Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-16, 22:36   #3781
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A u nas dzisiaj 5 lat razem
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
coś na wesolo:

Botanika na wesoło

DZIEWICA POSPOLITA

Roślina krótkotrwała,
wymagająca szczególnej pielęgnacji.
Chętnie poddaje się flancowaniu.

STARA PANNA

Roślina długotrwała i pnąca,
czepiająca się wszystkiego i wszystkich.
Żyje w miejscach odosobnionych
nie wiadomo z kim.

KOCHANKA

Roślina kwitnąca pasożytnicza
z gatunku motylkowatych.
Z uwagi na duże koszty
w naszych warunkach
trudna do hodowli domowej.
Rozkwita nocą.

ŻONA

Pożyteczne zwierzę domowe,
pociągowe, bardzo ner! wowe,
ale wytrwałe.
Żywi się odpadkami,
w hodowli domowej bardzo opłacalna
przynosząca duże korzyści.

ROZWÓDKA

Należy do owadów
występujących w dużych ilościach,
znana w przyrodzie
pod nazwą szarańcza.
Samiczki pozostawia w spokoju,
samców niszczy od korzenia.
Czyni szkody w ubraniu zwłaszcza w kieszeni.

WDOWA

Wierzba z gatunku płaczących,
szybko próchniejąca.

KAWALER

Ptak przelotny,
dzieci swoje podrzuca innym
i wówczas zmienia miejsce pobytu.
Jest trudny do chwycenia w sidła.

STARY KAWALER

Grzyb jadowity o gorzkim smaku.
Żyje przeważnie sam lub
w symbiozie z purchawką pospolitą

MĄŻ

Zwierzę domowe z gatunku leniwców.
Ze względu na dużą żarłoczność
w warunkach domowych przynosi duże straty.
W hodowli nieopłacalny.
Pochodzenie - skrzyżowanie trutnia
z padalcem. [COLOR="Silver"]
Fajne

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
No to ja czekam na poniedziałek
To ja na środę

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
I ogłaszam, że kupiliśmy szampana

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka
Umowilam sie tez na USG piersi.. wiecie, mam tego malego guzka od praiwe 5 miesiecy a jeszcze nic z tym nie zrobilam:/ TZ to mnie juz za to baaardzo nie lubi.. i codziennie sie pyta czy juz sie umowilam.. boje sie troche, ale to nie bedzie nic zlego, co?? najgorsze jest to, ze to usg mam ostatniego dnia jak bede w PL bo to badanie mozna robic tylko od pierwszego do 10go dnia po okresie, a mi akurat wypada na 25... i mam nadzieje, ze do tego 3 stycznia sie skonczy.. miala ktoras z Was USG piersi?? bo mi to bedzie robil facet.. i sie troche steresuje:/
Ja miałam robione miesiąc temu Nic strasznego. Smarują Cię żelem i śmigają tym przyrządem po cycach Mi jeszcze dodatkowo robili usg tarczycy (nie wiem czy to zawsze tak, bo byłam pierwszy raz na tym).

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie

http://besty.pl/109829
ja się śmieję a ciekawe co na to panowie
Dobre

Dzisiaj przyszła moja biżuteria Ponownie się w niej zakochałam Fotki wstawię Wam dopiero w niedzielę, ale i tak pewnie nie oddadzą całego uroku.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:37   #3782
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Okrągłą kwotę 0 :P Nie pracuje bo studiuje dziennie. Po licencjacie chcialam iść do szkoły pracować i robić magistra zaocznie. Złożyłam CV do chyba 25 szkół i nic wiec wróciłam na dzienne.
A co studiujesz? ( tzn wczesnoszkolne, czy może jakiś konkretny przedmiot?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:43   #3783
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A co studiujesz? ( tzn wczesnoszkolne, czy może jakiś konkretny przedmiot?
Informatykę i matematykę

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:47   #3784
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Pailinka- nie martw się że to jest "Pan" doktor. Może i to jakis dyskomfort ale on tyle piersi już widział że nie masz co rozkminiać.
A badanie siebie jest Ważne. Podobnie jak Karolina_83, wiem coś o tym. Więc tym bardziej trzymam kciuki

sztuczka_magiczka - Hej sztuczka!

Dziewczyny! Jutro o 10:00 --> Madonna i jeśli nie zwątpie to i inne salony! Tak więc kciuki się przydadzą abym się nie załamała
To czekamy na relacje, no i moze jakies fotki z ukrycia
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:49   #3785
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
To czekamy na relacje, no i moze jakies fotki z ukrycia
w madonnie to wątpię, ale tam gdzie się da na pewno postaram się coś pstryknąć.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:50   #3786
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Informatykę i matematykę
To poklony Jedyne co mi z matematyki wychodzi to liczenie kasy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:53   #3787
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo jak to dobrze że mój TŻ uwielbia matematyke.. Przynajmniej ktoś dzieci będzie w domu uczyć

Stary 2011-12-16, 22:59   #3788
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Pailinka- nie martw się że to jest "Pan" doktor. Może i to jakis dyskomfort ale on tyle piersi już widział że nie masz co rozkminiać.
A badanie siebie jest Ważne. Podobnie jak Karolina_83, wiem coś o tym. Więc tym bardziej trzymam kciuki

sztuczka_magiczka - Hej sztuczka!

Dziewczyny! Jutro o 10:00 --> Madonna i jeśli nie zwątpie to i inne salony! Tak więc kciuki się przydadzą abym się nie załamała

skoro mowicie, ze to usg nie takie straszne, to mnie troche uspokoilyscie no nic musze tam isc i kropka:P

Do madonny dzisiaj tez sie umowilam na 28.12, wiec czekam niecierpliwie na Twoją relacje zorientuj sie jak tam z cenami i wogole jak tam jest
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 23:11   #3789
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
A propos biżuterii to podjęłam wczoraj kontrowersyjną decyzję... Mam nadzieję, że mnie nie zbesztacie Otóż nie jestem zadowolona z wyglądu swojego pierścionka zaręczynowego - u góry ma takie zawijaski z białego złota, cały czas mi jakoś tak nie wiem, śniedzieją (?) a w jednym zakamarku mam wrażenie że jakaś powłoka odchodzi... W dodatku zawsze przeszkadzało mi to, że jak się obracał (a robi to ciągle :p) to pod spodem jest taki strasznie cieniuteńki... Robiłam podchody, żeby upewnić się, że TŻowi nie będzie przykro - skąd bidulek miał wiedzieć żeby zwracać uwagę na takie rzeczy... No i stanęło na tym, że przy wyrabianiu obrączek poprosimy aby koleś wstawił brylancik z pierścionka do mojej obrączki (bo i tak chciałam, a w ten sposób będę mieć większy niż planowałam ) a złoto z pierścionka wziął w rozliczeniu razem jeszcze z paroma złotymi drobiazgami jakie w domu mamy I w ten sposób duch pierścionka zaręczynowego będzie mi dalej towarzyszył, ale w obrączce... W międzyczasie kupimy inny pierścionek "zastępczy", ale z cyrkonią/cyrkoniami i posadzę go na palcu środkowym bo tam mniej mi się pierścionki kulają Ale nakręciłam, co :p?

A i ze ślubnych rzeczy to podjęłam jeszcze jedną, trudną decyzję... tym razem dotyczącą sukni
Poszukuję mniejszych push-up'ów i dorabiam ramiączka, żeby czuć się komfortowo i bezpiecznie Dekolcik owszem, pozostanie sexy i apetyczny, ale nie aż tak jak był za to ramiączka planuję na tyle delikatne (cieniutkie makaroniki obciągnięte tiulem?) żeby nie odwracały uwagi od zdobień na gorsecie Na to sądzę, że wszystkie przyklaśniecie biorąc pod uwagę Waszą reakcję na moje ostatnie fotki w kiecy
Sztuczka
co do Twoich decyzji i Przemyśle to ja jak najbardziej obie popieram, co do pierścionka to jeśli jest niewygodny i nie do końca Ci się podoba to warto go przerobić a nie męczyć się "dla idei"

Cytat:

U mnie dziś był babski wieczór, spotkanie przedświąteczne z przyjaciółkami no ale już niestety sobie poszły (nie to co za studenckich czasów, kiedy sie całą noc siedziało ) a mojego TŻa nie ma więc samotna nocka mnie czeka odzwyczaiłam się już bardzo i nie lubię, no ale cóż

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 00:53   #3790
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Informatykę i matematykę
Również, ale informatyka jest przedmiotem dodatkowym, a matematyka wiodącym. U mnie jedna koleżanka pracuje w gimnazjum i studiuje dziennie.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 06:35   #3791
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej laseczki

ja sie powoli szykuje na wyjscie na zajecia...

Dzisiaj mialam pierwszy koszmar ,slubny

pamietam ze moje obraczki przyszly zupelnie inne niz chcialam i z jakims durnym grawerem

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 07:48   #3792
E87
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny. Pisze dziś do Was pierwszy raz z telefonu z pracy gdzie nie mam dostępu do kompa. Nudzi mi się okropnie a nie mam nawet z kim pogadać. Wczoraj nie miałam prądu od popołudnia i cała robota czekała na szczęście dziś rano już był prąd co byscie mi poradzily na nudę?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 09:09   #3793
kooocur
Zakorzenienie

Hejooo..

Mam w domu choinkę

Dziś ją ubierzemy..w środę jade do rodzicow

Święta już tuż tuż.....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 09:46   #3794
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dzięki, że pamiętacie o mnie, kochane jesteście
Jak poszło, to nie wiem, rozmowa trwała co prawda ponad pół godziny, ale nic nie sprawdzali, ani office'a (tylko pytali, jak to u mnie w kompem wygląda), ani angielskiego, także nie wiem w sumie. Cały czas upewniali się, czy wiem, że to stanowisko to odpowiedzialność dobra organizacja pracy, no cóż, z organizacją nie mam problemów. Chcą, żeby ktoś przyszedł już w przyszłym tygodniu, żeby te kilka dni jeszcze ta poprzednia przeszkoliła, więc jeśli nie zadzwonią do wtorku to będzie znaczyło, że wezmą kogo innego. Ja się tam nie nastawiam, a było to ciekawe doświadczenie taka rozmowa
Musisz być dobrej myśli, chyba, że przez tą rozmowę pracodawca Cie nie zachęcił do pracy w tej firmie...
Kurcze ja czekałam do wczoraj na telefon w sprawie pracy i dupa. Kurcze, trochę zawiedziona jestem, no ale takie życie. Był ktoś lepszy, to go przyjęli. A mi szkoda strasznie, bo tam fajnie płacili, praca za biurkiem, tylko w okresie rozliczeniowym trzeba siedzieć w biurze do oporu, ale przed ślubem nadgodziny mnie jak najbardziej urządzają. No nic, trzeba szukać dalej. W poniedziałek składam CV do sklepu z ciuchami

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
i znowu powracam jak córka marnotrawna

u mnei mała zmiana planów, rodzinka przekonala mnie do nierobienia imprezy plenerowej, chyba maja racje bo pogoda w polsce jest nieprzewudywalna

bedziemy prawdopodobnie robic małe wesele w tej restauracji www.mazeltov.pl
Jaka córka marnotrawna??? Fajnie, że jesteś
Piękne, klimatyczne miejsce wybraliście na przyjęcie weselne. Gratuluję
I faktycznie w naszym klimacie impreza plenerowa jest bardzo ryzykowna.

Cytat:
No i stanęło na tym, że przy wyrabianiu obrączek poprosimy aby koleś wstawił brylancik z pierścionka do mojej obrączki (bo i tak chciałam, a w ten sposób będę mieć większy niż planowałam ) a złoto z pierścionka wziął w rozliczeniu razem jeszcze z paroma złotymi drobiazgami jakie w domu mamy I w ten sposób duch pierścionka zaręczynowego będzie mi dalej towarzyszył, ale w obrączce... W międzyczasie kupimy inny pierścionek "zastępczy", ale z cyrkonią/cyrkoniami i posadzę go na palcu środkowym bo tam mniej mi się pierścionki kulają Ale nakręciłam, co :p?

A i ze ślubnych rzeczy to podjęłam jeszcze jedną, trudną decyzję... tym razem dotyczącą sukni
Poszukuję mniejszych push-up'ów i dorabiam ramiączka, żeby czuć się komfortowo i bezpiecznie Dekolcik owszem, pozostanie sexy i apetyczny, ale nie aż tak jak był za to ramiączka planuję na tyle delikatne (cieniutkie makaroniki obciągnięte tiulem?) żeby nie odwracały uwagi od zdobień na gorsecie Na to sądzę, że wszystkie przyklaśniecie biorąc pod uwagę Waszą reakcję na moje ostatnie fotki w kiecy
Pomysł z ramiączkami mi się podoba. Zawsze to jakieś dodatkowe zabezpieczenie A i Ty będziesz się czuła bardziej komfortowo i swobodnie. Oczywiście cieniutkie makaroniki obciągnięte tiulem są jak najbardziej na miejscu A Ty tu się naszymi ostatnimi reakcjami nie sugeruj. Tym bardziej, że jest nas tu tyle i zawsze komuś coś nie będzie grało. Najważniejsze, byś Ty sie dobrze czuła.
A jak TŻ przyjął wiadomość o pierścionku zaręczynowym??? Z racji tego, że mój TŻ wybrał dla mnie idealny pierścionek, nie potrafię sobie wyobrazić Twojej sytuacji, więc wybacz ale ani nie pochwalę ani tym bardziej nie skrytykuję Twojej decyzji Na pewno była ona przemyślana i faktycznie duch pierścionka zaręczynowego zostanie gdzieś tam zachowany.
Byłoby mi tylko szkoda narażać TŻta na dodatkowe koszty (ale patrząc na złoto które dajecie do rozliczenia, może to się wyrówna????).

Cytat:

AAAAA...dziewczyny znalazlam zarabista strone z butami!!!!

Jak myslicie ktore beda ladniejsze do mojej sukienki?

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/189-menbur-4096-66.html

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/939-menbur-4096-66.html

http://www.lukamo.pl/wieczorowe/905-menbur-4096-66.html
Mam nadzieję, że będziesz miała ciepłą i słoneczna pogodę na ślubie, wtedy takie buty są miele widziane. Bo z pończochą sobie ich nie wyobrażam. Może nie do końca są w moim typie, ale stawiam na te http://www.lukamo.pl/wieczorowe/905-menbur-4096-66.html

Cytat:
Powodzenia Kochana

Cytat:
Informatykę i matematykę
Podziwiam
Mój tato uczył matematyki w podstawówce, od razu po studiach. Potem dostał lepszą propozycję pracy i zrezygnował z nauczania. Ale bardzo sobie chwali czas spędzony w szkole z tej drugiej strony

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:00   #3795
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Jaka siara... Chodzi mi o jej czarne plomby...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 501d6fee1210b0928965afdfe1551884b3163fab.jpg (59,0 KB, 57 załadowań)

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-12-17, 10:20   #3796
(kicia)
Zakorzenienie

Hej dziewczynki.

Ja właśnie wstałam i myśle czym by się tu zająć. niedługo ma nas ksiądz nawiedzic bo moja babcia powiedziała że ona po schodach nie ma zamiaru chodzić i ksiądz musi przyjść do niej ją wyspowiadać. Jeszcze jak ją poszłam zapisać i wróciłam do domu się pytała czy z namaszczeniem do niej przyjdzie a przeciez oblożnie chora nie jest. mój tata zaczyna już mieć jej trochę dość. Bo ma coś z biodrem niby trochę chodzi ale do lekarza nie pójdzie. Lepiej się smarowac jakimiś mazidłami które robią smród w całym domu. Masakra. Moja mama też ma jej dość zresztą nigdy za nią nie przepadała bo jak to teściowa już kilka razy miała czelnośc powiedzieć że my (mama ja i siostra) to tylko na ojca kasę lecimy. A ja np comiesięczna kasę dostaje od mamy od taty nic nie biorę tylko czasem jak jak mi czegoś bardzo pilnie trzeba. Oczywiscie do gotowania też się wtrąca. Że za słono że za tłusto że to że tamto że ona makaronu z sosem nie lubi i tak dalej. Bo ona w ogóle nie soli bo ona mniej tłusto. Masakra a teraz to już tak na stale będzie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:44   #3797
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Podziwiam
Mój tato uczył matematyki w podstawówce, od razu po studiach. Potem dostał lepszą propozycję pracy i zrezygnował z nauczania. Ale bardzo sobie chwali czas spędzony w szkole z tej drugiej strony

Też bym tak chciała ale ciężko z pracą w szkole w moim regionie i w sumie z jakąkolwiek. Mogłabym też pracować w jakiejś firmie albo banku ale coś mi się wydaję, że nawet jak już coś znajdę to i tak będę musiała dojeżdżać sporo.
A jeśli mogę zapytać jako kto pracuje twój tata? Bo zastanawiam się czy musiałabym robić jakieś dodatkowe kursy żeby się gdzieś załapać.
Cytat:
Hej dziewczynki.

Ja właśnie wstałam i myśle czym by się tu zająć. niedługo ma nas ksiądz nawiedzic bo moja babcia powiedziała że ona po schodach nie ma zamiaru chodzić i ksiądz musi przyjść do niej ją wyspowiadać. Jeszcze jak ją poszłam zapisać i wróciłam do domu się pytała czy z namaszczeniem do niej przyjdzie a przeciez oblożnie chora nie jest. mój tata zaczyna już mieć jej trochę dość. Bo ma coś z biodrem niby trochę chodzi ale do lekarza nie pójdzie. Lepiej się smarowac jakimiś mazidłami które robią smród w całym domu. Masakra. Moja mama też ma jej dość zresztą nigdy za nią nie przepadała bo jak to teściowa już kilka razy miała czelnośc powiedzieć że my (mama ja i siostra) to tylko na ojca kasę lecimy. A ja np comiesięczna kasę dostaje od mamy od taty nic nie biorę tylko czasem jak jak mi czegoś bardzo pilnie trzeba. Oczywiscie do gotowania też się wtrąca. Że za słono że za tłusto że to że tamto że ona makaronu z sosem nie lubi i tak dalej. Bo ona w ogóle nie soli bo ona mniej tłusto. Masakra a teraz to już tak na stale będzie
Kiciu wiem, że łatwo mi powiedzieć ale po prostu musisz nie zwracać za bardzo uwagi na to marudzenie bo starsi ludzie tak mają wiem bo ja też mieszkałam dość długo z dziadkiem. Babcia zmarła szybko,a dziadek przez 3 lata praktycznie poruszał się o kulach między kuchnią pokojem i łazienką. Był czas, że nie mógł wstać nawet do łazienki i tata musiał wstawać nawet w nocy do niego. Swoją drogą to go podziwiałam bo to też teść był. Po prostu trzeba to przetrwać bo nie ma innego wyjścia.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 11:18   #3798
(kicia)
Zakorzenienie

Ja wiem że to trzeba przetrwać tylko wiecie ma wszystko pod nos śniadanie obiad kolację pranie sprzątanie i jeszcze mówi że mój tata traktuje ją jak śmiecia bo raz był w pobliżu jej domu podjechał prawdzić czy wszystko jest ok i jej o tym że zajedzie nic nie powiedział a ona chciała kolejne rzeczy z dom za każdym razem daje listę rzeczy na dwie strony ostatnio trzymała cebulę itp w pokoju gdzie śpi wiadomo gorąco to proste co się z nią stało. A nie chciała jej dać mamie bo ta by wyniosła do piwnicy ona na 70lat a zachowuje się gorzej niż moja druga babcia 12lat starsza. Wystarczyło by głupie dziękuję. A ona bardziej chwali swojego drugiego syna który w ogóle nie bierze jej do siebie

Stary 2011-12-17, 11:27   #3799
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jaka siara... Chodzi mi o jej czarne plomby...
jak widać każdy lans jest dobry
Stary 2011-12-17, 11:48   #3800
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
A jeśli mogę zapytać jako kto pracuje twój tata? Bo zastanawiam się czy musiałabym robić jakieś dodatkowe kursy żeby się gdzieś załapać.
Mój tato jest po akademii rolniczej (o kierunek nie pytaj, ale wiem, że z maty na studiach miał bdb )Tylko w czasach gdy kończył studia wystarczyło zrobić kurs pedagogiczny (czy coś w tym stylu) i z wiedzą matematyczna jaką posiadał mógł zostać nauczycielem. Było miejsce w szkole to się przyjął. A teraz pracuje właśnie na stanowisku związanym z jego kierunkiem studiów i jest inspektorem surowcowym

Cytat:
Ja wiem że to trzeba przetrwać tylko wiecie ma wszystko pod nos śniadanie obiad kolację pranie sprzątanie i jeszcze mówi że mój tata traktuje ją jak śmiecia bo raz był w pobliżu jej domu podjechał prawdzić czy wszystko jest ok i jej o tym że zajedzie nic nie powiedział a ona chciała kolejne rzeczy z dom za każdym razem daje listę rzeczy na dwie strony ostatnio trzymała cebulę itp w pokoju gdzie śpi wiadomo gorąco to proste co się z nią stało. A nie chciała jej dać mamie bo ta by wyniosła do piwnicy ona na 70lat a zachowuje się gorzej niż moja druga babcia 12lat starsza. Wystarczyło by głupie dziękuję. A ona bardziej chwali swojego drugiego syna który w ogóle nie bierze jej do siebie
To smutne, ale niektórzy na starość tak maja. Kto wie, jacy my będziemy za 50 lat. Smutne też jest to, że tacy ludzie już się nie zmienią i jedyne co nam pozostaje to "przyzwyczaić się" do tego i ponażekać w swoim gronie
Mój dziadek też ma różne halo. Wszystko pod nos postawione, a on wiecznie ma pretensje. Ale już się do tego przyzwyczaiłam. Poza tym oni są z innej epoki. Nie rozumieją nas, a my Ich.
Życzę Wam dużo wytrwałości

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-12-17, 12:16   #3801
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

A u nas dzisiaj 5 lat razem
My też wczoraj świętowaliśmy rocznicę, ale u nas staż znacznie większy, bo aż 9 lat!

Cytat:
MadziaS- czy moglabys mnie dolaczysz do SZCZESLIWYCH posiadaczek sukni I wrzucic to zdjatko, niestety nigdzie nie moge znalesc tej sukienki z moim kolorze...
Piękna
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:25   #3802
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hej Dziewczątka

Właśnie skończyłam piec pierniczki. Wieczorem będzie lukrowanie Ale to już z TŻem, niech też się przyczyni do powstawania tych pysznych kalorii

Teraz kończę ogarniać chatę i lecę zrobić jakieś zakupki, coby w weekenda z głodu nie paść

Kawo fajnie, że wróciłaś Fajna sala. Taka z klimatem

Cytat:
Mi tez jedynka

Ja tez dopiero z pracy wrcilam.
Wlasnie przed chwila siedzacy na przeciwko mnie koles w pociagu zwymiotowal!!! Normalnie tak mnie od razu naciaglo ze myslalm ze zwymiotuje od razu na niego...wyskoczylam z przedzialu jak oparzona, a za mna kilka innych osob...bleeee...do tej pory mam ten obraz przed oczami. I nie zeby byl pijany czy cos, siedzial sobie spokojnie, z muzyczka na uszach i nagle zaczal rzygac....normalnie nie rozumiem luzi, jak czuje ze mi nie dobrze to ide do kibla a nie czekam do ostatniej chwili zeby puscic pawia...mam dzis po kolacji!
No to niezła akcja Też nie rozumiem takich ludzi, którzy czekają do oporu. Nie zazdroszczę.
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie

http://besty.pl/109829
ja się śmieję a ciekawe co na to panowie
Dobre, dobre. Trzeba wydrukować kilka egzemplarzy i testować
Cytat:
Hej Laski!

Znów długo mnie tu nie było - wybaczcie Kochane Czas tak szybko zasuwa, że trudno się zorientować... Macie już wszystkie prezenty? Bo ja łażę i łażę po tych sklepach i końca nie widać Ach... kocham Święta <3

Przepraszam, prawie nic nie przejrzałam co tam napisałyście..
Gratulacje dla Pana Chatki

No Dziubki Kochane, będę miała chwilkę to zajrzę do Was i podpatrzę co tam skrobiecie, a tymczasem szykuję się na moje latynoskie party ))
No witam, witam Sztuczkę szanowną
Ja też będę miała cieniutkie makaroniki w pogotowiu, żeby mieć ten komfort, jakby coś mi się miało zsuwać, to przyczepiam ramiączka i spokój
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Witam witam
byłam wczoraj u fryzjerki, zrobiła mi balejaż. Do poprzedniego blondu długa droga, ale powiedziała, że do ślubu zdążymy nio i grzywkę mi zrobiła tylko muszę kupić prostownicę, żeby ją ujarzmiać
uciekam lulu
Pokazuj się nam tutaj
Cytat:
Dobrze powiedziane. Ja w sumie nie miałam jakichś problemów z matmą, ale życia bym z nią nie związała A w liczeniu kasiory to doszłam do perfekcji normalnie
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
skoro mowicie, ze to usg nie takie straszne, to mnie troche uspokoilyscie no nic musze tam isc i kropka:P

Do madonny dzisiaj tez sie umowilam na 28.12, wiec czekam niecierpliwie na Twoją relacje zorientuj sie jak tam z cenami i wogole jak tam jest
To będzie Twój szczęśliwy sukniowy dzień. W końcu to moje urodziny
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:27   #3803
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
My też wczoraj świętowaliśmy rocznicę, ale u nas staż znacznie większy, bo aż 9 lat!
Piękny staż
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:39   #3804
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny staż
Dziękujemy Sami nie wiemy jak to zleciało. Kawał wspaniałego czasu
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 13:26   #3805
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Piękna
gratuluję

A my z TŻ bierzemy się za porządki

Stary 2011-12-17, 13:29   #3806
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem ze ciężko sobie to samemu wytłumaczyć ale wiek tu nie ma nic do rzeczy w różnym wieku ludzie zaczynają zachowywać sie dziwnie i zazwyczaj to nie ich wina. Trzeba zacisnąć zęby i cieszyć się że mimo wszystko są jeszcze są nami Ja bym chciała mieć jakąś Babcię, niestety już od 10 lat nie mam żadnej, tylko jeden dziadek mi został ( który też robi jazdy np ostatnio potargał i wyrzucił kołdrę, taką wełnianą, zupełnie nową pod którą spał, tak mu się ubzdurało i cóż ale ważne że jest)

Witam sobotnio ponad pół dnia minęło a ja nic jeszcze konstruktywnego nie zrobiła, chyba czas się wziąć do roboty

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-12-17, 15:41   #3807
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Ale tu dziś ruch

Melod_y, gdzie jesteś? gdzie relacja z salonów?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-12-17, 15:47   #3808
arletka1313
Zakorzenienie

czesc, oto moja suknia slubna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0563.jpg (91,8 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0564.jpg (96,7 KB, 80 załadowań)
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 16:07   #3809
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ale tu dziś ruch

Melod_y, gdzie jesteś? gdzie relacja z salonów?
Momento... się robi

Stary 2011-12-17, 16:23   #3810
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry niedzielnie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
czesc, oto moja suknia slubna

To już kupiona suknia?

http://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q&ob=av3e
Mam pytanie - czy do tej piosenki tańczy się walca wiedeńskiego? bo już sama zgłupiałam A że jestem zakochana w tej piosence, koniecznie będziemy ją tańczyć jako pierwszy taniec

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Momento... się robi
Właśnie właśnie, czekamy niecierpliwie na relację

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości