|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Gratuluję
![]() Cytat:
![]() To ja na środę ![]() ![]() Cytat:
Nic strasznego. Smarują Cię żelem i śmigają tym przyrządem po cycach Mi jeszcze dodatkowo robili usg tarczycy (nie wiem czy to zawsze tak, bo byłam pierwszy raz na tym).Cytat:
Dzisiaj przyszła moja biżuteria
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( tzn wczesnoszkolne, czy może jakiś konkretny przedmiot?
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Informatykę i matematykę
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
w madonnie to wątpię, ale tam gdzie się da na pewno postaram się coś pstryknąć.
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
To poklony
Jedyne co mi z matematyki wychodzi to liczenie kasy
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo
jak to dobrze że mój TŻ uwielbia matematyke.. Przynajmniej ktoś dzieci będzie w domu uczyć
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro mowicie, ze to usg nie takie straszne, to mnie troche uspokoilyscie no nic musze tam isc i kropka:PDo madonny dzisiaj tez sie umowilam na 28.12, wiec czekam niecierpliwie na Twoją relacje zorientuj sie jak tam z cenami i wogole jak tam jest
|
|
|
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Twoich decyzji i Przemyśle to ja jak najbardziej obie popieram, co do pierścionka to jeśli jest niewygodny i nie do końca Ci się podoba to warto go przerobić a nie męczyć się "dla idei"Cytat:
![]() U mnie dziś był babski wieczór, spotkanie przedświąteczne z przyjaciółkami no ale już niestety sobie poszły (nie to co za studenckich czasów, kiedy sie całą noc siedziało ) a mojego TŻa nie ma więc samotna nocka mnie czeka odzwyczaiłam się już bardzo i nie lubię, no ale cóż
|
||
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ja sie powoli szykuje na wyjscie na zajecia... Dzisiaj mialam pierwszy koszmar ,slubny ![]() pamietam ze moje obraczki przyszly zupelnie inne niz chcialam i z jakims durnym grawerem
|
#3792 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny. Pisze dziś do Was pierwszy raz z telefonu z pracy gdzie nie mam dostępu do kompa. Nudzi mi się okropnie a nie mam nawet z kim pogadać. Wczoraj nie miałam prądu od popołudnia i cała robota czekała na szczęście dziś rano już był prąd
co byscie mi poradzily na nudę?
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooo..
Mam w domu choinkę Dziś ją ubierzemy..w środę jade do rodzicow Święta już tuż tuż..... |
|
|
|
#3794 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ja czekałam do wczoraj na telefon w sprawie pracy i dupa. Kurcze, trochę zawiedziona jestem, no ale takie życie. Był ktoś lepszy, to go przyjęli. A mi szkoda strasznie, bo tam fajnie płacili, praca za biurkiem, tylko w okresie rozliczeniowym trzeba siedzieć w biurze do oporu, ale przed ślubem nadgodziny mnie jak najbardziej urządzają. No nic, trzeba szukać dalej. W poniedziałek składam CV do sklepu z ciuchami Cytat:
Piękne, klimatyczne miejsce wybraliście na przyjęcie weselne. Gratuluję ![]() I faktycznie w naszym klimacie impreza plenerowa jest bardzo ryzykowna. Cytat:
A i Ty będziesz się czuła bardziej komfortowo i swobodnie. Oczywiście cieniutkie makaroniki obciągnięte tiulem są jak najbardziej na miejscu A jak TŻ przyjął wiadomość o pierścionku zaręczynowym??? Z racji tego, że mój TŻ wybrał dla mnie idealny pierścionek, nie potrafię sobie wyobrazić Twojej sytuacji, więc wybacz ale ani nie pochwalę ani tym bardziej nie skrytykuję Twojej decyzji Na pewno była ona przemyślana i faktycznie duch pierścionka zaręczynowego zostanie gdzieś tam zachowany.Byłoby mi tylko szkoda narażać TŻta na dodatkowe koszty (ale patrząc na złoto które dajecie do rozliczenia, może to się wyrówna????). Cytat:
Cytat:
Podziwiam Mój tato uczył matematyki w podstawówce, od razu po studiach. Potem dostał lepszą propozycję pracy i zrezygnował z nauczania. Ale bardzo sobie chwali czas spędzony w szkole z tej drugiej strony ![]()
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka siara... Chodzi mi o jej czarne plomby...
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
Ja właśnie wstałam i myśle czym by się tu zająć. niedługo ma nas ksiądz nawiedzic bo moja babcia powiedziała że ona po schodach nie ma zamiaru chodzić i ksiądz musi przyjść do niej ją wyspowiadać. Jeszcze jak ją poszłam zapisać i wróciłam do domu się pytała czy z namaszczeniem do niej przyjdzie a przeciez oblożnie chora nie jest. mój tata zaczyna już mieć jej trochę dość. Bo ma coś z biodrem niby trochę chodzi ale do lekarza nie pójdzie. Lepiej się smarowac jakimiś mazidłami które robią smród w całym domu. Masakra. Moja mama też ma jej dość zresztą nigdy za nią nie przepadała bo jak to teściowa już kilka razy miała czelnośc powiedzieć że my (mama ja i siostra) to tylko na ojca kasę lecimy. A ja np comiesięczna kasę dostaje od mamy od taty nic nie biorę tylko czasem jak jak mi czegoś bardzo pilnie trzeba. Oczywiscie do gotowania też się wtrąca. Że za słono że za tłusto że to że tamto że ona makaronu z sosem nie lubi i tak dalej. Bo ona w ogóle nie soli bo ona mniej tłusto. Masakra a teraz to już tak na stale będzie
|
#3797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli mogę zapytać jako kto pracuje twój tata? Bo zastanawiam się czy musiałabym robić jakieś dodatkowe kursy żeby się gdzieś załapać. Cytat:
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem że to trzeba przetrwać tylko wiecie ma wszystko pod nos śniadanie obiad kolację pranie sprzątanie i jeszcze mówi że mój tata traktuje ją jak śmiecia bo raz był w pobliżu jej domu podjechał prawdzić czy wszystko jest ok i jej o tym że zajedzie nic nie powiedział a ona chciała kolejne rzeczy z dom
za każdym razem daje listę rzeczy na dwie strony ostatnio trzymała cebulę itp w pokoju gdzie śpi wiadomo gorąco to proste co się z nią stało. A nie chciała jej dać mamie bo ta by wyniosła do piwnicy ona na 70lat a zachowuje się gorzej niż moja druga babcia 12lat starsza. Wystarczyło by głupie dziękuję. A ona bardziej chwali swojego drugiego syna który w ogóle nie bierze jej do siebie
|
#3800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Tylko w czasach gdy kończył studia wystarczyło zrobić kurs pedagogiczny (czy coś w tym stylu) i z wiedzą matematyczna jaką posiadał mógł zostać nauczycielem. Było miejsce w szkole to się przyjął. A teraz pracuje właśnie na stanowisku związanym z jego kierunkiem studiów i jest inspektorem surowcowym Cytat:
![]() Mój dziadek też ma różne halo. Wszystko pod nos postawione, a on wiecznie ma pretensje. Ale już się do tego przyzwyczaiłam. Poza tym oni są z innej epoki. Nie rozumieją nas, a my Ich. Życzę Wam dużo wytrwałości
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
My też wczoraj świętowaliśmy rocznicę, ale u nas staż znacznie większy, bo aż 9 lat!
Cytat:
![]() Piękna
|
|
|
|
|
#3802 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczątka
![]() Właśnie skończyłam piec pierniczki. Wieczorem będzie lukrowanie Ale to już z TŻem, niech też się przyczyni do powstawania tych pysznych kalorii ![]() Teraz kończę ogarniać chatę i lecę zrobić jakieś zakupki, coby w weekenda z głodu nie paść ![]() Kawo fajnie, że wróciłaś ![]() Cytat:
Też nie rozumiem takich ludzi, którzy czekają do oporu. Nie zazdroszczę. Cytat:
Cytat:
Ja też będę miała cieniutkie makaroniki w pogotowiu, żeby mieć ten komfort, jakby coś mi się miało zsuwać, to przyczepiam ramiączka i spokój ![]() Cytat:
![]() Dobrze powiedziane. Ja w sumie nie miałam jakichś problemów z matmą, ale życia bym z nią nie związała A w liczeniu kasiory to doszłam do perfekcji normalnie Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulujęA my z TŻ bierzemy się za porządki
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w różnym wieku ludzie zaczynają zachowywać sie dziwnie i zazwyczaj to nie ich wina. Trzeba zacisnąć zęby i cieszyć się że mimo wszystko są jeszcze są nami Ja bym chciała mieć jakąś Babcię, niestety już od 10 lat nie mam żadnej, tylko jeden dziadek mi został ( który też robi jazdy np ostatnio potargał i wyrzucił kołdrę, taką wełnianą, zupełnie nową pod którą spał, tak mu się ubzdurało i cóż ale ważne że jest)Witam sobotnio
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś ruch
![]() Melod_y, gdzie jesteś? gdzie relacja z salonów?
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, oto moja suknia slubna
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry niedzielnie
![]() To już kupiona suknia? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q&ob=av3e Mam pytanie - czy do tej piosenki tańczy się walca wiedeńskiego? bo już sama zgłupiałam A że jestem zakochana w tej piosence, koniecznie będziemy ją tańczyć jako pierwszy taniec ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Właśnie właśnie, czekamy niecierpliwie na relację
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Ślub 27. X. 2012

Otóż nie jestem zadowolona z wyglądu swojego pierścionka zaręczynowego - u góry ma takie zawijaski z białego złota, cały czas mi jakoś tak nie wiem, śniedzieją (?) a w jednym zakamarku mam wrażenie że jakaś powłoka odchodzi... W dodatku zawsze przeszkadzało mi to, że jak się obracał (a robi to ciągle :p) to pod spodem jest taki strasznie cieniuteńki... Robiłam podchody, żeby upewnić się, że TŻowi nie będzie przykro - skąd bidulek miał wiedzieć żeby zwracać uwagę na takie rzeczy... No i stanęło na tym, że przy wyrabianiu obrączek poprosimy aby koleś wstawił brylancik z pierścionka do mojej obrączki (bo i tak chciałam, a w ten sposób będę mieć większy niż planowałam
) a mojego TŻa nie ma więc samotna nocka mnie czeka
odzwyczaiłam się już bardzo i nie lubię, no ale cóż 

a przeciez oblożnie chora nie jest. mój tata zaczyna już mieć jej trochę dość. Bo ma coś z biodrem niby trochę chodzi ale do lekarza nie pójdzie. Lepiej się smarowac jakimiś mazidłami które robią smród w całym domu. Masakra. Moja mama też ma jej dość zresztą nigdy za nią nie przepadała bo jak to teściowa już kilka razy miała czelnośc powiedzieć że my (mama ja i siostra) to tylko na ojca kasę lecimy. A ja np comiesięczna kasę dostaje od mamy od taty nic nie biorę tylko czasem jak jak mi czegoś bardzo pilnie trzeba. Oczywiscie do gotowania też się wtrąca. Że za słono że za tłusto że to że tamto że ona makaronu z sosem nie lubi i tak dalej. Bo ona w ogóle nie soli bo ona mniej tłusto. Masakra a teraz to już tak na stale będzie
Ale to już z TŻem, niech też się przyczyni do powstawania tych pysznych kalorii
Też nie rozumiem takich ludzi, którzy czekają do oporu. Nie zazdroszczę.
Czas tak szybko zasuwa, że trudno się zorientować... Macie już wszystkie prezenty? Bo ja łażę i łażę po tych sklepach i końca nie widać
gdzie relacja z salonów?