|
|
#3211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Cytat:
Wg. TŻ są ciepłe i dobrze się nosi swetry. Oczywiście mowie o kolorach takich które pasują do eleganckiego i z klasa faceta!
Edytowane przez Martha1616 Czas edycji: 2011-12-17 o 12:35 |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że na pewno przed oglądaniem ciuchów i wybieraniu tych do przymierzalni nie poszłaś sprawdzić jak długa jest kolejka i czy możesz sobie rzeczywiście pozwolić na 2 sztuki więcej
|
|
#3213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak my polacy kochamy stereotypowo oceniac ludzi. Ok jestem głupią egoistka nie szanującą czasu innych.
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tego nie napisałam Są jakieś zasady i one obowiązują ale przecież zawsze można znaleźć milion tłumaczeń. Z mojej strony EOT
|
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
jak dzisiejsza sytuacja w h&m? codziennie coś dorzucają, czy same resztki już zostały? na czym to polega?
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
Udalo mi sie jeszcze dorwac kilka Awanti na BP
No i prawie dalam sie nabrac na ta cala reedycje :/ Dopiero kiedy stalam w kolejce do kasy z 10 gazetami bez kart w srodku to zauwazylam :P
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
jaka reedycje? o czym mówisz? musiało mi coś umknąć....
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
Pojawily sie gazety, duze wydania, ale bez karty w srodku... Mozna poznac po tym, ze sa za 4,50 i nie ma tego napisu "prezent od H&M"
|
#3219 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
widziałyście na żywo którąś z tych marynarek? Jak się prezentują? Nie będą za duże (zwłaszcza ta jasna) dla drobnej osoby?
|
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mnie to rozbawilo ta reedycja:P szal avanti i juz , nic wiecej sie nie liczy tylko slowo klucz avanti i karta od samego poczatku od dnia w ktorym wyszedl ten numer wszedzie bylo napisane ze sa egzemplarze za 4,5 bez kart i za 5,5 z karta i napisem ze prezent od h&m, czasami wystarczy przeczytac u zrodla i juz wszystko wiadomo http://avanti24.pl/moda/1,103631,107...nkowa_H_M.html |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Marynarki z porzadnego materiału, warte swojej ceny
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale może to była jakaś felerna sztuka, bo ostatnia, jeżeli z Twoją wszystko w porządku, to tylko zazdrościć, bo ogólnie jest bardzo ładna!
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
właśnie wróciłam z portu łódź, szczerze mówiąc liczyłam, że wyprz będzie fajniejsza
kupiłam sobie granatową koszulę w kratę za 40 % 99,90 i czarną, "włochatą" czapkę za 20zł. oglądałam też bikery przecenione na 60 i na pewno bym je wzięła, gdyby nie to, że były 2x40 i jedne 37, a ja potrzebowałam 38 koszulki z zespołami nieprzecenione, generalnie słabo, ale jakoś z tym żyję a - no i tragedia roku: znalazłam prawie idealną jeansową koszulę, ale była jedna sztuka w rozmiarze 44.
Edytowane przez pudelkonakredki Czas edycji: 2011-12-17 o 15:09 |
|
|
|
#3225 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam. Nigdy przecenionych ubrań nie zwracałam i się zastanawiam jak to z nimi jest, bo koleżanka powiedziała mi, że przecenione tylko w ciągu 3 dni można zwracać i już nie wiem. Proszę o odpowiedź.
|
#3226 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż wcześniej wolałabym jednak przymierzyć.
|
|
|
#3228 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam, byłam na zakupach w czwartek z rana. W środę nie zdołałam dotrzeć do H&M'u ale udało mi się przerezerwować i dołożyć jeszcze parę rzeczy
Wydałam wszystkie 30 kart, Sprzedawcy byli "nieco" zaskoczeni ich ilością, ale raczej w pozytywnym sensie sami żałowali, że nie nabyli hurtowej ilości.. Kupiłam niemal wszystko, co chciałam, większość z Trendu. Później wieczorem wybrałam się jeszcze raz z siostrą i wzięłyśmy kilka rzeczy dla mamy, więc pewnie część ze swoich oddam na dniach, m.in. morski sweter z Trendu, w którym podobno wyglądam jak bałwan ![]() Poza tym bardzo długo szukałam metalicznego swetra z dziecięcego, nigdzie się na niego nie natknęłam a tymczasem wychodząc z przymierzalni na wieszaku zastałam jeden jedyny w moim rozmiarze Jeszcze tylko informacja dla fanek naszyjników w formie blaszki - kupiłam taki na Divided za 24,9 zł (srebrny)
"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse" Edytowane przez fake illusion Czas edycji: 2011-12-17 o 15:23 |
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyna do kiedy trwa ta wyprzedaż??
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, czy przed wyprzedażą rzeczy "wędrują" po sklepach?
wczoraj znalazłam kilka sukienek z Trendu (złota metka) w olsztyńskim H&Mie, gdzie Trendu na pewno nie ma
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2011-12-17 o 15:47 |
|
|
|
#3234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie słyszałam o "wędrówce" rzeczy między sklepami najprawdopodobniej ktoś, kto kupił rzeczy na Trendzie zwrócił je w Twoim H&M'ie
|
|
#3235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie ja preferuję srebrną biżuterię dlatego odpuściłam sobie tamtą blaszkę na rzemyku. naszyjnik z Divided jest dokładnie taki, jakiego szukałam i wreszcie w rozsądnej cenie u mnie w czwartek wieczorem było ich jeszcze bardzo dużo, więc może uda Ci się kupić Dodaję zdjęcie, jakość komórkowa
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co to za kolekcja na Divided ze złotą metką? Rzadko tam bywam a spodobała mnie się jedna rzecz i się zdziwiłam co to
|
#3237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli tak to akurat mój rozmiar ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj w Rybniku były na wyprzedazy szare dresowe marynarki z łatami za 60 zl, chyba nie pisalyscie o nich wczesniej, zdziwilam sie bo nigdzie indziej ich nie widzialam
|
|
#3240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy mogłabyś się pokazać w tym swetrze morskim? Jaki rozmiar kupiłaś i za ile? Bo ja też baaardzo chciałabym go kupić, ale nie mam możliwości jego przymierzenia, więc gdybym go zobaczyła na kimś, byłoby mi o wiele łatwiej...Bardzo proszę..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

Wg. TŻ są ciepłe i dobrze się nosi swetry. Oczywiście mowie o kolorach takich które pasują do eleganckiego i z klasa faceta!

ale przecież zawsze można znaleźć milion tłumaczeń. Z mojej strony EOT
No i prawie dalam sie nabrac na ta cala reedycje :/ Dopiero kiedy stalam w kolejce do kasy z 10 gazetami bez kart w srodku to zauwazylam :P

kupiłam sobie granatową koszulę w kratę za 40 % 99,90 i czarną, "włochatą" czapkę za 20zł. oglądałam też bikery przecenione na 60 i na pewno bym je wzięła, gdyby nie to, że były 2x40 i jedne 37, a ja potrzebowałam 38
koszulki z zespołami nieprzecenione, generalnie słabo, ale jakoś z tym żyję