widziałam jakieś kubki po 15 zł w pudełkach lub puszkach. W przyszłym tygodniu mogą już być przecenione. Kiedyś kupiłam kilka dni przed wigilią świateczny kubek przeceniony na 9,99zł w fajnej metalowej puszce Możesz też poszukać czegoś małego we FLO
|
|
|
|
|
#4967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tytułu wątku pomyślę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4968 |
|
Rozeznanie
|
Peggy7 może jakiś fajny kominek i do tego świeczusie ,albo jakiś fajny zestaw lakierów ,albo jakis fajny breloczek do kluczy , fajny zestaw długopisów, albo puszeczkę własnych pierników do tego jakieś herbatki lub kawka albo zestaw soli do kapieli niewiem czy pomogłam
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4970 |
|
Rozeznanie
|
a może" Kochające Święta Bożego Narodzenia cz.II"
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- mam pytanie czy żeby zrobić chatke z piernika trzeba specjalny przepis na piernik czy bez różnicy? bo mam zamiar zrobić nie wiem jak wyjdzie ze swojego przepisu
Edytowane przez IwonaMazury Czas edycji: 2011-12-16 o 18:01 |
|
|
|
#4971 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Ten kominek mi się najbardziej podoba z tego... Muszę poszukać jutro.
|
|||
|
|
|
#4972 |
|
Rozeznanie
|
Pokażę Wam, co kupiłam dla rodziców, jako dodatki do prezentów...zobaczyłam je dziś w Empiku i nie mogłam się powstrzymać choć nie planowałam już nic więcej kupować...
|
|
|
|
#4973 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4974 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4975 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do prezentów to może ramki tanie z kartkami świątecznymi w środku? będzie inaczejCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
prześliczne, tak zawsze jest - że mamy już nic nie dokupywać, ale ![]() dziewczyny ja zamówiłam karpie - jutro jadę je odebrać... jak je zobaczyłam to od razu poczułam święta - już tylko weekend, a po weekendzie kolejne ciasteczka a potem dawaj gotowanie pełną parą
|
||||||
|
|
|
#4976 |
|
|
Ha, ha. Coś pod temat
![]() http://demotywatory.pl/3604116/Odkad...ie-lubie-swiat http://demotywatory.pl/3600085/Koledzy-z-pracy http://demotywatory.pl/3596261/Gdzie-jest-ta-zima http://demotywatory.pl/3596073/Swieta-ida
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2011-12-16 o 19:39 |
|
|
|
#4977 | ||
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie kilka godzin, a napisałyście tyle, że hoho
Wróciłam popołudniu z pracy i czuję, że jakaś choroba mnie bierze Nafaszerowałam się lekami z domowej apteczki, może jakoś przetrwam i nie rozłożę bardziej.Prezenty dokupiłam dziś dwa jeszcze dla mamy, czekam na przesyłkę z allegro dla kolegi, zostały do kupienia łakocie dla ciotki i brata i kosmetyki dla bratowej, to zrobię jutro, o ile będę w stanie wyjść z domu. Cytat:
A na jarmarku byłam dwa tygodnie temu w sobotę (we Wrocławiu). Po raz pierwszy odwiedziłam takie miejsce, bo w mojej dziurze nie ma takich eventów Wrażenia rewelacyjne, dużaaa choinka, mnóstwo straganów z przeróżnymi produktami, w tle świąteczne piosenki, przeszłam tam i z powrotem chyba z 10 razy![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro jadę kupić jakieś rzeczy do ozdabiania pierniczków...jakieś propozycje macie? Może jakieś godne polecenia produkty albo macie jakieś wieści odnośnie zaopatrzenia w takie "pierdółki" stołecznych sklepów (czyli gdzie co widzieliście)? Będę wdzięczna, bo po raz pierwszy będę się za to zabierać ![]() edit: eeej no weźcie...nie róbmy wątku o ru**ających bałwanach ![]() edit2. A może po prostu "Kochamy Święta Bożego Narodzenia! cz.II"? (to taka wariacja zainspirowana propozycją IwonaMazury ).
Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2011-12-16 o 19:09 |
|
|
|
#4979 |
|
Zadomowienie
|
![]() Lubię bałwany Chciałabym takiego, jak w demotywatorze, który wkleiła Nimfa
|
|
#4980 |
|
|
Nie mogę się powstrzymać...
![]() http://demotywatory.pl/3599422/Wyobrazenia
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

Jak byliśmy kiedyś na "Mikołajku" to obok nas akurat siedzieli ludzie w wieku (na oko) ok. 60 lat i rechotali strasznie 

ale jestem dumna z siebie bo mi ładnie wyszło
może udałoby się prezenty przemycić w bagażu podręcznym
bo to zawsze mam większą kontrolę nad tym co się będzie działo z torbą
jak jakieś ciastka, kawy, herbaty, słodycze to jeśli są fabrycznie zapakowane to na 100% można przewozić na terenie UE. Te pakowane samodzielnie to już zależy od lotniska i obsługi - czasem pozwalają, a czasem nie.
a we wtroek do oddania dwa projekty... ale pocieszam się, że we wtorek pakuję tyłek w pociąg i jadę do Poznania

Niech mnie ktoś przytuli
. Nie chciałabym dawać samych słodyczy, tylko coś, co zostanie na dłużej... Macie jakiś pomysł?

Wróciłam popołudniu z pracy i czuję, że jakaś choroba mnie bierze
Nafaszerowałam się lekami z domowej apteczki, może jakoś przetrwam i nie rozłożę bardziej.