|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23401 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
nie powala czy powala wiem ze Bosy jest fajny ![]() no co fajna fotka Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [quote=magda_aparatka;3108 717]byś powiedziala ... bo ja siedze i sie zastanawiam ciuagle co to dzis jest a wiesz, ze kiepska jestem z pamięciówki dobra...siostry i wszelkie osoby z wątku... gdyby ktos was pytał o powiązania 'schweiniego' bastiana schweinsteiger, franka lehmann i jensa lehmann ;] to nic nie wiecie i nie znacie ![]() tja...lahmik mezczyzna...jak to pieknie brzmi...a jak nieprawdopodobnie miszung XD no co...spodnie ma wywalone w kosmos, ze hej co to jest konicha... ... prosze sie nie smiac zm ojego bastka noooo... ;] juz mi go ostatnio skwitowala luncia... niedociumany czyli ![]() oo przepraszam...musze sie tu wstawic za mav bo to ona jest najlepszym bodygardem... dojczowskim jeszcze zadna sie nie dobrała... Cytat:
tylko nikt mnie nie słuchał
|
|
|
#23402 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa spalony
![]() jaka mgła zaraz zawalu dostane !!!!
|
|
#23403 |
|
Zakorzenienie
|
Marcin - najszybszy obrońca, nie tylko w piłce
|
|
#23404 |
|
Zakorzenienie
|
Baszczu biegł z piłką i wpadł z całym impetem w Tomka Hajto, tak okropnie się tarzał po ziemi, aż czułam jego ból i okazało się, że ma tuż pod okiem ma rozciete
to jest straszne!! 2:1 , a ŁKS ciagle atakuje |
|
|
|
#23405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże co ja mówie jak sie można czuć dobrze z rozciętą skórą pod okiem kurcze oni muszą chociaż zremisowac i ten spalony Brożka ![]() nic nie widac przez tą mgłe ![]() wrrrr i Kmiecik gra z ŁKS-em
|
|
|
#23406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23407 |
|
Zakorzenienie
|
Branko wchodzi
|
|
#23408 |
|
Zakorzenienie
|
i dobrze, trzeba grać dalej
ufff prawie był gol dla ŁKSu ![]() mega te race wyglądają mecz przerwali ![]() dobra gra wznowiona jak komentator mówi Marcin Baszczyński to aż mi serce podskakuje, ale go nie widze
|
|
#23409 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie widze
|
|
|
|
#23410 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, tylko sędziów widze
![]() uff Emil, złapał piłke prawie był karny
|
|
#23411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23412 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Zinedine Zidan i moze jeszcze, ale troche mniej przystojny, Podolski
|
#23413 |
|
Zakorzenienie
|
no i następny przegrany mecz
|
|
|
|
#23414 |
|
Zakorzenienie
|
hie hie 1666 post miałam
whyyyyy ![]() bardzo brutalny
|
|
#23415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba ostatni
|
|
|
#23416 |
|
Zakorzenienie
|
no to za Twój 1 666 post
nic nie mówie, ale nie wątpie, że w przyszłym tygodniu to będziemy miały już 800 stron ![]() ciacha są dobre na pocieszenie po porażce ![]() z tego co mówili komentatorzy, to chyba ostatni
|
|
|
|
#23417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa, będzie 800 jak nic ![]() te ciacha to nie dla mnie ![]() ostatni, bo zakończyli sezon jesienny i teraz nie wiem jak będzie, bo w zimie to sie chyba nie gra wiec chyba dopierona wiosne kolejny mecz ? ![]() i Dragomir może zrobić papa
|
|
|
#23418 |
|
Zakorzenienie
|
Wisła Kraków 2-0 Widzew Łódź
Legia Warszawa 1-1 Wisła Kraków Wisła Kraków 6-0 Odra Wodzisław Śląski Zagłębie Lubin 0-0 Wisła Kraków Wisła Kraków 3-0 Cracovia Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 2-2 Wisła Kraków Wisła Kraków 2-4 GKS Bełchatów Łódzki KS 2-1 Wisła Kraków nie popisała sie Wisełka zbytnio
|
|
#23419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dudka "Panie sędzia ja Pana blagam..to jest skandal" Miał racje bo sędzia w tym meczu dal kilkanascie razy ciala.Spalony Brozka- błąd, brak karnego dla ŁKS - błąd. Dużo tego jeszcze było....Ładny mecz ale mało było widać ![]() takie przekręty jakie robił Okuka to nawet Janas nie miał w planach
|
|
|
#23421 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż nie pozostaje nam nic innego jak czekać na rundę wiosenną i liczyć na to, że Wisła się podniesie
za Wisełke |
|
|
|
#23422 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni miesiąc Wisły : 8 meczów, jedna wygrana, pięć porażek. W ostatnich 5 meczach, 4 porażki! to jest niewiarygodne
![]()
|
|
#23423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale
|
|
|
#23424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez ja to mam od końcowki mundialu...kiedy klinsi rozwazal czy odejsc z trenerskiego stołka...ale boskie no tak jak pisałam wtedy...taki tytul...(uh la la) klnsi du bist super - otti & die ganze nation XD ![]() Cytat:
szkoda, ze go nie moge zobaczyc ![]() Cytat:
chlip...ale dobra...przynajmniej sie nie bedzie dobierac mi do meza dziewczyna ![]() wpadłam znowu...ze stanem podgoraczkowym...wiec moge nie kontakotwac XD
|
|
|
#23425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam drążyć tego mniej przystojnego ale emocjonowałam sie meczem ![]() ja ledwo teraz kontaktuje po tym meczu jest tak cholernie zła wrrrrr
|
|
|
#23426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zdzierże a mecz rzeczywiście emocjonujący, brutalny i pełen błędów sędziego |
|
|
|
|
#23427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to kiedy ta wymiana?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23428 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
ja co niedziela musiałam oglądnąć Supernianię dzieci dzisiaj były grzeczne ale rodzice matka miksowała zauki dla 4,5 letnich dzieci (dziecie uczyły się z nianią gryźć jedzenie ) spały z pampersem......szok witanko wieczorem |
|
|
|
#23429 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę sama się uczyć niemieckiego Mam różne książki do nauki niemieckiego z czasów licealnych mojej siostry Warto skorzystać Jeszcze nie wiem co z tymi studiami będzie.. muszę się nad tym zastanowić, bo w sumie z matmą problemów nie mam.. ale i tak wolałabym niemiecki.I wczoraj zrobiłam sobie grafik na każdy dzień tygodnia Mam nadzieję, że taki grafik ułatwi mi życie [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3103187]Ech... Od dziś moje papugi załatwiają się na Christiano Ronaldo Wyłożyłam im klatke plakatem z tym lalusi...ekhem, piłkarzem (pewnie zostane zbiczowana za moj niecny czyn )[/quote]Aska, no i po co się tym chwalisz?! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie to co inne żony piłkarzy Cytat:
Jaka spryciula Mniam kalendarz adwentowy Może mi siostra taki z Niemiec przywiezie A wiecie co .. wczoraj w tv mówił Matusiak Nie wiem o czym, ale jak usłyszałam Jego głos Słyszałyście Matusiaka pewnie,co? |
|||||
|
|
|
#23430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie wieczorem tak chodzi i kręci mi koło wyrka ![]() A Gosia się pytała czy Boruc przytył? Nie nie przytył,sprawia takie wrażenie dlatego że gdy jest na boisku powietrze wlatuje mu pod koszulkę lub spodenki i jest "wypchany" a wtedy paparazzi robi zdjęcie i wygląda jakby miał 5kg więcej
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

jejku, ma rozciętą ranę pod okiem, okropnie to wyglądało, biedny Marcin, dobrze, że nic mu się w oko nie stało

i moze jeszcze, ale troche mniej przystojny, Podolski

Może mi siostra taki z Niemiec przywiezie