Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-17, 10:06   #1081
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)

No bo ja nie będę na Ciebie czekać całe życie! W końcu znajdę sobie inną, jak tak będziesz postępować!
Aaaaa, kobieto, mam taki ruch w biznesie jak nigdy a ten "na całe życie" to taki daaawny bardzo kolega, moja miłość internetowa jak miałam chyba 15 lat rozmawiamy dużo ostatnio i świetnie się rozumiemy, mamy podobne cele i oczekiwania (chce ślubu, dzieci, będzie mnie miział, pieścił, kochał, czcił, dbał o mnie, rozpieszczał, ja mogę od czasu do czasu poodkurzać ), no ale zobaczymy, w sumie chciał się dzisiaj spotkać, tylko ja mam znowu dyżur... i sama już nie wiem.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Dzieeeeń dooobry

znowu się nie wyspałam - mam standardowe przerwy 2godzinne w nocy od 02:00 do 04:00 albo od 04:00-o6:00...załamka i jeszcze M. się rozpychał na łóżku... ehhh
Trzeba było go zrzucić, od razu by się nauczył

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:09   #1082
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
też
jedliśmy, ale szału ni ma. mam chyba za duże wymagania - ostatnio byliśmy w pizzyhut i stwierdziliśmy, że w naszej miejscowości jednak najlepsza takie małe osiedlowe pizzerie najbardziej się starają o klienta
my mieliśmy swoją ulubioną pizzerię, taką porządną, pycha ciasto (choć nie tak dobre jak włoskie) i w ogóle mniam, aż któregoś dnia po wizycie tam mieliśmy ekscesy żąłodkowo-jelitowe i to mnie tak przeraziło, że od tamtej pory na myśl o pizzy jest mi niedobrze bo kurde - jadłam jakieś telepizzowe wyroby pizzopodobne w swoim życiu i nigdy nic mi nie było, mam silny żołądek więc co musiało być nie tak z tamtą superpizzą, to ja nie wiem, ale myśl o tym skutecznie mnie zniechęca do jedzenia pizzy

Karola, ło boże... co za dzień! Finanse to drobiazg, zobaczysz, ułoży się oby to babsko dostało za swoje!

dobry dzień
dziś zakupy i pakowanko prezentowe + ubieranie choiny

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Józia jakie Ty masz branie!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:12   #1083
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
No bo ja nie będę na Ciebie czekać całe życie! W końcu znajdę sobie inną, jak tak będziesz postępować!
Aaaaa, kobieto, mam taki ruch w biznesie jak nigdy a ten "na całe życie" to taki daaawny bardzo kolega, moja miłość internetowa jak miałam chyba 15 lat rozmawiamy dużo ostatnio i świetnie się rozumiemy, mamy podobne cele i oczekiwania (chce ślubu, dzieci, będzie mnie miział, pieścił, kochał, czcił, dbał o mnie, rozpieszczał, ja mogę od czasu do czasu poodkurzać ), no ale zobaczymy, w sumie chciał się dzisiaj spotkać, tylko ja mam znowu dyżur... i sama już nie wiem.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

chcesz mnie rzucić?

no no, rozkręcasz się widzę to spotkajcie się wieczorem

Maya mój też na mnie napierał... w dodatku sapie jeszcze się chciałam przytulić to się bezczelnie tyłkiem obrócił
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:14   #1084
justyna_dt
Zakorzenienie

Najka, ja myślę, że faceci lecą na te czerwone, przekrwione oczy a też dzisiaj się chyba wezmę za przystrajanie pokoju i muszę trochę posprzątać, bo mam syf nieziemski wszędzie, nie pamiętam, kiedy myłam podłogi, a w sumie w tygodniu czasu nie mam wcale.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
chcesz mnie rzucić?

no no, rozkręcasz się widzę to spotkajcie się wieczorem

Maya mój też na mnie napierał... w dodatku sapie jeszcze się chciałam przytulić to się bezczelnie tyłkiem obrócił
Kurna, wiesz, ostatnio tak mnie uderzyło, że mimo całej mojej chęci ustatkowania się, jestem przecież jeszcze młoda, więc dlaczego mam żyć jak emerytka? Siedzieć w domu, umartwiać się... czas wziąć życie za rogi i mieć później co wspominać ale wszystko z umiarem
A Twój sapie może on Ci coś chciał zasugerować albo coś

Stary 2011-12-17, 10:25   #1085
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:

nie było jak zrzucić bo od jego strony jest kaloryfer i ściana...ja mam gorzej ale dzisiaj już zapowiedziałam, ze zmiana miejsc nastąpi

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
oj to dobrze, że mój nie sapie, bo by spał w 2 pokoju my ostatnio zasypiamy tyłkami "przytuleni", bo ja przestałam akceptować jakikolwiek dotyk w trakcie spania i zasypiania...wszystko mnie rozbudza, łaskocze i drażni...koszmar normalnie
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:37   #1086
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
nie było jak zrzucić bo od jego strony jest kaloryfer i ściana...ja mam gorzej ale dzisiaj już zapowiedziałam, ze zmiana miejsc nastąpi

oj to dobrze, że mój nie sapie, bo by spał w 2 pokoju my ostatnio zasypiamy tyłkami "przytuleni", bo ja przestałam akceptować jakikolwiek dotyk w trakcie spania i zasypiania...wszystko mnie rozbudza, łaskocze i drażni...koszmar normalnie
Biedna jesteś z tym wybudzaniem się zamień się z mężem stronami na jedną noc, będziesz go mogła zrzucić, a nuż się okaże, że od kaloryfera Ci się lepiej śpi

http://www.youtube.com/watch?v=rf2oZ...6&feature=plcp napalam się, spróbuję w domu

Stary 2011-12-17, 10:56   #1087
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dzień dobry

justyna ja jestem zachwycona tymi filmikami często coś wykorzystuję na kręconych włosach trochę mi ciężej ale niektóre daję radę zrobic

u was też nie ma śniegu i jest +9 stopni?
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:57   #1088
Hawwa87
Zakorzenienie

Hej

Mój dzień nie zaczął się najlepiej...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 11:00   #1089
_Maya_
Zakorzenienie

kurcze...nikogo nie ma a potrzebuję informacji jak nałożyć ten olejek na rozstępy na włosy na suche czy umyte= mokre?? mam roche czasu wiec chciałabym o nie ciut zadbać :P i czym zmyć szamponem z SLSem czy odżywką z granatem z rossmana??
Stary 2011-12-17, 11:00   #1090
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Hej

oj co się stało?
Stary 2011-12-17, 11:01   #1091
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

co sie stało?

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 11:03   #1092
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
kurcze...nikogo nie ma a potrzebuję informacji jak nałożyć ten olejek na rozstępy na włosy na suche czy umyte= mokre?? mam roche czasu wiec chciałabym o nie ciut zadbać :P i czym zmyć szamponem z SLSem czy odżywką z granatem z rossmana??
na suche nakładam kokos np, myślę że jak nałożysz na suche to będzie ok a ze zmyciem to zależy, masz alterre? mi ona nie zmywa, ja zmywam sobie hippem użyłam od 2 miesięcy pielęgnacji slsa tylko raz jak miała mega puch i chyba moje włosy potrzebowały właśnie slsa.. teraz umyłam hippem, nałożyłam isanę babasu i siedzę z czepkiem, a potem zrobię płukankę octową, nałoże len joaśki i plunking
Stary 2011-12-17, 11:06   #1093
justyna_dt
Zakorzenienie

Przerażacie mnie z tym dbaniem o włosy dawno nie zafundowałam swoim kuracji... W ogóle to jestem zła, bo wydałam kasę na szampon i odzywkę Dermeny, ale tez na szampon i odzywkę Fructis, używam zamiennie i dostałam łupieżu! a nigdy nie miałam, raz tylko przy którymś szamponie i moment minął jak odstawiłam szampon, a teraz nie wiem, który to powoduje... W sumie Dermeny już używałam, ale nie odżywki.

Stary 2011-12-17, 11:10   #1094
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
na suche nakładam kokos np, myślę że jak nałożysz na suche to będzie ok a ze zmyciem to zależy, masz alterre? mi ona nie zmywa, ja zmywam sobie hippem użyłam od 2 miesięcy pielęgnacji slsa tylko raz jak miała mega puch i chyba moje włosy potrzebowały właśnie slsa.. teraz umyłam hippem, nałożyłam isanę babasu i siedzę z czepkiem, a potem zrobię płukankę octową, nałoże len joaśki i plunking
dzieki za odpowiedź to ostatnie to jakaś czarna magia płukanka octowa to fajna jest? czy jedzie póxniej?
Stary 2011-12-17, 11:13   #1095
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
oj co się stało?
Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
co sie stało?
Pożaliłam się w klubie

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2011-12-17, 11:25   #1096
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

oj idę doczytać

Cytat:
dzień dobry

justyna ja jestem zachwycona tymi filmikami często coś wykorzystuję na kręconych włosach trochę mi ciężej ale niektóre daję radę zrobic

u was też nie ma śniegu i jest +9 stopni?
u mnie w nocy padał śnieg takimi dużymi płatami rano było trochę na dachach, ale już się stopił
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 11:32   #1097
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
dzieki za odpowiedź to ostatnie to jakaś czarna magia płukanka octowa to fajna jest? czy jedzie póxniej?
plunking to hm najprościej zawijanie włosów do góry nogami http://www.youtube.com/watch?v=HSN_nTWDVAo 3:20 dziewczyna robi plunking właśnie

płukanka fajna, i tonik z octem jabłkowym też! używamy octwu jabłkowego najlepiej naturalnego nie jedzie na 1l wody masz 1 łyżkę stołową octu jabłkowego tonik trochę jedzie ale można dodać olejku eterycznego do płukanki zresztą też

u mnie śniegu ani śladu...
Stary 2011-12-17, 11:38   #1098
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
plunking to hm najprościej zawijanie włosów do góry nogami http://www.youtube.com/watch?v=HSN_nTWDVAo 3:20 dziewczyna robi plunking właśnie

płukanka fajna, i tonik z octem jabłkowym też! używamy octwu jabłkowego najlepiej naturalnego nie jedzie na 1l wody masz 1 łyżkę stołową octu jabłkowego tonik trochę jedzie ale można dodać olejku eterycznego do płukanki zresztą też

u mnie śniegu ani śladu...
ehhh nie mam octu jabłkowego - na razie musi sam olejek wystarczyć :P dzięki za wskazówki
Stary 2011-12-17, 11:57   #1099
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

maya a Ty masz kręcone włosy? falowane?
Stary 2011-12-17, 12:01   #1100
stygmatek
Zakorzenienie

Bry

Olałam dzisiaj karny staż. Miałam iść, ale M. u mnie spał że do nowego roku raczej się już nie zobaczymy, to chciałam spędzić z nim więcej czasu. Było cudownie. Przyjechał strasznie zły i smutny, bo miał kiepski dzień. Zrobiłam herbatkę, poprzytulaliśmy się, przegadaliśmy do 3 w nocy i poszliśmy grzecznie spać. Seksiku nie było Rano chciałam zrobić jajka na miękko ale jak się chce to nie wychodzi i oczywiście się ugotowały na twardo... ale nie spanikowałam...dokroiłam serek żółty, pomidora, szczypiorek i zjedliśmy kanapki
I pojechał...
A, dostałam prezent gwiazdkowy- książkę Zygmunta Miłoszewskiego "Ziarno prawdy".... trochę mi głupio, bo ja M. nic nie dałam

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:02   #1101
carmelova
Zakorzenienie

Maya ja bym chyba nałożyła na suche włosy. Z mokrych może spływać.
Hawwa zaraz przeczytam, póki co tulę
Jusia u nas podłogi to masakra, bo strasznie mi włosy lecą i czasami jestem sąsiadką Gwizdaka, tzn. mieszkam na Włochach Dobrze, że Tż lubi odkurzać i zmywać

U nas dzień zaczął się super miło, zjedliśmy śniadanie (pankejki), Tż ogarniał podłogi a ja kuchnię, a teraz siedzę z kup-maską na twarzy. Na 14 idziemy do restauracji na obiad, potem drobne zakupy i przyjeżdża moja koleżanka z Gdańska. Będzie u mnie do 21-22 (w międzyczasie B. zaliczy firmową sushi-Wigilię ), a potem idzie z inną znajomą na imprezę na Rynek. To impreza zamknięta, więc ja nie chcę się wbijać, poza tym spędzę wieczór z Tżtem A jutro pieczenie pierniczków
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:04   #1102
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Maya ja bym chyba nałożyła na suche włosy. Z mokrych może spływać.
Hawwa zaraz przeczytam, póki co tulę
Jusia u nas podłogi to masakra, bo strasznie mi włosy lecą i czasami jestem sąsiadką Gwizdaka, tzn. mieszkam na Włochach Dobrze, że Tż lubi odkurzać i zmywać

U nas dzień zaczął się super miło, zjedliśmy śniadanie (pankejki), Tż ogarniał podłogi a ja kuchnię, a teraz siedzę z kup-maską na twarzy. Na 14 idziemy do restauracji na obiad, potem drobne zakupy i przyjeżdża moja koleżanka z Gdańska. Będzie u mnie do 21-22 (w międzyczasie B. zaliczy firmową sushi-Wigilię ), a potem idzie z inną znajomą na imprezę na Rynek. To impreza zamknięta, więc ja nie chcę się wbijać, poza tym spędzę wieczór z Tżtem A jutro pieczenie pierniczków
Weekend idealny zazdroszczę a Włochy to ja też dobrze znam

Stary 2011-12-17, 12:08   #1103
Hawwa87
Zakorzenienie

Czas się brać za porządki

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2011-12-17, 12:12   #1104
raingirl
Zakorzenienie

Czeeeeeść
Stopy mi odpadają Na taaaaaakiej imprezie wczoraj byłam

A dzisiaj pewnie kupimy choinkę

W ogóle to jakaś ironia losu...ledwo wczoraj skończyłam myć okna - zaczął padać deszcz
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:13   #1105
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

moja rodzicielka zabroniła mi używać pralki zrobiłam sobie pranie, powiesiłam elegancko, ściągnełam jej suche, dałam na miejsce gdzie jest suche pranie do prasowania, a ta na mnie ryczy, że nikt tak nie robi, że pranie się składa, że nie mogę robić sama prania, że co ja sobię myślę, że nie będę się tu rządziła ona ma coś nie tego.. już nie wiem co ja mam robić wszytsko co zrobię to źle ..
Stary 2011-12-17, 12:16   #1106
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Przerażacie mnie z tym dbaniem o włosy dawno nie zafundowałam swoim kuracji... W ogóle to jestem zła, bo wydałam kasę na szampon i odzywkę Dermeny, ale tez na szampon i odzywkę Fructis, używam zamiennie i dostałam łupieżu! a nigdy nie miałam, raz tylko przy którymś szamponie i moment minął jak odstawiłam szampon, a teraz nie wiem, który to powoduje... W sumie Dermeny już używałam, ale nie odżywki.
ja kiedys od jakiegos Fructisa mialam bardziej przetluszczone niz przed myciem - tylko nie pamietam od jakiego wiec na wszelki wypadek nie uzywam zadnych Fructisow....
Stary 2011-12-17, 12:17   #1107
carmelova
Zakorzenienie

sanrioo nie lubię Twojej mamy...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:20   #1108
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

sanrio
Stary 2011-12-17, 12:21   #1109
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja kiedys od jakiegos Fructisa mialam bardziej przetluszczone niz przed myciem - tylko nie pamietam od jakiego wiec na wszelki wypadek nie uzywam zadnych Fructisow....
...wszystko ze słowem Fructis w nazwie to złooooo

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
sanrioo nie lubię Twojej mamy...
Ja też
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:30   #1110
Zuzik06
Wtajemniczenie

hej hej

Hawana no mam nadzieję, że kiecki będą tak fajne, że zagłuszy to wszystkie niedogodności

Frezi Ty mały pijaczku słodkich helikopterkowych snów:P

Motylku bardzo chętnie Jakoś super często tam nie jeździmy, ale jak się wybierzemy to na pewno bede o Tobie pamietać Z resztą klimat bielskich knajpek na rynku wprost ubóstwiam wiec super

klikam na pieski

Józia Ty się tak długo nie zastanawiaj nad tymi kandydatami, bo Cię wszyscy oleją i trąbka (bierz wszystkich na raz )

Sanriooa co chce sama wszystko za Ciebie robić? Fajnie ma
oglądałam wczoraj zwierzenia zakupoholiczki, strasznie mi sie czasem chce takich babskich filmów na odmóżdżenie a potem
miałam fajny seksik wczoraj. Z płakaniem po Nieziemskie uczucie

i chyba pójdę piec pierniczki

aaa i dostałam od teścia blachę do muffin drżyjcie narody ciocia Zuzia będzie piekła

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-12-17 o 12:34
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości