|
|
#1891 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
znaczy łopalona blondi
i fogle jest mnie więcej, w tym świadectwo pogrzebowe z xix wieku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha!
Gryx, Karkki, Betty ![]() .... |
|
|
|
#1893 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo mam niepopularne nazwisko jestem chyba jedyna kobietą o tym nazwisku w krakowie i jedynym architektem w polsce.... nosz kurna-tesz tak kce! Cytat:
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
fakt wyskakujesz fejsowo, i konkursowo
![]() się z gógla dowiedziałam że jesteś ode mnie o prawie pół roku młodsza ![]() czyli plakat z wystawy Młodożeńca dostałaś Ty
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-12-17 o 11:46 |
||
|
|
|
#1895 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak ja wygrałam plakat-ale go nie dostałam ![]() bo napisali ze mam se saa przyjsc po niego i nie poszłam-ciekawe ze innym wysłali potem se zapomnialam o tym ![]() a ty se wpisz-swoje imie nazwiska i galilu ![]() normalnie tylko czekam kiedy jeszcze z jednym konkursem zacznie mnie google kojaerzyc
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-12-17 o 11:54 |
|
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
hyh... no fakt jak sie wpisze mnie i galilu to wyskakuje
![]() ale komu wpadnie do głowy wpisywać i mnie i galilu razem poza Pollywogle to galilu mnie wkurzyło ![]() acha, i przy okazji moich nejmów i galilu wyskakuje Agnyska też
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-12-17 o 11:56 |
||
|
|
|
#1897 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ach! zapomnialam! napisalam tu-ale pomna doswiadczen przenosze do tru-
|
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja spałam do 12 bo poszłam spać o 4 w wannie z książką utknęłam ![]() Cytat:
tzn profil na FB jest, ale to domyślnie szuka tej osoby, która korzysta z kompa (bo osób o takim imieniu i nazwisku jak ja są setki) A po zmianie nazwiska będę się nazywać tylko tak jak moja teściowa |
||
|
|
|
#1899 |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry barowi!
Przyszłam powiedzieć, że nie lubię pożarów w kamienicy, w której mieszkam. Dym i strażacy kłębiący się na klatce w środku nocy źle wpływają na spokojny sen. Całe szczęście, że nikomu nic się nie stało i tylko jedno mieszkanie jest do remontu ![]() A wszystko przez to, że idioci studenci z piętra wyżej zostawili piec elektryczny grzejący na full i poobkładany jakimiś szmatami i z drewnianym stołkiem tuż obok i wyjechali Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-12-17 o 13:29 Powód: interpunkcja :( |
|
|
|
#1900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już wiem ![]() W międzyczasie zdążyłam zmienić zdanie i już też nie biorę ![]() Cytat:
Cytat:
mieu ni ma fcale. Dobrze się ukrywam ![]() Cytat:
A na pewno równie ciężkowymawialne
|
|
#1901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czegoś dalej nie wiesz czy so? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I chciałoby się napisać i znów ten Krk i kamienice ![]() Człowiek się nie budzi w dymie jak jest mega pijany
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-17 o 13:24 |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak to jest w blokach/kamienicach. Człowiek może sie starać dbać o swoje bezpieczeństwo jak może a i tak pośród sąsiadów mogą się znaleźć debile i wszystko idzie w łeb dobrze ze nikomu się nic nie stało nie spałam, czytałam i tylko ciepłej wody dolewałam
|
|
|
|
|
#1905 |
|
grozi wypollizowaniem
|
umaruam
kolo zakłada taki fontek na babskim forum a w publicznym albumie daje swoje foty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=580615
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1907 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tesz tak pomyslała ze moze ktos wkreca goscia ze zdjęc...ale głupota meska na babskim forum nie zna granic
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1909 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rozpoczęłam firmową akcje na facebooku
![]() prosze sie nie przestraszac
|
|
#1910 |
|
Wpisz tu zomzing
|
łojezu
|
|
|
|
#1911 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polubione
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
BAN stały
|
Popieram!!!
Albo chociaż bloga A z bloga może powstać książka, jak to często bywa ![]() Cytat:
![]() )Wracając do tematu fjuszyn sosowych - dziś zakupiłam eksperyment pt. "keczup + curry" Komentarz mojej siostry: Widzę, że na wizażu też tylko o żarełku. |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo ... bloga to mogłabym pisać- tylko jak go założyć i gdzie ma być?
Dziękuję Obraz kupiłam - i utargowałam, bo ma zaciek Umyłam też okna w pracowni- pierwszy raz od 6ciu lat ![]() I żaluzje w wannie- od wczoraj trwa operacja I odkurzyłam w rogach pod sufitem (bo takie farfocle zwisały)- ale tylko tam, gdzie ma wisieć obraz I Kamena u mnie była, i dostałam taki za☠☠☠isty prezent, że aż mnie zatkało- Kameno A wczoraj W. na moją prośbę w małej "państwowej" perfumerii kupił mi Wiciokrzew Yardley'a (ostatni- już go nigdzie nie ma)- ach, jaki to piękny zapach!!! I Kamenie się spodobał - powiedziała, że pachnie tak naturalnie, że aż pyłek czuć, pachnie latem
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
).
||
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za głasie
noc i ranek były ciężkie, ale musiałam się w końcu zwlec, żeby dzieci nie zagłodzić. ja dziś na kubku herbaty i herbatniku... niestety wszystko wywołuje rewolucję i żołądek salta wywija... ![]() tysz mam jedną stronę podłączoną do profila i na początku można się pogubić ![]() zamówiłam w czwartek w nocy (właściwie piątek już był) flaszkę z kokai, wysłali w piątek w opcji paczkomat i już jest do odebrania... ![]() InPost w 22h się wyrobił, to szybciej niż kurierem, a koszt dużo niższy (8zł)
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Myjką parową- W kupił
![]() Ktoś wie, ile kosztuje wysyłka pierścionka w liście poleconym, prio, nieubezpieczonym do Hiszpanii? Albo skąd się dowiedzieć?
|
#1919 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
eeee...zadko ![]() Cytat:
chyba można skalkulowac sobie na stronie poczty ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- aaa! zapraszam wszystkich do udzielania sie na mojej stronie fajsbukowej ![]() jesli ktos ma cokolwiek z zakresu wnetrz,zewnetrz, mebli czy wystroju to mozna smiało wklejac i wpisywac (o ile sie da bo jesczze nie ogarniam )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

potem se zapomnialam o tym 

jakim prawem?
I chciałoby się napisać i znów ten Krk i kamienice 

A z bloga może powstać książka, jak to często bywa