Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-16, 17:49   #3751
Karolina_83
Raczkowanie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
.. miala ktoras z Was USG piersi?? bo mi to bedzie robil facet.. i sie troche steresuje:/
Ja miałam. Opisywałam Ci tutaj nawet swoją historię z guzkiem.
Mi USG też robił facet, badają Ci obie piersi i dodatkowo pod pachami też będzie Ci wszystko sprawdzał.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
my też dzisiaj kupiliśmy szampana i ten sam Dorato 1,5l + 200ml 11 butelek za 18,99 a w poniedziałek zamawiamy wódkę w środę odbieramy bierzemy tą co kicia gorzką żołądkową jęczmienną
A my dzisiaj odebraliśmy naszą Jęczmienną, mieliśmy odebrać w środę ale nasz znajomy pomylił się i odłożył nam Stocka ale ja zażartowałam, że jak spuści jeszcze coś z ceny to zapomnimy o sytuacji no i faktycznie urwał jeszcze z ceny i zapłaciliśmy 16,90zł za butelkę.

Byliśmy dzisiaj oglądać obrączki i jutro zamawiamy. Chcemy okrągłe takie klasyczne bez żadnych ozdób ale kurcze siedzą mi w głowie też takie okrągłe tylko jeden brzeg był normalny taki święcący a drugi matowy i fajnie to wyglądało ale K chce bez żadnych pierdół.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 17:50   #3752
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
jestem ciekawa, jak tam chatka
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Chatka jesteś już po????????? Jak wrócisz koniecznie opowiedz jak było i dalej ściskam
Dzięki, że pamiętacie o mnie, kochane jesteście
Jak poszło, to nie wiem, rozmowa trwała co prawda ponad pół godziny, ale nic nie sprawdzali, ani office'a (tylko pytali, jak to u mnie w kompem wygląda), ani angielskiego, także nie wiem w sumie. Cały czas upewniali się, czy wiem, że to stanowisko to odpowiedzialność dobra organizacja pracy, no cóż, z organizacją nie mam problemów. Chcą, żeby ktoś przyszedł już w przyszłym tygodniu, żeby te kilka dni jeszcze ta poprzednia przeszkoliła, więc jeśli nie zadzwonią do wtorku to będzie znaczyło, że wezmą kogo innego. Ja się tam nie nastawiam, a było to ciekawe doświadczenie taka rozmowa

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
dziś widziałam tą suknie chyba w salonie Margaret, akórat dziewczyna mierzyła jak weszłyśmy do salonu....bardzo ładnie wygląda.
Dobrze wiedzieć, że i na żywo się ładnie prezentuje Chętnie ją sobie przymierzę

A teraz spadamy z TŻcikiem do Jego znajomych na Wigilię (pierwszy raz ich będę widzieć, bo to tacy jego dawni znajomi z fundacji, w której kiedyś działał bardzo aktywnie, a teraz już mniej), także lecę się szykować, co by dobre wrażenie zrobić

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 18:49   #3753
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Ja miałam. Opisywałam Ci tutaj nawet swoją historię z guzkiem.
Mi USG też robił facet, badają Ci obie piersi i dodatkowo pod pachami też będzie Ci wszystko sprawdzał.

.

tak pamietam jak opisywalas wiesz ja sie bardziej stresuje tym, ze bedzie mnie macal jakis facet.. no ale wiem, ze to lekarz i na codzien oglada mnostwo cyckow ale wiecie o co mi chodzi, tak samo nie rozkraczylabym sie przed ginekologiem facetem.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

a ja ide troche sprzatnąc, bo jutro nie bede miala czasu rano musze szybko zrobic lazanie, niespodzianka dla TZ i potem smigam po Niego ale przedtem pojade sobie jeszcze do centrum handlowego, moze cos wyhacze ciekawego
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 18:52   #3754
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Jagodzia , ile będziesz miec gości ? pytam z ciekawości poniewaz widze po twojej ilości szampana że będę musiała dokupic
ok.130 osób

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jagodziu za załatwione rzeczy. Jaki przelicznik szampana macie? Jedna butelka na ile osób.
100ml na osobę butelka to 1,5l więc na jedną butelkę 15 osób czyli mamy 10 butelek na nasze 130 osób (jedna tak w zapasie a jedną kupiliśmy już na sylwestra). Ale zdajemy sobie z tego sprawę ,że część osób może nie przyjść (tak liczymy że około 20-30osób) więc najwyżej zostanie na jakąś uroczystość.
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-12-16 o 18:56
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 18:58   #3755
justyna_g4
Zakorzenienie

Próbowałam zrobić sobie takie zestawienie ( obrazek w paincie :P ) sukienki z dodatkami jak dziewczyny robiły i zorientowałam się że nie myślałam nawet o biżuterii. Spodobały mi się takie komplety jak w załącznikach. Co myślicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1988191461.jpg (33,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1974036899.jpg (11,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1983082351.jpg (13,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1996173576.jpg (24,6 KB, 10 załadowań)

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:04   #3756
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Próbowałam zrobić sobie takie zestawienie ( obrazek w paincie :P ) sukienki z dodatkami jak dziewczyny robiły i zorientowałam się że nie myślałam nawet o biżuterii. Spodobały mi się takie komplety jak w załącznikach. Co myślicie??

mi sie pierwszy bardzo podoba

ja wlasnie wrocilam z pracy.

Nie mam sil na nic, zjem cos, umyje sie i ide spac, jutro szkola;/

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:25   #3757
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Mi tez jedynka

Ja tez dopiero z pracy wrcilam.
Wlasnie przed chwila siedzacy na przeciwko mnie koles w pociagu zwymiotowal!!! Normalnie tak mnie od razu naciaglo ze myslalm ze zwymiotuje od razu na niego...wyskoczylam z przedzialu jak oparzona, a za mna kilka innych osob...bleeee...do tej pory mam ten obraz przed oczami. I nie zeby byl pijany czy cos, siedzial sobie spokojnie, z muzyczka na uszach i nagle zaczal rzygac....normalnie nie rozumiem luzi, jak czuje ze mi nie dobrze to ide do kibla a nie czekam do ostatniej chwili zeby puscic pawia...mam dzis po kolacji!
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:28   #3758
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny zobaczcie

http://besty.pl/109829
ja się śmieję a ciekawe co na to panowie
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:45   #3759
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

i znowu powracam jak córka marnotrawna

u mnei mała zmiana planów, rodzinka przekonala mnie do nierobienia imprezy plenerowej, chyba maja racje bo pogoda w polsce jest nieprzewudywalna

bedziemy prawdopodobnie robic małe wesele w tej restauracji www.mazeltov.pl

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:57   #3760
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej Laski!

Znów długo mnie tu nie było - wybaczcie Kochane Czas tak szybko zasuwa, że trudno się zorientować... Macie już wszystkie prezenty? Bo ja łażę i łażę po tych sklepach i końca nie widać Ach... kocham Święta <3

Przepraszam, prawie nic nie przejrzałam co tam napisałyście..
Gratulacje dla Pana Chatki

Nika0208 - przepiękne obrączki My też chcemy takie "beczułki", ale z białego złota z małym tylko paskiem żółtego u góry... i to żółte żeby było takie jakby pościnane, żeby ładnie odbijało światło ))
A propos biżuterii to podjęłam wczoraj kontrowersyjną decyzję... Mam nadzieję, że mnie nie zbesztacie Otóż nie jestem zadowolona z wyglądu swojego pierścionka zaręczynowego - u góry ma takie zawijaski z białego złota, cały czas mi jakoś tak nie wiem, śniedzieją (?) a w jednym zakamarku mam wrażenie że jakaś powłoka odchodzi... W dodatku zawsze przeszkadzało mi to, że jak się obracał (a robi to ciągle :p) to pod spodem jest taki strasznie cieniuteńki... Robiłam podchody, żeby upewnić się, że TŻowi nie będzie przykro - skąd bidulek miał wiedzieć żeby zwracać uwagę na takie rzeczy... No i stanęło na tym, że przy wyrabianiu obrączek poprosimy aby koleś wstawił brylancik z pierścionka do mojej obrączki (bo i tak chciałam, a w ten sposób będę mieć większy niż planowałam ) a złoto z pierścionka wziął w rozliczeniu razem jeszcze z paroma złotymi drobiazgami jakie w domu mamy I w ten sposób duch pierścionka zaręczynowego będzie mi dalej towarzyszył, ale w obrączce... W międzyczasie kupimy inny pierścionek "zastępczy", ale z cyrkonią/cyrkoniami i posadzę go na palcu środkowym bo tam mniej mi się pierścionki kulają Ale nakręciłam, co :p?

A i ze ślubnych rzeczy to podjęłam jeszcze jedną, trudną decyzję... tym razem dotyczącą sukni
Poszukuję mniejszych push-up'ów i dorabiam ramiączka, żeby czuć się komfortowo i bezpiecznie Dekolcik owszem, pozostanie sexy i apetyczny, ale nie aż tak jak był za to ramiączka planuję na tyle delikatne (cieniutkie makaroniki obciągnięte tiulem?) żeby nie odwracały uwagi od zdobień na gorsecie Na to sądzę, że wszystkie przyklaśniecie biorąc pod uwagę Waszą reakcję na moje ostatnie fotki w kiecy

No Dziubki Kochane, będę miała chwilkę to zajrzę do Was i podpatrzę co tam skrobiecie, a tymczasem szykuję się na moje latynoskie party ))

Buziaczki

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Hej Marylko! W avatarku jesteś Ty w swojej sukni ? Jeśli tak, to prezentujesz się bardzo pięknie [COLOR="Silver"]
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 20:05   #3761
marylka80
Zadomowienie

MadziaS- czy moglabys mnie dolaczysz do SZCZESLIWYCH posiadaczek sukni I wrzucic to zdjatko, niestety nigdzie nie moge znalesc tej sukienki z moim kolorze...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kerst-8465.jpg (34,1 KB, 683 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fl-1-justin-alexander-8465-size-18.jpg (31,1 KB, 445 załadowań)
Stary 2011-12-16, 20:07   #3762
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej Laski!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Hej Marylko! W avatarku jesteś Ty w swojej sukni ? Jeśli tak, to prezentujesz się bardzo pięknie [COLOR="Silver"]
Nie kochana....to nie ja A poza tym to musze zmienic tego avatarka, bo z ta suknia to jeszcze nie wiem co bedzie, lezy w domu u mamy, nawet niej nie przymierzylam jeszcze ale to tylko na cywilny jakby cos...na koscielny kupilam te powyzej
Stary 2011-12-16, 20:10   #3763
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Nie kochana....to nie ja A poza tym to musze zmienic tego avatarka, bo z ta suknia to jeszcze nie wiem co bedzie, lezy w domu u mamy, nawet niej nie przymierzylam jeszcze ale to tylko na cywilny jakby cos...na koscielny kupilam te powyzej
widze ze tez bedziesz miec kiece 7/8 fajnie

Stary 2011-12-16, 20:14   #3764
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
MadziaS- czy moglabys mnie dolaczysz do SZCZESLIWYCH posiadaczek sukni I wrzucic to zdjatko, niestety nigdzie nie moge znalesc tej sukienki z moim kolorze...
Wow! Kiecusia jest miodzio A zdjęcia Ciebie w niej nie pokażesz ? Przyznam, że jestem zaskoczona bo kojarzyłam, że marzysz o takie empire, coś jak ta w avatarku właśnie I powiedz o co chodzi z tą długą? Masz ją ale jeszcze nie mierzyłaś ?
Stary 2011-12-16, 20:16   #3765
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
widze ze tez bedziesz miec kiece 7/8 fajnie
Ty tez?
Stary 2011-12-16, 20:25   #3766
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
W Annie w Katowicach widziałam tą suknię, była też taka jakby kawa z mlekiem, nie wiem jak to nazwać.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 20:26   #3767
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Wow! Kiecusia jest miodzio A zdjęcia Ciebie w niej nie pokażesz ? Przyznam, że jestem zaskoczona bo kojarzyłam, że marzysz o takie empire, coś jak ta w avatarku właśnie I powiedz o co chodzi z tą długą? Masz ją ale jeszcze nie mierzyłaś ?
O kochana historia z moimi sukienkami to dluga jest
Ogolnie to ta empire byla kupiona na cywilny na Dominkanie, ale okazalo sie ze zamiast ecru przyszla biala (oddac sie nie dalo, bo to uzywana za 700 zl tak sie dogadalam z laska ze obnizy mi cene ale nie bede jej mogla zwrocic w razie gdyby mi sie nie spodobala czy cos) a ze paczka przyszla do mojej mamy ( do Polski) to powiedzialam jej zeby mi jej nawet nie przysylala bo biala mi sie nie podoba. No i plan byl taki ze mialam ja odsprzedac, ale za miesiac prawdopodobnie pojade do PL to ja przymierze i moze jednak w niej pojde bo juz mam serdecznie dosc tych sukienkowych wrazen...

No a ta krotka to zupelnym przypadkiem na nia trafilam i zakochalam sie w niej od pierwszego wejrzenia, pozniej mialam przeboje z zamowienie ale juz jest wszystko ok, w piatek wpacilam zaliczke wiec moge w koncu powiedziec ze w koncu mam swoja sukienke ale droga byla baaaardzo dluga

Fotki jakies tam zamieszczalam, zaraz cos sprobuje odgrzebac dla ciebie...ale we wlasciwym kolorze nie mam fotek

Edit:
tutaj masz linka...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575451
tylko ze zamowilam te pierwsza czyli 7/8 w kolorze tej drugiej

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2011-12-16 o 21:15
Stary 2011-12-16, 20:35   #3768
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
O kochana historia z moimi sukienkami to dluga jest
Ogolnie to ta empire byla kupiona na cywilny na Dominkanie, ale okazalo sie ze zamiast ecru przyszla biala (oddac sie nie dalo, bo to uzywana za 700 zl tak sie dogadalam z laska ze obnizy mi cene ale nie bede jej mogla zwrocic w razie gdyby mi sie nie spodobala czy cos) a ze paczka przyszla do mojej mamy ( do Polski) to powiedzialam jej zeby mi jej nawet nie przysylala bo biala mi sie nie podoba. No i plan byl taki ze mialam ja odsprzedac, ale za miesiac prawdopodobnie pojade do PL to ja przymierze i moze jednak w niej pojde bo juz mam serdecznie dosc tych sukienkowych wrazen...

No a ta krotka to zupelnym przypadkiem na nia trafilam i zakochalam sie w niej od pierwszego wejrzenia, pozniej mialam przeboje z zamowienie ale juz jest wszystko ok, w piatek wpacilam zaliczke wiec moge w koncu powiedziec ze w koncu mam swoja sukienke ale droga byla baaaardzo dluga

Fotki jakies tam zamieszczalam, zaraz cos sprobuje odgrzebac dla ciebie...ale we wlasciwym kolorze nie mam fotek
Aaaa czyli będziecie mieli swój magiczny, intymny ślub cywilny... na DOMINIKANIE? Aaaaaa!
I kościelny też będzie? Ta 7/8 to rozumiem, że już kremowa będzie ?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

O super Marylko Rozumiem, że i jedna i druga za duże były na Ciebie Jak już będzie Twój rozmiar to będziesz cudnie wyglądać Gratuluję wyboru
A i powiem Ci, że jeśli chodzi o tę toffi to całkiem nieźle ona wygląda do tych korali... Bardzo sielski klimat

Ach i te Twoje piękne włosiska... ile bym dała żeby takie mieć...
Stary 2011-12-16, 20:39   #3769
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Ty tez?
ja tez ja tez tylko nie bede miec alexandra bo na niej "za duzo sie dzieje" musze miec gładka kiece bo bede miec czarne buty w białe groszki i w tym samym kolorze pas w sukience

Stary 2011-12-16, 20:57   #3770
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Aaaa czyli będziecie mieli swój magiczny, intymny ślub cywilny... na DOMINIKANIE? Aaaaaa!
I kościelny też będzie? Ta 7/8 to rozumiem, że już kremowa będzie ?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

O super Marylko Rozumiem, że i jedna i druga za duże były na Ciebie Jak już będzie Twój rozmiar to będziesz cudnie wyglądać Gratuluję wyboru
A i powiem Ci, że jeśli chodzi o tę toffi to całkiem nieźle ona wygląda do tych korali... Bardzo sielski klimat

Ach i te Twoje piękne włosiska... ile bym dała żeby takie mieć...
Tak bedziemy miec taki wlasnie cywilny we dwoje Juz sie nie moge doczekac jeszcze tylko 2 miesiace

Tak, obie sukienki byly duzzzo za duze

Korale beda na pewno

Cytat:
ja tez ja tez tylko nie bede miec alexandra bo na niej "za duzo sie dzieje" musze miec gładka kiece bo bede miec czarne buty w białe groszki i w tym samym kolorze pas w sukience
Fajnie Juz mi sie podoba

AAAAA...dziewczyny znalazlam zarabista strone z butami!!!!

Jak myslicie ktore beda ladniejsze do mojej sukienki?

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/189-menbur-4096-66.html

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/939-menbur-4096-66.html

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/905-menbur-4096-66.html

Czarna_kawa80 a jak przeczytalam o twoich butach w groszki to od razu te mi sie rzucily w oczy! Jakbym planowala czarno-pudrowe dodatki to kupilabym je od razu!!!

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/1089...r-4096-66.html

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2011-12-16 o 21:10
Stary 2011-12-16, 21:08   #3771
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Tak bedziemy miec taki wlasnie cywilny we dwoje Juz sie nie moge doczekac jeszcze tylko 2 miesiace

Tak, obie sukienki byly duzzzo za duze

Korale beda na pewno

Fajnie Juz mi sie podoba

AAAAA...dziewczyny znalazlam zarabista strone z butami!!!!

Jak myslicie ktore beda ladniejsze do mojej sukienki?

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/189-menbur-4096-66.html

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/939-menbur-4096-66.html

Czarna_kawa80 a jak przeczytalam o twoich butach w groszki to od razu te mi sie rzucily w oczy! Jakbym planowala czarno-pudrowe dodatki to kupilabym je od razu!!!

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/1089...r-4096-66.html
te sa pieknie http://www.lukamo.pl/wieczorowe/939-menbur-4096-66.html

co do pogrubionego tez je widzialam piekne sa tylko ja do memburow jestem strasznie uprzedzona niewygodne sa

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2011-12-16 o 21:12
Stary 2011-12-16, 21:11   #3772
(kicia)
Zakorzenienie

wg mnie te
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 21:14   #3773
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
te sa pieknie http://www.lukamo.pl/wieczorowe/939-menbur-4096-66.html

co do pogrubionego tez je widzialam piekne sa tylko ja do memburow jestem strasznie uprzedzona niewygodne sa
O no co ty??? A to mnie teraz zmartwilas a ja juz sie napalilam a mialas jakies? wiesz z wlasnego doswiadczenia? czy z opini?
Stary 2011-12-16, 21:25   #3774
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
O no co ty??? A to mnie teraz zmartwilas a ja juz sie napalilam a mialas jakies? wiesz z wlasnego doswiadczenia? czy z opini?
z doswiadczenia i opinii ale zdania sa podzielone

Stary 2011-12-16, 21:27   #3775
Madziuniusia
Zakorzenienie

Witam witam
byłam wczoraj u fryzjerki, zrobiła mi balejaż. Do poprzedniego blondu długa droga, ale powiedziała, że do ślubu zdążymy nio i grzywkę mi zrobiła tylko muszę kupić prostownicę, żeby ją ujarzmiać
uciekam lulu
Stary 2011-12-16, 22:11   #3776
kasia_kuku
Zakorzenienie

MOJE KOCHANE! Dziękuję z całego serca za facebook'owy odzew, jesteście wielkie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

A ja sie obudzilam z potwornym bólem gardła

czuje taka gule chyba mnie angina dopada
Zdrówka!

Cytat:
Witam,
a i o to Nasze obraczki
Lubię takie klasyczne, super są

Cytat:
atoki miałam anginę co 2 tygodnie. Chyba musisz się do lekarza wybrać.
Co do iphon'ów to z pewnością nie zapłaciłabym tyle za tel ile one kosztują. Pewnie jakbym go dostała to bym używała, ale mój kuzyn go ma i wydaje mi się za duży zwłaszcza, że ja noszę tel w kieszeni.
Kwestia też tego, ile zarabiasz I dodatkowo, jeśli korzystasz z MACa, IPada to siłą rzeczy to wszystko jest tak kompatybilne, że innego telefonu nie chcesz.

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki !
jak fajnie, że już piątek
ja mam wildfire S, ale białego ( mają wyglądać na iphone'a )
ten fioletowy jest bardzo ciemny i nie wygląda na fioletowy
ogólnie to mój TŻ-et ma hopla na punkcie telefonów i oprogramowania, ciągle wgrywa nowe rom-y
a wiecie,że na androida jest taka aplikacja, że mówicie głośno do telefonu, a on zapisuje i robi z tego SMS? fajna sprawa
A wiesz, że to jest czyste zerżnięcie z funkcji iphona? Najnowszy model ma to wbudowane, nazywa się Siri a android nawet ikonkę ściągnął
http://www.youtube.com/watch?v=rNsrl86inpo

Chatko: Ja wierzę,że dostaniesz tę pracę, na pewno. Trzymam kciuki!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-12-16 o 22:14
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:16   #3777
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a kiedy mieli plener?? Bo słyzałam że to też zalezy od tego kiedy ma sie plener

ale to nie zmienia faktu że strasznie dłuuuuuugoooo czekają.....
z tego co pamiętam to max tydzień po weselu

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Jak to podebrali? przecież skoro mieli ślub teraz, to Wy też możecie mieć go chyba w przyszłym roku, nie?
Ja tam jestem zdania, że na dobry film warto i pół roku poczekać Ale to pod warunkiem, że film jest rzeczywiście dobrze zrobiony
W normalnych okolicznościach bym się z Tobą na pewno zgodziła Ale ta PMka jest strasznie fałszywa, więc wolałam sobie darować- nie chciałabym wysłuchiwać jak to wszystko robimy po nich
Cieszę się, że go nie wzięliśmy także z innego powodu - cały czas reżyserował ich wesele, nawet w kościele kiedy mają kleknąć i się pomodlić

Cytat:
Marylko napisz najlepiej PW do Magdzi, może to przegapić a zresztą - dawno jej nie widziałam u nas
Stary 2011-12-16, 22:24   #3778
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kwestia też tego, ile zarabiasz I dodatkowo, jeśli korzystasz z MACa, IPada to siłą rzeczy to wszystko jest tak kompatybilne, że innego telefonu nie chcesz.
Okrągłą kwotę 0 :P Nie pracuje bo studiuje dziennie. Po licencjacie chcialam iść do szkoły pracować i robić magistra zaocznie. Złożyłam CV do chyba 25 szkół i nic wiec wróciłam na dzienne.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:35   #3779
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka

Umowilam sie tez na USG piersi.. wiecie, mam tego malego guzka od praiwe 5 miesiecy a jeszcze nic z tym nie zrobilam:/ TZ to mnie juz za to baaardzo nie lubi.. i codziennie sie pyta czy juz sie umowilam.. boje sie troche, ale to nie bedzie nic zlego, co?? najgorsze jest to, ze to usg mam ostatniego dnia jak bede w PL bo to badanie mozna robic tylko od pierwszego do 10go dnia po okresie, a mi akurat wypada na 25... i mam nadzieje, ze do tego 3 stycznia sie skonczy.. miala ktoras z Was USG piersi?? bo mi to bedzie robil facet.. i sie troche steresuje:/
Ja miałam, i też mi facet robił. Ale jakoś się tym nie przejęłam Sprawdzał mi też przy okazji tarczycę - podobno mam jakieś nierówne echo i mam to sprawdzać przy okazji, bo to może ale nie musi być jakaś nieprawidłowość. A USG piersi się nie martw, nie jest źle

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Jeju poszłam poszukać prezentu dla taty zamiast tego znalazłam sobie 3 rzeczy do kupienia no i teraz będzie to za mną chodzić.
Ja wczoraj szukałam prezentów i stwierdziłam, że najłatwiej dla siebie byłoby znaleźć Ale byłam twarda i starałam się skupić na poszukiwaniach - udało się, bo nic nie kupiłam dla siebie i nic konkretnego nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dzięki, że pamiętacie o mnie, kochane jesteście
Jak poszło, to nie wiem, rozmowa trwała co prawda ponad pół godziny, ale nic nie sprawdzali, ani office'a (tylko pytali, jak to u mnie w kompem wygląda), ani angielskiego, także nie wiem w sumie. Cały czas upewniali się, czy wiem, że to stanowisko to odpowiedzialność dobra organizacja pracy, no cóż, z organizacją nie mam problemów. Chcą, żeby ktoś przyszedł już w przyszłym tygodniu, żeby te kilka dni jeszcze ta poprzednia przeszkoliła, więc jeśli nie zadzwonią do wtorku to będzie znaczyło, że wezmą kogo innego. Ja się tam nie nastawiam, a było to ciekawe doświadczenie taka rozmowa
Mam nadzieję, że jednak się uda Ja już mam dość rozmów kwalifikacyjnych Byłam na kilkunastu i ciągle nic... A wszystko dlatego, że dopiero w tym roku skończyłam studia i nie mam doświadczenia. Wychodzi na to, że dyplomem mgr to sobie mogę pokój wytapetować

Cytat:
Okrągłą kwotę 0 :P Nie pracuje bo studiuje dziennie. Po licencjacie chcialam iść do szkoły pracować i robić magistra zaocznie. Złożyłam CV do chyba 25 szkół i nic wiec wróciłam na dzienne.
Haha, ja też zarabiam okrągłe 0 A jak łatwo policzyć wszystko od takiej pensji
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:36   #3780
melod_y
Zakorzenienie

Pailinka- nie martw się że to jest "Pan" doktor. Może i to jakis dyskomfort ale on tyle piersi już widział że nie masz co rozkminiać.
A badanie siebie jest Ważne. Podobnie jak Karolina_83, wiem coś o tym. Więc tym bardziej trzymam kciuki

sztuczka_magiczka - Hej sztuczka!

Dziewczyny! Jutro o 10:00 --> Madonna i jeśli nie zwątpie to i inne salony! Tak więc kciuki się przydadzą abym się nie załamała

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości